wont2
14.11.15, 09:04
W kontekście wczorajszych wydarzeń w Paryżu i jutrzejszych w Brukseli, Amsterdamie, Kopenhadze czy Sztokholmie chciałbym zapytać, bo może Wy wiecie o co chodzi z tymi muslimami. Wysocy, śniadolicy, ciemnoocy, z głowami pełnymi ideałów - czy to podnieca tych wszystkich refjudżis łelkam? O co w tym wszystkim chodzi? Czy to jest tylko głupota vel moda czy też to jakaś pokręcona kompensacja deficytu męskości u europejskiego mężczyzny, jakaś metaforyczna pogoń za barbarzyńcą? Może Merkel jest po prostu zwyczajnie niedorżnięta?
My, póki co, nie mamy żadnych permanentnych smoluchów, którzy założyliby plecaczek z gwoździami, żeby poprzeciskać się w tym cudzie ludzkiej techniki, który zbliża ludzi, jakim jest łącznik pomiędzy pierwszą a drugą linią warszawskiego metra. Jutro lecę do Paryża, wracam w piątek, więc mam delikatną nadzieję, że kocmołuchy żadnych nowych atrakcji w tym czasie nie planują.
A ponieważ to są ostatnie miesiące strefy Schengen i ostatnie lata Unii Europejskiej, ostatnie lata względnego spokoju w Europie, bo nieunikniona logika i dynamika dalszych wydarzeń jest taka, że w Niemczech, Francji i innych krajach zachodniej Europy, na bazie ostrego kryzysu społecznego i zagrożenia elementarnego bezpieczeństwa spowodowanego smoluchami, władzę przejmą antyunijni, prorosyjscy radykałowie i wtedy my, znów na peryferiach zachodniej Europy, dostajemy po dupie wpadając w rosyjską strefę wpływów, to mam do Was apel. Nawiązując do tematyki forum - drogie koleżanki i koledzy, ponieważ jesteśmy świadkami upadku świata takiego jaki znamy i nie wiadomo co nas czeka w przyszłości, która jest wysoce niepewna apeluję do Was - korzystajcie z życia i uprawiajcie seks, dużo seksu! A jak już będziemy tuż-tuż przed upadkiem naszego świata to proponuję zorganizować sobie forumową frenetyczną orgietkę (end of the world orgy). Dokładną datę i miejsce orgietki ogłoszę w stosownym czasie, więc proszę nie zaśmiecać mi skrzynki.