stasi1 14.12.21, 16:07 Wczoraj wieczorową porą wyszedłem sobie na podwórko aby wyjechac sobie do miasta a coś się świeci na niebie. Jak nic to był dron, solidnie oświetlony. Co on tam robił? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po-ranna-kawa Re: Dron 14.12.21, 22:49 Myślę, że latał Dużo osób się tym dzisiaj bawi. A jeszcze więcej instytucji - od tzw. służb, przez wojsko i policję, po np. straż miejską (w niektórych miejscowościach mają drony z czujnikami badającymi zawartość dymu z komina). Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dron 15.12.21, 16:24 Też sądziłem że to ten przypadek. Dzisiaj opowiadam o tym znajomemu specjalnie nie wie o co chodzi(tak w ogóle to drugi jego sąsiad na policje go skarży bo mu dymi). I to powiedziałem znajomej w sklepie. I ona właśnie sobie przypomniała że przecież był u niej taki pan w poniedziałek. Więc moje podejrzenia były słuszne. Odpowiedz Link
artur5501 Re: Dron 14.12.21, 22:53 Mój kumpel w lecie podgląda z drona laski opalające się topless Ale teraz zima więc to raczej nie on Odpowiedz Link
obrotowy dzisiaj Dron nadaje ton :) 15.12.21, 15:07 Ormianie dawali niezle w d... Azerom w walkach o Gorny Karabach (ludnosc ormianska, ale ziemia azerska - stad te walki) ale ostatnio Azerowie kupili w Turcji drony i (niestety) niezle Ormianom tymi dronami przywalili. Odpowiedz Link