gyubal_wahazar 03.03.19, 17:24 Zazdrośny o wdzięki Malwiny Tap wyciął wątasa, ale jej fani łatwo się nie poddają .. No to jak metaforycznie chciałaś ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores2222 Re: Epitafium dla Malwiny 03.03.19, 18:23 Pytanie do mnie, Gubisiu? Przecież ty dobry z metafor jesteś Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Epitafium dla Malwiny 03.03.19, 19:32 Do Ciebie, Dolorko. Moje są prostackie, plebejskie i wyświechtane, a Malwinka zasługuje na nieco przepychu i wykwintu, nie skąp więc proszę swej wyobraźni Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Epitafium dla Malwiny 03.03.19, 19:54 Wykwit to ty możesz jakiś złapać, ale ludzie różne potrzeby miewają Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Epitafium dla Malwiny 03.03.19, 20:16 Przez internet ? Antywira mam, luz. A jak tam wirtuoz analu ? Objawił się jeszcze, czy chłopak do dziś nie daje rady sprostać popytowi ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Epitafium dla Malwiny 03.03.19, 21:49 Próbuję rozpaczliwie zagaić, ale niemiłosiernie spuszczasz mnie dziś po brzytwie. No dobra, to co Cię uskrzydla ostatnio ? Zasadniczo Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 16:06 Zasadniczo? Nic. "Mam tylko jedno skrzydło..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 19:27 Pod spodem trzeba autora i dzieło, inaczej pomyślą, żeś Ty to społodziła Odpowiedz Link
tapatik Re: Epitafium dla Malwiny 03.03.19, 19:40 Mogę podać ci do niej numer, ale minuta kosztuje 8 zł. Plus wata. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Epitafium dla Malwiny 03.03.19, 19:52 Chwilowo zbyt złaknion jej wdzięków jestem. Nie nagniótłbym prawidłowo więcej niż dwa guziki. Może w okolicach zajączka, jak ochłonę, ale dzięki za czujność. Ale jak Paulinka wpadnie, to przymknij oko, co ? Odpowiedz Link
tapatik Re: Epitafium dla Malwiny 03.03.19, 21:24 Z wpadaniem to ostrożnie, bo z tego dzieci są. Odpowiedz Link
obrotowy To se male pivo. 03.03.19, 21:31 tapatik napisał: > Z wpadaniem to ostrożnie, bo z tego dzieci są. gorzej - jak wpadaniu towarzyszy Policja: www.tvp.info/40761478/przyszedl-rabowac-lecz-zglodnial-zlodziej-zjadl-jajecznice-z-12-jaj Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Epitafium dla Malwiny 03.03.19, 22:06 gyubal_wahazar napisał: > Epitafium dla Malwiny To epitafium chyba tak średnio do Malwiny pasuje: The wall on which the prophets wrote Is cracking at the seams Upon the instruments of death The sunlight brightly gleams Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Epitafium dla Malwiny 03.03.19, 23:00 Taaa, obawiam się, że nie ocieka to afirmacją życia i radości. Może raczje coś na kształt: 'Tu do mnie, tu do mnie Ruda chwyta mnie dziewczyna, swymi dłońmi I do końskiej grzywy wiąże, szarpie grzywę, rumak rży Ona: 'Co ci jest, mój książę ?' - szepce mi' (Kaczmarski, Epitafium dla Wysockiego) [żeby nie było] Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 00:01 Do piekła! Do piekła! Do piekła! Nie mam czasu na przejażdżki wiedźmo wściekła! - Nie wiesz ty co cię tam czeka - Mówi sine tocząc łzy - Piekło też jest dla człowieka! Nie strasz, nie kuś i odchodząc zabierz sny! Odpowiedz Link
tapatik Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 16:09 Co jest? Kącik poetycki ku czci Malwiny? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 16:15 A kto to taki ta Malwa? Kolejna z dusznicą? Odpowiedz Link
tapatik Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 18:11 To taka jedna, która tu swoje wdzięki zachwalała za jedyne 4,92 za minutę. Ceny oczywiście nie podała. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 18:24 Eh, po łebkach Dolorka forumuje, po łebkach. Otóż dnia onego, Malwinka wyszła z erotyczną ofertą korupcyjną z podtekstem wręczaniakorzyści majątkowej. Ale że na jej przyjęcie nie pozwala mi klauzula sumienia i umiłowanie wartości europejskich, nasza zmysłowa relacja nie zdążyła nawet zakiełkować Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 19:29 Oo jak miło, że prócz chabaniny coś jeszcze naród kultywuje Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 16:47 przyzwyczajaj się do suszy heh na wilgoć nie stać Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 18:24 To i lepiej, na pamperkach zaoszczędzę Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 21:11 Obawiam się, że Malwina nie zarabia uczciwie w jakże potrzebnej starej profesjii, lecz jedynie wyłudza kasę za telefon, niczego konkretnego w zamian nie dając. Więc raczej nie ma co za nią wzdychać Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 21:13 O polityce myślisz, jak mniemam... Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 21:54 dolores2222 napisała: > O polityce myślisz, jak mniemam... Też Odpowiedz Link
tapatik Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 21:38 Malwina czy jak jej tam, podaje numer telefonu premium, ale nie podaje ceny za ten telefon. Zastanawiam się, czy czasem nie ma przepisu, który mówi, że tę cenę trzeba podawać. I zastanawiam się co by było, gdybym wydrukował te ogłoszenia i podesłał do prokuratury. Czy zostało by to zakwalifikowane jako przestępstwo lub wykroczenie. Zna się ktoś na tym? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 21:40 Nie mam pojęcia. Ale właśnie mam spokojną chwilę i.... aż się boję... Doskonałe!!! Odpowiedz Link
tapatik Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 21:58 Luzik, za chwilę na pewno coś się spitoli. Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 21:57 Z pewnością nastepnego dnia do miejsca zamieszkania faceta, który jest włascicielem telefonu i podaje się za Malwinę prawdopodobnie wtargnęłaby brygada antyterorystyczna Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Epitafium dla Malwiny 04.03.19, 22:29 Na moje (choć nie jestem prawnikiem), zawiadomia się o przestepstwie (czy też możliwości popełnienia), a to zaczyna się od 250 zł, więc poniżej chyba umorzą. I bardzo słusznie, bo zajmując się takimi drobiazgami, nie mieliby czasu na poważne wałki. Dlatego pewnie wszystko co możnaby, to do rzecznika praw konsumenta, ale jak znam życie, pewnie też z umiarkowanymi szansami. PS Malwinka, widzisz jak Cię kryje, aniołku ? To źli ludzie som, mówie Ci. Mało że dutka zarobić nie dadzo, to jeszcze knujo jakby tu dziewczyne po sądach ciągać Odpowiedz Link