Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić rower?

10.02.03, 12:24
    Witam,

Poszukuje informacji gdzie mógłbym kupić 3 rowery dla rodziny, raczej z
    dolnej średniej półki (czyli do 600 zł ) przeznaczone do spacerowej jazdu po
    lesie itp. Interesowału by mnie okolice Warszawy.
    Liczę, że może uda się dostać jakiś upust kupując trzy sztuki na raz.
    Obserwuj wątek
      • westin Re: Gdzie kupić rower? 10.02.03, 16:51
        ja proponuję... a nie to juz było:)))
      • pawel.szewczyk Re: Gdzie kupić rower? 13.02.03, 01:49
        Witam,
        Proponuję kierować się zasadą kupna w sklepie z dobrym serwisem. Prosze podać z
        jakiej części Warszawy Pan jest wtedy postaram się pomóc.
        Pozdrawiam,
        Paweł
        • piotr_c Re: Gdzie kupić rower? 14.02.03, 14:47
          Mieszkam na Żoliborzu, niedaleko trasy AK.
        • mammilaria Re: Gdzie kupić rower? 04.03.03, 10:02
          Ja również dołączam się do pytania.
          Również jestem zainteresowana kupnem roweru dla 3 osobowej rodziny (mama, tata
          i 6 latek) w cenie 600-1000zł/ szt. GDZIE W WARSZAWIE???
          Najchetniej Mokotów, Ursynów, Śródmieście, Ochota, chociaż do dobrego i niezbyt
          drogiego slepu jestem gotowa dojechać dalej (a wrócić już własnym rowerem).
          Dziękuję i czekam na info
          mammilaria
          • wzosia Re: Gdzie kupić rower? 04.03.03, 13:30
            Ursynów jest zagłębiem sklepów rowerowych:
            = Pasaż Ursynowski 9?(nie jestem pewna numeru)- sklep z rowerami Wheeler. Mają
            przecenione modele z 2002 roku. Minus-słaba obsługa. raczej sklep dla osób,
            które wiedzą czego chcą.
            = Metro Ursynów sklep Giant. Jak sama nazwa wskazuje tylko Gianty. Obsługa
            dobra. Warto poszukać i targować się. Minus- moze być nieco drożej niż gdzie
            indziej.
            = Plus na ul.Zamiany - warto zapytać, bardzo fachowa obsługa. Nie wiem czy mają
            rowery dla dzieci
            Mokotów też nie jest zły:
            = ul.Czeczota - sklepik rodzinny. Właściciel udzieli rad i można sie targować.
            = Al Niepodległości przy Odyńca - zimą prowadzą sprzedaż snowboardu zatam nie
            wiem czy już zdążyli się przestawić.
            • piotr_c Re: Gdzie kupić rower? 12.03.03, 17:40
              Dziękuję

:))))
      • mammilaria Re: Gdzie kupić rower? 17.03.03, 10:20
        Właśnie kupiłam rower dla siebie i dziecka. Wybrałam polski sprzęt - DELTA .
        Dzieciecy rowerek 20' 3 biegi - 420zł.
        Damski DELTA 1100 21 biegowy (3przod, 7 tyl) osrzet shimano Acera za 460zł.
        Kupiłam w Hurtowni w Wesołej - ul. Mazowiecka 11.
        Maja taniej niz zaleca producent na stronie i wygladaja calkiem solidnie.
        Dla kogos kto nie chce płacic 1500 i wiecej za goly rower zdecydowanie polecam.
        • robox Re: Gdzie kupić rower? 20.03.03, 10:18
          Mam pytanie byłem w tym sklepie i właściciel proponował mi też te rowery,
          pytanie co to za rowery i czy są dobre?Czy ta firma delta ma swoja stronę www?
          • luisszefka Re: Gdzie kupić rower? 24.03.03, 17:16
            Rowery Delta produkuje polski Arkus. Mają stronę internetową www.arkus.com.pl
        • piotr_c Re: Gdzie kupić rower? 25.03.03, 17:06
          A czy możesz podać kiedy są czynni, albo może masz na rachunku telefon do tej
          hurtowni?
          • mammilaria Re: Gdzie kupić rower? 26.03.03, 09:02
            piotr_c napisał:

> A czy możesz podać kiedy są czynni , albo może masz na rachunku telefon do
            tej
            > hurtowni?

Pon- Piątek do 19, sobota 9-16.
            Firma arkon
            Arkon. Hurtownia rowerów. Serwis
            (0-22) 773 30 14

05-077 Wesoła, Mazowiecka 41
            pow.m. Warszawa, woj.mazowieckie

Rowery

- godziny otwarcia :
            poniedziałek - piątek : 9-19
            sobota : 9-14

• piotr_c Re: Gdzie kupić rower? 27.03.03, 09:01
              Dziękuję bardzo.
            • tomalaraz Re: Gdzie kupić rower? 03.04.03, 09:30
              chyba coś Ci sie pomyliło Delta 1100 kosztuje 605 zł, może kupiłaś jakiś inny
              model roweru albo tak drastycznie zdrożał.
              Pzdr.
      • robox Re: Gdzie kupić rower? 27.03.03, 16:16
        Ok. dzięki za info ale powtórzę pytanie czy te rowery są ok czy to jednorazówki?
        • mammilaria Re: Gdzie kupić rower? 28.03.03, 09:46
          Jezdzilam dopiero kilka dni (ok.50 km) wiec nie umiem dokladnie powiedziec na
          ile wystarczy. Ale chyba jesli cos jest firmowka Shimano (Acera) to powinien
          troche posluzyc. Mi do jazdy po Warszawie (parki i laski, ew. Powsin i
          Kampinos) powinien wystarczyć. W błotach Powsina w ostatni weekend sprawowal
          sie bez zarzutu. Ale jak mowilam za ok. rok wypowiem sie bardziej rzeczowo.

• aadamek Re: Gdzie kupić rower? 13.04.03, 23:47
        Polecam zakupy w vebso. zakupy pewne z dostawą do domu. obejrzyj ofertę.
        www.vebso.pl
        wyszukaj potem wśród partnerów firme servex.
        • spector1 Re: Gdzie kupić rower? 14.04.03, 00:44
          aadamek napisał:

> Polecam zakupy w vebso. zakupy pewne z dostawą do domu. obejrzyj ofertę.
          > www.vebso.pl
          > wyszukaj potem wśród partnerów firme servex.

Chyba nie tak powinna wygladac strona firmy zajmujacej sie sprzedaza.
          Brak ceny, specyfikacji,jednym slowem kupuje sie kota w worku.
          Firm takich nalezy unikac jak zarazy.

Wzorcem jest strona firmy Supergo,ktora zajmuje sie tylko sprzedaza rowerow od
          31 lat.Jest czytelny katalog,specyfikacja, obnizki oraz oczywiscie dostawa do
          domu,takze do Polski.Watpie czy jakis sklep w Polsce zaoferuje lepsza cene dla
          podopnej klasy roweru z identycznymi komponentami.

www.supergo.com/itemlist.asp?id=7559&subid=7&company=~ALL~

• yuurei Re: Gdzie kupić rower? 14.04.03, 12:58
            spector1 napisał:

> Wzorcem jest strona firmy Supergo,ktora zajmuje sie tylko sprzedaza rowerow
            od
            > 31 lat.Jest czytelny katalog,specyfikacja, obnizki oraz oczywiscie dostawa
            do
            > domu,takze do Polski.Watpie czy jakis sklep w Polsce zaoferuje lepsza cene
            dla
            > podopnej klasy roweru z identycznymi komponentami.

Zgadzam się. Supergo to wzór jak powinien wyglądać sklep internetowy. Od czasu
            do czasu sam się w nim zaopatruje, jednak sprowadzać z tamtąd rower bym się
            bał. Nie chodzi mi tu o to, że przyślą coś innego czy wadliwego ale raczej o
            uczciwość naszych służb celnych, którym coś się może spodobać. A nawet jeśli
            nie, to rower wysłany byłby UPSem bodajrze. Cena takiej wysyłki to jakies 300
            na dzieńdobry dodane do ceny roweru plus w tym przypadku na 99% przesyłka
            trafia na cło (bo jest to w kwestii spedytora - dodatkowa kasa za clenie) więc
            przy tej kwocie opłata za cło i odprawę częstokroć powoduje, że cena roweru
            wychodzi identyczna z krajową.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka