Dodaj do ulubionych

Co w Was siedzi...

05.10.14, 11:06
za pokemon? big_grin Wiecie czy nie wiecie? suspicious
U mnie to wygląda jakoś tak wink

https://www.findpokemon.com/img/055.gif
Obserwuj wątek
    • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 11:11
      Hmmm...

https://www.findpokemon.com/img/246.gif
      • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:35
        coś wkurzony czegoś jesteś, Gwen ... wink
        • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:40
          Nie podoba mi się moja aparycja big_grin
          • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:48
            ej, no jakbyś się nieco rozchmurzył, to nie jest źleee wink
            i masz taki ładny ogonek big_grin
            • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:52
              Serio? Ok, to już mi lepiej wink
              • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:53
                no, to dobry uczynej mam już dzisiaj z głowy wink
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 11:15
      co do pokemontów, to ja się nie znam, ale aktualnie siedzi we mnie stado kokosanek... pod kawę zbożową z mlekiem znakomicie wchodzą wink
      • carol-jordan Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 11:17
        Wsuwam wafle ryżowe z gorzką czekoladą pod kawę prawdziwą z mlekiem.
        Też znakomicie wchodzą. smile
      • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:21
        no weś
        wyobraziłam sobie, jak z Ciebie wychodzą suspicious
    • green.amber Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 11:15
      się nie mogę zdecydować big_grin
      https://www.findpokemon.com/img/134.gif

https://www.findpokemon.com/img/053.gif
      • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 11:33
        Syrena i Kocica big_grinsuspiciousbig_grin
    • szarlotka_ja Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 11:21
      Bosheee, jaki róż big_grin

https://www.findpokemon.com/img/154.gif
      • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 11:37
        A co to za gile z nosa Szarlottcie wystają?tongue_out
        • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 11:42
          to są czułki, czułki! tongue_out Bo Szarlotka czuła jest bardzo, dlatego je ma wink
          • szarlotka_ja Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:09
            Bardzo dobra odpowiedź, wygrałeś talerz pełen rosołu big_grin
            • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:28
              Do odbioru osobistego, czy wyślesz kurierem? wink
              • szarlotka_ja Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:59
                Oczywiście, że odbiór osobisty big_grin
        • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 11:42
          Nooooo Sil, teraz to już możesz tylko pomarzyć o jakichkolwiek fotkach... wink
          • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 11:55
            No marzę, marzę.wink
            • carol-jordan Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 11:58
              Za Tobą tu tyle kobiet się ogląda.
              Może zacznij te marzenia przekuwać na czyny?
              Nie chcę się wtrącać, ale żal patrzeć. A raczej czytać. wink
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:04
                no i co z tego, ze się za Silem wierne jego fanki oglądają, jak żadna nie spełnia warunków brzegowych
                - jak jest panną, to brak właściwej fryzury, albo mieszka za daleko
                - jak panna i kosy nosi, to nie jest z chutoru
                - jak ma warkocze i nawet jest z okolic chutoru - to jak raz nie panna
                ciężkie życie...
                • carol-jordan Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:10
                  Gdzie ten chutor?
                  Włosy można doczepić.
                  W czym panna lepsza od rozwódki np.
                  Kosy? Rolnik? Taki program jest na jedynce. Mógł się zgłosić.
                  Uch, zmęczyłam się samym pisaniem. wink
                  • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:14
                    kochana, śpieszę z pomocą: kosy to warkocze (w slangu chutoru zdaje się ...) big_grin
                • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:12
                  Ta... Bo to tylko ja uważam, że znajomości na odległość sensu nie mają...
                  • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:15
                    tak, takie ostre obostrzenia - że tylko z chutoru +/- 1,2 km to tylko Sil ma big_grin
                  • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:34
                    ojtam, ja wcale się nie wyśmiewam z Twoich warunków brzegowych - łączę się z Tobą w bólu i żałuję, że żadna się nie nadała, bo fajny z Ciebie facet, no...
                    • a-g-l-a-j-a Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:36
                      A Ty chyba z Jego stron... dobrze pamiętam?
                      Pomóż takiemu fajnemu facetowi w poszukiwaniach warkoczy...wink
                  • hashimotka88 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:14
                    Wieszco Sil. Znam osoby ktorych dzieli 500 kilosow okolo. Z dwoch krancow Polski. Wczoraj ja spotkalam. Znaja sie od roku. Zaczela opowiadac jak do niego jedzie. Wpierw busem do rze. Potem busem do wawy. Potem na polnoc. Lacznie z 10 godzin jazdy. Spotykaja si mniej wiecej co dwa tyg. I sa przeszczesliwi. Da sie. A Ty masz problem ze swoim chutorem. Dla mnie odleglosc tak 100 km bylaby akceptowalna. A dla Ciebie? Jakie masz widelki?
                    • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:16
                      oho, Hashka, ja Cię nie poznaję dziewczyno smile brawo big_grin ten Paź ma dobry wpływ na Ciebie (wiedziałam, że jak się nosi fajne buty to jest się fajnym człowiekiem btw) big_grin
                      • hashimotka88 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:28
                        Ja ni mialm.problemu z odlegloscia. Mimoz nigdyvz dalek ni mialam. Ale dalabym rade byc z kims z dalsza. Tak 100 km.spokojnie.
                        Kiedys z kims nie chcial byc bo... Mieszkal zbyt blisko tongue_out mieszkal km ode mnie big_grin dobr wtedy To byl jeden z powodow..big_grin dobra... Wtedy bylam inna. Trudniejszy ze mnie prypadek.wyrobilam.sie.

Sil.ma problem.z odlegloscia jak mialam z wielkoscia.... Partnera. Jestem dosc wielka. Nie ze pojemna suspicious ale 170 przekraczam. Kiedys krecili (3 przypadki pamietam) soe w okolo mnie mojego wzrostu badz nizszi.
                        Zawsze mysllam/chcialam mie wyzszego od siebie. Smialam sie ze paz ma wzrost 175 - 180. Powyzej miec nie moze.
                        Smialam.sie ze los mnie pokaze i zesle.mi nizszego. Tak sie stalo. Moj Paziek jest nizszy ode mnie... Gdy siedze wink stojac pare cm jest wyzszy. Roznca ponoc 4 cm. Bo ma dlugie gepardzie nogi.
                        Jakbym zalozyla wyzsze buty. To bym go przewyzszyla. Myslalam.ze to bedzie dla mnie problem. Ale tera mi to lata. Kiedys zaloze szpile 9 cm i bede od niego wyzsza ^^ i on mowil.ze wolallby nizsza. Ale.... Tak jakos... Nie przeszkadza to nam. On i tak mnie ogarnia. Drobny paz smile
                        Nom. Fajowe ma buty tongue_out
                    • hashimotka88 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:17
                      Albo spotykaja soe w wawie. Polowa drogi.
                      To taka odleglosc jak ode mnie do Ciebie.
                    • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:40
                      Tak, tak... Wręcz marzę o tym, by raz na dwa tygodnie po 10 godzinach jazdy spotykać się na parę godzin w duszką i kolejne 10 godzin spędzić w podroży powrotnej. Byłbym przeszczęśliwy.tongue_out A problemu z chutorem nie mam żadnego. I widełki mam zwyczajne. Takie do gnoju.tongue_out
                      • szarlotka_ja Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:44
                        Sil, pokaż swojego pokemona smile
                        • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:48
                          O matulu... Nie poznaję koleżanki.tongue_out
                          • szarlotka_ja Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:51
                            No nie wstydź się, pokaż big_grin
                            • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:53
                              Tak przy wszystkich?tongue_out
                              • czarny.onyks Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:59
                                odwrócimy się big_grin tongue_out
                                • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:06
                                  A skąd będę wiedział, że nie podglądasz?tongue_out
                                  • czarny.onyks Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:17
                                    poczułbyś, gdybym się nie odwróciła tongue_out
                                    • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:19
                                      To Ty tak od razu za macanki się bierzesz?tongue_out
                                      • czarny.onyks Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:22
                                        za bardzo fantazjujesz.. tongue_out
                                        • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:26
                                          No to nie wiem jak miałbym poczuć, że się nie odwróciłaś...
                                          • czarny.onyks Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:48
                                            z tego wszystkiego, zapomniałam co miałam na mysli ...big_grin
                                            • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:50
                                              Ta...suspicioustongue_out
                              • szarlotka_ja Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:59
                                Nie przejmuj się, oni tu nie patrzą tongue_out
                                • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:08
                                  No nie wiem, nie wiem.tongue_out
                                  • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:09
                                    no nie daj się prosić, Silu smile
                                  • szarlotka_ja Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:10
                                    No pokaż, bo Ci nie pozwolę oglądać moich pokemonów big_grin
                                    • czarny.onyks Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:16
                                      On nie pokaże ...pokemona....

Ty nie pokażesz...pokemonów.....

..........czy my Wam nie przeszkadzamy przypadkiem? big_grin tongue_out big_grin
                                      • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:25
                                        taaak, jakoś tak niezręcznie się robi ... big_grin
                                      • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:25
                                        https://www.findpokemon.com/img/230.gif
                                        • szarlotka_ja Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:33
                                          Ojej, jaki słodziak big_grin
                                          • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:42
                                            Taki jakiś... metroseksualny...
                                        • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:42
                                          fajowy smile
                                        • hashimotka88 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:46
                                          Jaki powazny big_grin tongue_out
                                          Samica konika morskiego garnie sie do niego. W jego torbie legowej sklada ikre i to samiec mlode wychowuje. Oj Sil. Ciezkie mialbys zycie.
                                          • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:52
                                            Hashi big_grin piątka! big_grin
                                        • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:52
                                          zawzięty taki ... zdeterminowany big_grin
                      • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:49
                        *godzin w duszką=godzin z duszką
                      • hashimotka88 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:39
                        Ja nie mowie zebys do mnie co dwa tyg jezdzil big_grin mozesz co 3 tongue_out
                        Chcialam pokazac jak niktorzy potrafie w imie.... Bycia ze soba wiele zniezc smile Ty moglbus tak do 100 km zwiekszyc te swoja widelke tongue_out
                        • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:43
                          Mam do Ciebie jeździć? Twój chłopak nie byłby zadowolony.tongue_out
                          • hashimotka88 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:50
                            Kiedys chlopaka nie mialam tongue_out a Ty miales okazje zawitac. Nawet zapraszalam tongue_out
                            A tak serio. Juz mowilam ze ja nie mialabym problemu zeby sie spktkac. Nawwt gotowa bylabym wyjechac ku Tobie do polowy drogi big_grin
                            Piszesz sie na to? Spotkanie w Wawie? smile
                            no wlasnie... O czym mu tu mowimy...
                            • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 21:54
                              No właśnie od dłuższej chwili zastanawiam się o czym Ty piszesz.tongue_out
                              • hashimotka88 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 22:05
                                Ty juz dobrze wiesz....
                                Lubie Cie a jednoczesnie wiem ze pewnie nigdy sie nie spotkamy. A co jak.... Do Bialystoku przyjade ? big_grin wyjdziesz mi wtedy na spotkanie?
                                • silencjariusz Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 22:10
                                  A Ty nie powinnaś spotykać się ze swoim chłopakiem a nie ze mną?tongue_out
                                  • hashimotka88 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 22:23
                                    A to juz innych facetow nie bedzie poza Moim ?
                                    Czy ni mozna normalnych zawierac znajomosci? Czy poznajac kogos, plec.przeciwna..tylko jeno sie zaklada? Tylko na ptaszki bysmy sie pogapili. Pokazalbys mi gdzie ta Twoja dzierzba na "pal" nabija ofiary. Kiedy jadac lukalam na siatke czy nie wisi na niej jakas mysza ^^ nieraz tam dzierzby widzialam. Slyszales lecace zurawie ? Dzisiaj slyszajac "rozmawiajace" kowaliki.
                                    A co do przyjazdu.... Z nim.bym przyjechala tongue_out
              • szarlotka_ja Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:11
                Koleżanka świetnie zorientowana w temacie, jak na niecały miesiąc pobytu na forum podziwiać i gratulować wink
                • carol-jordan Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:17
                  No trudno Waszych rozmów nie wychwycić.
                  Tego przekomarzania się.
                  Torado wspomniała "Żurawia i Czaplę". Jako żywo. wink
                  Któraś inna koleżanka zaś zdjęcia miała wysyłać.
                  Tak, ślepa nie jestem. wink
    • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:05
      ok, jestem jakimś pacanem, ale powiedzcie mi, JAK WY WKLEJACIE TE OBRAZKI? sad
      • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:08
        Klikasz na obrazek prawym przyciskiem i wybierasz "skopiuj adres grafiki", a potem oczywiście wklejasz w odpowiednie znaczniki wink
        • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:13
          okey ... ale to link się wkleja, a nie obrazek suspicious
          • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:15
            Tak, wklejasz link w znaczniki IMG (u góry w okienku edycji jest przycisk), potem zamiast WYŚLIJ kliknij PODGLĄD i zobacz efekt zanim zatwierdzisz posta wink
            • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:16
              dzięki koledzy big_grin

https://www.findpokemon.com/img/161.gif
              • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:17
                No pięknie smile
                • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:19
                  Gwen, nooooo ... ale ja nie jestem nawet w połowie tak urocza jak ten ... hmmm... króliczek Sentret???? big_grin
                  • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:23
                    Raczej odwrotnie wink A "pięknie" to było odnośnie tego, że się udało wkleić grafikę wink
                    • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:24
                      wiem big_grin
                      • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:24
                        to znaczy wiem, że pięknie było odnośnie sukcesu z grafiką big_grin
              • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:25
                Cóż za widok, warto było się pomęczyć z wklejaniem big_grin
                • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:27
                  haha big_grin
                  no warto warto
                  jaki mam okrągły brzuszek big_grin
                  • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:31
                    witasz się tak z otwartymi ramionami, może nawet przytulać się chcesz wink
                    • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:34
                      tak wink i jaki szeroki, symatyczny i szczery uśmiech mam big_grin
                      i takie duże uszy, żeby Was lepiej słyszeć wink
                      • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:42
                        Słyszeć co najwyżej stukanie w klawiaturę wink
                        No bardzo wysoko postawiłaś sobie poprzeczkę, teraz musisz to wszystko przenieść w świat realny suspicious
                        • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:47
                          ja już się przeniosłam, długo się nie zastanawiałam, kieruję się w życiu intuicją wink byłam na rejsie przecież big_grin
                          no i mam nadzieję w przyszłym tygodniu w Wawie ... wink
          • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:15
            Nad okienkiem gdzie piszesz tekst na forum masz przycisk "IMG" - wklej tam link a widoczny będzie obrazek.
            • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:16
              dzięki dzięki, sorry za moje nieogarnięcie w kwestii obrazków wink
              • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:17
                Każdy jest nieogarnięty w jakiejś dziedzinie, albo nawet w wielu wink
    • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:37
      jak dziobak wyglądasz wink
      to jest jedno z moich ulubionych zwierząt + kapibara

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cc/Capibara_2_edit.jpg
      • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:49
        Ja jak dziobak? wink No może być, kapibara też bardzo sympatyczna wink
        • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:53
          nie Ty, Sami przecież big_grin
          • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:56
            A to sorry, kolor mnie zwiódł wink
            • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:59
              haha big_grin
      • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 12:57
        No ja też lubię te oryginalne zwierzaki jak np dziobaki... jajorodne wink Albo kapibara, największy gryzoń świata, jako posiadacz licznych gryzoni potrafię to docenić wink
        • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:00
          jakie liczne gryzonie posiadasz, jeśli można wiedzieć? wink i w sposób zamierzony, czy same przyszły z łąki? wink
          • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:07
            Chomiki, świnki morskie, myszoskoczki, były, kilkanaście sztuk w sumie w szczytowym okresie, teraz została już jedna świnka. Na nadchodzącą starość już nic nie planuję mieć, prócz radości to też spory obowiązek.
            • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:08
              no co Ty wink na starość to koty koniecznieeee smile
              • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:22
                no, nie wiem... to ja już wolę mieć kota na czyimś punkcie wink
              • samysliciel_2.0 gryzonie 05.10.14, 13:41
                takie świnki np. były

https://imagizer.imageshack.us/v2/506x302q90/538/aw65bh.jpg
                https://imagizer.imageshack.us/v2/499x342q90/540/SxWl79.jpg
                https://imagizer.imageshack.us/v2/493x325q90/540/8gYJdG.jpg

i młode

https://imagizer.imageshack.us/v2/400x270q90/907/sMjhYN.jpg
                https://imagizer.imageshack.us/v2/400x300q90/537/G8zO1u.jpg
                • kama265 Re: gryzonie 05.10.14, 13:56
                  ale pięknoty! love love love wink
          • little-scherry Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:08
            www.findpokemon.com/img/132.gif
            No nie... co to za kleks? -_-
            Choć w statystykach całkiem nieźle wychodzi tongue_out
            Speed ★★★★★ 5
            Power ★★★★★ 5
            Skill ★★★★★ 5
            Stamina ★★★★★ 5
            Jump ★★★★★ 5
            Total 25
            • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:09
              Hehehehe wink

https://www.findpokemon.com/img/132.gif
              • little-scherry Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:12
                Te, nie śmiejta się. Niby takie niepozorne stworzonko a jest się czego bać tongue_out
                • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:13
                  no, bez kitu.
                  mój królik nie dałby rady:
                  Speed ????? 5
                  Power ??? 3
                  Skill ???? 4
                  Stamina ???? 4
                  Jump ???? 4
                  Total 20
                  :sad
                  • little-scherry Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:17
                    Także wiecie... nie podskakujcie mi hehe tongue_out
                  • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:20
                    bo Twój królik to pierwsza forma stworka jest, z czasem zmienia(sz) się w

https://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/4/4b/162Furret.png/250px-162Furret.png

a to już silniejsza bestia jest wink
                    • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:22
                      oooooo big_grin jestem wydrą?! a wiadomo od lat, ŻE WYDRA WYGRA big_grin
                      • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:23
                        padłem big_grin
                        • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:30
                          big_grin padłeś? powstań! big_grin
                          ps. nie wiem, co mi odbiło, nic nie piłam, nic nie paliłam, słowo wink
                          • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:47
                            nie no bardzo fajnie, bo ja te wszystkie teksty dobrze z dzieciństwa pamiętam... użyte teraz w sprytny sposób cieszą podwójnie wink
                            • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:50
                              no ja też z dzieciństwa big_grin aż taka DOJRZAŁA nie jestem wink
                              • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:54
                                niedziecinna, niedojrzała, w sam raz, akuracik, fajnie big_grinwink
                • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:17
                  to niepozorne stworzonko może jako jedyne przyjąć postać każdego innego pokemona za pomocą umiejętności transformacji... także wychodzi, że umiesz się dostosować do każdego winksmile
                  • little-scherry Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:18
                    Taa... gdyby tak czasem ktoś do mnie się dostosował też byłoby miło ^^
                    • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:21
                      masz moc, możesz to wymóc na opornych wink
                • gwen75 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:18
                  little-scherry napisał(a):

> Te, nie śmiejta się. Niby takie niepozorne stworzonko a jest się czego bać tongue_out

Ja to tak bardziej z Twojej reakcji wink No i oczywiście stworzonku nie podskakuję, respekt jest wink
            • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:09
              wygląda jak guma do żucia, nie? ..... Mamba truskawkowa big_grin
              • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:19
                w zasadzie lepiej pasuje wiśniowa big_grin
                • little-scherry Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:25
                  Jaka mamba truskawkowa czy wiśniowa? To guma jest - lateksowa. Chyba wiem lepiej, bo to mój pokemon tongue_out
                  • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 13:51
                    lateksowa guma mówisz ...
                    Ty się jeszcze zastanów, co lepsze big_grin
    • tdf-888 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:22
      https://www.findpokemon.com/img/133.gif
      taki słodziak smile
      • tdf-888 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:23
        albo taki
        https://www.findpokemon.com/img/042.gif
        big_grin
        • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:29
          nie można kilka razy wink pierwszy się liczy wink
        • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:31
          yyy, a skąd 2 wersje się wzięły? tongue_out
          • tdf-888 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:39
            popłynalem smile
            • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:44
              tzn. oszukiwałeś i sobie po prostu drugiego wybrałeś? suspicious
              Jak tak, to ja mam poka co pasuje do Ciebie...

https://i950.photobucket.com/albums/ad349/Moon_Melody/Cosplay%20To%20Do/Teddiursa2.gif

... Teddiursa się zwie ... suspicious
              • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 20:18
                big_grin
      • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:24
        Tadku, a po co Ci takie wieeelkie oczy? smile
    • raziel24 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:26
      https://www.findpokemon.com/img/156.gif

Kurcze jestem gośćbig_grin
      • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:28
        tyłek Ci sie pali!!!! uważaj!!! big_grin
        • raziel24 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:30
          Na co Ty się patrzysz?;P
          • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:33
            i głoowa!!! big_grin
            • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:35
              cóż za odwrócenie uwagi big_grin
              • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:36
                hehe wink warto spróbować wink big_grin
    • waga_v.2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:41
      nie wiem, o co chodzi, ale fajne te stworki
      www.findpokemon.com/img/197.gif
      • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:43
        https://www.findpokemon.com/img/197.gif
      • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:44
        chodzi o zabawę ... i sprawdzenie się w innej postaci winksmile
      • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:47
        oho, to Ty - osiołek z czerwonymi oczami big_grin fajne big_grin
        • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:56
          Nie znasz się tongue_out To żaden osiołek tylko jedna z 8 przemian kotka, którym jest Tedi... wink

https://imagizer.imageshack.us/v2/500x550q90/911/rZbttJ.jpg
          • szarlotka_ja Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 18:58
            A ten mój potworek to na co się odmienia?
            • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:08
              Twój to ostateczna, 3 przemiana wink

https://i60.photobucket.com/albums/h20/renamon226/chiko_zpsed45514c.png
            • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:10
              gratulację Szarloko big_grin dojrzałaś już big_grin
              • szarlotka_ja Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:11
                Tylko teraz nie wiem czy to dobrze czy źle? Hmm... Głupia zabawa big_grin
                • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:14
                  Jeśli osiąga się apogeum swych możliwości to chyba dobrze? winksmile
                  • szarlotka_ja Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:15
                    samysliciel_2.0 napisał:

> Jeśli osiąga się apogeum swych możliwości to

to czas umierać big_grin
                    • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:19
                      eee, niee - jeszcze zjazd z apogeum Cię czeka, także ten ...
                • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:15
                  dobrze big_grin dobrze big_grin
          • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:07
            aaaa przemiana dark, czyli, że ciemna strona mocy wink?
            Psychic jest fajny big_grin Tadek, idź w psychic big_grin
            • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:09
              psychiczny Tadek? big_grinsuspiciouswink
          • kama265 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:08
            ale, że Waga jest ciemną stroną Tadka?????
            takim avatarem????
            Waga, wiedziałaś? big_grin
            • samysliciel_2.0 Re: Co w Was siedzi... 05.10.14, 19:12
              Amberka też jest z Tadkiem powiązana... teraz wiadomo skąd ta sympatia suspicious
              • kama265