stasi1 12.01.22, 13:39 Jadę sobie pociągiem w kierunku Zakopanego. w całym wagonie tylko dwie osoby. czyżby już nikt teraz na nartach nie jeździł? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasi1 Re: Zakopane 13.01.22, 16:15 Okazało się że w Zakopanem grasuje wirus, nic dziwnego że nikt tam nie jeździ Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Zakopane 13.01.22, 21:40 Nie wiem czy to wirus. Już od jakichś 20 lat nikt normalny nie jeździ do Zakopanego Odpowiedz Link
obrotowy tylko w tym roku na Nowy Rok znowu byly tlumy ? 13.01.22, 22:22 tomekzgor napisał: > Już od jakichś 20 lat nikt normalny nie jeździ do Zakopanego rozumiem, ze to glownie - nienormalni ? PS. czym mniej tam turystow - tym jest fajniej i bardziej sie ciesze. Odpowiedz Link
tomekzgor Re: tylko w tym roku na Nowy Rok znowu byly tlumy 13.01.22, 23:18 obrotowy napisał: Serio? Pojechałbyś tam na Nowy Rok? Odpowiedz Link
j-k Re: tylko w tym roku na Nowy Rok znowu byly tlumy 14.01.22, 15:21 tomekzgor napisał: Serio? Pojechałbyś tam na Nowy Rok? nigdy w zyciu, ale nie zgadzam sie, ze jezdza tam tylko "nienormalni" - wiec uwielbiam Zakopane i nadal tam czasem chetnie wpadam. ale tylko POZA SEZONEM. - warszawiakow, to mam u siebie. - nie potrzebuje ich ogladac dodatkowo na Krupowkach. Odpowiedz Link
artur5501 Re: tylko w tym roku na Nowy Rok znowu byly tlumy 16.01.22, 01:44 j-k napisał: wiec uwielbiam Zakopane i nadal tam czasem chetnie wpadam. > > ale tylko POZA SEZONEM. > A ja w sezonie. Jest tyle podpitych dziewczyn gotowych na wszystko. Polecam Odpowiedz Link
obrotowy viem i gratuluje... 16.01.22, 04:48 artur5501 napisał: > A ja w sezonie. Jest tyle podpitych dziewczyn gotowych na wszystko. viem i gratuluje... tylko k... ja mam Slubna, a ta nie odpuszcza. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Zakopane 14.01.22, 12:28 Znajomej córka chciała zafundować Sylwester w Zakopanem, znaczy opieka nad wnuczkiem . Ale stwierdziła że 600 zł za noc to jednak za dużo . córka w Norwegii mieszka na stałe z mężem, norwegiem. teściowa na wyspach Kanaryjskich . Więc zanim zajechali na Sylwestra dwa tygodnie u teściowej Odpowiedz Link
stasi1 Re: Zakopane 16.01.22, 19:56 Nie jechałem do Zakopanego . Pociąg był do Zakopanego, ale w domu też nie byłem. 4 dni kot nocował na dworzu sąsiadka dwa razy jeść mu przychodziła dać. I psu też Odpowiedz Link