Dodaj do ulubionych

nie mam znajomych

18.02.12, 15:48
miałem tylko 1 dziewczynę , nawet dobrze bo dalej bym był prawiczek ale co dalej ?? już jej nie mam , jestem sam i chyba tak zostanie bo moja była mnie nie chce , przestała do mnie coś czuć , zraniła mnie bardzo mocno , może są tu tacy co lubią być samemu bo tak im dobrze ale ja mam odwrotnie , chce skończyć z takim życiem , jak się szybko zabić ?
Obserwuj wątek
    • fioletowoczarna Re: nie mam znajomych 18.02.12, 16:04
      yyyyyyyyyy.
      Zabić się przez byłą? Masz gorzej narąbane w głowie niż jasadNawet nie snuj takich myśli, skąd wiesz co będzie jutro?Zobaczysz, poznasz kogoś i będziesz śmiał się z tej szalonej myślismilea byłej wdzięczny będziesz, niech kto inny się z nią meczy, Ty dzięki temu będziesz szczęśliwysmile
      • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 18.02.12, 16:09
        wiesz ile mam lat ?? nie chce być sam i wiem co będzie jutro czy za miesiąc , będzie tak samo jak teraz , nic się nie zmieni , mam coraz częściej myśli samobójcze , nie daje już rady żyć tak dalej
        • fioletowoczarna Re: nie mam znajomych 18.02.12, 16:26
          Wim ile masz lat, nie wiem tylko na jakiej podstawie twierdzisz,że nic dobrego w życiu Cię już nie czeka.Myślisz, że ja nie mam dosyć swojej samotności,że nie chciałabym zmienić tego stanu? Fakt, do niedawna było mi tak całkiem dobrze a teraz chciałabym widzieć u mojego boku kogoś.
          i widziałam go wczoraj może przez 3 minuty a ja bym chciała stale przy nim być i jak mam mu o tym powiedzieć?Nie stać mnie. Ale trza dalej żyć,mimo wszystko...
        • desper.atka Re: nie mam znajomych 18.02.12, 16:55
          wszystko zależy od Ciebie. jedno powiem Ci na pewno - żadna sama z siebie do Twoich drzwi nie zapuka
          • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 18.02.12, 17:03
            a ja się do żadnej nie odezwę i chce z tym skończyć , na imprezy nie chodzę bo nie mam znajomych , gdybym jeszcze miał kolegów/koleżanki to może jeszcze ale nie mam , po co mam żyć , sam dla siebie ?? nie !! chce się zabić , już dawno mam takie myśli
            • sheneeds Re: nie mam znajomych 18.02.12, 17:52
              jesteś na skraju wytrzymałości, rozumiem ten stan, koszmar, jestem z Tobą, Twój tekst dodaje mi sił, bo chcę jakoś Ci pomóc, mimo, iż też jestem wykończona, solidaryzuję się, aż łzy mi pociekły, jak to przeczytałam
            • desper.atka Re: nie mam znajomych 18.02.12, 17:56
              rozumiem, masz gorszy dzień, może dlatego, że są ostatki i wszyscy gdzieś idą. ale nie tędy droga, wiem co mówię
              • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 18.02.12, 18:17
                nie mam gorszy dzień , ja już tak myślę od dawna , i mi się to tak zbiera aż nie wytrzymam i się stanie
                • desper.atka Re: nie mam znajomych 18.02.12, 18:20
                  pamiętaj, że od tego nie ma odwrotu
                  • fioletowoczarna Re: nie mam znajomych 18.02.12, 18:41
                    Pozytywne myślenie-słyszałeś o tym?Ja tak, i mam ochotę spróbować tej tak zwanej pozytywnej wizualizacjismile
                    Przez 24 godz. będę tylko myślała o rzeczach miłych a jak do głowy znów wpadnie mi niepożądana myśl będę sobie wyobrażała to o czym marzę tak jak to by się już stało, jutro o tej samej porze napiszę czy mi humorek się poprawił .A może dołączysz do tego trudnego eksperymentu. wyzywam CięsmilePowalczysz?
                    • desper.atka Re: nie mam znajomych 18.02.12, 18:45
                      z niecierpliwością czekam na relacjebig_grin
                      • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 18.02.12, 19:46
                        tak , powalczę , może się udać ale tylko na krótki czas
                        • fioletowoczarna Re: nie mam znajomych 18.02.12, 21:04
                          Maciunio, jesteś na forum? jak Ci idzie, ja miałam mały kryzysik ale minęło, ma się wolę i ducha walki.Maciunio walcz!!!
          • piorex12 Re: nie mam znajomych 20.02.12, 11:19
            desper.atka napisała:

> wszystko zależy od Ciebie. jedno powiem Ci na pewno - żadna sama z siebie do Tw
            > oich drzwi nie zapuka
            Ja z własnego doswiadczenia wiem, ze by zapukała, gdyby był dobry. Był konkurencyjny.
            • desper.atka Re: nie mam znajomych 20.02.12, 13:21
              piorex12 napisał:

> Ja z własnego doswiadczenia wiem, ze by zapukała, gdyby był dobry. Był konkuren
              > cyjny.

kolega pisał, że potrzebuje partnerki a nie utrzymanki, przynajmniej tak to odebrałam
      • piorex12 Re: nie mam znajomych 20.02.12, 11:16
        fioletowoczarna napisała:

> yyyyyyyyyy.
        > Zabić się przez byłą? Masz gorzej narąbane w głowie niż jasadNawet nie snuj taki
        > ch myśli, skąd wiesz co będzie jutro?Zobaczysz, poznasz kogoś i będziesz śmiał
        > się z tej szalonej myślismilea byłej wdzięczny będziesz, niech kto inny się z nią
        > meczy, Ty dzięki temu będziesz szczęśliwysmile
        Watpie. W moim przypadku było tak że to one zwycięsko wyszły nie wiążąc sie ze mna (oczywiscie mowie o tych atrakcyjnych i inteligentnych) bo pozostałe to mnie nie interesuja bo one tylko traktowły mnie jak odskocznie i nie zasze dobrze skonczyła ale mi jest ich wogóle nie żal.
    • inek22 Re: nie mam znajomych 18.02.12, 23:12
      Śmierć nie rozwiąże wszystkich Twoich problemów. Zniszczy tylko życie Twoim bliskim
    • noajdde Re: nie mam znajomych 18.02.12, 23:36
      "jak się szybko zabić?" - są na to tysiące sposobów ale jak rozumiem to pytanie retoryczne. Miałeś jedną dziewczynę to pewnie będzie i następna. Prawdziwa tragedia gdy jesteś brzydki, bez szans u jakiejkolwiek kobiety. W pewnym wieku zwyczajnie jest już za późno. Ty miałeś szczęście.
      • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 19.02.12, 13:30
        nie miałem wcale szczęścia , raczej pecha , żałuje że ją poznałem bo ona mnie bardzo mocno zraniła , gdybym ją nie poznał to byłoby lepiej , nie byłoby mnie tutaj , przez nią wiem co to jest być z kimś i teraz mi tej drugiej osoby brakuje
        • noajdde Re: nie mam znajomych 19.02.12, 19:22
          Gdybyś jej nie poznał twoje życie dopiero byłoby gówno warte. Ciesz się, że masz co wspominać. Gdyby przyszło Ci dziś umrzeć nie będziesz żałować tego, że całe życie byłeś sam. Przynajmniej wiesz, że chociaż przez chwilę byłeś dla kogoś coś wart. To, że Cię zraniła? I co z tego, zaraz poznasz inną i zapomnisz. Najpierw musisz wyżalić się na forum jakie to życie niesprawiedliwe, chociaż gówno o tym wiesz.
          • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 19.02.12, 19:31
            oj się mylisz i to bardzo się mylisz , wiem bardzo dobrze jakie życie jest podłe , z moją byłą przeżyłem najgorsze chwile swojego życia , ona mi pokazała jakie życie jest na prawdę , nie znasz mnie a piszesz takie pierdoły
            • yzek Re: nie mam znajomych 19.02.12, 19:39
              Tutaj każdy wie wszystko. Take it or leave ;>

Y.
            • fioletowoczarna Re: nie mam znajomych 19.02.12, 20:20
              maciuno10101 napisał:

> oj się mylisz i to bardzo się mylisz , wiem bardzo dobrze jakie życie jest podł
              > e , z moją byłą przeżyłem najgorsze chwile swojego życia

Nie żałuj więc,że jej nie ma przy Tobie, możesz teraz sam odkrywać uroki życia.W pojedynkę życie też ma smak, wiem to na pewno, przetestowałamsmile
              • sheneeds Re: nie mam znajomych 19.02.12, 20:35
                jak długo ta 'pojedynka' trwa smak się kasuje (może się skasować)
                • fioletowoczarna Re: nie mam znajomych 19.02.12, 20:59
                  Nawet jak jego życie straciło smak nie może tracić nadziei...Drugi raz się nie urodzi, drugiej szansy nie dostanie...Teraz ma czas by coś zmienić.
                  • sheneeds Re: nie mam znajomych 19.02.12, 21:04
                    trzymajmy kciuki za nas wszystkich
                    • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 19.02.12, 21:30
                      każdy jest inny i to co mnie spotkało było nauką na przyszłość , nie napisałem całej prawdy o mojej byłej , mam powód żeby tęsknić za nią i martwić się o nią , zależy mi na niej , wiem że jeśli nie będę znowu z nią to będę sam do końca życia i to nie jest mój wybór , że tak chce , to jest bardziej skomplikowane
                      • sheneeds Re: nie mam znajomych 19.02.12, 21:43
                        ale jeżeli ona powiedziała koniec to jest to rzeczywistość i nie da się jej zaczarować, rozumiesz
                        • sheneeds Re: nie mam znajomych 19.02.12, 21:52
                          wytłumacz o co Ci chodzi, zależy Ci na niej, ale ona przestała Ciebie czuć - przestała, przestała i to oznacza właśnie to, nie rozumiem do czego zmierzasz?, proszę napisz coś
                          • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 19.02.12, 22:14
                            nie jestem już z nią od dawna , nie mam z nią kontaktu , chodzi mi o to że jeśli ona wszystko przemyśli i będzie chciała do mnie wrócić to moje drzwi są dla niej zawsze otwarte
                            • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 19.02.12, 22:22
                              ... a jeśli nie będzie chciała do mnie wrócić to na pewno będę sam bo ja jestem taki że nie odezwę się 1 do dziewczyny
                              • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 19.02.12, 22:24
                                a wtedy nie wytrzymam tej samotności i się zabije
                                • sheneeds Re: nie mam znajomych 19.02.12, 22:40
                                  są jakieś szanse, że może wrócić?; nie mów, że się zabijesz, proszę
                                  • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 19.02.12, 22:46
                                    co ci tak na mnie zależy ?? nie znasz mnie , nie wiem czy są jakieś szanse
                                    • inek22 Re: nie mam znajomych 19.02.12, 23:06
                                      Samobójstwo to najgorszy sposób na rozwiązywanie problemów. Też o tym myślałem ale doszedłem do wniosku, że lepiej żyć samemu lub nie żyć wcale
                                    • sheneeds Re: nie mam znajomych 20.02.12, 14:07
                                      jeżeli ktoś mówi o samobójstwie, nie można go zostawić samemu!; poza tym odzywam się tutaj z pobudek egoistycznych (to okropne), ale chcąc Cię wesprzeć, myślałam też o sobie, by w ten sposób pomóc sobie, jakoś się zatroszczyć o siebie
                                      • desper.atka Re: nie mam znajomych 20.02.12, 18:11
                                        to nie jest okropne tylko całkowicie naturalne. empatia bierze się z egoizmu zaspokajamy w ten sposób swoją potrzebę bycia dobrym itd
                                • 4szila Re: nie mam znajomych 20.02.12, 12:56
                                  ludzie ktorzy chca sie zabic po prostu to robia nic nikomu nie mowiac a skoro ty o tym mowisz to znaczy (w moim mniemaniu) wolasz o pomoc!! a czas niestety choc ciezko w to uwierzyc jest najlepszym lekarstwem....tez cierpialam BARDZO CIERPIALAM!!! i zyje nadal
              • piorex12 Re: nie mam znajomych 20.02.12, 11:20
                fioletowoczarna napisała:

> maciuno10101 napisał:
                >
                > > oj się mylisz i to bardzo się mylisz , wiem bardzo dobrze jakie życie jes
                > t podł
                > > e , z moją byłą przeżyłem najgorsze chwile swojego życia
                >
                >
                > Nie żałuj więc,że jej nie ma przy Tobie, możesz teraz sam odkrywać uroki życia.
                > W pojedynkę życie też ma smak, wiem to na pewno, przetestowałamsmile
                Zgadzam sie na "150%".
            • noajdde Re: nie mam znajomych 19.02.12, 23:47
              Jak było tak źle, w takim razie teraz dopiero powinieneś być szczęśliwy. To o co Ci chodzi?
      • piorex12 Re: nie mam znajomych 20.02.12, 11:13
        noajdde napisał:

Prawdziwa tragedia gdy jesteś brzydki, bez szans u jakiejkolwiek kobiety. W pewnym wieku zwy
        > czajnie jest już za późno. Ty miałeś szczęście.
        Tez bym tego tak nie tragizowal. Ja nigdy nie byłem z dziewczyna bo nie miałem powodzenia. Zadna mnie nie chciała. Ale to olałem. I dzisiaj mi to zwisa. Musisz uwierzyc w siebie i porzestac sie użalac nad sobą. Zycie w pojedynke tez potrafi byc fajne. Jesli sie tylko chce. Ja wole juz do końca życia zyc w pojedynke, niz gdybym mial tkwic bez przyszłosci w zgniłym zwiazku
    • raziel24 Re: nie mam znajomych 19.02.12, 23:55
      Dobry nóż i żyły... ale naprawdę musi być dobry nóż bez tego będąc idiotą sobie nie poradzisz
      • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 20.02.12, 09:04
        widać nic nie rozumiesz a mi się nie chce pisać
        • maciuno10101 Re: nie mam znajomych 20.02.12, 09:32
          wole być z moją byłą , gdyby mnie chciała , niż być sam
    • sonnchen Re: nie mam znajomych 20.02.12, 12:58
      bez komentarza...
      • cotbus76 Popieram. 20.02.12, 14:17
        Jest mi bardzo przykro, bo wiedziona chęcią wsparcia maciunio1010 odezwałam się do niego na GG by z nim porozmawiać gdy w pewnym momencie opuścił forum. Niestety rozmowa nie kleiła się. Problem jak mi się wydaje naszego rozmówcy jest zbyt głęboki i poważny dla naszego grona a przynajmniej dla mnie wink Rozumiem żal i nawet, co przyznaję z niechęcią, doradzałam mu by próbował jeszcze z tą dziewczyną porozmawiać, lecz wszystko ma swoje granice a te maciunio1010 jak mi się wydaje po rozmowie z nim znacznie przekroczył. Po za tym trudno jest rozmawiać z kimś kto jest monotematyczny i nawet nie próbuje nawiązać kontaktu a także skupia się wyłącznie na sobie. Dlatego z perspektywy kilku dni, krótkiej rozmowy na GG oraz późniejszych wpisów maciunio1010 na tym forum uznaję, że moje pokłady empatii i zrozumienia nie są jednak na tyle głębokie jak mi się wydawało a w związku z tym próba skontaktowania się z nim była błędem i pożywką dla jego specyficznie rozumianego żalu po utraconym uczuciu. Cóż uczymy się całe życie a potem głupi umieramy sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka