Dodaj do ulubionych

Faceci są nieuczciwi

09.11.03, 15:33
na pewno nie wszyscy, ale sporo widze wokoło takich, co mają jakąś tam
narzeczoną, ale cały czas są czujni i nie przepuszczają okazji na boku.
Umawiają się z innymi kobietami nie tylko na seks, ale kolację do kina itd.
Dobrze wyksztłaceni, mają kaskę, ale są nieuczciwi wobec swoich pań i
szukają wciąż nowych wrażeń, i nie widzą w tym nic złego.
Czy to taka zbawa, czy nowy styl życia?
Czy można coś takiego zaakceptować?
Wg mnie nie, ale może ja jestem nietolerancyja.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 09.11.03, 15:38
      Według mnie jest objaw albo jkaiejś niedojrzałości, albo wyrachowania, albo po prostu chamstwa. Jeśli dwoje ludzi zgodziło się być razem, i żyją ze sobą, to nie powinni się oszukiwać i zdradzać. Jeżli ktos nie jest jeszcze zdolny to takiego zaiązku powinien stawiać sprawę jasno, a nie żyć wygodnie: tu narzeczona, a tu panienki na boku..
      • Gość: brrr Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.piscataway-10rh15rt.nj.dial-access.att.net 09.11.03, 15:45

Jak baby latwo daja, to facet zawsze wezmie. Baby, niestety
        to musza zrozumiec. Od wiekow istnialy burdele, zrozumcie,
        natura jest silniejsza.
        • Gość: Klara Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 09.11.03, 15:47
          Z twojego postu wynika, ze mężczyźni to zwierzęta, bo nie umieją zapanować nad swoim popędem..Dobrze wiedzieć!
          • Gość: brrr Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.piscataway-10rh15rt.nj.dial-access.att.net 09.11.03, 15:50
            Gość portalu: Klara napisał(a):

>Z twojego postu wynika, ze mężczyźni to zwierzęta, bo nie umieją zapanować nad
            >swoim popędem..Dobrze wiedzieć!

Po prostu, lubimy te rzeczy.
            • Gość: Klara Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 09.11.03, 15:51
              Nędzne wytłumaczenie...
              • Gość: brrr Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.piscataway-10rh15rt.nj.dial-access.att.net 09.11.03, 16:02

Zawsze odmawiaj, tylko tyle Ci powiem.
                • Gość: Klara Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.crowley.pl 09.11.03, 16:07
                  Nei musisz mi dawać dobrych rad, gdyż sam dobzre wiem co jest dla mnei dobre, a co złe. Zresztą, puszczalscy faceci nie mają u mnie szans.
                  • Gość: brrr Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.piscataway-10rh15rt.nj.dial-access.att.net 09.11.03, 16:10

Przeciez ja Cie ciagne tylko do lozka, a nie opowiadam zyciorysu.
                    • Gość: Klara Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 09.11.03, 16:12
                      jw
                      • Gość: brrr Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.piscataway-10rh15rt.nj.dial-access.att.net 09.11.03, 16:20
                        to tylko dobrze o tobie swiadczy.
                        • Gość: Klara Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.pl 09.11.03, 16:26
                          Hmm...Szkoda tylko, że facetom jest tak trudno oprzeć się tym co dają..
                          • Gość: brrr Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.piscataway-10rh15rt.nj.dial-access.att.net 09.11.03, 16:33

> Hmm...Szkoda tylko, że facetom jest tak trudno oprzeć się tym co dają..

I jak sama widzisz, wszystko sprowadza sie do kobiety.
                            To wlasnie kobieta mowi NIE .
                            • Gość: Klara Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.pl 09.11.03, 16:36
                              Tak, tak, tak...jak zawsze ... Odpowiedzialność najlepiej zrzucić na kogoś innego, w tym wypadku na kobietę..Ona jest winna temu, bo pozwala sobei na coś takiego...Zaraz mi się chyba zrobi żal tych wszystkich mężczyzn. ktorzy są chyba ofiarami tych kobiet.....
                              Daj spokój..żałość, żałość, żałosć...
                              • Gość: brrr Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.newark-13rh16rt.nj.dial-access.att.net 09.11.03, 23:15

>Zaraz mi się chyba zrobi żal tych wszystkich mężczyzn. ktorzy są chyba
                                >ofiarami tych kobiet.....

Lepiej sie pozal nad tymi kobietami ktore sa takie latwe dzisiaj.
                        • Gość: sam Re: Tu nie chodzi o uczciwosc... IP: *.vf.shawcable.net 09.11.03, 16:40
                          Przeczytalem niedawno wyniki badan naukowych zajmujacych sie staloscia
                          uczuc.Otoz jesli wierzyc tym badaniom nie chodzi tu o uczciwosc czy zasady
                          moralne. Faceci i kobiety tez ktore lubia jak to sie mowi skakac z kwiatka na
                          kwiatek tak sa genetycznie uksztaltowani. Nie pamietam dokladnego tlumaczenia
                          tego zjawiska i nie chcialbym nikogo wprowadzac w blad.Z tego co pamietam
                          zalezy to w jakis sposob od umiejscowienia osrodkow odczuwania przyjemnosci w
                          mozgu. Jezeli te osrodki znajduja sie blisko osrodkow decyzyjnych wtedy
                          mezczyzna czy kobieta jest bardziej sklonna do skakania z lozka do lozka.W
                          innych przypadkach ludzie wola byc z jednym partnerem.
                          • Gość: Klara Ble, ble, ble, ble.... IP: *.pl 09.11.03, 16:41
                            • Gość: sam Re: Ble, ble, ble, ble.... IP: *.vf.shawcable.net 09.11.03, 17:07
                              Can you be more specific.Plese.
                              Jesli cos nie jest po twojej mysli to nie znaczy ze to nie jest prawda.
                              • Gość: Klara Re: Ble, ble, ble, ble.... IP: *.pl 09.11.03, 17:16
                                Jestem pzreciwna tłumaczeniu zachowań ludzkich jakimś biologicznymi wytłumaczeniami..Już nie mówiąc o genetyce..nie wiem, nei zanm się na tym, ale gen zdrady, gen puszczani się??? Dziwne to jets dla mnie..Zreztą jakby nei było.CZŁOWIEK MA SERCE, DUSZĘ, ROZUM, a nie tylko penisa czy pochwę...to tyle.
                                • Gość: sam Re:do klary ktora sie nie zna. IP: *.vf.shawcable.net 09.11.03, 20:14
                                  Dziekuje za szczerosc. Sama napisalas ze sie nie znasz wiec potrzebujesz sie
                                  czegos nowego dowiedziec.
                                  Dlaczego jestes przeciwna tlumaczeniu ludzkich zachowan biologicznymi
                                  uwarunkowaniami.PRzeciez my wszyscy jestesmy biologiczni.Jestesmy czescia
                                  swiata zywych organizmow ktore dzialaja tak jak im dyktuje natura czyli
                                  inaczej mowiac biologia.Twoj post jest rowniez wytlumaczalny
                                  biologicznie.Twoje myslenie to rezultat dzialania twojego organizmu.To ze
                                  napisals swoj post w takiej a nie innej formie jest wynikiem reakcji
                                  chemicznych elektrycznych i jeszcze Bog wie jakich jakie zachodza w twoim
                                  mozgu.Gdybys byla pod wplywem narkotyku albo leku psychotropowego napisalabys
                                  zupelnie co innego bo sklad twojego plynu mozgowego bylby wtedy inny. Serce i
                                  dusza to sa tylko symble naszej psychiki i tez ich dzialanie tlumaczy sie
                                  biologicznie.Naukowcy potrafia nawet zmierzyc natezenie pradu w komurkach
                                  nerwowych w ktorych powstaje twoja mysl.Serce i dusza to siedliska uczuc w
                                  twoim pojecu dobrych i moralnych a przeciez serce to nic innego jak papa ssaco
                                  tloczaca i nie ma nic wspolnego z dusza czyli inaczej psychika.Na widok
                                  kochanego czlowieka srece ci bije mocniej ale to nie serce tak zareagowalo.To
                                  twoj mozg wyslal sercu takie polecenie zeby szybciej bilo bo potrzebujesz
                                  wiecej tlenu w mozgu.To wlasnie serce papuje cie krew do pochwy w casie
                                  kochani zebes miala wiecej przyjemnosci,nie mowiac juz o penisie ktory we
                                  wzwodzie jest jak gruszka napapowana krwia.Kocham taka biologie.
                                  • Gość: Klara Re:do klary ktora sie nie zna. IP: *.pl 09.11.03, 20:58
                                    To prawda, nie znam się na genetyce, ale mam swoje przekonania, mam wiedzę, naukową także, choć nie koniecznie medyczną czy też biologiczną, i ona pozawala mi, a przede wszystkim moja dusza, stwierdzic pewnei prawdy o świecie, na podstawie których mogłam wytworzyć swój system wartości, swoje pzrekonania, swoje Ja..Zresztą wierzę w to, że człowiek już rodzi się z pewnym zasobem wartosci..ale to już na inną rozmowę..Wiadomo, wszytko można wytłumaczyć przy pomocy nauk przyrodniczych, można wytłumaczyć miłość( przecież to tylko chemia prawda??)i wszystkie inne uczucia. Jednak, jak już napisałam nauka nie jest nieomylna, a poza tym naukowe, racjonalne myślenie może być jednym ze sposobów myślenia o świecie, jednak nie jest jedynym, więc Ty możesz sobie wszystko na taki sposób tłumaczyć , ja pozosatne przy swoich przekonaniach. A tak w ogóle to trochę Ci współczuję życia pozbawionego uczuć..Jestem ciekawa jak bedziesz kiedyś, a moze już to zrobiłeś, wyznawał miłosć kobiecie..Może: Moja pompa ssąco - tłocząca szybciej pompuje krew, gdy na Twój widok, mój mózg wysyła sercu sygnał, bo potrzebuję dzięki Tobie więcej tlenu???????????? ;)))
                          • anulex Re: Tu nie chodzi o uczciwosc... 09.11.03, 22:06
                            Jakbym czytala swoje kochanie :) On tez wszystko stara sie sobie wyjasnic
                            genami, ewolucja. Coz, zapewne cos w tym jest. Trzeba tylko umiec zachowac
                            zloty srodek. Sa ludzie, ktorym bardzo trudno jest byc wiernymi, ale to nie
                            znaczy, ze nie powinni sie starac i moga swoja "slabosc" uznac za
                            usprawiedliwienie do oklamywania i ranienia innych.
                          • kitus_kotus Re: Tu nie chodzi o uczciwosc... 10.11.03, 11:13
                            Gość portalu: sam napisał(a):

> Przeczytalem niedawno wyniki badan naukowych zajmujacych sie staloscia
                            > uczuc.Otoz jesli wierzyc tym badaniom nie chodzi tu o uczciwosc czy zasady
                            > moralne. Faceci i kobiety tez ktore lubia jak to sie mowi skakac z kwiatka
                            na
                            > kwiatek tak sa genetycznie uksztaltowani. Nie pamietam dokladnego
                            tlumaczenia
                            > tego zjawiska i nie chcialbym nikogo wprowadzac w blad.Z tego co pamietam
                            > zalezy to w jakis sposob od umiejscowienia osrodkow odczuwania przyjemnosci
                            w
                            > mozgu. Jezeli te osrodki znajduja sie blisko osrodkow decyzyjnych wtedy
                            > mezczyzna czy kobieta jest bardziej sklonna do skakania z lozka do lozka.W
                            > innych przypadkach ludzie wola byc z jednym partnerem.
                            tak jak niektorzy sa genetycznie uwarunkowani do oszukiwania wspolnikow i
                            kontrahentow w interesach, do kradziezy, do lapowkarstwa. bzdury. to ze rozni
                            ludzie maja rozny poped seksualny nie wymusza na nich sposobu realizacji.
                            chyba ze uznamy ze w sferze seksu obowiazuja inne normy niz w innych sferach
                            zycia i tutaj wszystko jest dozwolone co sprawia przyjemnosc. przy innym
                            zalozeniu mam prawo oczekiwac od partnera ze nawet jesli mu sie chce dziesiec
                            razy dziennie to zrobi to tylko ze mna i tyle razy ile bedzie mogl a nie z
                            byle kim i kiedy mu sie bedzie chcialo.
    • Gość: gepart czester Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.zr.univ.gda.pl 09.11.03, 16:34
      mysle, ze jest to podyktowane wspolczesnym stylem zycia, moda, tym czy cos jest
      "trendi" (co za ochydne slowo) czy nie
      a to jacy jestesmy zalezy od kazdego z nas
      jest wielu facetow, ktorzy kur... sie na boku, ale i jest mnostwo dziewczyn,
      ktore im dorownuja zachowaniem.
      a tak jak powiedzial brrr niektore/niktorzy zyja inaczej: odmawiaja albo w ogole
      nie musza odmawiac bo nie prowokuja takich sytuacji
    • oberver Dodam, że .... 09.11.03, 17:06
      tak naprawdę trudno ludziom w ogóle tworzyć związki poważne. Jest bardzo dużo
      samotnych itd.
      Znajomości róznie zawierane są przewaznie powierzchowne.
      Teraz tak jest, 30 lat temu było inaczej, ludzie byli bardziej szczerzy i
      uczciwi wobec siebie.
      Taką działalność tym panom o których mówie ułatwiają nowoczesne technologie,
      np. telefony komórkowe. Ta trzecia nie zadzwoni do domu, tylko na komórę,
      której nie trzeba w końcu odbierać.
      Natomiast właściwe narzeczone są często naiwne i nie wiedzą co się dzieje.
      Sama nie wyobrażam sobie sytuacji, że miałabym sprawdzać mojego przyjaciela,
      męża czy narzeczonego, z kim sms-uje itd.
      • Gość: sam Re: Najwiecej wpadek jest wlasnie przez sms IP: *.vf.shawcable.net 09.11.03, 17:13
        Rozmowy sie nie nagrywa natomias sms zawsze mozna odtwozyc.Nie znam sie na tym
        jak to dziala bo w Ameryce sms nie jaest tak popularny jak w Europie. Czytalem
        jednak ze we Wloszech najwiecej wpadek bylo wlsnie przes to.
    • Gość: Maciek Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 17:10
      Facet to samiec - a domeną samca zawsze będzie zapłodnienie jak najwiekszej
      ilości, najlepszych z gatunku, samic :)
      • Gość: :)) Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 17:36
        He he , tak Maciek masz racje , wydymac te najlepsze :))
        • Gość: Maciek Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 13:37
          zdeflorować czy zapłodnić ?:)
      • Gość: LIBRA Ale te najlepsze szukają super samców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 20:24
        więc nie wszyscy maja szanse u tych najlepszych!
        • Gość: LIBRA Re: Ale te najlepsze szukają super samców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 20:29
          ja nie mam szans
          • Gość: :)) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 20:41
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • libressa LIBRA musiała się zalogować, bo jakiś "ciul" się p 09.11.03, 20:57
          Libra musiała sie zalogować, bo jakiś "ciul" chce być mną.
          pozdrawiam sympatyków.
          LIBRA
    • snow.white no sa nieuczciwi... :( 09.11.03, 20:50
      ...i ja tego zaakceptowac nie moge-i nie zaakceptuje.

Pozostaje miec nadzieje,ze nie wszyscy...ech...
      • Gość: sam Re: no sa nieuczciwi... :( IP: *.vf.shawcable.net 09.11.03, 20:59
        Krolewno sniezko nie badz taka zrezygnowana. Sa tacy ktorych bedziesz mogla
        zaakceptowac.Ale wlasciwie to jakiego nie mozesz zaakceptowac.
        • snow.white Re: no sa nieuczciwi... :( 09.11.03, 21:23
          No tak jakos wyszlo ostatnio,ze zrezygnowana jestem...
          Na tego,ktorego zachowania nie moge zaakceptowac,szkoda slow nawet.

Ale mam nadzieje,ze rzeczywiscie sa tacy,ktorych nie tylko zaakceptowac bede
          mogla.
          • julla Re: no sa nieuczciwi... :( 09.11.03, 22:25
            Bo wierność jest trudna, dla każdego.
            Jest nam narzucona przez kulturę i obyczaj, taki rodzaj kagańca wymagający
            wytłumienia najbardziej pierwotnej części naszej natury domagajacej się
            maksymalnego mieszania genów.
            Łatwo zaoobserwować, że w czasach gdy poluzowały się znacznie normy obyczajowe,
            zaczyna się kwestionować wartość i sens wierności.
    • Gość: Maciek Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:35
      a nie prościej kupić wibratorek - musisz pilnować tylko wymian bateryjek ?:)
    • Gość: Edi Tylko bogaci sa nieuczciwi.... IP: *.dialsprint.net 10.11.03, 02:05
      a kto bogaty jest uczciwy buahahah nikt
    • ravny Re: Faceci są nieuczciwi 10.11.03, 18:55
      oberver napisała:

> na pewno nie wszyscy, ale sporo widze wokoło takich, co mają jakąś tam
      > narzeczoną, ale cały czas są czujni i nie przepuszczają okazji na boku.
      > Umawiają się z innymi kobietami nie tylko na seks, ale kolację do kina itd.
      > Dobrze wyksztłaceni, mają kaskę, ale są nieuczciwi wobec swoich pań i
      > szukają wciąż nowych wrażeń, i nie widzą w tym nic złego.

niestety,duzo racji.
      • Gość: Misio Re: Faceci są nieuczciwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 19:30
        Jak sie ma kaske i sie jest bogatym, to czemu by sobie nie por.........
    • oberver Post napisałam po obserwacji sytuacji, które ... 10.11.03, 19:31
      oglądam na bieżąco.
      Sytuacja 1
      Pan, młodszy ode mnie o 7 lat. Dość przystojny, ale bez przesady, za to
      szalenie miły i sympatyczny, ciekawie opowiada, słucha, w jego towarzystwie
      kobieta czuje się dobrze. Zaprasza na obiadki. Na dodatek jeździ super wozem,
      słuzbowym, ma fajną prace i w ogóle jest kontaktowy.
      Znam go kilka miesięcy, nawet spotkalismy się kilka razy, ale były
      nieporozumienia, i przerwa trwała jakiś czas. Wiem, że teraz kogoś ma, a chce
      się ze mną umawiać, fakt byliśmy na obiedzie w ub. tygodniu. Swojej dziewczyny
      się wyparł i zbagatelizował fakt jej istnienia.
      Sytuacja 2
      Facet jest jeszcze młodszy, ok. 12 lat. Faktu, że jest związany nie ukrywał od
      początku, znamy się ok. 3 miesiące. Wyjątkowo przystojny, model. Na dodatek
      wykształcony i miły.
      Opowiada mi wciąż, że jego dziewczyna ma mały temperament itd, i chociaż jest
      z nią związany, to w tych sprawach cieniutko.
      I oczywiście chętnie by się ze mną umówił. Ofkors faceci nieźle ściemniają
      jeżeli chodzi o zawleczenie kobity do wyra, i oczywiście ja to widzę, bo
      jestem za stara na takie numery.
      Jedno mn9ie ciesz, że jeszcze na mnie lecą ;-))))
      Ale tragiczne jest ich podejście do związku i obowiązującej w takeij sytuacji
      wierności. Wprost przeraża.
      Sama jeszcze z zadnym z nich w łózku nie byłam, ale nad tym modelem się
      zastanawiam, w końcu to że nie jest wierny, to chyba nie mój problem, a ja
      jego i tak mam zamiar potraktowac instrumentalnie.
      A wy, obrońcy męskiego genetycznego uwarunkowania rozsiewania spermy na prawo
      i lewo, co o tym sądzicie?????
      • anulex Re: Post napisałam po obserwacji sytuacji, które 11.11.03, 00:03
        Ja sadze, ze postapisz nie fair w stosunku do tych kobiet. I zastanawiam sie,
        czy istnieje gen podwujnej moralnosci. Byc moze mezczyzni sa bardziej
        zobowiazani w stosunku do swoich partnerek, ale to nie zmienia faktu, ze jesli
        z premedytacja szkodzi sie drugiej osobie (bliskiej, czy obcej), czyni sie zle.
    • magitek hwdp 10.11.03, 22:18
      ja juz nie wiem...
      co krok mnie ktos rani, oszukuje
      na poczatku jest pieknie....
      potem bank amydlana pęka...
      mam juz dosc....
      rycze po nocach....
      bo wciaz kocham bylego
      zabijam sie sama .... nie wytrzymujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje
    • Gość: Reksio To samo mozna powiedziec o kobietach IP: *.dialsprint.net 11.11.03, 00:30
      caly czas czujne,umawiaja sie z innymi facetami itd.........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka