wredna.suka 30.07.07, 21:03 Jak zmielić kawę nie mając młynka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: Oto jest pytanie... 30.07.07, 21:06 Nie pogryzę bo nie lubie kawy. Nie mam czym potłuc. I nie mam czym zmiksować. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Oto jest pytanie... 30.07.07, 21:05 do woreczka i tłuczkiem drewnianym. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Oto jest pytanie... 30.07.07, 21:08 Nie wiem ;) Z pieprzem ziarnistym działa, ale zdaję sobie sprawę, że pieprz to mięczak jest w stosunku do kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Oto jest pytanie... 30.07.07, 21:14 Torebka sie podarła, ale w sumie mam to coś czym się robi cukier puder wiec jak pomniejsze kawałki to później tam zmiele. Odpowiedz Link Zgłoś
tasmanski-diabel Re: Oto jest pytanie... 30.07.07, 21:18 a juz miałem nadziej ze takze sie zastanawiasz dlacego kobiety nie śmierdzą. Szkoda moze bym w końcu zaspokoił swoja ciekawość. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Oto jest pytanie... 30.07.07, 21:58 Mozna takim czyms: www.euro.com.pl/miksery/bosch-msm-6150.bhtml mozna walkiem do ciasta, maszynka do mielenie miesa, tluczkiem do rozbijania kotletow, utluc w mozdziezu w ostatecznosci rozsypac na tory tramwajowe lub kiklakrotnie przejechac samochodem albo rozdac sasiadom w bloku po ziarenku zeby potlukli i oddali Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Oto jest pytanie... 30.07.07, 22:10 pośladkami roztrzaskac przyjemne z pożytecznym normalnie tylko wczesniej sie umyc :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Oto jest pytanie... 30.07.07, 22:11 chociaz z 2 str zalewa sie wrzatek, a wrzatek likwiduje bakterie tak wiec mycie mozna sobie darowac :)) Odpowiedz Link Zgłoś