no_okki 16.05.07, 07:12 ...szansę na swoją kobiecość... nie każda Nią emanuje ! - starajcie się więc najmilsze; czy macie to 'coś', z kobiecości, choćby tu - na forum ? :D :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 07:28 Asiunia311 ostro emanuje, pod biurkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 07:53 nie miałem jeszcze przyjemności poznać!... ale jak sprawdziłeś...zawierzyć tylko wypada...//> :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 08:01 Znajdź jej wizytowkę. Kobiecość, paluszki lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 08:22 Nic. Zero kobiecości. Za dużo testosteronu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 08:26 Wąsy masz tylko ledwie zarysowane.:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 08:29 nie masz pojęcia jaka jestem zarośnięta. Wyglądam ,jakbym dopiero co spadła z drzewa;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 08:56 menk.a napisała: > nie masz pojęcia jaka jestem zarośnięta. Wyglądam ,jakbym dopiero co spadła z > drzewa;) Jak sama spadłaś, znaczy jesteś dojrzała. To Ci się chwali ;P Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 09:08 To tylko do zdjęcia do wizytówki tak się wygoliłaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 09:31 to fotomontaż :P przy użyciu photoshopa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 09:39 Podeślij prawdziwe, bo nie wierzę. Chcesz zobaczyć moje? Naprawdę mam srebrne wąsy i siwiutki jak gołąbek.:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 08:32 no_okki napisał: > ...szansę na swoją kobiecość... > nie każda Nią emanuje ! - starajcie się więc najmilsze; > czy macie to 'coś', z kobiecości, choćby tu - na forum ? :D :P Kiedy chcę to mam. A starać się będę wtedy kiedy będę miała na to ochotę;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 08:54 izabellaz1 napisała: Kiedy chcę to mam. A starać się będę wtedy kiedy będę miała na to ochotę;P Hihihihihihihi. A nawet, jak nie masz, to przekonasz GO że masz :P Jak nie siłą argumentu, to argumentem siły, hjehjehje :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 09:33 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > Kiedy chcę to mam. A starać się będę wtedy kiedy będę miała na to ochotę;P > > > Hihihihihihihi. A nawet, jak nie masz, to przekonasz GO że masz :P Ty Knurze przebrzydły:P! Wątpisz, że mam;PPP > Jak nie siłą argumentu, to argumentem siły, hjehjehje :P Lubię takich co lubią argumenty siły;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 10:21 izabellaz1 napisała: > Ty Knurze przebrzydły:P! Wątpisz, że mam;PPP Wilku. Wilku przebrzydły. Ja generalnie z tych wątpiących jestem :) > > > Jak nie siłą argumentu, to argumentem siły, hjehjehje :P > > Lubię takich co lubią argumenty siły;PPP > Generalnie wolę jednak siłę argumentu, ale to czasem nie wystarcza... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 09:08 Czy worki i cienie po nieprzespanej nocy mogą emanować kobiecością? Jak to z tym jest, Panowie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 09:09 Wklep krem poranny i zaemanujesz. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 nie każda. ja nie mam tego czegoś. 16.05.07, 09:42 jestem w jakimś sensie odrażająca i coś ze mną nie tak. uczę się żyć z tą świadomością. tylko po co... Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 09:48 ja tam noszę różne rzeczy w torebce. sprecyzuj może "coś" to poszukam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 09:59 hmmm, moge siebie nazwac 100% kobieta nie z powodu mojego wygladu <bo wygladam na dosc mloda jak na swoj wiek- patrz wizytowka> ale dlatego, ze z dziewczynki szybko musialam stac sie kobieta! podziekowac moge za to tylko mojemu losu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 09:59 a jesli chodzi o kobiecosc...nie mi to jest oceniac;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 10:04 tak jak mnie mało obchodzi Twoje przekonanie o szansach na moją kobiecość, tak i Ciebie moja kobiecość gó.. powinna obchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 10:07 przyłóż sobie linijke do drzewka i sprawdz. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 10:29 no_okki napisał: > ...szansę na swoją kobiecość... > nie każda Nią emanuje ! - starajcie się więc najmilsze; > czy macie to 'coś', z kobiecości, choćby tu - na forum ? :D :P no ja mam jaja na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: kazda kobieta ma... 16.05.07, 10:50 nutopia napisała: > no_okki napisał: > > > ...szansę na swoją kobiecość... > > nie każda Nią emanuje ! - starajcie się więc najmilsze; > > czy macie to 'coś', z kobiecości, choćby tu - na forum ? :D :P > > no > ja mam jaja na przykład a co robisz kogel-mogel? Odpowiedz Link Zgłoś