czarna_dalia77 09.10.10, 19:33 ...ech?....s...mutttno..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_dalia77 Re: ...?... 10.10.10, 20:29 ...ech ..racja...ale czy napewno wszyscy..są smutasami?...i ..to straszne byc nie kochana... Odpowiedz Link
leziox Re: ...?... 10.10.10, 20:40 Jak czytam takie wesole watki to sam mam ochote wystrzelic z Kalacha w swoim kierunku.Znakomicie robicie na poprawe nastroju.Wrrrrr... Odpowiedz Link
czarna_dalia77 Re: ...?... 10.10.10, 20:52 .....ech...cóz zrobic nie zawsze jest w zyciu wesoło...mi ostatnio wogóle nie wesoło..starzsny jest ten rok...jeden wieki hoooorrror... Odpowiedz Link
noajdde Re: Ciesz się 10.10.10, 22:42 Dla mnie osobiście zeszły rok był znacznie gorszy. Ten jest/był całkiem przyzwoity. Każdy poprzedni i każdy następny to lata w samotności. Gdybym to ostatnie kryterium miał brać pod uwagę, mógłbym napisać, że każdy rok był/jest/będzie do dupy. No więc pisząc w skrócie, szarość tego roku była nieco mniej przygnębiająca od szarości roku poprzedniego Odpowiedz Link
leziox Re: Ciesz się 11.10.10, 00:22 Wiesz co Noajdde?Jak cie kiedys spotkam osobiscie to postawie ci pare browarów. Albo pare setek.No,co bedziesz chcial.Taka czarna dusza siejaca beznadzieje nie zdarza sie tak codziennie.Ale naprawde jestem ci zyczliwy. Odpowiedz Link
noajdde Re: Ciesz się 11.10.10, 17:41 Staram się nie pić. Wysokoprocentowych w zasadzie nawet nie lubię. Zresztą po alkoholu wychodzi moje prawdziwe ja... robi mi się przerażająco smutno. Odpowiedz Link
czarna_dalia77 Re: Ciesz się 15.10.10, 19:51 ..z ..tym alkoholem to..musze Ci przyznac rację......smutnoooo...zreszta i bez tego alkoholu życie jest przerazajace...pozdrawiammmmm Odpowiedz Link
noajdde Re: Ciesz się 16.10.10, 00:26 Po prostu kolejna rozrywka nie dla każdego. Jak ktoś jest wesoły i szczęśliwy w życiu to się może podkręcić. Jeśli nie, w alkoholu ukojenia nie odnajdzie. W najlepszym wypadku smutek, w najgorszym jego zapicie. Odpowiedz Link
rafae Re: ...?... 15.10.10, 20:53 czarna dalia "czarrrna ines" tekst nie ma nic wspólnego z treścią linka.. ot, taka promujaca zabawa. Odpowiedz Link