hiron1410 27.08.11, 23:10 Ciekawy blog o samotnym mlodym nastolatku, posty ktore warto przeczytac, o milosci i egzystencji ludzkiego zycia, polecam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiron1410 Re: Blog samotnika 27.08.11, 23:10 A oto link mikolajowczarczak.blogspot.com/ Odpowiedz Link
noajdde Re: Blog samotnika 27.08.11, 23:22 Suuuuuuuuper, poczytam se jak nie będę mógł zasnąć. Odpowiedz Link
oszukany.32 dalej nie rozumiecie 28.08.11, 19:17 liczy się status nie ma znaczenia czy jesteś samotny czy nie zarabiasz >8000 10000 lecą na ciebie zarabiasz <1200 800 jesteś śmieciem ewentualnie poznasz koleżankę z Biedronki ci co mają >8000 na cienie nie spojrzą ani jako kobiety ani faceci jeszcze laska to ma szansę na bajkę o Kopciuszku, rozłoży nogi i jest w tzw. lepszym świecie Jeśli ktoś zasłużył swoją pracą żeby zarabiać 5, 10, 20, 100 tys. to tak Ale w POlsce kraju bandyckim takie i wiele razy większe pobory mają tysiące śmieci z PZPR i pobocznych instytucji. A powinna być kulka i dół. Odpowiedz Link
noajdde Re: dalej nie rozumiecie 28.08.11, 21:27 Takie jest życie. Jeden jest biedny inny bogaty, jeden przystojny, inny brzydki. Bezpośrednim skutkiem tego jest fakt czy ktoś jest samotny czy nie. Nic tego nie zmieni. Natura dała mężczyźnie siłę i rozum by mógł zdobywać. Kobiecie dała urodę by mogła trzymać się najsilniejszego, to gwarantuje przetrwanie. Tyle tylko, że dzisiaj najważniejsze są nie pokarm i przeżycie ale najwyższe bóstwo - pieniądze. To one decydują o wartości człowieka, czy się to komuś podoba czy nie, biedny czy brzydki będzie samotny, będzie nieudacznikiem. Odpowiedz Link
oszukany.32 Re: dalej nie rozumiecie 28.08.11, 22:32 Mam w rodzinie pary (dziadków, wujków) którzy wiązali się mając tzw. kontrast finansowy (technik z robolem, architekt z panią sekretarką, oficer z panią zza biurka, "kura domowa" z biznesmenem). Jednak w żydowskim świecie żydowskiego bożka "mam orgazm na punkcie $$$$$$$$$$$$$$$$$$" $$$$$$$$$$$$$$$$$$ to całe życie decyduje tylko dostęp do $$$$$$$$$. Choćbyś nie wiem jak pięknie wyglądał (a np. mi naprawdę nic nie brakuje z zewnątrz i wewnątrz jako charakter ) nie masz ton $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ jesteś nikim. Śmieciem na przemiał. Tak powiedzieli w TVN, GW, polsacie, i magazynach kolorowych. Mi kiedyś kumpela z pracy wprost powiedziała, jak przyniesiesz 10 000 to będę z tobą, i nawet pracować nie będę i mogę nawet gotować. Tylko przynieś 10 000. Czyli tak wyglądała jej cena. Odpowiedz Link
przebu.dzenie Re: dalej nie rozumiecie 28.08.11, 22:56 O nie wszystkie są takie same. Czasami się trafi diament nie oszlifowany, ale poprostu można go nie zauważyć. Trzeba patrzeć uwaznie, a nie wszystkich traktować tak samo. Czasu sie nie cofnie, za popełnione grzechy jest wyrzut sumienia, on najbardziej nie daje spokoju, i spędza sen z powiek. Uczmy się na cudzych błedach, to unikniemy swoich. Odpowiedz Link
noajdde Re: dalej nie rozumiecie 28.08.11, 23:00 Faktycznie w dziwnym obracasz się środowisku Ja uważam, że to jednak uroda stoi na pierwszym miejscu. W końcu są i bogate kobiety, albo miłość wśród nastolatek. Dopiero z czasem nabywa się wyrachowania i doceniania prawdziwych wartości jakimi są pieniądze. Z tego co piszesz masz jednak wzięcie, brzydki zapewne nie jesteś. Może zbyt wysoko mierzysz? Odpowiedz Link
oszukany.32 Re: dalej nie rozumiecie 28.08.11, 23:25 mierzę w swój klon. czyli w skali 1-10 uroda 8-10 kasa 0-1 Odpowiedz Link
mr.kev Re: dalej nie rozumiecie 29.08.11, 16:38 Dawaj fotę, zawsze miło zawiesić oko na kimś przystojnym Co do kasy 0-1 - sporo pań tuż po studiach czy maturze tak ma, a jak sam mówisz, wolisz młodsze niezmanierowane ... więc Twój klon powinien jak najbardziej istnieć! Odpowiedz Link
noajdde Re: dalej nie rozumiecie 29.08.11, 17:06 Nie pisałem? Uroda w życiu jest najważniejsza. Ty mając taki dar siedzisz na tym forum, chyba tylko po to (o co od dawna cię podejrzewam) by ponabijać się z tych bez szans. Odpowiedz Link
noajdde Re: dalej nie rozumiecie 29.08.11, 17:07 To do oszukanego (ciekawe przez kogo?) było Odpowiedz Link
oszukany.32 Re: dalej nie rozumiecie 29.08.11, 18:41 Ogólnie to nie jest tak, że się wygląda zawsze tak samo. Czasem nie mogę na siebie patrzeć (jak się ogolę np.), czasem czuję się świetnie patrząc w lustro (jak się ogarnę typu fryzjer, normalne wyprasowane ciuchy a nie łachmany noszone tydzień ). A Panie to co? Jak odwali się i nałoży tapety to wygląda zupełnie inaczej niż wstając o 13 po powrocie z nocki z fabryki. Choć niestety w moim przypadku nawet najwspanialsza uroda nic nie dałaby. Jeden ma kompleks że jest niski, inny że gruby, inna że nie ma czym za bardzo oddychać, inna chętnie by sobie odrąbała "bufory" . Ja nie mam milionów, więc mój wskaźnik jest i tak sumarycznie bliski zeru (tzn. "lecą" na mnie głównie kasjerki z Biedronki) co niespecjalnie leczy mnie z kompleksów. Co innego jak wygram ze 4 mln w totka, to wtedy już będę mógł stwierdzić że jestem rzeczywiście gość. Na razie to nie spełniam wymagania nr 1. Odpowiedz Link
noajdde Re: dalej nie rozumiecie 29.08.11, 19:53 Czy świadomość, że laska leci tylko na kasę, którą w dodatku wygrałeś zrządzeniem losu, wyleczy twoje kompleksy? Odpowiedz Link
oszukany.32 Re: dalej nie rozumiecie 29.08.11, 20:12 Mając kasę możesz sobie pozwolić się związać. Nie mając kasy popełniasz ciężkie przestępstwo. Krzywdzisz kogoś i wpędzasz jego (ją) w biedę i pewnie dzieci też (już w nędzę). Dlatego biedak ma rozkaz bycia sam, ewentualnie z drugim, większym od siebie. "Wśród nędzarzy biedak jest królem". Odpowiedz Link
przebu.dzenie Re: dalej nie rozumiecie 29.08.11, 21:11 www.youtube.com/watch?v=kfBrj-tGDyY&feature=related w dużych salonach ludzie są oddaleni od siebie, Kasia Sobczyk spiewała o kloszardach, ktoś marzył o tym jeżeli napisał taką piosenke. Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: dalej nie rozumiecie 30.08.11, 10:16 oszukany.32 napisał: > Mając kasę możesz sobie pozwolić się związać. > Nie mając kasy popełniasz ciężkie przestępstwo. Krzywdzisz kogoś i wpędzasz jeg > o (ją) w biedę i pewnie dzieci też (już w nędzę). Dlatego biedak ma rozkaz byc > ia sam, ewentualnie z drugim, większym od siebie. > > "Wśród nędzarzy biedak jest królem". ...o widzisz Kolego mam identyczne myśli- nie mam kasy dlatego nikt sie mną nie interesuje... Odpowiedz Link
mr.kev Re: dalej nie rozumiecie 30.08.11, 18:11 Chyba Cię nigdy nie zrozumiem.. Chcesz niezamożną dziewczynę, ale kasjerka nie pasuje. To kto, XIX-wieczna guwernantka ze zubożałej szlachty? Odpowiedz Link
przebu.dzenie Re: dalej nie rozumiecie 31.08.11, 10:01 Szcześciem jest kochać świat, wszystko co się rusza, czasami ta miłość wraca do Ciebie. Odpowiedz Link