sykol 23.04.07, 22:23 napisz cos ,jakies przemyslenie badz pomysły na lepsze jutro bo mi tego brak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drink71 Re: Drink71 25.04.07, 09:59 Jest jedno takie przemyślenie. Recepta na wszystkie przykrości i przeszkody życia. POZYTYWNE MYŚLENIE. Jeżeli jest to pytanie związane z rozstaniem to trzeba się cofnąć i poszukać odpowiedzi na pytanie, czy akurat w tym momencie życie nie uśmiechnęło się do ciebie. To TRUDNE. Dlaczego? Myślimy najczęściej w takich wypadkach nieracjonalnie. Aha. Jest jeszcze jedno takie stwierdzenie "nie ma ludzi niezastąpionych" i tej wersji należy się trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
drink71 Re: Drink71 a zc ty mnie w ogole pamiętasz? 26.04.07, 12:21 Z zeznań sp wynika, że powinienem ;-) Ale wiesz to było jaaaakiś czas temu, a wtedy poznałem kilka osób w tym samym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
drink71 Re: Drink71 a zc ty mnie w ogole pamiętasz? 26.04.07, 12:37 A Ty mnie pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: Drink71 25.04.07, 23:15 musisz sobie odpowiedziec na jedno zajebiscie,ale to zajebiscie wazne pytanie:CO LUBIE w zyciu robic.A potem zacznij to robic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sykol Re: Drink71 jasne ze pamietam 26.04.07, 15:42 wizualnie to słabo ale z opowiadań baaaardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
sykol Re: Drink71 jasne ze pamietam 26.04.07, 20:41 aha i jeszcze na zdjęciach cie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
drink71 Re: Drink71 jasne ze pamietam 27.04.07, 10:57 O! To są bardzo stare zdjęcia. Przyznam Ci się, że jeśli to są zdjęcia o których myślę, to ja ich nie widziałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sykol Re: Drink71 jasne ze pamietam 28.04.07, 00:45 Drink moze i stare zdjęcia ja nie wiem,tez nie wiem czy je widziels czy nie ale powiem CI ze fajne fotki,tacy jestcie na nich radosni jesli ich nie widziałes to chyba szkoda bo fajne są] chyba była fajna impreza? nic więcej nie napiszę bo bedzie afera pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sykol Re: Drink71 jasne ze pamietam 28.04.07, 00:47 a moze pogadaj z kim trzeba to ci pokaze? w kazdym razie ona nic sie nie zmieniła,dalej wygląda młoda i naprawde pieknie w kazdym razie jak gdzis razem idziemy to czuje sie jak totalna mysz Odpowiedz Link Zgłoś
drink71 Re: Drink71 jasne ze pamietam 06.05.07, 18:29 W to, że się nie zmieniła nawet nie śmiem wątpić. Może z tymi fotkami to nie jest najlepszy pomysł. Kiedyś ich nie chciałem. Odpowiedz Link Zgłoś