31.07.11, 15:56
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł, albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi. I czas się z tym pogodzić, albowiem jest ona treścią naszego istnienia. Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni, tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie miłości - ona zawsze wyjdzie nam na przeciw. I nas wybawi.
Obserwuj wątek
    • coelka Re: LOVE 31.07.11, 19:11
      Wiekszosc ludzi stosuje twoja taktyke nie ten to tamten i mowia jak to wielce kochają, dla mnie to żadna miłośc tylko. Sam fakt poznania kogokolwiek daje im radosc oh , ech ze sie kogoś poznało i ze fajnie jest a ze nie ma wspólnych zainteresowań i tematów do rozmow , ze srednio ciagnie fizycznie to na to nie patrza tylko wielce kochaja odrazu. Takie podejscie jest płytkie i nie jest to zadna miłośc, ja tak nigdy nie potrafiłam. O związek jest dużo łatwiej niz o mozliwośc nawiązania naprawde silnej więzi a poczcie ze mozna z kimś silna wiez nawiązać po pewnym czasie jest podstawą zaistnienia miłości. Ja ma swoją własna wizje odkąd pamietam i jest ona inna niz u wiekszosci osób.
      • coelka Re: LOVE 01.08.11, 03:28
        Naprawde chciałbym sie łatwiej zakochiwac,łatwiej czuc ,ze moge stworzyc jakś więź, ale u mnie to tak nie działa , nigdy nie działało. Dlatego będe sie błakac po pustyni jescze długo, i jest to w stanie zmienic tylko jedna osoba. Niestety znam siebie nie od dzisiaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka