figi.gov.pl 26.04.07, 11:03 za co się nie wezmą, to wychodzi im karykatura... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jrjrjr Re: kacze fatum 26.04.07, 11:11 A co ma im wychodzić? Karykatury działają karykaturalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl towarzysze, ja zawsze chciałem dobrze 26.04.07, 11:18 może już pora na takich, co chcą źle i też im nie wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: towarzysze, ja zawsze chciałem dobrze 26.04.07, 11:42 figi.gov.pl napisała: > może już pora na takich, co chcą źle i też im nie wychodzi? :o)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: kacze fatum 26.04.07, 11:18 Przewidzieli to już starożytni Egipcjanie. www.per.ry.pl/fotki/krzys/ponure_proroctwo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen nie przesadzaj 26.04.07, 11:38 za to komuna robiła same wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: nie przesadzaj 26.04.07, 11:40 Porównujesz Kaczyńskich do komuny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: nie przesadzaj 26.04.07, 11:42 rozumiem ze klikasz z pokoju naczelnika? Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: nie przesadzaj 26.04.07, 11:46 goldenwomen napisała: > rozumiem ze klikasz z pokoju naczelnika? Tak, naczelnika tego więzienia w którym w kaczej rzeczywistości strażmik strzela do konwojentów i aresztanta. Z niezłym nawet skutkiem. ------------ ...Czy pan Gosiewski wygląda jak baron? no przecież popatrzcie państwo....eee..pan Gosiewski jest przystojnym mężczyzną. - /Lepper u Lisa/ :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: nie przesadzaj 26.04.07, 13:29 o to sorry, myslałam ze to on ci dyktuje a ty piszesz , jak mogłam pomyslec ze myslisz samodzielnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: nie przesadzaj 26.04.07, 11:50 Oto jak może wyglądać dyskucja z człowiekiem ponoś rozumnym: "- za co się nie wezmą, to wychodzi im karykatura... Golden: - za to komuna robiła same wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie rzeczy - Porównujesz Kaczyńskich do komuny? ;) Golden: - rozumiem ze klikasz z pokoju naczelnika?" Ja rozumiem, że MUSISZ to robić, ale... trzymaj jakiś poziom. Ponoć niebawem mają jakość też weryfikować. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
citisus To nie karykatury ... 26.04.07, 12:57 Takie jest prawdziwe oblicze PO i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: To nie karykatury ... 26.04.07, 13:33 citisus napisał: > Takie jest prawdziwe oblicze PIS i Samoobory. Masz racje citisus. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: z lataniem też nie za bardzo 30.04.07, 19:35 figi.gov.pl napisała: > im wychodzi... Amerykanie pokazali konusowi, gdzie jego miejsce. Kontroler lotów sprowadził go na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś