mayenna 17.09.14, 17:10 Okazuje się że jedna z osób deklarujących się nie może popłynąć. Mamy więc wakat. Kto ma ochotę dołączyć proszę o priv. Decyduje kolejność zgłoszenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayenna Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 18:57 tdf-888 napisał: > i chciałbym.. i się boję... > Dawaj Nic się nie bój Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 21:39 On lubi jak (w głowie) buja, więc może mu się spodoba rejs Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 21:45 myślę, czym byśmy mieli tam zakąszać no i ile alko wziąc... no i czy kapitan by się nie wkurzył na mnie o to ochlejstwo. Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 21:48 Myślę, że na pokład brać alkoholu nie wolno, jeszcze byś wypadł przez burtę i kto za to będzie brał odpowiedzialność? ;P Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 22:33 tdf-888 napisał: > myślę, czym byśmy mieli tam zakąszać no i ile alko wziąc... no i czy kapitan by > się nie wkurzył na mnie o to ochlejstwo. powiem Ci, że rozczarowałeś mnie głęboko.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 23:45 nigdy nie ukrywał, że lubi... ale i nie obiecywał, że przestanie... Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 23:48 jak nie obiecywał, toż ostatnio mówił, że zamierza zaniechać Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 23:46 płyń, narzekałeś, że nigdzie w wakacje nie wyjechałeś, ostatnia szansa tego lata Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 20:16 Kto zrezygnował? Mam nadzieję, że nie Kapitan Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 20:19 przestraszyl sie nadmiaru kobiecego towarzystwa? to slabiutki on. Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 20:22 Poczekaj, poczekaj, bo się może okazać, że jakaś forumka przestraszyła się facetów ;D Odpowiedz Link
margott70 Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 20:25 Nie kracz, 50% męskiego towarzystwa miałoby nas opuścić Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 20:33 To byłoby dość kompromitujące, gdyby to Kapitan zwinął żagle, więc wydaje mi się to mało prawdopodobne Odpowiedz Link
mayenna Re: Rejs Forumowy cd. 18.09.14, 06:09 No wiesz! Kapitan nie boi się niczego, a tym bardziej takich miłych dam jak my Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 20:58 niestety, to tylko mnie nie będzie i nikogo się nie wystraszyłam zwyczajnie - chora jestem Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 17.09.14, 21:09 To wracaj szybko do zdrowia i nie daj się choróbsku Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Rejs Forumowy cd. 18.09.14, 21:44 dygresja: kojarzysz mi się z tą babką ktoś też uważa, że jest podobna? Monini - Oliwa Extra Vergine i Basta Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Rejs Forumowy cd. 18.09.14, 21:54 znaczy kto Ci się kojarzy? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Rejs Forumowy cd. 18.09.14, 21:59 a pod kim napisalem? no tygrysgreen, podobna c'nie? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Rejs Forumowy cd. 18.09.14, 22:03 Niestety nie miałam jeszcze okazji poznać. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Rejs Forumowy cd. 24.09.14, 09:20 a proszę może dawno cię nie widzałem i stąd te dziwne skojarzenia, bo inni nie potwierdzają moich obserwacji ale lubię tę reklamę a raczej tę babkę i jej gesty Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 18.09.14, 23:01 witamina_b12 napisała: > Gwen? )) Słucham Witamino, coś sugerujesz? Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 09:38 Pociąg InterRegio, relacja Kraków-Wawa, klasa 2, wagon śliczniutki, nowiutki, bez przedziałów, fotele duże, wygodne, dużo miejsca między fotelami (w nogach), gniazdko elektryczne (można ładować komórkę, laptopa), nawet monitor jest (póki co wyłączony), czas jazdy 3:30h, koszt 54 zł Koniec narzekania na naszą kolej Życie jest piękne a nasz cudowny kraj naprawdę się wspaniale rozwija ;D Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 09:47 Jedyny malutki minusik to to, że Wi-Fi co prawda jest, moc sygnału duża, ale przepustowość łącza praktycznie zerowa, nie da się z niego korzystać Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 09:52 > gniazdko elektryczne (można ładować komórkę, laptopa), to sobie tel naładuj bo na łódce to nie ma jak Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 09:59 A czytałem na stronie przystani, że na łódce jest gniazdko - to już sam nie wiem jak jest naprawdę A jest tam woda pitna, którą można by zagotować? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:02 ... wszędzie dookoła.... spoko pitna też będzie. Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:07 witamina_b12 napisała: > ... wszędzie dookoła.... A jakieś wegetariańskie ryby pływają w tej wodzie? Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:34 Brzmi bardzo smakowicie, ale chyba nie będę miał sumienia by ograbiać koleżanki z pyszności jakie sobie uszykowały Odpowiedz Link
kama265 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:39 koleżanki uszykowały w ilości przewidującej udział pozostałych w konsumpcji Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:28 Nie wymyślaj, prawdziwy wilk morski da radę przeżyć o chlebie i wodzie. Zwłaszcza te całe dwa dni Odpowiedz Link
kama265 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:30 ale jak nie ma chleba to może jeść placek (kto to powiedział, że jak biedacy nie mają chleba to niech jedzą ciastka? ) Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:38 kama265 napisała: > kto to powiedział, że jak biedacy > nie mają chleba to niech jedzą ciastka? ) Odpowiedz Link
kama265 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:31 w sumie, teraz przemyślałam, że przecież wodorostów będzie dostatek Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:40 A umiesz je przyrządzić? To jak coś to będę je wyławiał z dna Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:45 maruda2 napisała: > Zwłaszcza te całe dwa dni Powiedziała ta, która nawet pięciu minut by nie przeżyła na łódce ;P Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:54 Mylisz się. Nie wybiorę się na żagle dla przyjemności, bo dla mnie to nie jest przyjemność. Ale wbrew pozorom jestem twarda i uparta. Jakbym naprawdę musiała, to bym przeżyła. Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 11:05 No przecież wiem, że twarda jesteś, "a to wszystko były żarty, Kamil Nosel, Radio Zet" Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:03 jest gniazdko ale bez prądu. prąd będzie jak podłączycie w przystani. tak to widzę. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 10:17 są akumulatory ale raczej nie do zużywania do ładowanie komórek. Odpowiedz Link
marisella Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 18:15 gwen75 napisał: > Pociąg InterRegio, relacja Kraków-Wawa, klasa 2, wagon śliczniutki, nowiutki, b > ez przedziałów, fotele duże, wygodne, dużo miejsca między fotelami (w nogach), > gniazdko elektryczne (można ładować komórkę, laptopa), nawet monitor jest (póki > co wyłączony), czas jazdy 3:30h, koszt 54 zł > Koniec narzekania na naszą kolej Trza se było zanabyć przez Internety SuperBilet, to byś śmignął tym Matejką za 19 zł w tym samym wagonie, jako i ja zrobiłam we wtorek I wtedy nie tylko być nie narzekał, ale i pieśni pochwalne pisał jak mniemam Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 18:22 Po pierwsze trzeba było uświadomić człowieka przed, a nie teraz jak już musztarda po obiedzie, a po drugie nie każdy Krakus to centuś ;P Odpowiedz Link
marisella Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 18:38 gwen75 napisał: > Po pierwsze trzeba było uświadomić człowieka przed, a nie teraz jak już musztar > da po obiedzie, Po pierwsze: trzeba było zapytać przed, a nie chwalić się po , a po drugie: myślałam, że akurat w Internetach to Ty jesteś oblatany i nawet przez myśl Ci nie przyjdzie kupować biletu w kasie, jak zwykły lamer analogowy > a po drugie nie każdy Krakus to centuś ;P Oj oj oj, ale mi przygadałeś! Rozumiem, żeś Ty z tych, co specjalnie do najdroższych sklepów na drugi koniec miasta jeżdżą, żeby przypadkiem nie kupić z rozpędu tego samego taniej w Tesco przed blokiem Poza tym ja to zwiejszczona nowohucianka, wypraszam sobie wyzywania mnie od krakusów albo inne tego typu obelgi Ale przyznaję, jestem fanką taniego przemieszczania się po kraju Prędzej się skuszę na sobotę nad morzem, jak za bilet do Gdańska dam 4 dychy i jeszcze w międzyczasie spacer po Łazienkach w miłym towarzystwie zaliczę, niż gdybym miała płacić 150 zeta za intercity w jedną stronę My na wsi tak mamy, skąpiradła Muszę dodawać, że lubię też autostop i przygody w blablacarze? Zawsze mam szczęście trafić na jakichś ciekawych osobników w charakterze kierowców i współpasażerów Jeśli kiedyś jakiś człek niespełna rozumu da mi prawo jazdy, to też będę ludzi zabierać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 18:44 korzystałaś z bla bla? i jak? polecasz? Odpowiedz Link
marisella Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 18:55 czarny.onyks napisała: > korzystałaś z bla bla? > > i jak? polecasz? No nikt mi póki co łba nie ukręcił, więc owszem Jakoś tak zawsze fajnie trafiam na ludzi Mam roboczą teorię, że korzystają ze wspólnych przejazdów głównie osoby dość towarzyskie, komunikatywne i otwarte, więc dobrze się jeździ Najmilej wspominam kiedysiejszy powrót z Warszawy z kierowcą, którego dziewczynę skojarzyłam z głosu wsiadając w Piasecznie, ale do samego Radomia nie mogłam sobie przypomnieć skąd I dopiero jak kimnęłam na godzinkę to mnie olśniło, że grała w jednym serialu TVNowskim, którego zajawkę widziałam kiedyś u mamy Jak już to rozgryzłam, to się przyznała Z tyłu obok mnie jechał z kolei wyjątkowo wyluzowany wykładowca politologii, a kierowcą był, jak się potem okazało, jeden krakowski piłkarz I nikomu zupełnie nie przeszkadzało, że albo śpię (norma w drodze...) albo pracuję, Swarovskie i srebro od czasu do czasu po samochodzie rozrzucając Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 18:46 Toż kupiłem przez internet i sobie wypraszam jakieś wyzwiska od lamerów! > Oj oj oj, ale mi przygadałeś! Rozumiem, żeś Ty z tych, co specjalnie do najd > roższych sklepów na drugi koniec miasta jeżdżą, żeby przypadkiem nie kupić z ro > zpędu tego samego taniej w Tesco przed blokiem No nie, w drugą stronę też nie przeginam Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 18:49 Ja po prostu nie kupuję produktów po cenach dumpingowych, bo to jest etycznie wątpliwe ;P Odpowiedz Link
marisella Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 18:58 gwen75 napisał: > Ja po prostu nie kupuję produktów po cenach dumpingowych, bo to jest etycznie w > ątpliwe ;P Najbardziej kreatywne wytłumaczenie dla własnego gapiostwa i częściowego nieogarnięcia, jakie kiedykolwiek czytałam Promocje i obniżki to jest zwyczajny zabieg marketingowy, a nie stosowanie cen dumpingowych, Gwenku drogi Korzystanie z nich jest zgodne z założeniem ich organizatora, a nie etycznie niewłaściwe Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 19:07 Może jestem gapą i człowiekiem nieogarniętym, ale za to jak kreatywnie myślę! Odpowiedz Link
marisella Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 19:12 gwen75 napisał: > za to jak kreatywnie myślę! No toć przecie właśnie to napisałam Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 19:14 Nie zaszkodzi powtórzyć, nawet kilka razy, wszak nawet kłamstwo powtarzane wielokrotnie w końcu staje się prawdą Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 15:42 bawcie się dobrze! ...i grzeczni bądźcie ...i fotkę kapitana poproszę Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 15:44 miłej zabawy i wracajcie tu w komplecie w poniedziałek Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 16:44 Ciąże przecież mogą się przydarzyć. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 16:55 ......niejeden się śmiał.....przed..... Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 15:52 maruda2 napisała: > miłej zabawy i wracajcie tu w komplecie w poniedziałek Dzięki, dzięki, właśnie przejeżdżam przez Twoje miasto Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 19.09.14, 16:35 Jutro rano, dziś jest zbiórka dla części forumków Odpowiedz Link
mayenna Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 21:37 Dziękuję wszystkimTakie chwile pamięta się całe życie. Wrzućcie mi proszę zdjęcia na gazetowego maila. I nie mogę się doczekać powtórki. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 21:49 kto dopieszczal kapitana? i najwazniejsza sprawa, czy on nadal wolny i czy na kolejny rejsik go bierzecie? Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 21:58 myslisz, ze az tak namietnie bylo, ze mogli sie pouszkadzac? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 22:17 widzę, że imponują ci wysokie stanowiska... a zamiast o gwena np. zapytać to nie ;/ Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 22:21 gwena pewnie ktoras z panien juz zaklepala, takie mam dziwne przeczucie. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 22:25 tez tak przez bardzo dlugi czas myslalam. Odpowiedz Link
carol-jordan Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 22:32 I jak sprawdziłaś? Organoleptycznie? Odpowiedz Link
uny Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 22:24 to już po? myślałem, że to za tydzień... łeeee. Odpowiedz Link
margott70 Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 22:31 I ja dziękuję Było tak świetnie,że prawie nie zauważyłam tej 1,5 godziny spędzonej na dworcu Myślami byłam jeszcze gdzie indziej Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 22:50 Też dziękuję wszystkim za wspaniale spędzony czas i kapitanowi za wielkie poświęcenie (okrutnie przeziębiony był) oraz za naukę żeglowania. Pływanie na jachcie i sterowanie nim to jest to, co tygrysy lubią najbardziej! Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 22:57 ten przeziebiony kapitan zostal wlasciwie zaopiekowany czy wszystkie panie toba sie zajely? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 22:59 ech trzebaby było jechać.... ............zajełabym się chorym kapitanem Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 23:07 normalnie za mundurem panny sznurem.. ech przegrałem życie Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 23:28 tdf-888 napisał: > normalnie za mundurem panny sznurem.. ech przegrałem życie > to czemu się tak cieszysz Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 23:39 A cóż to za dziwaczne pytanie Przecież powinieneś już wiedzieć, że czasem znikam, a potem się pojawiam Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 23:43 Jak powiem, to cały urok tajemnicy przepadnie Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 23:33 co jest kluczem? pozycja czy stan zdrowia? bo moze nastepnym razem tez bym pojechal po uprzednim przeziebieniu sie? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 00:08 ale gdzie nas wszystkich zmieszczą? Odpowiedz Link
margott70 Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 23:01 Nie kombinuj i tak się nie dowiesz To co było na spotkaniu to prawie jak tajemnica spowiedzi Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 23:06 ale czy wolny i czy zabieracie go na kolejna eskapade to chyba mozecie powiedziec? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 23:47 pewnie juz zaklepany ...i nie powiedzą...i następnego terminu nie podadzą... trzeba nowego kapitana poszukać i łodzi ... Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 23:54 a ty wiesz, ze podobno zadne powazne wykochanie na takiej lodce nie wchodzi w gre, bo tam akustyka taka, ze hoho?? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 23:55 hehehe...... a to nie po to sie płynie, by widoki kontemplować? Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 21.09.14, 23:59 widoki tez, przy okazji, rozne widoki..... Odpowiedz Link
margott70 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 09:14 A sufit potrafi być tak blisko nad głową ,że żadne gwałtowne ruchy nie wchodzą w grę Odpowiedz Link
mayenna Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 06:48 Kapitan sam sobie wybierze czy jest zaklepany czy nie. Deklarował, że jeszcze z nami popłynie więc chyba żle nie było. Do pisania na naszym forum to on się chyba nie przekona, ale mam nadzieję, że na imprezy forumowe go namówimy. Gwen, cieszę się, że zaraziłeś się żeglowaniem. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 10:04 oj, przecież żartujemy a tak poważnie na jakieś zdjęcia można liczyć? ....widoków z łódki, żeby nie było Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 10:36 czarny.onyks napisała: > a tak poważnie na jakieś zdjęcia można liczyć? > ....widoków z łódki, żeby nie było Same widoczki zamieszczę na forum, ale nie ma ich dużo, były ciekawsze okiekty do fotografowania Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 10:45 Aktualnie jestem w pociągu powrotnym. Pierwsze co zrobię jak wrócę do domu to zajmę się zdjęciami Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 10:48 Spoko, aż tak się nie pali Zapomniałam, że jeszcze musisz wrócić do siebie Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 10:56 Plan był taki, że wracam w niedzielę, ale tak fajnie się żeglowało, że stwierdziłem, że wrócić zawszę zdążę, choćbym miał iść na piechotę Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 10:11 ale jezeli jeszcze wolny i gdzies w moich okolicach cumuje to musicie go tu zaciagnac, albo jakos inaczej mi go wystawic, bo facetow z mazur to nawet w internecie (gdzie jest wszystko) nie ma. obiecuje, ze kapitana nie uszkodze. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 11:08 no to przecież go tam zaciągnęliśmy mogłaś dołączyć blisko miałaś następny rejs może nie być już po mazurach, tyle jest innych akwenów Odpowiedz Link
mayenna Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 11:27 temperufka.zelona napisała: > ale jezeli jeszcze wolny i gdzies w moich okolicach cumuje to musicie go tu zac > iagnac, albo jakos inaczej mi go wystawic, bo facetow z mazur to nawet w intern > ecie (gdzie jest wszystko) nie ma. obiecuje, ze kapitana nie uszkodze. Przykro mi, ale on z miejsca cumowania to ma najbliżej do innych forumek. Wierzę jednak, że śliczna 30 - latka, operatywna i wygadana, chętna na dokładkę, sobie poradzi samodzielnie i nie potrzebuje 'wystawiania' przez starsze koleżanki. Ale Kapitan dostanie zaproszenia na forumowe spotkania więc zapraszam. Jak skorzysta to bedziesz miała okazję go poznać. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 11:48 zdradź choć w jakim wieku ów kapitan, bo może się okazać, że niepotrzebnie się dziewczyna napala Odpowiedz Link
mayenna Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 11:58 maruda2 napisała: > zdradź choć w jakim wieku ów kapitan, bo może się okazać, że niepotrzebnie się > dziewczyna napala Dziewczyna mogła przyjechać. Blisko miała. Jak miło: jeden nowy facet a tyle radości na forum i ferment jaki Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:09 nowych facetów, w dodatku wolnych, to tutaj na forum jak na lekarstwo, więc nie dziwota, że ferment i podniecenie nastąpiło Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:19 kapitan, kapitanem ale można sobie było jachtem popływać: sterować nim, zwroty robić, maszt kłaść i podnosić, przez śluzę przepływać i takie tam Odpowiedz Link
gwen75 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 13:34 Praca zespołowa na jachcie jest bardzo fajna. Zwrot przez sztag! Lewy foka szot luz! Prawy foka szot wybieraj! Każdy robi co do niego należy i już płyniemy w innym kierunku Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 14:04 no bardzo pięknie, ale czy Kama była z Wami? Bo Ona jedna jeszcze się nie odliczyła Odpowiedz Link
mayenna Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 14:45 maruda2 napisała: > no bardzo pięknie, ale czy Kama była z Wami? Bo Ona jedna jeszcze się nie odlic > zyła Tapatik mi się nie odmeldował i nie wiem, doprawdy, co o tym myśleć... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 14:46 ...w siną dal..... w siną dal...z marynarzem odszedł w siną dal.. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:19 ....ale jaki ferment i kto go wprowadza? Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:21 to Mayenka stwierdziła, że przez kapitana ferment na forum nastąpił Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:21 przeciez wiadomo, ze ta co jej najbardziej chlopa brakuje, ta onyksowa. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:28 no a kto?? przeciez nie ja. ja to bym nawet nie wiedziala jak za zwyczajnego chlopa sie zabrac, a co dopiero kapitana, a ty na randki chodzisz wiec wprawe masz. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:35 jesuuu...ale Ty farmazony pleciesz.... większość chodzi na randki... a mnie sie uczepiła... Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:43 ja nie chodze! a ty nawet nie chcesz zdradzic skad tych chlopow bierzesz!! Odpowiedz Link
mayenna Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:39 tak, nie wiesz... To wytłumaczymy, ale na spotkaniu. Może niedługo będzie okazja Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:45 nie wiem. tak dawno chlopa nie dotykalam, ze nawet nie pamietam jak to jest, czy sam te nieszczesne guziki rozpina czy ja powinnam sie za nie brac. Odpowiedz Link
mayenna Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:29 czarny.onyks napisała: > taa... > > że ja ferment? dzięki ... Palcem nie pokażę, ale nie ty się o chłopa upominasz... Ferment w znaczeniu poruszenie lekkie. Ale moim zdaniem to raczej miłe, że nas jednak porusza obecność mężczyzn Odpowiedz Link
maruda2 Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:31 mayenna napisała: Ale moim zdaniem to raczej miłe, że nas > jednak porusza obecność mężczyzn To jest nawet bardzo pocieszające Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Rejs Forumowy cd. 22.09.14, 12:48 to dobrze, że nie prawdziwy ferment i rozruchy... ...a dlaczego by miała nie poruszać?? Odpowiedz Link