conena Re: Śpicie pod jedną kołdrą, czy każdy pod swoją? 29.11.07, 23:33 pod dwiema cienkimi kołdrami ale położonymi jedna na drugiej, bo tak cieplej, i w zasadzie to mamy dwie wspólne kordły i śpimy przytuleni;-) a gdzie sprzedają takie wielkie kołdry 200x220? bo chętnie bym taką nabyła żeby się pod nią gonić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskobiala obecnie jedna 200x220 29.11.07, 23:40 na poczatku byla walka o jedna.. zwykle on budzil sie w pizamce, a ja obwinieta koldra ;) zrobilismy dobry zakup polecam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziwna.ja mąż chce większą kołdrę 30.11.07, 11:10 moj mąż zaproponował większą kołdrę, do tej pory mieliśmy dwie! ponoć lepiej się życie małżeńskie układa pod jedną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogutka5 kiedys byly dwie ... i skonczylo sie rozwodem 02.12.07, 17:22 i rzecz jasna nie wylacznie dwie koldry byly winne.. ale na pewno świdczylo o braku tego czegoś ..... teraz mam nowego męża i wspólną koldre 200x220 i nie wyobrażamy sobie aby mogło być inaczej .... nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
izzunia Re: Śpicie pod jedną kołdrą, czy każdy pod swoją? 02.12.07, 17:43 na poczatku pod jedna, ale z czasem (po miesiacu:) ) dokupilismy druga i nie ma zmiluj sie - zawijamy sie w swoja koldre i jest dobrze, natomiast jesli chodzi o przytulanie, etc - naprawde dwie koldry to nie problem, zeby podobierac sie do siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś