Dodaj do ulubionych

Poszukuje tajemnicy ....

01.04.13, 20:07
Szukam Mezczyzny do odkrywania i smakowania kazdego dnia na nowo .... Z pasja i chcacego poznania tajemnicy, tak jak ja.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sam Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.04.13, 21:01
      Skad jestes?
    • fabiani Re: Poszukuje tajemnicy .... 01.04.13, 22:18
      Czy tę tajemnicę bedzie mozna zacząć poznawać od rozmowy? :-)
      • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 01.04.13, 22:32
        Oczywiscie... Uwielbiam rozmawiac
        • fabiani Re: Poszukuje tajemnicy .... 02.04.13, 16:02
          I dyskutować także? To moze mi opowiesz o poszukiwanej tajemnicy? Lecz by zachować klimat zaproponuje skryta komnaty Pałacu Tajemnic za lasem mejlowym na Wzgórzach Prywatnych?
          Co Waćpanna na to?
          • Gość: aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.dag.pl 03.04.13, 09:10
            Bardzo chętnie, tam bez ciekawskich oczu, za murami Pałacu, być może uda nam się ją odnaleźć ...
            • fabiani Re: Poszukuje tajemnicy .... 03.04.13, 09:35
              :)
    • Gość: Gosc Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 18:39
      Znalazlas juz ja?
      • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 09:04
        Nie :)
    • nieznaczacy Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 10:28
      Przeczytaj Necronomicon tam jest wiele tajemnic , tylko uważaj żeby nie trafić R'yleh ;-)
      • Gość: Prawie bogini Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.dag.pl 17.05.13, 10:41
        Wielkie dzięki, jeszcze nie czytałam :)))
        Nie ma to jak forum, zawsze ludzie coś doradzą :)
      • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 10:59
        ja tez nie czytałam, ale dziękuję :)
        • nieznaczacy Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 12:51
          Tylko uważajcie na dzieło szalonego araba, w trakcie czytania można stracić zmysły. A i obserwujcie gwiazdy !!! Byle nie były w porządku !!! Odkrywanie niektórych tajemnic jest niebezpieczne, w mrokach nocy można wiele istot spotkać...
          • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 13:08
            Dziekuję za rady i za troskę :)
            • nieznaczacy Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 13:15
              To nie troska i rady, to szalony śmiech krzyczącego w ciemności :-O
              • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 13:33
                Widze, że nieznaczący jest tez lekko niedysponowany na umysle :D
                • nieznaczacy Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 13:36
                  Buahaha a kto w tym kraju jest normalny ? I w ogóle co to oznacza normalny :P
                  • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 13:37
                    A czy ja gdzies napisałam nienormalny ?:)
                    • nieznaczacy Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 13:46
                      Oczywiście że nie, ale zazwyczaj "niedysponowany na umyśle " kojarzy się z pewnym odchyleniem od normy -> czyli byciem nienormalnym (czymkolwiek ta norma jest).
                      • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 13:52
                        Żadna nienormalność, ot takie drobne szaleństwo w ciemności :)
                        • nieznaczacy Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 13:57
                          Każdy ma swoją ciemną stronę w której czają się jego własne demony i szaleństwa :-| .I te marzenia na które nigdy się nie zdecyduje .....
                          • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 14:02
                            Nie każdy ma tak mroczną swoją drugą stronę .... A marzenia i szlaeństwa sa od tego, aby je realizować :)
                            • nieznaczacy Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 14:53
                              Czasami tak. Ale niektóre mogą bardzo dużo kosztować, zarówno osobę realizującą jak i otoczenie. A czasami po prostu nie ma środków. Kto mi zasponsoruje lot na księżyc ???
                              • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 14:54
                                Wszystko zalezy od Ciebie, bierz sie do pracy !:)
                                • nieznaczacy Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 15:10
                                  No nie na lot na księżyc nie zarobie. ;-) No nie czarujmy się . A co z marzeniami które mogą spowodować cierpienie bliskich Ci osób ? Realizować je ? Hmm to jest trudne zdecydować się na taki egoistyczny krok. Oczywiście decyzja należy do mnie ;-(
                                  • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 15:16
                                    Nie mam pojecia ile zarabiasz i ile w przyszlości będziesz :))
                                    To o czym piszesz nie nazywam marzeniem, lecz chęcią bycia szczęsliwym i niestety dramatycznym wyborem pomiedzy dobrem bliskich a realizacją siebie, swojego szczęścia ....
                                    Owszem, niestety to do nas wybór należy ...:(
                                    • nieznaczacy Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 15:26
                                      No i to jest właśnie część tej ciemnej strony człowieka. Wybór pomiędzy "Dla mnie" i "Dla nich". Ehhh podobno egoiści są szczęśliwsi.
                                      • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 15:31
                                        tak, są szczęśliwsi, tylko trzeba jeszcze być egoistą, a nim sie cięzko stac, nim sie trzeba urodzić...
                                        • nieznaczacy Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 16:01
                                          Egoizm tak wydaje mi się to jednak kwestia wychowania.
                                          • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 16:28
                                            Mi sie z kolei wydaje, ze bardziej to cecha charakteru, ktora sie ma lub nie, choc nie upieram sie ... W kazdym badz razie w pewnym wieku raczej ciezko sie nim stac.
                                            • nieznaczacy Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 19:14
                                              Podobno nigdy na nic nie jest za późno. Co prawda zazwyczaj za późno jest aby naprawić popełnione błędy.
                                              • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 21:31
                                                Niestety, dokladnie tak
                                                • nieznaczacy Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 01:19
                                                  I z tym smutnym końcem wątek się zamyka. Jak chcesz jeszcze pogadać prv o czymkolwiek to pisz na nieznaczacy77@gmail.com.
                                                • Gość: mat wwy Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.ostrowmaz.mm.pl 18.05.13, 23:26
                                                  • Gość: mat wwy Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.ostrowmaz.mm.pl 18.05.13, 23:28
                                                    cześć aksamitna nie rozmawiaj ze mną na tym forum,
                                                    wbij od razu na hst666@go2.pl
                                                    :) czekam na email od Ciebie :^) C!
    • Gość: adson Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.13, 13:55
      Czy poszukujesz tajemnicy.....tego magnesu który nie raz działa jak magnez i przyciąga do siebie ludzi....a nie raz odpycha ich od siebie i niszczy...?
      • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 13:59
        Nic podobnego ... Poszukuję Mężczyzny, który pomoże mi odkryć tajemnicę ...
    • tank69 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 18:00
      W czym mogę Tobie pomóc?
      • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 17.05.13, 21:12
        Czytales moj anons? Jesli tak, to wiesz :)
        • yassman Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 15:29
          Ciągle nie wiadomo z jakich okolic pochodzisz, wszak rozmowa na żywo intrygującą jest najbardziej ;)
          • smega Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 15:31
            Dziewczyna już nasyciła się emocjonalnie kontaktem z mężczyznami i więcej jej nie potrzeba. Wyroochała nas i sobie zniknęła.
            • Gość: Aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.centertel.pl 18.05.13, 15:36
              Nie sadze :)
              Nie ladnie tak brzydko sie wyrazac ...
              • smega Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 15:50
                Ale testowanie sobie mężczyzn i niezobowiązujące ranienie ich jest już ok, rozumiem...
                • Gość: Aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.centertel.pl 18.05.13, 16:39
                  W zadnym wypadku tak sie nie dzieje.... Zbyt pochopne wnioski wysuwasz, zycze wiecej zaufania dla ludzi (chociaz czasem).
                  • smega Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 17:42
                    Pochopne byłoby wtedy, gdybyś umiała odpowiedzieć na wiadomość...
                    Panowie, laska jest w ciąży. Żeby nie było, że nie uprzedzałem.
                    • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 17:49
                      Odpowiadam, choc nie powinnam... Na ktora wiadomosc nie odpowiedzialam ???
                      W tej chwili nie mam dostepu do gazetowej poczty, bede ja miec w poniedzialek.
                      Co do reszty bez komentarza ....
                    • Gość: jołłfiftyadson Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.13, 14:59
                      Ludzie, temu człowiekowi mózg ciąży,
                      Żeby nie było że nie uprzedzałem.
                  • tank69 Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 17:44
                    zeby kolege dalej laski robily w trabe tak jak ty tutaj?
                    wiecej zaufania, jassne
                    a moze tak napisalabys kilka zdan wiecej a nie czaisz sie ciagle za tymi samymi kilkoma slowami?
                    • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 17:53
                      Prosze Pana, prosze wiec nie dawac robic sie w trabe.
                      Jak ktos chce porozmawiac na powaznie, domysla sie na jski adres email pisac...
                      • tank69 Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 17:56
                        no wlasnie nie daje sie robic w trabe
                        nie odpowiadasz na wiadomosci na poczcie to jak z toba gadac
                        zero zdecydowania, zero odpowiedzi
                        tylko mrzonki
                        zawracasz tylko gitare obecnym tutaj
                        wez sie ogarnij i dopiero pisz
                        • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 18:07
                          Z pewnoscia to dobrze ze nie mam chwilowo dostepu do poczty, moze mielibysmy watpliwa przyjemnosc wymiany kilku zdan.... Zycze mniej agresji i niecierpliwosci...
                          Powodzenia.
                          • tank69 Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 18:09
                            a ja tobie zycze wiecej uczciwosci, wiecej zdecydowania i mozgu
                            nara, dziewczynko watpliwej wartosci
                            • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 18:33
                              Zegnam osobnika watpliwej wartosci.
                              • tank69 Re: Poszukuje tajemnicy .... 18.05.13, 18:37
                                nie tobie oceniac dziewczynko malenka
                                najpierw zdobadz jakiekolwiek doswiadczenie zyciowe
                                to pogadamy
          • Gość: Aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.centertel.pl 18.05.13, 15:35
            Z Warszawy
            • Gość: adson Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 23:08
              A z której Warszawy dzielnicy
              poszukujesz tej tajemnicy?
              Warszawa długa i szeroka...
              • Gość: Aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 06:57
                Podaj mi swoj adres email prosze, to odpowiem.
                • Gość: adson Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 08:26
                  Aby nie był zbyt prosty ten wątek
                  Mała zgadywanka na początek.
                  Ksywka ta sama, zwierzątko z buszu potem,
                  oraz
                  skrót - militarna znana formacja
                  a także
                  skrót - nasza narodowa nacja
                  • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 19.05.13, 08:41
                    Pieky wierszo-rebus powstal
                    Sprawdz co w poniedzialek
                    Napisze Ci autorka tego posta :)
                    • Gość: adson Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 09:03
                      Do poniedziałku takie czekanie?
                      Cała niedziela na pisanie...
                      • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 19.05.13, 09:10
                        Cala piekna niedziela jest na rowerowanie
                        A nie na psucie oczu przy szklanym ekranie
                        • Gość: adson Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 09:27
                          Czy przewidujesz może trasę przejazdu w parze?
                          Chyba w pojedynkę nikt Ci jechać nie każe?
                          Czy obrałaś kierunek jazdy?
                          Czy jeździć tam może każdy?
                          • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 19.05.13, 09:46
                            Przewiduje przejazd we troje,
                            Choc musze przyznac ze zawsze troche sie boje
                            • Gość: adson Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 10:02
                              To nie duża grupka ludzi
                              Czy ktoś do nich dołączy.... czy niech się nie łudzi?
                              • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 19.05.13, 13:13
                                Dolaczyly dwie sztuki i swe sily polaczyly
                                • Gość: adson Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 14:04
                                  A kierunki jakie
                                  Obrały siły takie?
                                  Czy wszystkie umiejętność
                                  swą pokazały i dzielnie razem pedałowały>
                                  • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 19.05.13, 14:47
                                    Kierunki to parki i wodne oczka
                                    Czesc peletonu niestety w tyle zostala
                                    By wkrotce droge powrotna obrac ospale
                                    • Gość: adson Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 15:52
                                      Jednak w ścisłej tajemnicy
                                      Trzymasz nazwę swej okolicy.....
                                      • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 19.05.13, 17:40
                                        Bo nie bylam w mojej okolicy ....
                                        A zas ona zwie sie Niedzwiedz.... Znasz lacine?
                                        • Gość: adson Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 18:30
                                          Nie jestem zaskoczony tym pytaniem
                                          Dwie litery podam - nie chcę kończyć zamieszaniem....
                                          Kilka okoliczności się na to składa
                                          Że określenie to akurat tutaj pada.
                                          Pierwsza litera to nazwa tej dzielnicy
                                          A zarazem pierwsza imienia wyjątkowo bliskiej mi.....jasnoblond dziewicy.
                                          Zwierzę to sama określiła kilka lat temu.
                                          Jest ona bardzo bliska sercu memu.
                                          A druga litera to początek takiegoż również imienia polskiej...czarnowłosej... piosenkarki
                                          Zasiada w jury w programie sobotnim pewnej znanej marki...

• aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 19.05.13, 19:42
                                            Zdaje sie za duzo slonca dzis zazylam
                                            Ale nijak te litery sie maja do nazwy zwierza owego
                                            Wyzej przeze mnie wspomnianego ...
                                            • Gość: adson Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 21:16
                                              Pierwsza część wyrazu to pierwsza zwierza i pojazdu....rolniczo-mechanicznego

Druga część zagadki to tajemnica imienia Twego....
                  • aksamitna36 Re: Poszukuje tajemnicy .... 20.05.13, 08:27
                    Moze adson@wp.pl?:)
                    • Gość: adson Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 10:12
                      Brawo, 99 procent skuteczności....
                      adson@op.pl
    • Gość: witaminka Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.gtnet.net.pl 09.06.13, 20:34
      napisałem do CIebie bo coś poczułem takiego dziwnego, coś powiedziało mi w środku mnie że chciałbym Cie poznać mam wrażenie że masz fajną osobowość, i mam wrażenie że jesteś fajną duszyczka, może opowiesz mi coś o sobie?więc opowiem Ci Coś o sobie;). uwielbiam spacery:) lubię włóczyć się po mieście, i przy świetle latarń myśleć najlepiej w deszczu:") zawsze chce zobaczyć wszystko, lubie noce i mrok,. mam złożoną osobowość , lubię czytać książki bo można wtedy żyć razem z bohaterami:) wszędzie chodzę ze słuchawkami lub chociaż tel z mp3. Kocham słuchać ludzi nawet jak to są jakieś paranoje, ale uwielbiam jak toś z takim przejęciem opowiada coś co może nawet mnie nie interesuje:) kocham stare samochody, mam gdzieś zadnie innych co mówią o moim samochodzie to moja pasja :) Na pewno jestem cierpliwy i wyrozumiały, Interesuje się gotykiem Jest we mnie dużo z Romantyka, zaliczam sie do wrażliwców a tacy raczej nie mają łatwo na tym świecie, .Nałogów nie mam, na imprezy rzadko chodzę po prostu nie bawią mnie takie huczne imprezy nie jestem chłopakiem latającym co tydzień na disco,moją pasją są auta oldschoolowe oraz wszystko co związane z retro,to moja zajawka życiowa, eh ja wole żebym to ja był krzywdzonym niż to ja miałbym kogoś skrzywdzić hmm ok może na razie wystarczy tych bzdur xD:) opowiedz teraz Ty mi coś o sobie więcej:) moja poczta tomaszdawid29@gmail.com
      • Gość: adsonia Re: Poszukuje tajemnicy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.13, 21:40
        Oj....dużo by opowiadać o sobie...naprawdę dużo...nie wiem czy do rana by czasu starczało...
        Ale wiesz co?? Ty jesteś Romantyk i fajna duszyczka i ja też, niech więc tak już zostanie oK?
        PA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka