zaliczka Re: I co teraz? 29.06.04, 01:12 Sorry, za szybko mi się wysłało. Chodzi o krem Ultimat-E z serii Avon Solutions. Wycofali go i jakoś nie pojawia się nic w zamian. Może ten z serii Pore-Fection? Bo niby też ma kwasy... Wiecie coś na ten temat? Byłam bardzo zadowolona i najchętniej nie zmieniałabym go na razie na nic nowego... Miałam nadzieję, że może tylko opakowanie zmienią, ale chyba nie. Z góry dzięki! zaliczka Odpowiedz Link
justa_79 Re: I co teraz? 29.06.04, 09:54 to ten krem Ultimate-E miał kwasy??? a może zamiast niego jest ten nawilżający 24h? Odpowiedz Link
sister52 Re: I co teraz? 29.06.04, 10:26 Nie wiem czy wiesz, ale "zamiennikiem" kremu z witaminą E jest Moisture24 Myślałam, że jest to dość oczywiste, że jak w katalogu 05 krem z witaminą E jest po raz ostatni i ma "dzwoneczek" a kolejnym katalogu (06) jest nowość - krem długotrwale nawilżający Moisture24 Pozdrawiam, sister52 Odpowiedz Link
jodarek1 Re: I co teraz? 29.06.04, 10:28 Zamiast kremiku z wit. E jest wlasnie Moisture 24. Ulitimat E mial co prawda kwasy ale w tak malym stezeniu ze nie powodowal wzmozonego zluszcznia naskorka ale dobrze nawilzal. Mi tez szkoda jest ze go wycofali, mialam sporoklientek absolutnych fanek tego produktu, sama tez go lubilam bardzo, a ten Moisture nie podchodzi mi w ogole - ma na niego uczulenie Pozdrawiam marudkująca Joasia Odpowiedz Link
zaliczka Re: I co teraz? 29.06.04, 12:12 Dzięki! Niby oczywiste, a żyłam jakąś nadzieją, że wejdzie coś z kwasami. Bo na mnie one działają, ślicznie mi wyrównują koloryt cery. Miałam próbki Moisture 24, fajny ale to nie to. Może spróbuję jednak z tym Pore-Fection... Odpowiedz Link
sister52 Re: I co teraz? 29.06.04, 20:42 Krem Pore-Fection jest silnie matujący i nie nadaje się do suchej cery. Więc jeśli taką masz to nie tędy droga Pozdrawiam, sister52 Odpowiedz Link
zaliczka Re: I co teraz? 29.06.04, 21:03 A nie, mam zdecydowanie tłustą. Tylko nie lubię matujących, ale chyba i tak spróbuję... Tylko matujący na noc? Już sama nie wiem... Odpowiedz Link
sister52 Re: I co teraz? 29.06.04, 21:16 Na opakowaniu jest napisane, aby go i na noc, i na dzień używać. Jak ktoś nie lubi budzić się rano z tłustym czołem, to chyba dobry będzie Mnie odpowiada, nawet na noc (próbowałam). Pozdrawiam, sister52 Odpowiedz Link
kati_p Re: I co teraz? 29.06.04, 21:20 A ładnie pachnie? Różni się czymś od "zielonej" wersji Pore Fection? Odpowiedz Link