Dodaj do ulubionych

Fryzjer dla psów

07.02.11, 11:13
Witam poszukuję fryzjera dla mojego pieska w Piotrkowie lub w okolicy. Czekam na propozycje i opinie.
Obserwuj wątek
    • keri-11 Re: Fryzjer dla psów 13.02.11, 11:41
      Ja chodziłam z moją sunią do Pani Kingi. Zakład znajduje się na ul. Jasnej w Piotrkowie. Polecam. Tu znajdziesz informacje:
      psisalon-piotrkow.pl.tl/Strona-startowa.htmPozdrawiam
      • shihtzu74 Re: Fryzjer dla psów 17.04.13, 13:20
        Nie polecam tego salonu na ul. Jasnej. umówiłam sie na wizytę z psem i spóźniłam sie 15 min bo były korki, uprzedzałam Panią ze jadę do niej 20 km - jak dojechałam była umówiona juz z kimś innym , straciłam czas, paliwo i nerwy a psa nie obciełam, niedopowiedzialna osoba. slon na ul. Jasnej 47 jest u mnie spalony. Dlaczego P. Kinga nie zadzwoniła do mnie czy rezygnuje i jak sie spóżniłam umówiła sie z kims innym, to znaczy ze nie dba o klienta. Nie polecam mozna stacic naprawde nerwy ...
    • shihtzu74 Re: Fryzjer dla psów 17.04.13, 13:23
      Psi salon na ulicy Jasnej 47 sam sobie robi chyba reklamę... wstyd , tam nie szanuje sie klienta , godny polecenia jest salon u p. Moniki na ul. Daniłowskiego, miła osoba konkretna czeka pare minut na klienta albo dzwoni, by sie upewnic czy ktos rezygnuje. kocha zwierzaki, jest prawdziwym fachowcem. Polecam P. monikę z salonu z ul Daniłowskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka