lupus76 13.05.08, 14:50 spójrzcie, co Pascal zrobił z Forum Mężczyzna. Naprawdę chcecie, żeby Wam się ludzie po forach prywatnych porozłazili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 14:55 to nie histeria...mezczyzna swieci pustkami a kiedys bylo tam fajnie z kobiety tez byla kiedys ucieczka...dlatego tez ja przestalam tu pisac zawiazalo sie nowe towarzystwo i tez niedlugo zniknie na jakims prywatnym a tu co raz robi sie forum "na luzie bis" Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 14:57 Fakt, że zrobiło się dość wulgarnie, ale zamiast ignorować takie posty lub korzystać z narzędzi (kosz lub ukrywania postów), to forumowicze je tylko podjudzają. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 15:00 to jest forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35293 po czystkach fk sprzed 2 lat, pewnie sporo osob juz o nim slyszalo i wiesz co Ci powiem? nawet nie pamietam kto wtedy byl moderatorem i byc moze tez sobie zalozycie jakies forum na znak protestu i bedziecie na nim rozmawiac, a pozniej na fk pojawi sie kolejna grupa sympatyzujaca ze soba i kolejny moderator i czystki itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 15:21 No to ja się, asekurancko, przyjrzę temu OA ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 15:25 funny_game napisała: > No to ja się, asekurancko, przyjrzę temu OA ;))) AO ;) Lupus już się przeniósł... ech. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 15:34 Przemawia do mnie bardziej kolejność OA ;) A ja jeszcze nie wiem, złośliwa jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 15:33 nie mowi sie OA ani AIO..tylko "na anala" "na analu" "anal"..taki jest skrot;] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 15:34 Nikt nie może mówić: "na orala"? :( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 15:35 tak sie przyjelo..javnievmam nic do tego;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 15:04 owca byla i chyba w pewnym momeencie sie pogubila...ale wiem,zez ze pamietam jak odeszla i byl ktos nowy na FM Pascal jest od zawsze;] Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 15:11 nie, to chyba wlasnie nie owca byla i wlasnie nie pamietam kompletnie kto :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 15:16 Owca byla jak przyszlam..to fakt..a potem cholera go wie..pamietam,ze narzekalysmy na Owce a potem tesknilysmy;] Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: Jeszcze tylko 13.05.08, 18:26 lupus76 napisał: > spójrzcie, co Pascal zrobił z Forum Mężczyzna. Naprawdę chcecie, żeby Wam się > ludzie po forach prywatnych porozłazili? > Tam to był niezły hardcore z Pascalem :) Napisało się coś o 15-ej a po 20-ej człowiek zagląda na odpowiedzi, a tu ciach - pół wątku nie ma ;) Ale ja i tak jestem zwolenniczką forum prywatnego - jeśli jest zgrana ekipa ludzi, których lubię to jest o wiele przyjemniej niż np tu, gdzie codziennie pojawia się kilka trolli ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jeszcze tylko 14.05.08, 08:46 Tytuł posta zabrzmiał jakbyś odliczał minuty do końca dnia pracy :) Godzina założenia posta też, z resztą ;D A ja na ten przykład przylazłam tu z prywatnego, żeby ... . Eeee, nevermind :] Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Jeszcze tylko 14.05.08, 08:50 Ciekawe który będzie to już exodus i kto tym razem będzie Mojżeszem ?:D I po jakim czasie nowe forum wykituje ? Odpowiedz Link Zgłoś