Dodaj do ulubionych

I co teraz?

29.06.04, 01:09
Obserwuj wątek
    • zaliczka Re: I co teraz? 29.06.04, 01:12
      Sorry, za szybko mi się wysłało.

Chodzi o krem Ultimat-E z serii Avon Solutions. Wycofali go i jakoś nie pojawia
      się nic w zamian. Może ten z serii Pore-Fection? Bo niby też ma kwasy... Wiecie
      coś na ten temat? Byłam bardzo zadowolona i najchętniej nie zmieniałabym go na
      razie na nic nowego... Miałam nadzieję, że może tylko opakowanie zmienią, ale
      chyba nie.

Z góry dzięki!
      zaliczka
      • justa_79 Re: I co teraz? 29.06.04, 09:54
        to ten krem Ultimate-E miał kwasy??? a może zamiast niego jest ten nawilżający
        24h?
      • sister52 Re: I co teraz? 29.06.04, 10:26
        Nie wiem czy wiesz, ale "zamiennikiem" kremu z witaminą E jest Moisture24 smile
        Myślałam, że jest to dość oczywiste, że jak w katalogu 05 krem z witaminą E
        jest po raz ostatni i ma "dzwoneczek" a kolejnym katalogu (06) jest nowość -
        krem długotrwale nawilżający Moisture24 smile

Pozdrawiam,
        sister52
      • jodarek1 Re: I co teraz? 29.06.04, 10:28
        Zamiast kremiku z wit. E jest wlasnie Moisture 24.
        Ulitimat E mial co prawda kwasy ale w tak malym stezeniu ze nie powodowal
        wzmozonego zluszcznia naskorka ale dobrze nawilzal.
        Mi tez szkoda jest ze go wycofali, mialam sporoklientek absolutnych fanek tego
        produktu, sama tez go lubilam bardzo, a ten Moisture nie podchodzi mi w ogole -
        ma na niego uczulenie sad
        Pozdrawiam
        marudkująca Joasia
        • zaliczka Re: I co teraz? 29.06.04, 12:12
          Dzięki!

Niby oczywiste, a żyłam jakąś nadzieją, że wejdzie coś z kwasami. Bo na mnie
          one działają, ślicznie mi wyrównują koloryt cery. Miałam próbki Moisture 24,
          fajny ale to nie to. Może spróbuję jednak z tym Pore-Fection...
          • sister52 Re: I co teraz? 29.06.04, 20:42
            Krem Pore-Fection jest silnie matujący i nie nadaje się do suchej cery. Więc
            jeśli taką masz to nie tędy droga smile

Pozdrawiam,
            sister52
            • zaliczka Re: I co teraz? 29.06.04, 21:03
              A nie, mam zdecydowanie tłustą. Tylko nie lubię matujących, ale chyba i tak
              spróbuję... Tylko matujący na noc? Już sama nie wiem...
              • sister52 Re: I co teraz? 29.06.04, 21:16
                Na opakowaniu jest napisane, aby go i na noc, i na dzień używać. Jak ktoś nie
                lubi budzić się rano z tłustym czołem, to chyba dobry będzie wink Mnie
                odpowiada, nawet na noc (próbowałam).

Pozdrawiam,
                sister52
                • kati_p Re: I co teraz? 29.06.04, 21:20
                  A ładnie pachnie? Różni się czymś od "zielonej" wersji Pore Fection?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka