ooaneczkaoo 22.03.07, 17:57 Dostanę ten perfum w programie TPS i chciałabym się dowiedziec jak pachnie.. Do jakiego zapachu mogłybyście to porównać? Prosze o pomoc Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreolka20 Re: Treselle silver 22.03.07, 18:42 hmmmmmm jak nazwa mowi jest to zapach taki sam jak treselle tylko duzo mocniejszy .ja tez go dostalam w tym programie ae nie jestem nim zbyt zadowolona poniewaz mysalam ze bedzie delikatniejszy .zalezy kto co lubi Odpowiedz Link
fenris14 Re: Treselle silver 22.03.07, 19:48 Ja tylko (bez złośliwości) wtrącę, że nie ma takiego słowa jak "perfum". Mówi się i pisze "perfumy". Co do zapachu Treselle to niestety nie pomogę, bo go nie znam. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Treselle silver 04.07.07, 12:07 wg mnie nie jest mocniejszy niż klasyczne Treselle, a przeciwnie, bardziej kwiatowy i chyba bardziej nadaje się na dzień, a Treselle na wieczór... wolę klasyczny zapach, jest ciekawszy i bardziej wyrazisty, a ten Silver taki jakiś mdły i nijaki... Odpowiedz Link