09.10.10, 19:33
...ech?....s...mutttno.....
Obserwuj wątek
    • noajdde Re: ...?... 09.10.10, 22:46
      Czyli nic nowego...
      • peterunited Re: ...?... 10.10.10, 01:39
        Jak u wszystkich
        • uniwersalny_login Re: ...?... 10.10.10, 10:41
          nie u wszystkich.
        • czarna_dalia77 Re: ...?... 10.10.10, 20:29
          ...ech ..racja...ale czy napewno wszyscy..są smutasami?...i ..to straszne byc nie kochana...
          • leziox Re: ...?... 10.10.10, 20:40
            Jak czytam takie wesole watki to sam mam ochote wystrzelic z Kalacha w swoim kierunku.Znakomicie robicie na poprawe nastroju.Wrrrrr...
            • czarna_dalia77 Re: ...?... 10.10.10, 20:52
              .....ech...cóz zrobic nie zawsze jest w zyciu wesoło...mi ostatnio wogóle nie wesoło..starzsny jest ten rok...jeden wieki hoooorrror...
              • tapatik Ciesz się 10.10.10, 21:11
                Następny będzie jeszcze gorszy.
                • noajdde Re: Ciesz się 10.10.10, 22:42
                  Dla mnie osobiście zeszły rok był znacznie gorszy. Ten jest/był całkiem przyzwoity. Każdy poprzedni i każdy następny to lata w samotności. Gdybym to ostatnie kryterium miał brać pod uwagę, mógłbym napisać, że każdy rok był/jest/będzie do dupy. No więc pisząc w skrócie, szarość tego roku była nieco mniej przygnębiająca od szarości roku poprzedniegowink
                  • leziox Re: Ciesz się 11.10.10, 00:22
                    Wiesz co Noajdde?Jak cie kiedys spotkam osobiscie to postawie ci pare browarów.
                    Albo pare setek.No,co bedziesz chcial.Taka czarna dusza siejaca beznadzieje nie zdarza sie tak codziennie.Ale naprawde jestem ci zyczliwy.
                    • noajdde Re: Ciesz się 11.10.10, 17:41
                      Staram się nie pić. Wysokoprocentowych w zasadzie nawet nie lubię. Zresztą po alkoholu wychodzi moje prawdziwe ja... robi mi się przerażająco smutno.
                      • czarna_dalia77 Re: Ciesz się 15.10.10, 19:51
                        ..z ..tym alkoholem to..musze Ci przyznac rację......smutnoooo...zreszta i bez tego alkoholu życie jest przerazajace...pozdrawiammmmm
                        • noajdde Re: Ciesz się 16.10.10, 00:26
                          Po prostu kolejna rozrywka nie dla każdego. Jak ktoś jest wesoły i szczęśliwy w życiu to się może podkręcić. Jeśli nie, w alkoholu ukojenia nie odnajdzie. W najlepszym wypadku smutek, w najgorszym jego zapicie.
    • rafae Re: ...?... 15.10.10, 20:53
      czarna dalia "czarrrna ines"
      tekst nie ma nic wspólnego z treścią linka..
      ot, taka promujaca zabawa. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka