Dodaj do ulubionych

pytanie forumowe

01.11.08, 18:14
skad do cholery biora sie laski myslace, ze my na forum jestasmy wyrocznia w
sprawie ich jajnikow, czy ze siedzimy w mozgach ich facetow?

takie laski nie spytaja poprostu ginekologa ktory wypisuje im tabletki, albo
swojego faceta?

dlaczego, mimo,ze slysza od ginekologa cos, czytaja o tym w ulotce, internet
jest zawalony informacjami... to one nadal usilnie pytaja nad czy przypadkiem
ich jajeczka nie sa w stanie zostac zaplodnione??

nie mozna w zaleceniach do korzystania z forum dopisac "o tabletki
antykoncepcyjne pytaj swojego ginekologa" ??
Obserwuj wątek
    • amelkalexi Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:17
      Dlaczego jestes tak negatywnie nastawiona/y...do swiata i ludzi???
      Moze info od innej kobiety jest bardziej miarodajne i ...po prostu lepsze, niz
      zwykla ulotka???
      Poza tym, mozna tu pytac o wszystko...a jesli komus sie nie podoba, to... zawsze
      mozna opuscic..forum, a nie naskakiwac, a juz bron Boze...nieudolnie poprawiac
      cudze bledy, robiac przy tym mase wlasnych:P
      • netty2 Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:22
        tygrysio, po czesci cie rozumiem.
        Tylko, ze baba to taki stwor co woli pozalic sie, pogadac o czyms i wzbudzic
        zainteresowania , wcale nie szukajac rady.
        Takie raczej bla bla bla dla poprawienie humoru i zabicia nudy.
        Dopisalam sie do watku o "zcwartkowej" pigulce. Mi, jak napisalam tam, lapy
        opadaja jak sie dzieci biora za seks i branie tabletek ! Pytania zazwycza na
        takim poziomie na jakim wiedza autorki...niestety:)
      • wiarusik Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:22
        amelkalexi napisała:

>a jesli komus sie nie podoba, to... zawsze mozna opuscic..forum

nie można ciągle uciekać
      • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:22
        nie jestem negatywnie nastwiona do ludzi...ale do ich glupoty...

nic na to nie poradze,ze mam wysokie wymagania co do intelektu ludzi

myslisz,ze standardowa kobieta nie maczajaca palcow w medycyne wie wiecej niz
        tworcy tabletek czy lekaze maczajacy palce w tym temacie przez kilka godzin dzienie?

wiesz... nigdy nie poprawial ortografi czy zwyczajnych literowek (chyba,ze cos
        smiesznie wychodzi)... ale uzywanie niewlasciwego wyrazu... to juz nie jest
        blad... tylko cos co utrudnia sedes

mam nadzieje,ze zrozumialas o co mi chodzilo... mimo,ze uzywalam niewlasciwego slowa
      • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:24
        nie jestem negatywnie nastwiona do ludzi...ale do ich glupoty...

nic na to nie poradze,ze mam wysokie wymagania co do intelektu ludzi

myslisz,ze standardowa kobieta nie maczajaca palcow w medycyne wie wiecej niz
        tworcy tabletek czy lekaze maczajacy palce w tym temacie przez kilka godzin dzienie?

wiesz... nigdy nie poprawial ortografi czy zwyczajnych literowek (chyba,ze cos
        smiesznie wychodzi)... ale uzywanie niewlasciwego wyrazu... to juz nie jest
        blad... tylko cos co utrudnia sedes

mam nadzieje,ze zrozumialas o co mi chodzilo... mimo,ze uzywalam niewlasciwego slowa
        • smoooth Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:41
          taka moja rada- znajdź sobie jakies zajęcie bo najwyraźniej Ci się nudzi, skoro
          zakładasz takie watki. Jestes tak beznadziejna, że aż mi sie nie chce dalej
          polemizować. Po prostu nie umiesz odpowiedziec mi na pyt które zadałam w swoim
          poście, ale oczywiście musisz sie udzielać, gdyz co robic innego może
          zgorzkniała samotna beznadziejna, o poziomie intelektu poniżej
          przeciętnej...kobieta...w sobotni wieczór. swoje kompleksy leczyć w sposób dla
          niej znany- dołując obgadując, obrażajać innych. Pozdrawiam i zyczę więcej oleju
          w głowie i przyjaciół, bo pewnie ich nie masz.
          • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:42
            super analiza... nie minelas sie z przeznaczeniem <hahaha>

takie wnioski po kilku zdaniach... no no;]
          • wiarusik Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:43
            a co można robić w święto zmarłych?
            chyba jeszcze tylko wpier.dalać dynię z wczoraj
            • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:45
              mozna tez siedziec na forum zagadac idiotyczne pytania;]

przez to forum moja tolerancja dla glupoty obniza sie z dnia na dzien... chyba
              naprawde musze uciec;]
              • smoooth Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:46
                błogosławienstwo na drogę i ruszaj przed siebie
                • wiarusik Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:51
                  - Niech będzie pochwalony... rozległ się nagle spokojny glos.
                  Puchatek obejrzał się i zobaczył księdza jadącego na wielkim wozie.
                  - Czego? Zapytał bezpośrednio Królik.
                  - Widzę moje dzieci że macie jakieś problemy... Powiedział ksiądz.
                  - No i? Zapytał Puchatek
                  - Mam dla was doskonała radę... módlcie się! Bo nie znacie dnia ani
                  godziny kiedy kara Pana może spaść na was... i za prawdę powiadam
                  wam prędzej wy jak leżycie tu pod zgliszczami tymi w kokosy się
                  zamienicie niźli płotka mała przepłynie pod prąd przez ucho
                  śledziowe tak mi dopomusz Bóg.
                  - Ze czczym? Zdziwił się Kłapouchy, a Prosiaczek przezornie zaczął
                  szukać swojego uzi.
                  - A co ty tam wieziesz ojczulku? Zapytał Puchatek
                  - Aa to, moje dzieci, wiozę wino mszalne dla waszego proboszcza...
                  Za prawdę powiadam wam... wino to czyste jest od skazy niczym kupa
                  proroka zrobiona o poranku przed domem jego, którą faryzeusz do
                  Egiptu wieczorem wziął i zaniósł aby tam dobrą nowinę pokazać i
                  synów Kleopatry nawracać.
                  - Lal! - Zawieśniaczył Puchatek.
                  - A poczęstujesz nas? Zapytał Tygrysek.
                  - Drodzy bracia i siostry za prawdę powiadam wam... szatan nie jedno
                  imię ma i na niejedną wodzi pokusę i na niejedno wino namawiać was
                  będzie... ale nie lękajcie się... Bóg stworzył takich jak ja abym
                  bronił takich jak wy przed takimi jak on i pokusami jego... módlmy
                  się... niech dane wam będzie królestwo niebieskie dostąpić i pić
                  wódę czcigodną wypływająca spod stop Pana naszego... I
                  pamiętajcie... każda prawa żona męża swego zostawi gdy ten na mur
                  pić alkohol będzie...
                  - A ile trzeba wypić? zapytał przezornie Kłapouchy.
                  - Czyli nie poczęstujesz nas? upewnił się Prosiaczek
                  - Mówiłem mój synu... Nie waży się by wino tak czcigodne przez
                  młotków prostawych pite było na chwałę Pana...
                  - Amen! Krzyknął Tygrysek wpychając od tyłu kosę księdzu pod żebro.
                  - Zdrada... Jęknął ksiądz osuwając się na wóz.
                  - No co tak stoicie pierdoły? Krzyknął Tygrysek - wskakiwać na wóz i
                  jedziemy do mnie!
                  Już po chwili nasi bohaterowie spokojnie jechali do domku Tygryska.
              • amelkalexi Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:47
                >tolerancja dla glupoty
                Moze najpierw wyjasnij (sobie) co oznaczaja oba te pojecia....
                • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:57
                  tolerancja [łac. tolerantia ‘cierpliwość’, ‘wytrwałość’], socjol. postawa zgody
                  na wyznawanie i głoszenie poglądów, z którymi się nie zgadzamy, oraz na
                  praktykowanie sposobu życia, którego zdecydowanie nie aprobujemy, a więc zgody
                  na to, aby zbiorowość, której jesteśmy członkami, była wewnętrznie zróżnicowana
                  pod istotnymi dla nas względami.

Głupota - niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości,
                  nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych,
                  przewidywania i kojarzenia.Charakteryzuje się pychą, śmiałością,
                  podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do
                  zdziwienia, dążnością do ekspansji. Używany jest w stosunku do osób o niższym,
                  bądź niewystarczającym ilorazie inteligencji.

co Ci nie pasuje?
                  • amelkalexi Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:02
                    Mnie pasuje, tylko jesli Ty tak dokladnie to wiesz, to na jakiej podstawie
                    mowisz komus..ze jest glupi???
                    Wyciagasz wnioski o czyims poziomie intelektualnym z jednego pytania???
                    I to pytania, na ktore nie udzielilas/es konkretnej odpowiedzi, tylko rzuciles
                    kilka obelg???
                    Wiesz ze przymiotniki mozna stopniowac???
                    Sprobuj moze na przykladzie "glupi".... i pomysl ze ktos Cie moze
                    zakwalifikowac do...3stopnia.
        • amelkalexi Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:46
          Hmmm, krytyka, krytyka i...krytyka. Najgorsze, ze nie krytyka mobilizujaca...do
          czegos tam, tylko taka, zeby kogos osmieszyc, ponizyc...i chyba podbudowac
          wlasne...ego.
          Coz zlego w takich pytaniach???
          Przeciez jesli komus sie dane pytanie nie podoba, to po co wypisywac: "ale
          jestes glupia, niedouczona, itd" Wystarczy ominac takowy post i poszukac
          czegos...co zaspokoi Wasz jakze wysoki poziom intelektualny...
          Ludzie, to jest luzne forum... i wiadomo, ze pisze sie o bzdurach i bzdurkach...
          tylko to, co dla niektorych jest glupie i bezsensowne, dla innych stanowi
          problem, wiec nie ma co sie obrzucac blotem.
          Bo odpowiedz na pytanie.... powinna byc odpowiedza wlasnie, a nie stekiem bzdur
          nie na dany (pytany) temat...bo takie odpowiedzi...swiadcza o Waszym niskim IQ
          • smoooth Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:47
            zgadzam sie z TOBA, ale pamietaj że tygrysio misio musi sobie gdzies wyleczyc
            kompleksy.
            • amelkalexi Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:48
              tacy sa wszedzie....
              nie maja wiele do powiedzenia na konkretny temat, za to duzo i glosno nie na temat:P
            • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:53
              jakie kompleksy?
              mozesz wymienic?
          • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:53
            o moim zerowym poziomie IQ swiadczy tylko to,ze nigdy nie chcialo mi sie robic
            tego typu testow, bo nie uwazam tego super hiper obrazujace;]

ile czasu czytujesz to forum??

jak zaczynalam wnikac w forum byla swiadkiem jak taki ktos sam przezyl moment
            nieakceptowania debilizmow na forum... powiedzial wtedy takie cos: siedzial na
            forum od dawna i czytal juz wszytsko co mozliwe i poprostu zaczelo go draznic to
            jak glupie ludzie moga miec problemy i jak glupi sami moga byc... tez wtedy
            zrobil sie niemily dla zadajacych idiotyczne pytania

mysle, ze i ja mam to teraz... poprostu obnizyl mi sie poziom tolerancji na
            glupote..

to chyba Lem powiedzial,ze poki nei zaczal miec stycznosc z internetem nie zdaal
            sobie sprawy ilu idiotow jest na swiecie...

no coz... widac nie tylko ja tak mam
            • amelkalexi Re: pytanie forumowe 01.11.08, 18:58
              >siedzial na forum od dawna i czytal juz wszytsko co mozliwe i poprostu zaczelo
              go draznic

Taaa...jesli ktos zyje tylko i wylacznie netem i forum, to nie ma sie co
              dziwic...ze takowemu...odbija.
              Czas wyjsc do realu i zajac sie prawdziwym zyciem... a nie zyc
              zyciem...forumowiczow:P
              • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:01
                na sile chcesz udowodnic,ze nie zrozumials przekazu?

wredota Ci nie wychodzi.. nie staraj sie nawet
            • nawrocona5 Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:09
              A najgorsze są wątki, które ktoś zakłada tylko po to aby pozrzędzić - na inne
              wątki, na innych forumowiczów...Zadawanie najgłupszych nawet pytań nie jest aż
              tak bezsensowne jak twoje pieniactwo. To juz kolejny taki bezsensowny plotkarski
              wątek.
              Ilość czasu (lat?) spędzonych na forum raczej nie upoważnia cię do roli cenzora.
              Normalną reakcją na bezsensowny post lub wątek powinien być brak reakcji lub
              JEDNA krytyczna odpowiedź. Ty poświęcasz temu faktowi mnóstwo czasu i energii.
              Naprawde szkoda że nie masz nic lepszego do roboty.

• tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:15
                wiesz.. uwierz mi ale setki takich watkow przemilczam.. jedynie te najbardziej
                debilne pietnuje
    • smoooth Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:00
      To nie forum, na którym rozmawia sie o jajnikach, macicach etc tak? a poznajesz:
      Kobieta
      Re: Miesiączka
      Autor: tygrysio_misio☺ 17.10.08, 13:59
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      mi stuknelo juz juz 12 lat z tym...i nadal mam nie regularna i dosyc rzadką

po wizycie u ginekologa dowiedzilam sie,ze mozna to regulowac hormonami...ale to
      na niewiele sie zda, bo po odstawieniu nadal bedza nieregularne....

mnie lekarz pytal o moja mame...wiem,ze mama tez ma nieregularne...pozatym tutaj
      moga wplywac tez inne hormony: np tarczycowe

tak czy siak: u mnie po tyh 12 latach moge powiedziec,ze nie mam juz co
      19-63dni...a co 30-38 (wyjatkowo do 45) i to jest to do czego doszla w swoim
      zyciu moja mama...ciekawe czy mi amplituda bedzie jeszcze malec
      • amelkalexi Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:06
        nie moge....
        ale sie ubawilam...
        tak to wlasnie jest, jesli ktos swoje problemy (bzdurne??) wyolbrzymia, a o
        innym mowi..."glupi" itp...
        Brawo Smoooth:)
      • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:08
        no i co?
        widzisz...pytanie nie bylo idiotyczne... nie tyczylo sie niezrozumienia ulotki i
        braku informacji o cyklu hormonalnym.... nie tyczylo sie brania sie za sprawy
        hormonow kiedy nie ma sie o tym zielonego pojecia

pozatym nie napisalam,ze nie mozna rozmawiac o tym.. tyle,ze zadawanie tak
        idotycznych pytan powinno byc zabronione pod grozba rozstrzelania

pozatym... i tak liczysz sie pod "szukanie w wyszukiwarce forum" wiec
        teoretycznie powinno byc wyciete to co napisalac... za powtarzanie tresci
    • smoooth Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:03
      znalazlam wiele innych ciekawych watkow w ktorych swobodnie wypowaiadasz sie na
      tematy intymne:
      Kobieta
      Re: Nie rozumiem kobiet - właśnie dostałem w twar
      Autor: tygrysio_misio☺ 27.10.08, 14:03
      a ja mam czasem po klotni tak,ze chcialabym bliskosci, macania po plecach,
      przytulania, calowania w szyje....ale czuje,ze nie powinnismy robic wiecej...bo
      on przez to pomysli,ze jest juz ok...bo nie mam ochoty na cos wiecej

wtedy niby jestem rozochocona..ale na to co jest a nie na cos wiecej

jednak w licznych postach po prostu obrazasz innych, dlatego uwazam Cie za osobe
      niewiele warta, skoro tylko potrafisz atakowac, zapominajac ze sama wypisujesz
      tu "głupie" teksty
    • smoooth Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:09
      a to głupie nie jest?
      Kobieta
      Noce spogladanie na jajka;]
      Autor: tygrysio_misio☺ 23.10.08, 00:49
      michalpol.blox.pl/2008/10/Szczesciarz-Beckham-w-AC-Milan.html
      spojrzcie na jego jaja...toz tam ani troche sie zaden penis nie zarysowuje..do
      tego te jajka jakies az nazbyt idealne w kraglosci..i tak dziwnie wygladaja
      konczac sie raczej jakby byly z twardego plastiku a nie miekkigo, podatnego
      ciala;]

• smoooth Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:10
        a teraz dobranoc:) mam dośc tygrysia misia i tej całej zyciowej filozofii
        • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:13
          o kurde..ale jestes glupia;]

wiesz... zadne z tych pytan na ktore odpowiadalam nie bylo tak idiotyczne jak
          Twoje...

a wyciaganie watka jajcarskiego do posmiania sie... przy rozmowie o tym,ze
          pytanie o to powinas wiedziec z ulotki badz od lekarza jest szczytem... nie
          powiem czego

dobranoc... ja nie chodze spac z kurami wiec jeszcze powiedze;]
          • amelkalexi Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:16
            a pomyslalas tygrysiu_misiu..ze Twoje odpowiedzi sa bardzo glupie???
            Ciebie to bawi, a dla innych jest zenujace, dlatego zamiast wyzywac od
            glupkow.... pomysl, ze i Ty nie zawsze najmadrzejsza.
            • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:25
              dokladnie wiem kiedy pisze cos glupiego dla wyglupiania sie....
              czasem tez mam chwile kiedy lubie ponazekac... czasem mam chwile kidy czegos nie
              wiem

ale wiesz.. zastanawiaja mnie laski piszace z niesamowita niemal regularnoscia
              posty typu "czy jestem w ciazy" albo "czy jak bede stosowac sie do zalecen
              lekarza wzgledem brania tabletek to wszytsko bedzie ok, bo dzis jest czwartek a
              nie niedziela"

pozatym jak zauwazylas... to pytanie bylo glupie nie tylko moim zdaniem ;]
              • amelkalexi Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:32
                > pozatym jak zauwazylas... to pytanie bylo glupie nie tylko moim zdaniem ;]

tak zauwazylam, ze sklonnosci do ataku miewa jeszcze netty2...
                reszta przyjela to spokojnie:)
                • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:43
                  no tak.. bo autorka glupiego watku oczywiscie nie ma sklonnosci do ataku;]

reszta czyli Ty i jeszcze ktos... wiec srednia jest po polowie.... czy to jest
                  wyznacznik ludzkosci?

a moze mozna to potraktowac jako miernik tego jaki w spoleczenstwie jest
                  stosunek do czytania ulotek albo rozumienia tresci?

tak czy siak.. bardzo reprezentatywna proba do badan ;]

i mwoiac "rezta" naprawde przygniezdzilas mnie tym ogromem;]
        • tygrysio_misio Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:14
          a nawiasem... skoro umiesza jednak korzystac z wyszukiwarki... to dlaczego nie
          potrafilas wyszukac informacji o tym czym jest cykl hormonalny i jak sie
          zachowuje organizm podczas regulacji tabletkami??
      • amelkalexi Re: pytanie forumowe 01.11.08, 19:14
        Smoooth.... wykanczasz mnie....:)
        To juz zakrawa na..zboczenie:P oczywiscie ze strony tygrysia_misia:)
        No albo taka zdesperowana i zlakniona...jaj i tego..."szczegolu"..
        Ale przeciez wiesz, ze latwiej zobaczyc u kogos... male gowienko, a u siebie nie
        zauwyzyc wielkiej kupy gnoju....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka