arabreska Re: wymyślcie imie dla mojego kota:) 17.04.08, 15:13 sprite :) gdzies i kiedys slyszalam o takim kocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_monsterzyca Re: wymyślcie imie dla mojego kota:) 17.04.08, 20:06 kumpel miał kota o imieniu zbyniu.. okazalo sie ze to ona ale i tak zostala zbyniu... ja ogolnie lubie takie typu wlasnie zenek maciek stasiek itp albo od nazw przedmiotow jak sruba srubokret itp albo takie egzotyczne wymyslne Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: wymyślcie imie dla mojego kota:) 17.04.08, 20:14 Ryszard albo Henryk i wcale sie nie nabijam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jam-agru Re: wymyślcie imie dla mojego kota:) 17.04.08, 21:25 Mój śp. nazywał się Don Pedro. Był czarny, tajemniczy i niezależny, a kiedy wychodziłam z psem na spacer, podążał naszym śladem. Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: wymyślcie imie dla mojego kota:) 17.04.08, 21:43 Rysiu czyste rączki tfu... Łapki (mój sie tak nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.koscielna BIN LADEN:)))))))))) 18.04.08, 08:43 Bin Laden - tak nazywa sie wielki czarny kot terrorysta moich znajomych - wszystkich sobie podporządkował, łacznie z włascicielami:) Inna propozycja to Napoleon - dawna koleżanka z liceum nazwała tak swojego pupila, ale nei wiem dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
marta715 Re: wymyślcie imie dla mojego kota:) 18.04.08, 11:17 mój czarny kocur jest Fredek (Fred), a kot koleżanki - Kapsel Odpowiedz Link Zgłoś