negra28 11.07.03, 16:54 tezeten, że sie ma szlacheckie konotacje! fajna ta strona z herbami! wyszło mi, ze jestem herbu...i to z obu stron:Mamy i biologicznego! Pozdrawiam bardzo gorąco, Negra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cxzsetons Re: well... 11.07.03, 22:07 Negra, normalnie flaki się przewracają jak się Ciebie czyta. Tak głupiej baby na tym forum jeszcze chyba nie było. Najdziwniejsze jest to, że prosta nie jesteś, a mimo to tak pusta jak puszka po konserwie mojego psa. Osłabiasz głupotą weź się już schowaj do jakiejś dziury i nie wyłaź na swiatło dzienne. Każdy ma napady głupoty od czasu do czasu, ale Ty przechodzisz juz wszelkie wyobrażalne granice. A jak czytam twoje 'pozdrawiam bardzo goraco' to normalnie rzygać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: well... 12.07.03, 00:37 cxzsetons napisał: > Negra, normalnie flaki się przewracają jak się Ciebie czyta. Tak głupiej baby > na tym forum jeszcze chyba nie było. Najdziwniejsze jest to, że prosta nie > jesteś, a mimo to tak pusta jak puszka po konserwie mojego psa. Osłabiasz > głupotą weź się już schowaj do jakiejś dziury i nie wyłaź na swiatło dzienne. > Każdy ma napady głupoty od czasu do czasu, ale Ty przechodzisz juz wszelkie > wyobrażalne granice. A jak czytam twoje 'pozdrawiam bardzo goraco' to > normalnie rzygać mi się chce. Zrób tak jak ja. Na "moim forum" wprowadź negra28 do nieprzyjaciół zaznacz pole: "nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół". Gdy będziesz zalogowany to negra28 dla Ciebie zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Re: well... 12.07.03, 13:32 skoro tak rzekomo zrobiles to jakim cudem wpisales sie tutaj? czapka-niewidka, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
_jagna Re: well... 12.07.03, 13:46 negra28 napisała: > a ty durna jak pień > :D a skad wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Re: well... 12.07.03, 13:49 mam noktowizor i dostrzegam brak istoty szarej w czaszce pamietaj! dzisiaj. gdy zaśniesz, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: well... 12.07.03, 15:45 negra28 napisała: > skoro tak rzekomo zrobiles to jakim cudem wpisales sie tutaj? czapka- > niewidka, czy co? System mnie wylogował... Niestety trzeba się logować aby to działało. A w ten wątek kliknąłem przez poślizg myszy... Nadal uważasz to za cud? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Drogi cxz! 12.07.03, 13:35 dzieki za komplement - ze prosta nie jestem, doprawdy, czuje sie zaszczycona... co jest wg Ciebie wyznacznikiem mojej pustoczaszkowosci, a Twojej - inteligencji? jakies dowody w postaci badań? linki? zatem, abys nie zwymiotowal: pozdrawiam bardzo zimno, branca Odpowiedz Link Zgłoś
cxzsetons Re: Drogi cxz! 12.07.03, 13:43 negra28 napisała: *****co jest wg Ciebie wyznacznikiem mojej pustoczaszkowosci Te idiotyzmy które wypisujesz, a które w założeniu mają być jak rozumiem frapujące, intrygujące, oryginelne, ciekawe, szokujące. Efekt jest taki, że się przejadły i jesteś już dla mnie tylko i wyłacznie głupią idiotką. Człowiek choć trochę na poziomie potrafi dojrzeć na tym świecie cokolwiek poza własnym nosem. *****a Twojej inteligencji? O mojej inteligencji nie było ani słowa, ne wiem skąd zatem pytanie. *****jakies dowody w postaci badań? linki? Poszukaj soebie w wzyszukiwarce. Wpisz Negra w polu autor i enter. Znajdziesz mnóstwo linków do tego, na podstawie czego wystawiam ci ocene bardzo dobra, a nawet znakomitą z debilizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Re: Drogi cxz! 12.07.03, 13:48 rozumiem. zachowałam sie jak gówniarz. soreczność. pozdrawiam,negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.z.deszczu Re: Drogi cxz! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 17:08 cxzsetons /-sie ?/ Masz rację i dobrze ten przypadek diagnozujesz, moim zdaniem. Także nie widziałam dawno nikogo takiego, kto potencjał intelektualny niby ma jakiś, a jednocześnie zalewa go ciągłym strumieniem egocentrycznej i narcystycznej głupoty. alex Odpowiedz Link Zgłoś
branca28 marzenko ty naprawdę w czaszce nie masz nic 12.07.03, 17:19 > branca no jasne że tak... coś ci się nie pomyliło przypadkiem? zewrzyj nogi, przestanie rozum wyciekać. branca Odpowiedz Link Zgłoś