kolia-83 30.07.07, 21:28 macho - silny ,sexy, tajemniczy , diabelsko przystojny, troche z wyglądu brutal?? czy fircyk - delikaty, kochający, "kołnieżyk wykrochmalony", uroczy chłopiec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolia-83 Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 21:28 dla mnie macho poprosze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 21:35 prosze i do tego słownik ortograficzny gratis:) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 21:44 A już nie ma innego wyboru, jak pomiędzy pustym kretynem a dupą wołową? Odpowiedz Link Zgłoś
idealistkaa Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 21:55 Trudno jednoznacznie określić w moim przypadku :) Nie wiem, co ci konkretni mężczyźni mają w sobie, że ja po prostu szaleję w ich obecności. Powiem szczerze, że każdy z nich jest inny. Nie ma dla mnie szczególnego typu urody/wyglądu faceta który by mnie pociągał. Może być niski, wysoki, misiowaty, z brzuszkiem, szczuply, mlody, stary, lysiejący, siwiejący.. niekoniecznie atrakcyjny dla innych, ale dla mnie będzie miał "to coś" co sprawia że szaleję i budzi się we mnie ogromne pożądanie .. nigdy nie jest to typ macho, nie pociąga mnie grubość portfela, nawet wygląd nie jest ważny .. nie potrafię tego określić, co mnie tak naprawdę pociąga w mężczyznach .. intelekt, sposób bycia, spojrzenie? Mają Oni jednak wspólne cechy: są tacy zwyczajni, z wadami, nie bogaci, zawsze starsi kilka lub kilkanaście lat .. i piękne oczy, w których mogłabym utonąć :) i których spojrzenia nigdy nie zapomnę .. Pan, który na chwilę obecną zawrócił mi w głowie .. jest trochę nieśmialy :) myslę, że to wlasnie ta jego niesmialosc mnie pociąga. Choć w jego obecności to ja staję się bardziej nieśmiala niz On sam :) co jeszcze bardziej podkręca atmosferę .. hehe Pozdrawiam wszystkich Panów :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 22:11 a ja nie lubię nieśmiałych :) Odpowiedz Link Zgłoś
idealistkaa Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 22:40 kitek_maly napisała: > a ja nie lubię nieśmiałych :) Ja tez nie, bo wkurzam się po pewnym czasie .. :) ale to onieśmielanie daje właśnie najwięcej adrenalinki .. kocham gdy dorosły facet onieśmiela się, kocham flirt, długie spojrzenia, tą atmosferę i zakłopotanie na jego twarzy .. Mam jakies glupie szczescie do niesmialych facetów, mój obecny był strasznie niesmialy, to ja musialam robic pierwszy krok we wszystkim, nie wiele sie o mnie musial starać .. no cóż .. za to że się tak nie starał to czuję się troche niedowartościowana i uzależniona od flirtu z mężczyznami, ciągle zauroczona .. Nie jest mi łatwo .. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 22:44 nieee to nie dla mnie. lubię odważnych facetów, po których widać czego chcą :)) lubię facetów przejmujących inicjatywę a to pewnie dlatego, że lubię twardzieli (z charakteru). :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 22:26 Krzyżówka macho z fircykiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 22:32 mnie pociąga całkowity mix :) nie musi być zabójczo przystojny, ale musi mieć to COŚ co mnie do niego przyciągnie np głos, spojrzenie, uśmiech :) natomiast na pewno nie uroczy chłopiec, raczej nie brutal, coś pomiędzy :) jeśli chodzi o wygląd to preferuję chłopaków wyższych (tak min 180 cm), to wszystko jeśli chodzi o fizyczność. wygląd/ strój - schludy, zadbany. mój były postawił wysoko poprzeczkę - jeśli chodzi o tę sprawę. rewelacyjnie potrafił o siebie zadbać. a takiego porządku w szafie jak u niego nie widziałam nawet u żadnej babki - koszulki ułożone w kosteczkę, spodnie uprasowane i na wieszaczkach, koszule do pracy poprasowane i równiutko wiszace ehhh :))) charakter - oj lubię bardzo silne charaktery, w ogóle lubię mężczyzn dominujących, ale potrafiących dać dużo ciepła i czułości :) cierpliwy, zaradny życiowo, inteligentny, wierny i szczery, odpowiedzialny. Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 22:45 podoba mi się wersja kitka_małego :) "charakter - oj lubię bardzo silne charaktery, w ogóle lubię mężczyzn dominujących, ale potrafiących dać dużo ciepła i czułości :) cierpliwy, zaradny życiowo, inteligentny, wierny i szczery, odpowiedzialny." Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 22:52 wlasnie zaczyna do mnie docierac, ze od jakis 3 miesiecy pociaga mnie tylko jeden pan, a na innych jestem zupelnie slepa! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 22:54 to pozytywna refleksja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: jacy faceci was pociągają?? 30.07.07, 23:12 w sumie tak :-) jestem dość zadowolona :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 08:15 Zdecydowanie typ 1 z tym, że ta "diabelska przystojność" to kwestia gustu, ja mam ponoć specyficzny dodałabym jeszcze poczucie humoru, niski głos, kilka tatuaży i powstałby (prawie) ideał;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 09:13 to mój sąsiad się łapie, ale chyba znowu poszedł siedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 09:31 >znowu poszedł siedzieć... Akurat recydywiści, to są najczęściej egzemplarze bardzo "nie na czasie" i zwykle baardzo monotematyczni;) Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 10:12 macho;)duuuży facet, niepokorny, w jakiś sposób mroczny i ponury, na pierwszy rzut oka wyglądający na ,,drapieznika". silny i fizycznie i charakterem,z tempramentem,nawet powiem ze krzykacz i pieniacz;)wypisz - wymaluj - mój mąz;) Odpowiedz Link Zgłoś
salatka.warzywna Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 10:16 dokładnie tak. tylko bez tatuaży... zamiast tego mogą być mięśnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 10:16 mój ma i jedno i drugie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 10:39 salatka.warzywna napisała: zamiast tego mogą być mięśnie ;) Czy dopuszczalny jest tryumf mięśnia piwnego nad "tarką"? :P Odpowiedz Link Zgłoś
salatka.warzywna Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 11:10 dopuszczalny :) taki macho-misiaczek jest słodki. nie rozumiem, dlaczego mężczyźni nie lubią być nazywani misiaczkami. jak raz jednego tak nazwałam to prawie się obraził... Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 10:53 przede wszystkim inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 11:17 W okularach... Hmmm, ale się rozmarzyłam.. ;) I tak mu je zdejmować powolutku.. Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 13:11 długowłosi informatycy ze zdolnościami muzycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
kedrok1 Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 14:02 asia96301 napisała: > długowłosi informatycy ze zdolnościami muzycznymi hahah długiewłosy miałem, informatykiem jestem, a i śpiewać na libacjach lubię :) Nadaję się? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 14:06 kedrok1 napisał: a i śpiewać na libacjach lubię :) Nad > aję się? ;) miałabym towarzystwo do śpiewania na imprezach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 16:07 miły, czuły, przystojny i wysoki. chcący rozmawiać :D Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 19:02 Wysoki, szczuply. Koniecznie inteligentniejszy ode mnie lub imponujacy mi intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka21 Re: jacy faceci was pociągają?? 31.07.07, 23:07 Uroczy chłopiec niedopiety na ostatni guzik z lekkim bałaganem w wygladzie. ehh jak ja juz dawno nie miala nic wspólnego z takim... Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 Znam takich, co nad bałagnem w wyglądzie pracują.. 03.08.07, 12:40 Znam takich, co nad bałaganem w wyglądzie pracują przed lustrem cały dzień przed wyjściem na wieczorną imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś