elunia2122 07.10.05, 18:40 Chciałam się dowiedzieć czy komus tez nie przyszedł zegarek i ile trzeba na niego czekać sprawdzałam dzisiaj swoje zamówienie i sie strasznie zasmuciłam bo wiem ze nie przyjdą zegarki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta101 Re: Zegarek Anew Alternative :( 08.10.05, 12:24 Niestety ja również nie dostałam zegarka. Obawiam się, że klientka będzie rozczarowana (bardzo sie na niego nastawiła). Powiedziano mi (Wrocław), że zegarki będą po 10 października. > Chciałam się dowiedzieć czy komus tez nie przyszedł zegarek i ile trzeba na > niego czekać > sprawdzałam dzisiaj swoje zamówienie i sie strasznie zasmuciłam bo wiem ze > nie przyjdą zegarki Odpowiedz Link
lavra73 Re: Zegarek Anew Alternative :( 08.10.05, 13:15 Niestety ja takze (bydgoszcz) nie dostalam zegarka i chyba tak jest teraz w wiekszosci kraju. Na pocieche Avon sprezentowal probke wody Extraordinary dla klientow, ale czy to ich pocieszy...? szczerze watpie. Odpowiedz Link
piotrglapiak Re: Zegarek Anew Alternative :( 08.10.05, 22:27 Do mnie przyszedł (Pleszew k. Jarocina). Przyszedł wraz z kremem na pierwszą kampanie, to nawet moja mama zamówiła, zegarek jest ładny i fajny, bateria w komplecie, tylko to jak on jest zapakowany, taka czarna sakiewka Odpowiedz Link
ancia19 Re: Zegarek Anew Alternative :( 08.10.05, 23:00 Ja zamówiłam 2 kremy z zegarkami i nie dostałam ani kremów, ani zegarków Odpowiedz Link