makawi 30.01.07, 14:27 Witam!!! Czy ktoś zna szczegółowe informacje o torebce IRLANDE z kat. 3. Czy jest ona zapinana na zamek i czy posiada w środku przegródki, kieszonki itp.???? Bardzo proszę o odpowiedź!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Torebka Irlande?? 01.02.07, 10:16 nie jest zapinana na zamek, tylko na 2 zatrzaski magnetyczne. w środku ma tylko przegródkę na telefon komórkowy (oglądałam w pośpiechu, więc mogłam coś przeoczyć). ma krótkie uszy, na płaszcz zimowy mi się nie mieści. Odpowiedz Link
basiakoc Re: Torebka Irlande?? 01.02.07, 16:00 Ma jeszcze małą kieszonkę zapinaną na zamek. Jest z miękkiego tworzywa, ogólnie b.fajna. Odpowiedz Link
silverclio Re: Torebka Irlande?? 02.02.07, 08:59 a ja mam jeszcze pytanie - czy ta torebka jest koloru bialego/mlecznego czy jakis ecru bo na zdjeciu z katalogu trudno mi ocenic czy kolor jest czystobialy? Odpowiedz Link
fenris14 Re: Torebka Irlande?? 06.02.07, 22:18 Ja ją dzisiaj oglądałam i w środku ma tylko małą kieszonkę (np. na telefon) i żadnej na zamek nie widziałam. Jest bialutka i z materiału jak miękka skóra, bardzo fajny. Tylko ta góra mi się nie podoba, zatrzaski magnetyczne... Ale dół super. Odpowiedz Link
aniamik86 Re: Torebka Irlande?? 07.02.07, 11:26 Zamieszczalam fotki tej otrebki na wizazu.pl jest bardzo fajna, ma w sordku kieszonke na zamek i na telefon komorkowy Odpowiedz Link
justa_79 Re: Torebka Irlande?? 04.07.07, 12:09 noszę ją od jakiegoś czasu, całkiem fajna i nawet dosyć pojemna jak na małą torebkę w środku ma kieszonkę na telefon i przegródkę na zamek. zapinana jest na magnesy, które nie zawsze dobrze trzymają, gdy torba jest wypełniona po brzegi. uszy ma jednak dosyć krótkie, co przeszkadza w swodobnym zarzucaniu jej na ramię ale jest całkiem ładna, jestem z niej zadowolona. idealnie komponuje się ze strojem w biało-czarnych barwach i nie tylko. Odpowiedz Link