papierowa.szklanka 03.07.08, 09:50 taka jedna koleżanka z forum się za parę minut będzie mgr ... może potrzymamy kciuki? to ważna i stresująca chwila :) ja czymam fik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demonii.larua Re: avi się broniii !! 03.07.08, 09:51 pewnie się obroni :) to czymam i ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: avi się broniii !! 03.07.08, 09:53 Trzymam mocno i wiem, że będzie super, Avi to bardzo zdolna i mądra dziołszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: avi się broniii !! 03.07.08, 09:59 a ja jutro się bronie , tez mgr :) Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: avi się broniii !! 03.07.08, 10:21 o to za Ciebie też potrzymamy :) ja się tydzień temu broniłam, jaaaki stres:) a potem jaka ulga :) Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: avi się broniii !! 03.07.08, 10:23 ok wroce w niedziele dopiero bo potem, (jak sie obronie) to ..impreza czeka...procenty..:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: avi się broniii !! 03.07.08, 22:13 Powodzenia!! Będzie dobrze. :) I również zacisnę kciuki i za wzorem Kitkowej mięśnie kegla. :) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: avi się broniii !! 03.07.08, 10:32 Dąłączam się do grupowego trzymania kciuków :) Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: avi się broniii !! 03.07.08, 10:34 minasz, chcesz sobie konto skasować? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: avi się broniii !! 03.07.08, 10:38 jak mi usuniesz na pewno pod innym nikiem pisac tui nie bede hehe Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: avi się broniii !! 03.07.08, 11:00 ja ci mam coś usunąć? skoro tego chcesz, to sam usuń sobie nicka :) ja cię nie będę kastrować :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: avi się broniii !! 03.07.08, 11:01 robisz za adminke to mozesz mnie przeciez zabanowac Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: avi się broniii !! 03.07.08, 11:19 ja robię za adminkę? no to ładnie szpiegujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: avi się broniii !! 03.07.08, 11:20 Czymamy, czymamy. Wszystkie kciuki i Kegle. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: czy mozemy juz witac Pania MGR ?:-), n/t 03.07.08, 22:18 Możemy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: avi się broniii !! 03.07.08, 15:45 papierowa.szklanka napisała: > taka jedna koleżanka z forum się za parę minut będzie mgr ... > może potrzymamy kciuki? to ważna i stresująca chwila :) > ja czymam fik To se dzis da popalić Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: avi się broniii !! 03.07.08, 15:49 5er napisał: > papierowa.szklanka napisała: > > > taka jedna koleżanka z forum się za parę minut będzie mgr ... > > może potrzymamy kciuki? to ważna i stresująca chwila :) > > ja czymam fik > > To se dzis da popalić chyba popic :-P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: avi się broniii !! 03.07.08, 22:06 No obrona się opóźniła, a ja się broniłam ostatnia, więc magistrem zostałam dopiero gdzieś w okolicach 12.00. :) A teraz leczę kaca poobronnego. :D Dzięki za kciuki! Pomogły!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: avi się broniii !! 03.07.08, 22:09 Dzięki. :) Ale było ciężko. ;D Nie ukrywam. ;D Wynik ok, ale niezasłużony. Jak mnie prof. z modeli panelowych zaczął pytać to trochę nie wiedziałam do czego on zmierza. ;D Ale jest ok, tyle że jeszcze do mnie nie dociera. Pewnie jutro się ucieszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: avi się broniii !! 03.07.08, 22:12 avital84 napisała Pewnie jutro się ucieszę. :) Bo Ci z przeminie z wiatrem... <gratulki, na drzwiach wejściowych napisz wizytówkę:mgr avital cośtam:D ,autentyk! Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: avi się broniii !! 03.07.08, 22:15 No może procenty wywietrzeją to do mnie dotrze. :) Jak na razie cieszę się z nowego odkrycia. :) Lubię pić zimne mleko z lodówki prosto z butelki...z terminem do 1. lipca. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: avi się broniii !! 03.07.08, 22:12 To obrona była nie tylko z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: avi się broniii !! 03.07.08, 22:17 No było pytanie z toku studiów jedno. Jedno pytanie z metod, a że ja miałam i coś o funkcji produkcji, taksonomię, jakieś statystyki ten model panelowy to mnie zapytał o panele. Z tym, że niby byłam przygotowana z paneli i się nawet nauczyłam tego na pamięć, a się okazało, że jest trochę inaczej w pewnych miejscach niż się nauczyłam i ogólnie on popłynął, a ja słuchałam. ;D A trzecie pytanie było z pracy, ale...zadali mi pytanie o coś czego nie badałam, a nawet dwa. Zbliżone tematycznie, ale jednak nie miałam tego w pracy, więc lałam trochę wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: avi się broniii !! 03.07.08, 23:02 to już nie trzeba trzymać?? Kurde, dobrze bo ręce mi ścierpły...:) Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: avi się broniii !! 04.07.08, 07:56 gratulacje!! do mnie nadal nie dociera a mgr inż jestem już AŻ TYDZIEŃ Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: avi się broniii !! 03.07.08, 23:00 Taaa....ciężko było :) I jak zwykle - celująco ! Gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś