Dodaj do ulubionych

Zombiaki 4

30.08.13, 20:18

Zwiastun, nawet dosyc dlugi

www.youtube.com/watch?v=FSi2fJALDyQ
Bedzie sie dzialo! Z tego co slysze to zrozumieja, ze potrzebuja ludzi, juz chyba nie beda marudzic kogo przyjac do grupy a kogo nie. Ale najwiekszy szok to ta wiadomosc w radio na koncu! Sanktuarium dla tych co przezyli? Czego oni w tym serialu nie wymysla?smile
Obserwuj wątek
    • agniecha-hexa Re: Zombiaki 4 02.09.13, 10:25
      o cie pieron smile ale sie bedzie dzialo smile)
    • aniuta75 Re: Zombiaki 4 02.09.13, 14:32
      No to se popaczyłam uncertain.
      Przesyłający nie udostępnił tego filmu w Twoim kraju.
      • piegucha Re: Zombiaki 4 02.09.13, 14:44

Aniuta, ale wyszukiwarke chyba umiesz obslugiwac, nie? To do robotytongue_out
        Mnie tez sie czesto pojawia taki napis, jak chce cos polskiego zobaczyc, jak np. ostatnio nowy teledysk Bartosiewiczsad
        • agniecha-hexa Re: Zombiaki 4 02.09.13, 15:08
          haha no ja se tez poczytalam ale wklepalam linka hehe i tadammm :p
      • piegucha Re: Zombiaki 4 02.09.13, 18:02

Ten! smile
        • piegucha spin off? 17.09.13, 06:03
          Wlasnie przeczytalam, ze AMC planuje spin off Zombiakow! Juz sie bojesad Moze niech sie lepiej skupia na Walking Dead i dadza se siana z glupimi pomyslami?
          www.tvguide.com/News/Walking-Dead-Spinoff-Ideas-1070378.aspx
    • piegucha 1 14.10.13, 05:10

No to zaczynamy!

Znowu mamy farmetongue_out I tyle osob zmienilo sie o 180 stopni, nie spodziewalam sie! Rick, Carl, Darryl, Beth! I naprawde myslalam, ze Maggie zacznie "rosnac". Hmm, moze w nastepnych odcinkach? Kurde, nie spodziewalam sie, ze Tyreese to taki bojachod! Normalnie szok!
      Co tak rozlozylo Patrica? Jakas infekcja czy co? Ciekawy watek. Moze wirus ewoluuje?
      A pani zombie z glowa mezatongue_out Oj, spodziewalam sie, ze tak to sie skonczy.

W Talking Dead mowili, ze nastepne odcinki beda juz o wiele mocniejsze niz ten premierowy, wiec doczekac sie nie mogesmile
      • aniuta75 Re: 1 14.10.13, 21:50
        Zapowiada się, że faktycznie następne odcinki będą mocne smile.
        Co do Patrica - mam nadzieję, że to nie to o czym piszesz, bo to by oznaczało, że wszyscy tak skończą.

Ale tęskniłam za zombiakami big_grin.
        • galaxian1 Re: 1 16.10.13, 21:44
          Kurka, skąd Herszel ma dwie nogi?
          Czy ja czegoś nie pamiętam czy nie zakapiłem ? smile
          A odcinek mocno monotonny, połowę czasu wyjeżdżali po zakupy... totalnie drętwy początek.
          I tylko powtarzali "ja to pojadę... ja to nie pojadę... ty lepiej nie jedź tylko zostań" - kurka, co to miało być? Telenowelę brazylijską zaczynają kręcić?
          • piegucha Re: 1 16.10.13, 22:33
            Hershel ma nowa proteze, wiec juz nie musi o kulach chodzic. Obejrzyj dokladnie jak kleczy przy uprawach.
            A mnie sie podobalo, na pewno lepszy poczatek sezonu niz Supektongue_out
            • galaxian1 Re: 1 16.10.13, 22:50
              piegucha napisała:

> A mnie sie podobalo, na pewno lepszy poczatek sezonu niz Supektongue_out

Etam, Supek to bajeczka i w takich kategoriach należy go oceniać smile
              A Zombiaki są niby na poważnie. A ten odcinek miał kiepski scenariusz, bo przecież to wszystko już było.
              • aniuta75 Re: 1 17.10.13, 09:49
                Supek to nie bajeczka! to bardzo poważne sprawy są! tongue_out

Glx kurde. Już tyle lat ten serial leci, że powinieneś wiedzieć, że otwarcia sezonu to takie cisze przed burzą smile.
                • galaxian1 Re: 1 17.10.13, 10:23
                  aniuta75 napisała:

> Supek to nie bajeczka! to bardzo poważne sprawy są! tongue_out

he he he wink

> Glx kurde. Już tyle lat ten serial leci, że powinieneś wiedzieć, że otwarcia se
                  > zonu to takie cisze przed burzą smile.

Ale pierwszy odcinek nie powinien być "zapychaczem".
                  A to że ich trupy zaatakowały w sklepie - nie było wielce odkrywcze smile
                  Od początku wiadomo było, że tak będzie, zanim jeszcze wyjechali na zakupy.
                  Dla mnie ten odcinek był jakiś "od czapy" i tyle.
                  • aniuta75 Re: 1 17.10.13, 10:29
                    No niby tak. Ale wiesz, chodzi o jeszcze coś. Że oni w sumie coraz bardziej obojętni sa na śmierć "współlokatorów". Ta młoda, córka Hersha - ona przecież jakoś związana była z tym chłopaczkiem co zginął. I cholera jego smierć tak raczej średnio ją obeszła. To już chyba Darryl bardziej się przejął.
                    Ty chcesz akcji, a tu trza poszukać drugiego dna big_grin.
                    • piegucha Re: 1 17.10.13, 13:23

Glx, a moze Ty nie rozumiesz o czym jest ten serial? Wszyscy tworcy zawsze powtarzaja, ze to nie jest kolejny serial o zombie, ale wlasnie o ludziach w swiecie po apokalipsie. I tak, beda sie zdarazaly "przegadane" i "nudne" odcinki. Bo tak sie wlasnie ludzie zachowuja jak robi sie spokoj, mysla o rzeczach dnia codziennego.
                      A ze zombie ich w sklepie zaatakuja to sami widzieli, bo ustawili tam radio, nie?

Porownujac natomiast do Supka, nie chodzilo mi o porownywanie seriali, ale poziomu danego odcinka w stosunku do calego sezonu. Nie czarujmy sie, ale Supek potrafi miec bardzo slabe odcinki i bardzo mocne w jednym sezonie. Natomiast Walking Dead trzyma poziom przez caly sezon.
                      • galaxian1 Re: 1 17.10.13, 15:14
                        Durne baby, no ! big_grin
                        Ja nie chcę akcji, tylko ciekawej fabuły tongue_out A to zasadnicza różnica.
                        Przecież napisałem, że mi się nie podobała akcja w markecie, bo była przewidywalna na maxa. Może nie to że się zawalił sufit, ale sam fakt, że dojdzie tam do jatki. Właśnie mi brakowało więcej dna, a nie akcji. Czytojcie ze zrozumieniem, no tongue_out
                        • piegucha Re: 1 17.10.13, 15:42

Widze, ze w kolejnym watku do jednego takiego nie dociera. NIe bede sie juz meczyc i komentowac. Daremny futer!
    • piegucha 2 21.10.13, 13:53

No i rozkreca sie!
      Ta mala Lizzie jest strasznie popaprana, plakac po Nicku a nie po tatusiu? Chyba to ona karmi tymi szczurami. Tylko kto podpalil Karen i tego drugiego?
      Cos czuje, ze za tydzien to bedzie "eksplozja"tongue_out
      • aniuta75 Re: 2 21.10.13, 21:29
        Też mi sie wydaje, że to te dwie małe siksy dokarmiają zombiaków.
        A co do skwarek - nie zdziwiłabym się jakby sami sobie to zrobili, jak zobaczyli, że krwawią... Chociaż cholera wie.
        • galaxian1 Re: 2 21.10.13, 22:42
          No i co, Herszel siedzi przy stole z normalną, zginaną noga, żadną tam protezą smile
          Potem wstaje z krzesła i nogą normalnie rusza smile Chyba że mu odrosła big_grin
          Co to za głupota, no ?
          • agniecha-hexa Re: 2 23.10.13, 21:38
            mnie tez ta noga Herszleja od poczatku w oczy sie kole smile
            no zaczyna sie fajnieeee tez mnie ciekawi kto karmi szczurkami .
            Jakos tak i mlody od Nica juz mnie nie wkurza smile
            • podkocem Re: 2 23.10.13, 23:13
              o co chodziło z tym Nickiem, bo chyba coś mi umknęło?
    • piegucha 3 28.10.13, 03:02
      Crazy Rick wraca!
      Nawet popaprana Lizzie wrzucila do celi smierci.
      A Beth jednak nie jest robotem, widac chlopaka az tak nie lubila, ze po nim nie plakala.
      Mam tylko nadzieje, ze Glena nie usmierca juz terazsad
      No i myslicie, ze w radio slychac ludzi z tego budynku co jechali po leki? Chyba tak.
      Nie rozumiem tez dlaczego nie zabijaja wszystkich zombie jakie napotkaja? Ostatnio Rick zostawil ta kobitke z glowa meza, dzis Carl. A przeciez w przyszlosci te zombie moga ich zabic, nie?
      Przynajmniej Tyrese sie obudzil z bajkitongue_out
      Ha! Od polowy odcinka myslalam, ze Carol podpalila kolezentwo i nie pomylilam sie. Sporo sie zmienila w czasie kilku sezonow. Tak samo bylo z blondyna, czyzby Carol miala niedlugo zginac?
      • aniuta75 Re: 3 28.10.13, 21:31
        A ja w szoku byłam, że to Carol.
        Ciekawam, jak Ty wydostał się z takiego oblężenia zombiaków.
        A co do Hersha i jego nogi - dopóki kulał to nie wiedziałam o co Wam chodziło tongue_out, ale jak przyklęknął przy Glenie to było przegięcie. Nie mógł się schylic po prostu? tongue_out

I nie wiem czy tez tak macie, ale im bardziej akcja się zagęszcza, tym krótsze wydają się być odcinki big_grin.
        • piegucha Re: 3 28.10.13, 21:37
          Mnie tam zawsze za malo jesli chodzi o ten serialtongue_out
        • galaxian1 Re: 3 29.10.13, 10:15
          aniuta75 napisała:

> A co do Hersha i jego nogi - dopóki kulał to nie wiedziałam o co Wam chodziło :
          > P, ale jak przyklęknął przy Glenie to było przegięcie. Nie mógł się schylic po prostu? tongue_out

A nie mówiłem, że przeginka była na maxa !
          Herszel zasuwa z drewnianym kulasem, jak ścigał się z Korzeniowskim! smile
          A jeszcze przy stole zgina, robi przysiady... itp.

Porównajcie sobie jak chodzi Herszel, z tym jak chodził House (który jednak nogę miał!).
          Herszel powinien o wiele bardziej kuleć od Housa, a nie kuleje wcale, tylko jeszcze wywija nogą na wszelakie strony big_grin
          • agniecha-hexa Re: 3 29.10.13, 12:36
            odcinek zajefajny smile
            no mnie Carol zatkala,ze to jednak ona uuu dodali babce jaj smile
            i oby Glen sie wycackal z tego bo szkoda by chlopaka bylo.
            i teraz znowu do poniedzialku czekac trza no ,dotra do po te leki czy nie smile
    • piegucha 5 sezon! 03.11.13, 02:59

29 pazdziernika AMC przedluzylo Walking Dead na 5 sezonsmile
    • agniecha-hexa Re: Zombiaki 4 05.11.13, 14:45
      no wiecie co!!!!
      • galaxian1 Re: Zombiaki 4 05.11.13, 19:45
        agniecha-hexa napisała:

> no wiecie co!!!!

A co wiemy, no ? wink
        • aniuta75 Re: Zombiaki 4 05.11.13, 20:24
          Nie denerwujcie mnie!! Przez Was nie wiem czy patrzeć na Patryczka czy na Zombiaki big_grin.
          • galaxian1 Re: Zombiaki 4 05.11.13, 22:15
            aniuta75 napisała:

> Nie denerwujcie mnie!! Przez Was nie wiem czy patrzeć na Patryczka czy na Zombiaki big_grin.

U mnie dziś kolejność była: SH, Patryczek, Zombiaki big_grin
            Co do Zombiaków to nadal bez fajerwerków. Po 3 sezonie przyzwyczailiśmy się, że każdy odcinek dawał dużą dawkę adrenaliny. A teraz - jak nie wyprawa do marketu, do wyprawa do apteki. Nie są to jakieś ekscytujące perypetie. I ta choroba też już mnie zaczyna nudzić, ile można to ciągnąć grypę...

Trzeba się więc cieszyć tylko "smaczkami", skoro wątek główny kuleje.
            Akcja z Karol - wow, nie spodziewałem się ! Pewnie jeszcze ją zobaczymy w najmniej spodziewanym momencie smile
            Parka co poszła zbierać jabłuszka też sympatyczna, tylko koszyczek z nich został big_grin
            A mnie zamiast ich być żal, to mi się chciało śmiać tongue_out suspicious
            • agniecha-hexa Re: Zombiaki 4 06.11.13, 08:32
              no co smile
              Riki tiki mnie wnerwiac zaczyna znowu smile
              • aniuta75 Re: Zombiaki 4 06.11.13, 10:39
                A dlaczego wnerwiać?
                W sumie to uratował Carol życie, bo Ty by ją ubił pewnikiem.
            • podkocem Re: Zombiaki 4 11.11.13, 23:57
              swoją drogą to ciekawe. Wyobraz sobie, ze ktos opowiada ten serial nie wspominajac o Zombiakach... wyjazd do sklepu, apteki, ogrodnictwo, naprawa ogrodzenia, naprawa pompy, leczenie grypy....
    • piegucha 4 05.11.13, 21:52

Kurka, szkoda Carol. Teraz jak stala sie tak ciekawa postacia to ja wykurzyli. Mam nadzieje, ze wroci jeszcze, zywa a nie jako zombietongue_out
      I niech tego alkoholika wywala, bo same problemy przez niego.
    • piegucha 5 11.11.13, 04:33

Ha! Dzisiaj sie dzialo! Galaxian nie powinien juz marudzictongue_out
      No i gubernator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiedzialam, ze wroci ale tak na spokojnie, a nie jak trzesienie ziemi? Czyzby mial on wtyke w pace, ktora karmi szczurami?
      Mam nadzieje, ze Daryl ruszy na poszukiwania Carol, kurde, szkoda ze ja wykurzyl Rick.
      Carl jakos szybciej sie przestawia z prac recznych a mordowanie zombikow, Rick jednak jeszcze nie przyzwyczil sie do tego.
      Cos mi sie zdaje, ze niedlugo beda zwiewac z paki, bo wszystkie mury padna i co, jak beda sie bronic?
      • aniuta75 Re: 5 11.11.13, 21:44
        Pięknie było big_grin.
        Też tak sobie myślę, że nie mają już tam po co siedzieć.
        Co do Gubernatora to myślę, że trzęsienie ziemi jeszcze przed nami big_grin.
        • podkocem Re: 5 11.11.13, 23:51
          a ja mysle ze to Carol załatwi jednookiego i wróci w pięknym stylu zyskujac wdziecznosc grupy.
          • galaxian1 Re: 5 12.11.13, 08:01
            podkocem napisała:

> a ja mysle ze to Carol załatwi jednookiego i wróci w pięknym stylu zyskujac wdziecznosc grupy.

Carol Terminator ? wink big_grin
            • galaxian1 Re: 5 12.11.13, 20:15
              Ale Hershel chyżo popierniczał po schodach smile
              Niedługo może starować w biegu przez płotki big_grin

Odcinek dynamiczny, ale fabularnie niewiele różni się od poprzednich... walka z grypą plus walka z zombiakami. Zombiaki w sklepie, zombiaki w aptece, zombiaki w pierdlu big_grin
              Oby Gubernator coś wniósł do serialu, jakiś dreszczyk, jakaś fabułę ! smile
    • piegucha 6 18.11.13, 18:16

No i nie bylo wejscia smoka, ale bardzo ciekawy odcinek.
      Trzeba przyznac, ze kawal szczesliwego skurczybyka z "Briana"tongue_out tylko jakies wycienczone zombiki mu sie trafily, ze wystarczylo sie uchylic i uniknac zjedzenia
      w scenie z ogniskiem to sobie przypomnialam "spiep.. dziadu":p tak wygladaltongue_out
      hmm, czyzby sie zmienil nasz gubernator? w nastepnym odcinku chyba juz wroci do starych nawykow
      no i wiemy, ze juz sie czai pod wiezieniem, wiec cosik sie kroi
      • galaxian1 Re: 6 19.11.13, 23:37
        Dla mnie nie ciekawy tylko wielka nuda smile
        Ledwo dotrwałem do końca, kilka razy zatrzymując, bo tak mnie to wciągało smile
        Sama końcówka tylko nieco dynamiczna, a tak to tempo ślimacze smile
        A w przemianę bym nie liczył.
        I co, kolejny odcinek też o Brajanie ? Aż w końcu spotkają Ricka i spółkę ?
        Nudny ten sezon na maxa, na maxa.
        • piegucha Re: 6 20.11.13, 00:49

To po jaka cholere ogladasz? Nudzi Ci sie, to daj se spokoj i przestan nam tu marudzic i wylewac swoje zale.
          • galaxian1 Re: 6 20.11.13, 08:53
            piegucha napisała:

> To po jaka cholere ogladasz?

Bo liczę że coś się zacznie dziać, jakiś zwrot akcji!
            A nie tylko wyprawy po zakupy, do marketu, do apteki, grypa... nuda.
            I nie chodzi mi o akcję typu "zabijanie zombiaków", tylko o fabułę, aby coś się zaczęło dziać.
            Bo tylko siedzą w tym więzieniu i kwękają. Niech tam w końcu wejdzie zgraja zombiesów i wykurzy ich z tego więzienia!
            • aniuta75 Re: 6 20.11.13, 21:54
              Kuźwa jak ja nie lubię odcinków o Gubernatorze tongue_out.
    • piegucha 7 25.11.13, 17:40
      No to stary Gubernator wrocil, po Brianie nie ma sladutongue_out
      To teraz juz wiemy czemu sie czail pod wiezieniem.
      Mnie tylko zastanawia czy nie ma jakiejs 3 grupy ktora tu namiesza. W koncu ktos zalatwil kempingowcow, ktos karmi szczurami zombiki pod plotem. Czyzby sie gubernator i Rick mieli spiknac, zeby walczyc z jakims nowym wrogiem? I niech Carol wraca!
      • galaxian1 Re: 7 25.11.13, 22:45
        No, wreszcie ciekawy odcinek !
        Nie jakieś smęty i nie jeżdżenie na zakupy smile
        Gubernator reaktywacja! Wykosił konkurencję aby sam mógł rządzić ludźmi smile
        Mało myślącego nerwusa zostawił, bo tacy zawsze się przydają do czarnej roboty.
        I jak ma się spiknąć z Nickiem? Nie widziałaś zajawki kolejnego odcinka! Będzie się działo, oj będzie !
        • piegucha Re: 7 25.11.13, 22:47

Widzialam zajawke i widzialam, ze bedzie klamal ze Ci w wiezieniu to przestepcy i zabili mu corke i spalili Woodbury, ale cos mi sie wydaje, ze to nie bedzie tylko walka miedzy nimi, ze jest jeszcze ktos. Kto zabil kempingowcow? Kto?
          I o jakiego Nicka Ci chodzi? tongue_out Nie ogladasz dokladnie, czy za piernikowaty jestes i klopoty z pamiecia?tongue_out
        • piegucha Re: 7 25.11.13, 22:51

Zreszta zajawki w tym serialu sa zawsze mylace, wiec niby wiadomo co bedzie, a jednak zawsze mnie zaskoczasmile Za to lubie ten serial!
          • galaxian1 Re: 7 25.11.13, 23:05
            Ricka nie Nicka, babo no !
            Palec nie może się omsknąć ? tongue_out wrrrr !
            • piegucha Re: 7 25.11.13, 23:08

Daleko ten palec lecialtongue_out Z R do N daleka droga tongue_out
              • galaxian1 Re: 7 25.11.13, 23:13
                Nie pokazuj jęzora... nie pokazuj ! big_grin
              • aniuta75 Re: 7 27.11.13, 11:06
                No wiesz Piegucha, pierniki tak mają, kłopoty z oczami, kłopoty z koordynacja ruchową. Ot starość nie radość big_grinbig_grinbig_grin.,
      • aniuta75 Re: 7 27.11.13, 11:08
        piegucha napisała:

> No to stary Gubernator wrocil, po Brianie nie ma sladutongue_out

Ja bym nawet powiedziała, że wrócił w jeszcze gorszej wersji...
        A zajawka przyszłego odcinka, co to on ze swoimi ludźmi pod ogrodzeniem z tymi samochodami i czołgiem stoją rulez big_grin.
        Ojjjj ciekawie będzie smile. Ja nawet nie śmiem snuć domysłów co będzie w następnych odcinkach smile.
    • piegucha 8 02.12.13, 05:00

Co za bydle! Gubernator, oczywiscie.
      Tak myslalam, ze Penny no. 2 szybko zginie. Ale ze mamusia zalatwi Briana?
      Tak sobie pomyslalam, ze Lizzie bylaby idealna corka dla Gubernatoratongue_out
      Szkoda Hershela, ale nie moglby biegac z protezasad
      I co? I gdzie sie wszyscy spotkaja? Moze na autostradzie, gdzie czekali na Sophie?
      I moze Carol sie znajdzie? Tesknie, bo wreszcie zrobila sie z niej ciekawa postac.
      Jesli mala Judith odnajdzie sie jako zombie to nie uwierzetongue_out
      No i mnie sie wydaje, ze to Bob alkoholik bawi sie szczurami. Kto inny moglby taka zgrabna sekcje zwlok zrobic?
      No i nasza stara znajoma, zona glowytongue_out sie pojawilasmile

Dobrze, ze nie czytalam komiksow, bo teraz zupelnie nie wiem czego sie spodziewac i to mi sie w tym serialu podobasmile
      To czekamy do lutego! 9 lutego kolejny odcinek!
      • aniuta75 Re: 8 03.12.13, 21:24
        No to Glx już nie będzie marudził, że siedzą na doopach w jednym miejscu tongue_outbig_grin. Rozpierzchli się za to po okolicy i będą się teraz szukać, to będzie nowy powód do marudzenia big_grinbig_grinbig_grin.
        Hersha szkoda...
        Mała Judith żyje na bank, pewnie dzieciaki z Ty'em ją mają.
        Dlaczego Rick idzie sam z synem? Gdzie się podziała Michonne? No i co z resztą brygady??
        Wrrrrrrrrrr teraz kurna czekania od cholery. Nie lubię tak!
        • galaxian1 Re: 8 03.12.13, 22:24
          No to se chopaki poszczelali big_grin
          I wreszcie wyniosą się z tego pierdla i zacznie się dziać coś innego niż siedzenie i smęcenie smile
          Bardzo dobrze się stało, bardzo smile
          A śmierć Gubernatora pikna ! I to podwójnie pikna, bo dwie laski go załatwiły smile
    • piegucha 9 10.02.14, 19:50

No i wrocili po przerwiesmile
      Fajerwerkow nie bylo, ale mnie sie bardzo podobalo. Dowiedzielismy sie co nieco o Michonne, ale i Carl wreszcie sie kapnal, ze bez broni jest nikim i bez Ricka nie przezyje.
      • agniecha-hexa Re: 9 10.02.14, 21:26
        a ja czekam zara na
        Fox beda smile)
      • aniuta75 Re: 9 12.02.14, 21:54
        Tez m sie podobało smile.
        No i Michonne dołączyła do chłopaków smile.
        A za tydzień się chyba będzie działooo (sądząc z zapowiedzi).

Fajnie, że zombiaki wróciły smile.
      • inia33 Re: 9 13.02.14, 18:05
        kocham ten serial, jest najlepszy ze wszystkich, jakie oglądamsmile
    • piegucha 10 17.02.14, 16:11

No i wreszcie Carol wrocilasmile
      Rozkreca sie, nie ma cosmile Oby sie wszyscy znalezli. I co to za sanktuarium? Ponoc kultowe w komiksach, ale mnie ta nowa trojka bohaterow nieco smisznie wygladala, zwlasza ta dziewczyna, ale poczekam z ocena, az sie akcja rozwinie.
      • aniuta75 Re: 10 17.02.14, 22:28
        Faaaajnie smile.
        A ta nowa trójca tez mnie rozśmieszyła big_grin. Co jeden to lepszy big_grin.
        • agniecha-hexa Re: 10 18.02.14, 14:21
          odcinek fajnysmile
          no i Caro jest zas smile
          a ta mloda mnie wnerwia smile
          • aniuta75 Re: 10 18.02.14, 14:38
            Ale która młoda?? Ta co podduszała córke Ricka czy ta co w tle jej pamiętnik leciał?
            • agniecha-hexa Re: 10 18.02.14, 21:45
              a bo nie napisalam hihih ta co dusilasmile
              • aniuta75 Re: 10 18.02.14, 23:17
                Nooo ona nieźle szurnięta jest. Ojjjj będą jeszcze przez nią kłopoty. Pewnie na koniec sama Carol skróci jej marne życie...
      • sueellen Re: 10 18.02.14, 23:09
        chodzi o te trójke co wpadła na glena i tamtą laskę od gubernatora?
        • aniuta75 Re: 10 18.02.14, 23:18
          Taaa - major jakiś tam, grubcio i maleńka big_grin
      • galaxian1 Re: 10 20.02.14, 13:57
        Zombiaki znowu fajne som ! big_grin
        Jest przygoda - a nie siedzenie na dupie, sadzenie marchewki i karmienie świnek smile
        I o to chodziło! Zawsze powtarzam, że nie chodzi o akcję - ale o fabułę i "to coś".
        Dobrze że Hershel is dead, bo tylko spowalniał tempo, zarówno fizycznie (swoim odrośniętym kulasem) jak i mentalnie (świetnie by pasował na Amisza, nie uważacie?).
        Już się nie mogę doczekać co dalej! smile
    • piegucha 11 24.02.14, 04:15

O kurka! Myslicie, ze doktor naprawde wie jak ich ocalic? Mnie sie wydaje, ze wie co sie stalo, ale jakos niechetny jest do naprawy swiata. Zbytnio sie usmiechal jak poszli w druga strone.
      A cos mi sie wydaje, ze to sanktuarium, to bylo gdzie ryzy byl z doktorkiem i teraz pewnie bedzie pelne zombikow.
      Nowa grupka bym sie nie przejmowala, pewnie juz ich nie zobacza wiecej - chodzi o tych co Rick sie przed nimi ukrywal.
      Ale ten obraz zombikowej byl niezly, a sypialnia przerazajacasad

Glx, Ty jestes bez serca! Cieszyc sie, ze Hershel nie zyjesad Wstydz sietongue_out
      • agniecha-hexa Re: 11 25.02.14, 08:00
        Dla mnie Doktorek jest niezle stukniety i sam wyglada jak Zombie ,cos mi tu z nim smierdzi.
        Odcinek fajny,tylko biedny Rick jakos wykurowac sie nie mozesmile ale chociaz koszule zmienila Alleluja
        • aniuta75 Re: 11 25.02.14, 09:57
          No własnie, przebrał się w końcu!! Myślałam, że przy okazji prysznic jaki weźmie, zarost troszkę wyreguluje, coby Michonne na niego inaczej trochę popatrzyła suspiciousbig_grinwink. A ten dalej smierdzący ale w czystej porozciąganej koszulce...
          • galaxian1 Re: 11 26.02.14, 10:50
            Buhaha, ja miałem takie same myśli jak patrzyłem na Ricka - czy on nie może się umyć ! big_grin
            • sueellen Re: 11 02.03.14, 12:04
              może wody w kranie nie ma?
    • piegucha 12 03.03.14, 18:16

Katem oka ogladalam, ale fajny i wcale nie byl nudny pomimo, ze tylko Daryl i Beth.
      Oj, zbuntowana nastolatka sie z niej robitongue_out Byle tylko nie bylo miedzy nimi romansu, bo moge tego nie przezyc.

a co do poprzedniego odcinka, to racja z ta wodqa, jak sie mial Rick umyc? Przeciez nic nie dziala, woda tylko naturalna, w rzekach czy innych zbiornikach wodnych
      • aniuta75 Re: 12 03.03.14, 22:03
        No właśnie - tylko 2 osoby a było ciekawie smile.
        Taka cisza przed burzą, co? suspicious
        • piegucha Re: 12 03.03.14, 23:10

No, zapowiedz nastepnego odcinka - cmentarz, mgla i zombiki atakujace z kazdej strony to brzmi jak burzatongue_out
          • galaxian1 Re: 12 04.03.14, 08:13
            Odcinek o postaciach, jaką przeszli przemianę, jak wydorośleli, co myślą i czują.
            Fajny, lubię takie odcinki z klimatem (jeden Banshee też ostatnio był podobny).
            I też mam nadzieję, że nie dojdzie do żadnego romansu, bo to tyt było mało strawne!
            Ale pannę chyba zaczyna ponosić smile
          • sueellen Re: 12 10.03.14, 18:04
            lepiej aby byla burza bo mnie juz mi się nuuuudzi. Znowu budżet obcieli czy co? Takie same flaki z olejem jak na farmie i poźniej jakis czas w wiezieniu.
    • piegucha 13 10.03.14, 18:12

No, no, dzialo siesmile
      Tylko czemu mi porwali Beth? Tak juz sie fajnie zamieniala w malego Darrylatongue_out
      Normalnie jestem pod wielkim wrazeniem Darryla, myslalam, ze juz po nim, a on sobie calkiem normalnie wyszedl z piwnicy! Byle mi sie tylko za bardzo nie skumplowal ze "znajomymi" Ricka.
      Wlasnie, gdzie jest Rick? Dlaczego juz tyle odcinkow bez niego?
      a trojka przyjaciol tez sie zaprzyjaznilasmile Ale czy zauwazyliscie, ze Sasha jakas taka najczystsza ze wszystkich? tylko Maggie wyglada jakby walczyla z zombikami
      Fajny odcinek.
      • galaxian1 Re: 13 11.03.14, 23:38
        Ja może jestem jakiś zamulony, ale nie kapiszonię początku odcinka !
        Czemu Glen jechał z Darylem w aucie i zgarnęli czarnego ?
        A potem Daryl znowu jest z mała blondi, a Glen sam. O co tu kaman ?
        • piegucha Re: 13 12.03.14, 01:14

Jak jestes malo kumaty to Ci wyjasnietongue_out
          To byl flashback, chcieli pokazac jak Bob trafil do wiezienia. Przeciez jak sie sezon zaczal to Bob juz byl z nimi, nikt wtedy nie wyjasnil jak do nich trafil. Proste? smile
    • sueellen 14 17.03.14, 17:45
      aaaaaa, normalnie mnie wryło w fotel, aaaaaaaaaaaaa
      • sueellen Re: 14 17.03.14, 17:46
        własnie za to kocham ten serial
        • piegucha Re: 14 17.03.14, 18:00

ja tez go kochamsmile
          no, z Lizzie spodziewalam sie, ze beda problemy, ale nie ze az takie
          i widzialam ze to ona dokarmiala w wiezieniu!!!!!
          kurka, fajnie ze Carol na dluzej bedziesmile
          szkoda tylko, ze sezon sie juz konczy, jeszcze tylko 2 odcinki, a pozniej tyle miesiecy czekaniasad
          • aniuta75 Re: 14 17.03.14, 22:28
            Ufff nadrobiłam 2 ostatnie odcinki, bo jakoś mi umknął 13.

Lizzie była porządnie pieprznięta od samego początku i wcześniej czy później musiała pójść do piachu. I tak długo ją przetrzymali, bo ja bym ja ubiła zaraz po tym jak przyduszała dzieciaka w jakimś amoku.

Czyli co? Teraz wszyscy zmierzają torami do wiadomego celu. Ciekawam co u reszty? Uhhh zawsze kilka odcinków przed finałem mi ciśnienie podnoszą big_grin.
            • agniecha-hexa Re: 14 18.03.14, 12:11
              WoW smile)
              • galaxian1 Re: 14 19.03.14, 13:46
                O kurka, kurka! Ja o wiele wolę takie "spokojne" i klimatyczne odcinki, ale wbijające w fotel, niż by mieli się ganiać i szczelać z łokersami przez cały odcinek (czyli co dla niektórych to by była "akcja" !). Odcinek cudo - co wcale nie znaczy, że cieszę się z tego co się stało.
                Nikt wcześniej nie zauważył że "szurnięta" podduszała dzieciaka, dlatego byli za mało ostrożni w stosunku do niej. Może Carol powinna się zorientować że coś się święci, po zabawie w ciuciubabkę... no ale się nie kapnęła. Scena przy stole tez miażdżąca! smile
    • sueellen 15 24.03.14, 13:13
      dziwne to, otwarte bramy, zadnych strazników i jedna babeczka
      • piegucha Re: 15 24.03.14, 13:48

Dziwne? Ja sie czegos takiego spodziewalam, ze to nie bedzie sanktuarium, tylko jakies ze miejsce, gorsze niz Woodbury. Cos mi sie wydaje, ze ta kobitka to eksperymenty robi na ludziach, a jakby w garnkach plywaly czesci ludzi to bym sie nie zdziwila.
        • piegucha Re: 15 24.03.14, 13:48

A za tydzien finalsad
          • aniuta75 Re: 15 24.03.14, 21:47
            Ja pierwsze co pomyslałam, że ona ich otruje i zrobi z nich zombiaków wink.
            Dziwne faktycznie to wszystko...
            A zapowiedź finału mówi tyle co nic (mam na myśli tą co po odcinku jest). Anyway raczej krwawo się zapowiada...
    • aniuta75 Finał 31.03.14, 21:32

No i co? Nikt nic nie pisze???
      Nie ma jeszcze z nimi Tyres'a i Carol z małą. Ciekawe, czy oni też w tą samą zasadzkę wpadną...
      Kurde i teraz tyyyle trzeba czekać sad.
      • galaxian1 Re: Finał 01.04.14, 13:13
        Tyle czekania, nasiedzą się w tym wagonie !
        • piegucha Re: Finał 01.04.14, 14:22

Oj, wzrok Ricka na koncu byl niezly, jak za dawnych czasowsmile Niech sie boja Ci nowi.
          Poczekamy, ale przynajmniej serial sie nie konczy jak inne moje ulubionesad
        • sueellen Re: Finał 01.04.14, 14:45
          kiedy bedzie odcinek finałowy? Ten mi sie nie podobał. I skad wiedzieli ze to Rick byl w tej sypialni pod łózkiem?
          • piegucha Re: Finał 01.04.14, 14:49
            Przeciez to byl final!
            Ten w bandance na glowie to byl ten przyduszany, widzial wtedy Ricka zanim stracil przytomnosc.
            • aniuta75 Re: Finał 01.04.14, 16:12
              Ale w sumie jak na finał to końcówka spokojna dość była. Żadnego cliffa ani nic... Po prostu będą siedzieli w wagonie i knuli spisek smile.
              • piegucha Re: Finał 01.04.14, 16:22

ojej, to nie film Hitchcocatongue_out
                Ja tam mysle, ze nie beda siedziec i knuc, tylko Rick ma juz gotowy plan w glowie i w pierwszych minutach nowego sezonu zaczna dzialac
                coesze sie, ze juz koniec Ricka farmerabig_grin
                • agniecha-hexa Re: Finał 01.04.14, 16:48
                  kurka wodna no
                  ale mieli kosci na zupesmile
                  i ciekawe czy wszystkich co tam zwabiaja to zjadaja
                  • piegucha Re: Finał 01.04.14, 16:52

Eee, mnie sie wydaje, ze to co bylo na grillu to byli goscietongue_out Jakos gara z zupa nie widzialam.
                    A moze zeberka w sosie barbeque robia? smile
                    • aniuta75 Re: Finał 01.04.14, 17:03
                      Nie no żeberka leżały na podłodze w magazynie ogołocone z mięska. Steki podawali chyba. Fuj!!!
                      • piegucha Re: Finał 01.04.14, 17:07

Wiem, ale moze sie marynowaly na sloneczku? tongue_out
                        jakos zwierzatek tam nie bylo widac, ale grill pelny. No chyba te steki nie byly ze slonecznikow?big_grin
                        • aniuta75 Re: Finał 02.04.14, 09:32
                          Mnie jeszcze do głowy przyszło, że to steki z zombiaków są indifferent.
            • sueellen Re: Finał 02.04.14, 09:29
              > Przeciez to byl final!

eeee, do d z takim finałem. A kiedy nowy sezon?
              • aniuta75 Re: Finał 02.04.14, 09:32
                No jak to kiedy? We wrześniu pewnie big_grin.
                • agniecha-hexa Re: Finał 02.04.14, 12:25
                  kurde grilla nie robie hahah
    • aniuta75 Re: Zombiaki 4 03.04.14, 09:35
      https://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/04/69ae10079595c4eed727c2381488def1_original.jpg?1396462716

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka