Dodaj do ulubionych

Tinder nie odpisywanie

01.05.26, 20:35
Witam, jestem mężczyzną i założyłem tindera. Problem jest taki , że pisałem z dziewczyną po połączeniu pary i wydawało się że rozmowa idzie w dobrym kierunku bo ona żartowała podczas wiadomości ja również dużo opowiadałem o sobie i nagle nastała cisza. Napisalem rano i dalej cisza nie wiem co się podziało w sumie już 2 dni ciszy jest ale para nie została usunięta. Co to znaczy ? Co robić , też nie bede natarczywy i pisał cały czas jak nie odpowiada. Kto tak miał i czy się odezwie?
Obserwuj wątek
    • baenzai Re: Tinder nie odpisywanie 01.05.26, 21:03
      Padłeś ofiarą ghostingu czyli standardowej praktyki kończenia znajomości na tego typu portalach. Nastaw się, że tego typu sytuacji będzie sporo.
      • quatro67 Re: Tinder nie odpisywanie 01.05.26, 21:23
        No dobra ale dziwne że to ona pisała częściej i było widać że jest zainteresowana a nie tak jak z innymi dziewczynami miałem że ja pisałem a one nic nie dopytywały
        • baenzai Re: Tinder nie odpisywanie 01.05.26, 21:29
          Mogła pisać jednocześnie z innym i ten drugi bardziej jej podpasował. Ogólnie to laski rzadko informują, że kończą rozmowę, zazwyczaj po prostu przestają odpisywać w randomowym momencie.
    • okruchlodu Re: Tinder nie odpisywanie 02.05.26, 09:26
      Mnie kilka razy zdarzyło się nie odpisać. Dwa razy odkryłam pana na 'bekartach tindera' (jeden miał żonę), dwa razy odkryłam, że panowie mocno niedoszacowali swojego wieku (jeden miał stronę na Wikipedii a na Tinderze odmłodził się min o 10 lat🤭) .

Czasami też zdarzały mi się mega ciężkie dni, tygodnie, kiedy nie miałam czasu i energii 'psychicznej' na zaangażowanie się w pisanie. To chyba był główny powód, dla którego odeszłam z portali randkowych.

Kolejna sprawa takie pisanie, gdy facet nie proponuje randki, spotkania choć nic nie stoi na przeszkodzie (np. odległość) sprawiało, że traciłam ochotę. Odbierałam to jako brak zainteresowania ze strony faceta.
      • stasi1 Re: Tinder nie odpisywanie 02.05.26, 10:08
        A coś pozytywnego z tego tindera wyszło u ciebie?
        • okruchlodu Re: Tinder nie odpisywanie 02.05.26, 14:33
          Ależ ja absolutnie nie narzekam. Za jakieś dwa lata pewnie wrócę na Tindera albo inna apkę randkową.

Jak wszystko, ma plusy i minusy.
          • stasi1 Re: Tinder nie odpisywanie 05.05.26, 14:11
            A czemu dopiero za dwa lata?
    • trentino Re: Tinder nie odpisywanie 02.05.26, 13:45
      Gratuluję odkrycia jak działa tinder. Nic nie zrobisz, laska ma miliony opcji, byłeś za nisko na liście.
      • baenzai Re: Tinder nie odpisywanie 02.05.26, 15:50
        Ogólnie to portale randkowe miały sens tak do 2016 czy 2017 roku. Potem to się chady do tego dorwały i zepsuły rynek.
    • searam Re: Tinder nie odpisywanie 02.05.26, 21:16
      Eto Putin, job jego mat'....
      • tapatik Re: Tinder nie odpisywanie 04.05.26, 21:50
        Sugerujesz, że fiutin grasuje na Tinderze i udaje laski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka