Dodaj do ulubionych

To oczym pogadamy?;)

29.01.08, 16:06
..o pogodzie już byłowink
Obserwuj wątek
    • jacko1971 Re: To oczym pogadamy?;) 29.01.08, 21:24
      zieeew....o spokojnym wieczorku?wink
      • tini_1 Re: To oczym pogadamy?;) 29.01.08, 21:26
        Ziewanie jest zarazliwe...<ziew> ....chyba pojde spac....sad
    • kusiciel_dusz Re: To oczym pogadamy?;) 29.01.08, 22:17
      to może porozmawiajmy o kimśsmile
    • moopsenia Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 07:41
      w książkach Jane Austen jak panie i panowie skończą już rozmawiać o
      pogodzie, to zaczynają o stanie dróg w kraju...
      toż to też może być temat rzeka i u nas
      wink
      • ravenheart1 Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 08:55
        ja proponuje o seksie - temat rzeka - a do tego każdy ma cos do dodania ;P
        • moopsenia Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 09:28
          aleś wymyślił tongue_out
          wymyślił i nie zaczął...
          bo jeżeli chodzi o drogi - to u mnie są nie do pomyślenia dziurawe!
          a obwodnicy jak nie było to nie ma ...
          wink
        • analityczka Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 09:51
          > ja proponuje o seksie - temat rzeka - a do tego każdy ma cos do
          dodania ;P

A jak ktoś wychodzi z założenie że lepiej i przyjemniej sex uprawiać
          niż o nim gadać?smile
          • tini_1 Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 09:57
            Zgadzam sie z Tobasmile praktyka jestzdecydowanie lepsza od teoriismile))

O dzieciach tez mozna....nawet o tych nie-wlasnychsmile))
            • ravenheart1 Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 10:17
              zawsze mozna powymieniac wrażenia, bo przecież nie partnerów/partnerki wink
              • analityczka Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 10:29
                Hmm...w sumie od 2 tygodni jestem "słomianą wdową"więc opowiadanie o
                wrażeniech może spowodować że zrobi mi się smutnowink
                • khinga Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 11:57
                  doskonale Cię rozumiem...
                  Choć moja tęsknota została nagrodzona w miniony weekendbig_grinD

Jeszcze długo będziesz wdową?wink
                  • analityczka Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 12:50
                    Jeszcze jutro sama i w piąteczek powrót mojego mężczyzny z "wyprawy"
                    na "łono"smileA potem będzie się działo,oj będzie...smile
                    • khinga Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 13:00
                      w to nie wątpię, że będziebig_grinDDDDDDDDDDD
                      Echhhh..
            • analityczka Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 10:28
              O dzieciach?ChętniesmileAktualnie nie posiadam ale chcęsmile
              W sumie od sexu do dzieci to niedaleka drogasmile
              • tini_1 Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 11:32
                Mnie tez sie tak wydajesmile jakos tak samo nasunelo mi siesmile)
                • analityczka Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 12:56
                  Głodnemu chleb na myśli?smile
                  • tini_1 Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 12:57
                    Tak w samo poludnie fajnie by bylo...gdzies w kuchi...smile)
                    • analityczka Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 13:02
                      Oj tak...kuchnia supersmileI stół w saloniesmile
                      Tfu!I jak jamam się teraz skupić na papierkach???smile
                      • tini_1 Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 13:06
                        Juz Ci teraz nic nie pomozebig_grin...zrob sobie przerwe, zadzwon do ukochanego i
                        reszty nie bede Ci pouczacsmile)
                        • analityczka Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 13:11
                          No niestety...jest 400km ode mnie i to na spotkaniu więc nawet tele-
                          randka się nie udasad
                          Pozostaje mi posiedzieć przy kawusi z tajemniczym uśmiechem i
                          zamyśloną minąsmile
                          • tini_1 Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 13:14
                            Tez dobry sposobsmile
                            a potem inni sie dziwia...co tej kobiecie jest?smile))
                            • analityczka Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 13:18
                              U mnie wyraz myśli jest wymalowany na twarzysmileMoi współpracownicy
                              wiedzą że nie myślę o pracy..tongue_out
                              • tini_1 Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 13:19
                                Nie wiem, czy Ci wspoczuc, czy chwalic Cie za to??smile))
                                • analityczka Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 13:27
                                  Hmm...Chyba zazdrościćsmileWychowałam ich sobie tak że jak widzą że
                                  bujam w oblokach to nie zawracają mi gitary pierdołamismile
                                  • tini_1 Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 13:31
                                    Ale sobie wycwiczylas kadresmile))....zazdroszce Ci....qrka ja tak nie
                                    potrafie:/...chyba bede sie musiala wybrac do Ciebie na jakies szkolenie...kiedy
                                    masz czas?smile))
                                    • analityczka Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 13:34
                                      A dawaj nawet i zarazsmilehehe
                                      Milion razy powtórzone że praca to też poniekąd miejsce życia i
                                      szanować siebie powinniśmy.Jak ktoś ma podły humor to dajmy mu
                                      szansę wyluzować,a jak myśli o czymś miłym to nie
                                      przeszkadzajmy,można dopytać o coś późniejsmile
                                      • tini_1 Re: To oczym pogadamy?;) 31.01.08, 09:36
                                        smile)
            • moopsenia Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 10:35
              tini_1 napisała:

> O dzieciach tez mozna....nawet o tych nie-wlasnychsmile))
              o - też dobry temat smile)
              a o własnym to mogę mówić dużo więcej niż o stanie dróg tongue_out
              • tini_1 Re: To oczym pogadamy?;) 30.01.08, 11:31
                Wiemsmile) to wada/zaleta rodzicow, tych chrzestnych tez, zreszta ciotki i wujkowie
                tez napewno maja duzo do opowiadaniasmile)))
    • khinga Oooooooooo..... 30.01.08, 12:05
      smile)))))

witam długo "nie widzianych"smile)

Cóz za miła niespodziankasmile))
      • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 12:08
        Noooooo, taki syn marnotrawny sie pojawil i zaraz takie ozywieniebig_grinDDDD
        • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 12:43
          ileż kobiet się pojawiło big_grinDDDDDDDDDD
          echh, mężczyźni smile)))) wspaniali tacy tongue_outPP
          • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 12:43
            big_grinDDDDDDDDDDD

dopisuje Ci humoreksmile
            • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:01
              w miarę...nie jest najgorzejsmile)))
        • jacko1971 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 12:44
          nooo syn...czyli jednak rozmowy o dzieciach ;-P
          • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 12:50
            Kobiety juz tak majasmile))
            • jacko1971 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 12:50
              a tego nie wiem, nigdy nie byłem ;-P
              • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 12:52
                teraz juz wieszsmile))
                • analityczka Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 12:54
                  Oj tam!Podobno każdy mężczyzna ma w sobie część z kobietysmile
                  • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 12:56
                    i podobno najbardziej to wylazi na starosc.....dostaja piersismile)
                    • analityczka Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 12:59
                      No i im starsi tym bardziej marudnismileGorzej niż "baby"smile
                      Ale i tak ich kochamy.
                      • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:02
                        a jak dostaną troszkę katarku to umierająwink)))
                        bez nich byłoby nam smutnosmile
                        • jacko1971 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:07
                          > a jak dostaną troszkę katarku to umierająwink)))

no weź....gdzie Ty takich facetóff znajdujesz?;-P
                          • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:09
                            jacko1971 napisał:

> no weź....gdzie Ty takich facetóff znajdujesz?;-P

hehe, odezwał się ten, co nie chorowałtongue_outP
                            • jacko1971 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:14
                              odkąd pracuję...ponad 10 lat, ani 1 dnia nie byłem na żadnym zwolnieniu
                              chorobowym, jeśli musze coś zrobić to robię nawet będąc chory
                              • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:15
                                czy ja gdzieś wspomniałam o zwolnieniu lekarskim?wink

twardy facet z Ciebie big_grinDD
                                • jacko1971 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:18
                                  bo o tej chorobie jest domniemanej, co katar i od razu ponoć facet jęczy...;-P
                                  wcale nie twardy ino takie realia
                                  • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:21
                                    bo jęczy tongue_outPP
                                    big_grinDD
                                    • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:23
                                      Jak mu dobrze tez jeczybig_grinDDDDDDD
                                      • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:25
                                        i...mruczy big_grinDDDDDDD
                                        • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:25
                                          i...zasypiabig_grinDDDDDDDDDDDDDD
                                          • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:28
                                            tu nie zgodzę się z Tobą big_grinDDDD
                                            • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:33
                                              tez dobrzesmile)
                                              w koncu mialybysmy podejrzenie ze Twoj to moj albo na odwrotsmile)
                                              ....tja moj jest wykonczony..to chyba wieksmile))))))))) robi swojebig_grinDDD
                                              • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:48
                                                co do wykończenia i wieku mogłybyśmy chyba znaleźć wspólny języksmile))))))))) coś
                                                na ten temat wiem big_grinDDDD biedacywink))
                                                • tini_1 Re: Oooooooooo..... 31.01.08, 09:37
                                                  big_grinDDD no to wszystko jasnesmile))
                                                  • khinga Re: Oooooooooo..... 31.01.08, 13:21
                                                    ojjj nawet baaardzoooo big_grinDDDDDDD
                        • analityczka Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:08
                          Oj taaak...ja jak mam 38,5 to lece do pracy, on 37,1 i leży biedak i
                          umierasmile
                          Ale są chwile kiedy bez nich nie dałoby się żyć.Dwa tygodnie mojej
                          złości że jestem sama,a w piątek co?Przytuli,wycałuje,posmyra i
                          idzie wszystko w niepamięć.

A już najsłodsza rzecz na świecie to kiedy budzi się rano.Ten
                          mój "macho",konkretny mężczyzna na codzień zamienia się w bezbronne
                          dziecko,z maślankowymi oczkami i niewinną buźkąsmileKocham te poranki...
                          • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:11
                            Nie, najslodsi sa jak spia......tacy bezbronni...smile))
                            • analityczka Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:15
                              Są naturalni wtedysmileI to przytulanie...(nie mylić z baraszkowaniem)smile
                              • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:22
                                tez tak lubie...smile))
                                • analityczka Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:29
                                  W sumie to nawet kołdra niepotrzebna jak taki miś otuli ramieniemsmile
                                  • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:33
                                    uhmmmmsmile)
                                    • analityczka Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:40
                                      Ehh...Jeszcze chwila i zamiast myśleć to popłacze się że jutro
                                      jeszcze samasmile
                                      • tini_1 Re: Oooooooooo..... 31.01.08, 09:57
                                        Czas szybko mijasmile)
                                        ...czasem az za szybko, ale jak sie na cos czeka to jak slimak...wiem cos o tym...
                          • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:13
                            a jak proponujesz by coś łyknął to: nieee...echhsmile
                            Posmyra...hehehesmile))) często używam/-y tego słowasmile)
                            Mnie jeszcze dziś to czeka, apotem znów pewnie miesiąc tęsknoty i...posuchywink

doskonale Cię rozumiemsmile
                            • analityczka Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:17
                              U mnie jeszcze z tym łykaniem to nie jest problem,pod warunkiem że
                              podam na łyżeczce,do tego herbatkę,jakiś smakołyk na zasadzie
                              nagrodysmile
                              Smyranko jest...boooskiesmile

Aż miesiąc tęsknotki??Niedobrze że tak długo.My średnio 2 tygodnie z
                              już dostaję szału.
                              • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:24
                                heh...taka "marchewka"wink

Ostatnio niecałe 3 tygodnie. Straszne! To było pierwsze takie rozstanie...no, a
                                teraz 3 dnismile))) dziś znów, ale to tylko przez przypadeksmile) a potem jak czas da...
                                • analityczka Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:31
                                  Los bywa niesprawidliwy że ludzie którzy się kochają muszą schodzić
                                  na ziemię i z powodów prozaicznych siebie zostawiać!wink
                                  • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:49
                                    Bardzo niesprawiedliwy...
                                    powodów niezależnych od nas.
                                    • analityczka Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:51
                                      Dokładnie...
                                      Ale cóż...pozostaje pomarudzić,urnić łezkę na rozstanie i czekać
                                      wariacko każdej wspólnej chwilismile
                                      • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 14:00
                                        Pewnie jesteś bardzo podekscytowana, bo to już bliskosmile
                                        Te ostatnie dni oczekiwania są wspaniałesmile)
                                        • analityczka Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 14:09
                                          Wiesz...u nas jest tak od roku więc już troszkę przywykłamsmileAle ten
                                          element oczekiwania to faktycznie-coś jak na prezent w świętawink
                      • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:03
                        i takie zrzedy na dodatek, prawdziwe cioty!!..nie do wytrzymania!! smile)
                        ..ale co zrobic z takimi sierotami??... przeciez nie wyrzucimy ich za drzwismile)))
                        Slabszego sie przeciez nie bije...tylko jeszcze bardziej KOCHA!smile)))))))))))))))
                        • jacko1971 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:10
                          > i takie zrzedy na dodatek, prawdziwe cioty!!..nie do wytrzymania!! smile)

cioty??? cioty???? nieeee no teraz przesadziłaś...normalnie kolejna Ty to z
                          facetóff wybierasz sobie za to same cioty ;-P chyba Cie krencom! ;-P
                          • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:12
                            hahaha smile)))))))))))))))))))))
                            juz nic nie powiem...bo sie zatkalamsmile)))))))))) ze smiechusmile)))))))
                          • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:14
                            jacko1971 napisał:

> cioty??? cioty???? nieeee no teraz przesadziłaś...normalnie kolejna Ty to z
                            > facetóff wybierasz sobie za to same cioty ;-P chyba Cie krencom! ;-P

eeee, jaka kolejna, hęęę??tongue_outPP
                            • jacko1971 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:16
                              kolejna po Tobie, Ty wybierasz tych zez katarem, som zdecydowanie bardziej
                              pociongający ;-P
                              • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:20
                                na pewno bardziej, niż Ci z cyckami tongue_outP
                    • jacko1971 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:06
                      > i podobno najbardziej to wylazi na starosc.....dostaja piersismile)

tak???? cóż za śmiała teoria...poprzesz ja dowodami?;-P
                      • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:09
                        Wystarczy sie przejsc po plazy latem i popatrzec na meskie torsy starszych
                        panow....widzialo sie to i owo...w koncu nie tylko mlodziez jest na plazy...smile)))
                        • jacko1971 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:12
                          wgapiasz się w oldboyóff? eee no nie wiedziałem że wolisz az tak starszych ;-P
                          • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:13
                            No. rzucam oczko raz tu, raz tam...ciekawosc moja nie zna granicsmile))))))))
                            • jacko1971 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:15
                              ale to jusz extremum podchodzace pod perwersję;-P
                              • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:20
                                tja...taka jestem juzsmile))
                                • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:25
                                  nie tylko Tywink))) taka ciekawskawink))
                                  • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:27
                                    oh, juz myslalam, ze tylko ja tak wszedzie rzucam wzrokiembig_grinDDDDD

....i na dodatek perwesyjna jestem...tak mnie...Jacko nazwalsmile)
                                    • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:29
                                      jak jak facet-wzrokowcem jestem big_grinDDD

Betty, perwersja w odpowiedniej dawce jest jak najbardziej wskazana big_grinDD
                                      • tini_1 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:35
                                        otoz to!wink...nie on sobie mysli co chce...ja juz tam wiem, co wiemsmile)))))

Uciekam Kinia..bye byesmile)
                                        • khinga Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:50
                                          do "zobaczenia"!smile)

Pogodnej środy i promyków słońca, którego u mnie braksad
                                          Paasmile
                                    • jacko1971 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 22:40
                                      > ....i na dodatek perwesyjna jestem...tak mnie...Jacko nazwalsmile)

tylko pogląd nie osobę;-P a w dodatku było że pod perw ...wink
                                      • tini_1 Re: Oooooooooo..... 31.01.08, 09:36
                                        okay smile)....teraz sie nie tlumacz...;-P
                  • jacko1971 Re: Oooooooooo..... 30.01.08, 13:05
                    > Oj tam!Podobno każdy mężczyzna ma w sobie część z kobietysmile

zapewne, ino widać ja nie tą część odpowiedzialną za dzieci ;-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka