Dodaj do ulubionych

cztery strony normalnych

06.08.09, 00:12
czyli jakich???

tinyurl.com/mhx3bo
jeden pisze "nie bądź brzydka" - zaiste, bardzo to normalne uważać, że mamy na
to wpływ.
Obserwuj wątek
    • six_a Re: cztery strony normalnych 06.08.09, 00:16
      hmm, no ja nie wiem, ale jak oni są tacy normalni, jak wysoki jest ten co ma
      180, to nie czytam:)
    • gelee Re: cztery strony normalnych 06.08.09, 00:16
      Przeciętnych?
      • maitresse.d.un.francais Re: cztery strony normalnych 06.08.09, 00:17
        No właśnie każdy z nich uważa, że określenie "normalny" go opisuje, a jest ich 4
        strony. Identyczni?
        • sootball Re: cztery strony normalnych 06.08.09, 02:26
          Przeczytałam tytuł wątku i wyobraziłam sobie całkiem przeciętnego Światowida ;)

Deklarowanie "normalności" zwiększa szansę na udany połów, bo idzie w parze z
          poczuciem bezpieczeństwa. Zazwyczaj pewnie oznacza coś na kształt: "lubię piłkę
          nożną, piwo, zwierzęta, czasem trochę majsterkuję, kiedy uprawiam seks, to
          niekoniecznie zawsze w kombinezonie Gwiezdnej Floty i pelerynie Batmana,
          jodłując wersety Koranu od tyłu, wcierając sobie jednocześnie w klatę żelowe
          miśki i okładając kalarepą po pośladkach".
          • o-qrde.pl Re: cztery strony normalnych 06.08.09, 03:52
            Podobno 90 proc. nie jest normalych. Po za tym co znaczy normalny?
            To co dla kogoś jest normalne, dla mnie może być nienormalne.
            A więc, jak ktoś pisze, że jest normalny, to od razu się boję.
          • stinefraexeter Re: cztery strony normalnych 06.08.09, 09:57
            O to właśnie chodzi. Normalny - czyli taki, jaki "powinien być" mężczyzna -
            lubiący piłkę nożną w tv, niezobowiązujące piwko na jakiś czas, umiejący
            naprawić drobne usterki w domu, itp. Ciekawe, czy w pakiecie mamy również inne
            "oczywiste męskości", czyli zostawianie brudnych skarpet w każdym pokoju,
            nietykanie się kuchni i uzależnienie od internetu.. ;)

To ma przyciągać samiczki. Dopiero potem, okazuje się, jak normalny jest Pan
            Normalny.
          • stinefraexeter O! 06.08.09, 09:59
            No proszę:

"Nie napiszę że szukam normalnej dziewczyny bo am nie jestem normalny."

Znalazł się jeden nienormalny. Niestety nie wyjaśnia, o co chodzi.
            • maitresse.d.un.francais Re: O! 06.08.09, 21:58
              A wyjaśnił może, jakiej szuka?
              • elderlane Re: O! 07.08.09, 00:33
                hehe.
                normalny..
                taki co to pije piwsko na umór, bo to normalne..
                taki co to bije czasem kobietę, bo to normalne..oczywiście tylko jak go zdenerwuje
                taki co to rzuca mięsem dookoła, bo to też normalne..

co jest obecnie normalne a co nie? a skoro ktoś pisze, że jest normalny to
                znaczy, że jest nieciekawy, bo nie umie niczym się "zareklamować".no a cóż,
                skoro chcą się nie wyłamywać...niech stoją samotnie wśród innych normalnych,
                nijakich chłopaków:)
                chociaż pewnie nie wszyscy tam są "tacy nijacy" tylko nie umieją się
                zaprezentować.tyle że z takim podejściem w necie też chyba będzie ciężko kogoś
                ciekawego poznać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka