wielorak 28.06.07, 11:57 jak z męskiego punktu widzenia postrzegana jest kobieta lubiąca piwo, która np. codziennie lub co drugi dzień sączy sobie piwo ze swoim mężczyzną- z tym, że on wypija jedno albo połowę a ona dwa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: kobieta i piwo 28.06.07, 11:59 jesli przy tym beka, pierdzi i rzuca mięsem na lewo i prawo..... zn że .. no właśnie co to znaczy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
jablko_adama Re: kobieta i piwo 02.07.07, 15:32 godna podziwu:))) ************************************* "Niech każdy ptak ,śpiewa własną pieśń" Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kobieta i piwo 02.07.07, 16:17 a ch dziękuję słowniczku wyrazów dla mnie obcych :D Odpowiedz Link Zgłoś
jablko_adama Re: kobieta i piwo 02.07.07, 17:12 prosze prosze,to na slasku tak sie godo:))) ************************************* "Niech każdy ptak ,śpiewa własną pieśń" Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kobieta i piwo 02.07.07, 17:13 jak to? że niby co? źle cos znowu powiedziałam ?:p Odpowiedz Link Zgłoś
jablko_adama Re: kobieta i piwo 02.07.07, 17:22 nic,nic,wszystko w porzadku ************************************* "Niech każdy ptak ,śpiewa własną pieśń" Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: kobieta i piwo 02.07.07, 15:26 Piwo jest mało kobiece moim zdaniem jak chcesz żeby uważał że jesteś kobieca to pij winko czerwone albo drinki jakieś z soczkiem. Piwo to mi się kojarzy z facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: kobieta i piwo 02.07.07, 16:16 wielorak napisała: > jak z męskiego punktu widzenia postrzegana jest kobieta lubiąca piwo, facet sie cieszy, ze kobieta ma prawidłowo rozwinięte kubki smakowe ;) nie widze nic niekobiecego w piciu piwa, chyba ze jest to upijanie się - a to nie przystoi żadnej z płci Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: kobieta i piwo 02.07.07, 16:19 no to dlatego, ze taka ilosc a lubiaca piwo w normalnych ilosciach? Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: kobieta i piwo 02.07.07, 16:24 pijąca codziennie jedno - to wystarcza:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: kobieta i piwo 02.07.07, 17:16 To zależy od jej gabarytów i od głowy. Jeśli po jednym ma 'śrubkę' to zahacza o alkoholizm... no w każdym razie jest już na prostej drodze w tym złym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
nzttk Re: kobieta i piwo 02.07.07, 17:25 wlasnie tak picie picie i picie moze doprowiadzic do alkoholizmu Odpowiedz Link Zgłoś