Dodaj do ulubionych

Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER????

15.09.04, 20:12
Ponoć oszukują ludzi???
Obserwuj wątek
    • sceptyk7 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 15.09.04, 20:16
      Kalafior2 nie znasz softu????
      Ul. Kostromska obok Plusa.
      Na czym to oszukiwanie polega?
      • szch69 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 15.09.04, 20:34
        Lacza internetowe, ktore zakladaja sa beznadziejne. Internet bardzo czesto nie
        dziala, a jesli dziala to dziala bardzo kiepsko i z przerwami. Nie radze sie
        nikomu w to pakowac. Ja sie w pakowalem i zaluje. Cale szczescie za pol roku
        konczy mi sie dwuletnia umowa. Dla przykladu to forum otwieralo mi sie 10 minut.
        • kregi Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 15.09.04, 21:05
          Nie przesadzajmy az tak tragicznie to nie jest. Fakt mają dużo awarii i czasami
          udają idiotów jak się do nich dzwoni ale 10 minut to przesada. Może problem
          jest w twoim kompie podaj troche szczegółów, jaki abonament, jaki system i
          jakie masz parametry.
          Osobiście tez nie przedłuże z nimi umowy bo w pewnym sensie stosują pewne
          chwyty marketingowe ktore oszukują klienta. Np podawa przez nich predkosc
          192kbps to wcale nie było 192kb tylko 128kb w jedną strone i 64kb w drugą.
          Teraz widze, po chyba interwencji klientow poprawili sie na stronie inernetowej.
          I dlatego koncze z nimi umowe.
          • 1.9tdi Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 15.09.04, 21:37
            A ja z nimi zerwałem umowę, oddałem sprzęt (te anteny i inne)a te debile
            przysyłają mi jakieś faktury do zapłacenia niby za abonament,ale jak mam
            płacić abonament skoro nie korzystam już z ich usług,a przecież zgodnie z
            kodeksem "za usługi nie wykonane nie można wystawić faktury", a tak na
            marginesie net jak i pozostałą jakość usług mają do d.... szczerze nie
            polecam!!!
          • jasiu74 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 16.09.04, 08:35
            nikt tu nie przesadza. uslugi tej firmy sa na zenujaco niskim poziomie. ale nie
            to jest jeszcze najgorsze - wizytowka firmy jest chamstwo i kompletne lamerstwo
            w sensie obslugi klienta i jego problemow. wymyslanie niestworzonych historii i
            obarczanie za zle dzialanie internetu klienta to w tej firmie standard. bazuja
            tylko na naiwnosci klientow i fakcie niewielkiej alternatywy w dostepie do
            internetu. osobiscie (i nie tylko ja) mialem z nimi ostre starcia konczace sie
            na kur..ch i hu..ch. firma ta a wlasciwie jej wlasciciel miala juz kilka spraw
            sadowch. To ze prawie nigdy nie dostaniesz faktury w terminie to standard, ale
            musisz ja zaplacic w terminie - tak musisz zaplacic fakture, ktorej nie
            otrzymales (niezle jaja), bo jak nie to ci odlacza i za ponowne wlaczenie 50zl.
            jedyna jasna (ale z dnia na dzin coraz bladsza) strona firmy jest jej
            kompetentny administrator - pan karol k. - ale ostatnio i jemu tez cos slonce
            przeszkadza - zrobil sie niemily i niesympatyczny. te litanie mozna ciagnac w
            nieskonczonosc...
            • kalafior2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 16.09.04, 16:17
              Jasiu74 to może by tak najwyższy czas dobrać się do nich?Ale jak? Może PIH,
              może UKS, słyszałem , że jest w kraju policja od ścigania firm handlujących
              nielegalnym oprogramowaniem... propozycji można by mnożyć wiele, jedno nie
              podlega dyskusjii: KARA MUSI BYĆ!!!! CHAMSTWO TRZEBA TĘPIĆ CHAMSTWEM!!!
          • szch69 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 16.09.04, 16:14
            Kregi nie rob ze mnie idioty. Umiem skonfigurowac komputer. Ta firma to dno i
            taki jest fakt - nie tylko ja to potwierdzam.
            • kregi Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 16.09.04, 20:29
              Nie robie... tylko słowa które używasz, "beznadziejne, nie działa" są bardzo
              demoniczne i tak naprawde nic nie mówią. Jak o czymś mówisz to mów konkretnie
              jaki nadajnik jaki abonament i czy uzywasz takich podstawowych poleceń jak ping
              tracert czy sprawdzasz wydajność łącza itd. Szczerze mówiąc w 10 minut
              otwierania strony poprostu nie wierze.
              A z tą firmą jest tak że przesadziła z ilością klientów w stosunku do
              wydajności łaczy które mają. Sam obserwowałem jak z czasem łacza się
              zapychają.

Pozdrawiam
              • szch69 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 17.09.04, 09:58
                "Nie dziala" uzywam, gdy ilosc pobranych bajtow nie zwiesza sie nawet o 1.
                Rozlacza mnie wtedy z gg. Nie moge otworzyc zadnej strony, odebrac poczty.
                Zdarza sie to baaaardzo czesto i wtedy strona otwiea sie np 10 minut czyli do
                czasu az zacznie dzialac. Czasem to jest 10 minut a czasem 4 godziny.
                "Dziala beznadziejnie" to znaczy, ze dziala z przerwami, a predkosc wynosci 2
                lub 3 kb/s. To sprawdzalem kiedys na jakiejs stronie badajacej szybkosc
                polaczenia.
                Oczywiscie czasem zdarza sie, ze dziala normalnie, ale to bedzie gdzies 15%.
                Abonament mam 192kb/s a z nadajnika nie wiem jakiego korzystam bo teraz
                ujednolicili nazwy. Dawniej to byl soft2.
                • kregi Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 17.09.04, 18:53
                  Mam ten sam abonament 192kb/s (raczej 128kb/64kb)(soft6) i nie miałem nigdy
                  problemow z otwieraniem stron. Powiem wiecej nigdy mnie nie rozłączało z
                  komunikatora a przy tym dodatkowo sciagałem duze pliki. Także co ja
                  zaobserwowałem to albo łącze jest albo go nie było. Niestety ten abonament
                  starcza tylko do otwierania stron to sciagana duzych plikow raczej sie nie
                  nadaje. Mój sąsiad ma 64/32 instalowałem mu wszystko i chodzą strony jak
                  przyzwoicie i czasem tez gadamy.
                  Moge ci jedynie powiedziec co ja bym zrobił.
                  1. Jakoś łącza radiowego (siła sygnału,linku). Masz we właściwościach
                  statystyki ile ramek przyszło z błedami i musiał powtórzyć ile ramek sie
                  zdublowało. Może jakoś łącza wpływa na zmniejszenie transferu. Jak to robiłeś
                  obserwowałeś to super.
                  2. pusc np tracert www.onet.pl zobaczysz jak szybko dostaniesz sie na strone
                  onetu. Ważne są czasy przeskoku i ile czasu trwa dotarcie do ich getwaya potem
                  jak dobrze pamietam wychodzą na jakąś ip 80...
                  Z takim wydrukiem idz do nich ewentualnie moge służyc pomocą. Oni inaczej
                  bedą rozmawiać z gościem który przychodzi z dowodem w reku wierz mi.
                  3. Ostatnia sprawa to twoj komputer. Jeżeli nie stosujesz firewalli antywirusów
                  plus nie puszczasz regularnie cos takiego jak "Adware" a jeszcze do tego masz
                  win98 i gg to poprostu zle.

Pozdrawiam

• szch69 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 17.09.04, 20:22
                    Sile sygnaglu zawsze mam "Good". Mam windows XP professional, norton personal
                    firewall 2003 i norton antivirus 2003 regularnie aktualizowane. Do usuwania
                    smieci uzywam regularnie Spybota.

Na wszelkie osobiste zawiadamianie o problemach PRZYZNAJA SIE do tego, ze
                    dziala kiepsko. Mowia, ze wiedza, ze dziala kiepsko, ale to tylko przejsciowe i
                    ze juz niedlugo bedzie dzialalo i to lepiej. To slysze juz od poltora roku.
                    Choc kiedy wpisywalem sie na ich forum mowili, ze wszystko to moja wina bo sie
                    nie znam.

A tak w ogole to sprawa jest jasna bo u moich znajomych tez internet dziala
                    beznadziejnie. Fakt jest taki, ze nie jestem jedyny - wiekszosc ich klientow
                    jest niezadowolona, a Ty nalezysz do wyjatkow. Wiec cos musi w tym byc.
                    • kregi Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 17.09.04, 22:55
                      Do zadowolenia to mi dużo brakuje. Na początku to było to. Przez noc ściągnąłem
                      400MB. Teraz już komputera nie męcze.
                      Dobrze by było pościągać od ludzi informacje kto korzysta z jakiego nadajnika.
                      Być może nasilenie ludzi jest u ciebie tak duże żę się nie da pracować. Jeżeli
                      jesteś pewny swoich racji to mimo tego że umowa ci wygasa zostaw mi pisemko o
                      zwrocie kosztów ponieważ to co wykupiles jest niezgodne z umową.

Pozdrawiam
                    • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.09.04, 04:21
                      Witam. Jestem instalatorem upowaznionym przez firme Soft do dokonywania
                      instalacji jak i wykonywania serwisów. Jezeli masz jakies problemy lub
                      watpliwosci prosze o kontakt 604 434 421 a chetnie posłuze fachowa pomocą i
                      udowodnie ze ten internet potrafi śmigać bardzo dobrze
                      Pozdrawiam
                      Kuba
                      • kregi Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.09.04, 10:49
                        Mam tylko jedno pytanko.

Odpowiedz mi tylko na pytanie na czym polegała akcja promocyjna "podwyższeniu
                        transferu" z 128 na 192 (abonam. softnet) która miała miejsce jakiś czas temu.
                        Pozdrawiam
                        • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.09.04, 00:29
                          witam poprostu został podniesiny transfer bez zmiany ceny teraz juz niema 128
                          jest 192 kb/s zmiana nieduza ale zawsze coś. pozdrawiam Jakub
                          • kregi Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 28.09.04, 19:04
                            Drogi panie instalatorze ja w dalszym ciągu mam 128 kb/s (abonament soft)
                            polecam strone internet.piotkow.pl.
                            Chyba ze pan sumuje transfer do i od komputera co uwazam za naciągactwo, a co
                            firma soft zrobiła (teraz wrocili do starych oznaczeń).
                            Nawet TP tak nie dobry operator nie stosuje takich pirackim praktyk. Jak
                            reklamuje usługe neostrada 1024 kb/s to tyle wynosi transfer do komputera.
                            Chociaz mogłaby według waszego wzoru zareklamowac neostrade np 1260kb/s

Pozdrawiam i zycze powodzenia w pracy.
                            • kkarol Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 28.09.04, 22:11
                              Witam , po raz pierwszy na tym forum , jeśli chodzi o wczesniejsze opinie , sa
                              bardzo ciekawe ale jakby delikatnie "figasne" , jesli chodzi o Pana "kregi" to
                              proponuje kontakt z bok@shadows.pl w celu sprawdzenia powyzszego . Tymczasowe
                              zwiekszenie predkosci dawne 128 , na 192 dotyczylo downloadu , natomiast nowy
                              cennik na stronie dotyczy cen po wprowadzeniu stawki 22% VAT.
                              • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 29.09.04, 01:40
                                Wreszcie dotarłem do właściwych osób..Hurrra!! Znalazła się chwilka by
                                odpisać??? Czy nie widać tego iż nie jestem na tym forum sam(?), i nie ja to
                                rozpocząłem(?), ja się tylko dołączyłem do otwartej dyskusji... p.s. polecam i
                                tu lekturę; (uuups, pan jush i tam był,sorki). Pytanko, dlaczego na moje
                                osobiste wizyty nikt nie reaguje, a jeśli temat pojawił się na forum, to nagle
                                się robicie tacy mili, jacy naprawdę jesteście??? Świadomość osób obserwujących
                                temat zmienia WASZE zachowanie?
                                I jeshcze jedno... proszę uważnie przeczytać moje poprzednie posty, czy ja
                                chociażby w formie anagramu użyłem CZYJEGOKOLWIEK nazwiska??!!??!!??!!
                              • kregi Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 29.09.04, 19:46
                                Dla mnie jest jasne że jak mam napisane 192kb/s to obok powinna byc informacja
                                o predkosci w drugą strone, takiej nie było. Jak sie umieszcza informacje na
                                stronach to musi byc ona pełna bo to świadczy o profesjonalnym podejściu.

Przykro mi panie Karolu ale jak pan widzi duzo na tym forum negatywów i
                                wiekszosc wynika jak ja to obserwuje z braku informacji. Robicie
                                remonty ,konserwacje zmiany nazw nadajników brakuje prądu itd to klient musi
                                byc o tym poinformowany. Strona z taką informacją szwankuje (zreszta jak mozna
                                ja obejrzec jak nie ma sie internetu) macie przeciez wezeł pocztowy mozecie
                                mailowo poinformowac klientów z wyprzedzeniem lub lepszym rozwiazanie bedzie
                                poinformowac poprzez bramke sms o awarii klienta, to by załatwiło nerwy ze
                                trzeba do was dzwonic i dowiadywac sie o kazda bzdure. To jest właśnie powazne
                                podejscie do klienta.
                                Tylko pytanie czy tych smsów/maili nie byłoby za dużo.

Pozdrawiam i zycze jak najmniej zmian nazw nadajników.
                                • hakim_skate Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 29.09.04, 22:56
                                  Ale co suty Cie Źrebią?? to idź buchajowi wyczochraj bobra :)))))
                                  • kregi Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 30.09.04, 20:06
                                    pomyliłeś wątek. panie lekarzu_łyżwa.

a moze hakim_softy.
                                    • hakim_skate Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 30.09.04, 23:10
                                      sklej pieroga naplecie
                                      • kregi Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.10.04, 08:18
                                        za napisy z murów i miejskich szalet dziekuje.
                                        THE END
                      • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.09.04, 14:04
                        Ludzie! Oni zmieniają co chwila oznaczenia nadajników, a jak ktoś ma do Ciebie
                        przyjechać i ustawić to to kosztuje 100PLN od godziny (!), jak byłem kolejny
                        raz dochodzić się swych praw to mi powiedział pan właściciel iż wciąż mam
                        problemy. a największe ze samym sobą, odebrałem to jako obrazę… to co jestem
                        psycho i mam się leczyć… obserwuję u nich przerost ambicji nad możliwościami,
                        kasę wziąć za abonament to potrafią ale jakiejkolwiek pomocy technicznej nie
                        zapewniają. Czy dziecko czy dziadek z babcią, muszą ich zdaniem umieć tyle co
                        oni sami…ten post piszę trzeci raz bo jak wysyłam, to po długim oczekiwaniu
                        (tak 36 38%) „nie można wyświetlić strony” (te komunikaty to mam co chwilę).
                        Nie wiedzą nawet dlaczego większość ludzi mających softa nie może pograć w
                        Internecie od kilku dni, bo ping pokazuje na serwerach pow, 800-1000. Brat
                        jutro zrywa z nimi umowę, ja zrobię to samo, odradzajcie wszystkim, jak
                        zgłosicie im problem że coś nie działa tak jak powinno, to usłyszycie że to
                        znaczy że „nie umiecie komputera obsługiwać”. A ja głupi myślałem że toto siem
                        włonczo i toto działa… o ja naiwny!!!!
                        • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.09.04, 14:22
                          Sorki, tyle razy klikałem w WYŚLIJ że poszło w końcu dwa razy, wreszcie! od
                          wczoraj próbowałem, ps. Kuba instalator, wyłącz tą pocztę głosową, to podam ci
                          adres, i mi udowodnij, jeśli stajesz po ich stronie. Twój post to pewnie
                          reakcja Softu po tym jak im wczoraj brat polecił poczytanie tego forum...Był u
                          nich, bo tak jak i ja ma z ich netem problem, a kilka dni temu obiecali mu coś
                          w tym temacie zadziałać, a tu cisza i cisza i zero(!) poprawy!!! Ja jak do nich
                          dzwonię, to po kilku sygnałach rozłączają się, próbuję kilka razy dziennie w
                          godzinach otwarcia... (pewnie mają identyfikację rozmówcy), a ja i mój brat
                          jesteśmy ich "ulubionymi" klientami, jak sami mówią...
                          • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.09.04, 00:37
                            Nie to nie jest reakcja Softu poniewaz firma reaguje tylko na bezposrednie
                            telefony. To jest tylko i wyłacznie moja reakcja i tylko moja dobra wola.
                            Poniewaz jest to dla mnie ublizające nie pomóc komus w kłopotach. Poza tym
                            uwazam ze wypisywanie takich rzeczy na forum jest bezsensowne, przeciez od tego
                            jestem zeby kazdemu i o kazdej porze pomuc i wcale nie za takie pieniadze jak
                            było wczesniej napisane ceny sa takie jezeli ide do kogos i jest tylko drobna
                            konfiguracja kompa to jest to robione za free jezeli jakas korekta anteny na
                            dachu lub poprawa instalacji wtedy koszt jest 30 zł czasem nawet i mniej.
                            Telefonów z identyfikacja rozmówcy niemamy.
                      • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.09.04, 14:04
                        Ludzie! Oni zmieniają co chwila oznaczenia nadajników, a jak ktoś ma do Ciebie
                        przyjechać i ustawić to to kosztuje 100PLN od godziny (!), jak byłem kolejny
                        raz dochodzić się swych praw to mi powiedział pan właściciel iż wciąż mam
                        problemy. a największe ze samym sobą, odebrałem to jako obrazę… to co jestem
                        psycho i mam się leczyć… obserwuję u nich przerost ambicji nad możliwościami,
                        kasę wziąć za abonament to potrafią ale jakiejkolwiek pomocy technicznej nie
                        zapewniają. Czy dziecko czy dziadek z babcią, muszą ich zdaniem umieć tyle co
                        oni sami…ten post piszę trzeci raz bo jak wysyłam, to po długim oczekiwaniu
                        (tak 36 38%) „nie można wyświetlić strony” (te komunikaty to mam co chwilę).
                        Nie wiedzą nawet dlaczego większość ludzi mających softa nie może pograć w
                        Internecie od kilku dni, bo ping pokazuje na serwerach pow, 800-1000. Brat
                        jutro zrywa z nimi umowę, ja zrobię to samo, odradzajcie wszystkim, jak
                        zgłosicie im problem że coś nie działa tak jak powinno, to usłyszycie że to
                        znaczy że „nie umiecie komputera obsługiwać”. A ja głupi myślałem że toto siem
                        włonczo i toto działa… o ja naiwny!!!!
                      • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.09.04, 17:40
                        Kuba "karpiu_softnet", proszę włącz swoją komórkę! Poczta głosowa która się
                        zgłasza nie rozwiąże mojego problemu z internetem. Strona mi się otwiera kilka
                        minut a większość wogóle (ten internet naprawdę potrafi śmigać?) ha ha ha!!!
                        • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.09.04, 21:46
                          To się kolega nie odzywa???? Pewnie ma internet ze Softu i tak jak ja próbuje
                          coś dopisać ale stale wyświetlają się jemu te "chore" komunikaty...ja zapisuję
                          treść postu w Word'zie, i wysyłam na pocztę koledze w W-wie który ma neta w
                          kablówce (cywilizacja!), i on ten post zamieszcza. Niestety ja ciągle
                          mam "problemy" z zalogowaniem się na ten serwer, wkółko jakieś komunikaty o
                          błędzie, tylko na zmianę inne...tak !!! Tak tylko Soft potrafi...że musze przez
                          Warszawę do Piotrkowian docierać.. DZIĘKUJEMY CI O WIELKI SOFCIE!!!!!
                        • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.09.04, 21:46
                          To się kolega nie odzywa???? Pewnie ma internet ze Softu i tak jak ja próbuje
                          coś dopisać ale stale wyświetlają się jemu te "chore" komunikaty...ja zapisuję
                          treść postu w Word'zie, i wysyłam na pocztę koledze w W-wie który ma neta w
                          kablówce (cywilizacja!), i on ten post zamieszcza. Niestety ja ciągle
                          mam "problemy" z zalogowaniem się na ten serwer, wkółko jakieś komunikaty o
                          błędzie, tylko na zmianę inne...tak !!! Tak tylko Soft potrafi...że musze przez
                          Warszawę do Piotrkowian docierać.. DZIĘKUJEMY CI O WIELKI SOFCIE!!!!!
                          • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.09.04, 22:00
                            SORKI!!! Pooooooo...szło 2 razy, bo próbowałem z IE6 i z MYIE2 naraz ... i Q
                            ce oba poszły ;-((
                          • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.09.04, 22:29
                            Karpiu??? Ksywa od nazwiska??? Jesteś na stronie Soft'u z tym samym numerem
                            tel. ...
                            Wiedz, że w wypadku jakby, co, to Oni się do Ciebie NIGDY nie przyznają. Skąd
                            ten Fanatyzm?? Początkujący???? Jeszcze się mało od ludzi nasłuchałeś????
                            Próbuj... może kiedyś znajdziesz słuszną drogę, a nie będziesz uzależniony od
                            tego kto Ci płaci za robotę, jeśli masz odpowiednią wiedzę (a myślę że masz
                            jeśli miałeś odwagę się odezwać) to znajdziesz robotę w "poważnej" firmie, a
                            nie u tych BUCÓW bez szczypty tolerancji dla klientów............
                            • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.09.04, 00:17
                              Witam po pierwsze sorki za telefon jest właczony ale po przejsciach i
                              nieodbiera połaczen o czym sie przekonałem niedawno jezeli tak jest to prosze o
                              smsa z numerem i zaraz oddzwonie po 2 chciałem skomentowac nie wiem kto to
                              pisał nie wnikam ze za przestawienie nadajnika bierzemy 100 zł jest to
                              nieprawda poniewaz sam osobiscie odwiedzam ludzi i niebiore złotówki za to wiec
                              to jest nieprawda przykro mi jest ze niekturzy wyolbrzymiaja pewne sprawy
                              zawsze jak tylko mam czas jestem u klijentów i jezeli jest to drobnostka typu
                              konfiguracja kompa wykonuje to za free!! staram sie jak moge ale niestety
                              jeszcze mam szkołe poza tym wiec to by było na tyle i czekam na znak i sie
                              zjawie w ciagu 30 minut i naprawde udowodnie jak działa ten internet bo mam
                              pojecie na ten temat i wiem co i jak powinno byc ustawione btw. wszystko zalezy
                              od ustawienia anteny. wiec jezeli ktos ma jeszcze problemy to prosze
                              niewypisywac takich rzeczy na forum tylko naprawde prosze o kontakt a bardzo
                              chetnie pomoge nawet za free napewno nie jestem bucem ktory to wykona z wielka
                              łacha, ja posiadam szacunek dla klijenta no to czekam na telefon i zjaiw sie z
                              pomocą no to juz wszystko pozdrawiam Jakub.
                              • franek5 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.10.04, 22:42
                                facet ale kogo to obchodzi - teleportowali cie z innej epoki - czy jak ? place
                                za usluge i ma byc wykonywana rzetelnie. a ty mi opowiadasz , ze masz komorke
                                "po przejsciach" . sam jestes chyba po jakichs przejsciach skoro tlumaczysz sie
                                tak infantylnie. nie umiesz tego naprawic - to idz do szkoly, naucz sie i
                                przestan sie osmieszac , jak bys byl moim pracownikiem to za takie podejscie do
                                klienta wylecial bys na zbity pysk. powiem jedno jak sie sytuacja z tym
                                internetem nie poprawi - to sie zrobi naprawde goraco.
                                • kkarol Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.10.04, 22:54
                                  moze podasz swoje dane jak taki mocny jestes w gebie ?
                                  jak widzisz godzine to jestem poza praca
                                  franek5: kogo to obchodzi ? co takiego dokladnie ? o jakiej komorce ty wogole
                                  mowisz ? chyba ze to nie do mnie .
                                  • adam_piotrkow Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 02.10.04, 01:30
                                    TO ZNOWU JA PODOBNO PODALEM WAM ZLY NUMER TELEFONU!!!!
                                    TERAZ PODAM GO WAM JESZCZE RAZ 509 504 243. A TAK APROPO, PANIE KKAROLU(WSPÓŁWŁAŚCICIELU - CHYBA) JEZELI CHCESZ TO SPOTKAMY SIE NA NEUTRALNYM GRUNCIE I "POGADAMY" TO ŻE JESTEŚ DUŻY TO WCALE NIE ZNACZY ŻE JESTEŚ TAKI MOCNY!!!! JAK W GĘBIE. WY WSZYSCY W "SOFCIE POTRAFICIE TYLKO WIELE GADAĆ, A NIC NIE ROBICIE!!!!! ŻEŁUJE TYLKO JEDNEGO W ŻYCIU-----
                                    • kkarol Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 02.10.04, 23:46
                                      heh , napewno nie wspolwlasciciel tylko pracownik
                                      jesli to jest problem Pana ze podpisal Pan umowe z nami prosze przyjsc i
                                      poprosic o jej rozwiazanie pisemnie.
                                  • franek5 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 02.10.04, 21:38
                                    nastepny sie urwal z choinki - jak nie wiesz kogo dotyczylo cytowanie - to sie
                                    nie odzywaj i wez sie do roboty nieuku.
                                • kkarol Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.10.04, 22:56
                                  niewazne , nie do mnie , moj blad bo nie czytam postow we drzewa tylko wg
                                  daty .
                                  • piterwawa Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 02.10.04, 00:26
                                    Szanowna firmo SOFT!!! To co wyprawiacie ze swoimi klientami i jak się do nich
                                    zwracacie zakrawa mi na głęboką komunę kiedy to klient płacił i miał się
                                    cieszyć, że wogóle ma np. prąd za który się płaciło a ciągle był wyłączany.
                                    Pochodzę z Piotrkowa Trybunalskiego i cieszę się, że 12 lat temu pożegnałem się
                                    z tym miastem bo podejrzewam, że dzisiaj byłbym pechowym waszym klientem
                                    wciąż "niedostępnym" jak wszyscy, którzy są waszymi klientami.
                                    P.S.
                                    Pora zajrzeć do słownika ortograficznego Panowie z SOFTU!!! ha ha ha
                                    • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 02.10.04, 00:40
                                      ale co ty sie udzielasz tu?? niemasz internetu mieszkasz w warszawie to masz
                                      szczescie
                                      • piterwawa Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 02.10.04, 00:49
                                        Będę się udzielał!!! Ludziom trzeba otworzyć oczy, bo są oszukiwani przez was i
                                        nie bardzo wiedzą co z tym zrobić. Ludzie trzeba walczyć, walczyć i jeszcze raz
                                        walczyć. Jak za coś płacicie to wymagajcie.
                                • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.10.04, 23:24
                                  Co ty chcesz człowieku dzwoniłes do mnie?? umawiałes sie na jakakolwiek
                                  wizyte?? to zadzwon do mnie i powiedz ze chcesz zebym przyjechał a nie
                                  pierdolisz od rzeczy na tym forum jak ani razu z toba nierozmawiałem ani cie na
                                  oczy niewidziałem ani nawet niebyłem u ciebie wiec o co te wonty?? a wiesz co
                                  mnie twoj internet interesuje?? .... mozesz se cuda odstawiać jak ci niepasi to
                                  rozwiazuj umowe i sie bierz neostrade przynajmniej jednego ograniczonego
                                  umysłowo mniej
                                  • pawel_piotrkow Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 02.10.04, 16:23
                                    Karpiu, rozumiem, że kultury osobistej trudno się nauczyć, ale słownik
                                    ortograficzny mógłbyś sobie kupić i położyć koło komputera.
                                    Jeśli Cię nie stać z pensji instalatora albo nie chce Ci się sięgać, to
                                    serdecznie polecam so.pwn.pl/
                                • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.10.04, 23:44
                                  To fajnie niech sie robi goraco bo zimno jest jesien juz
                                • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.10.04, 23:46
                                  zadzwon do mnie chetnie porozmawiam 604 434 421
                                  i szczescie ze nie jestem twoim pracownikiem bo jak bym miał takiego pogrzanego
                                  szefa to bym nawet nieprzyjoł takiej pracy
                                • karpiu_softnet APEL 01.10.04, 23:52
                                  WSZYSTKICH KTORZY MAJA PROBLEMY PROSZE O KONTAKT POD NR TELEFONU 604 434 421 W
                                  CELU WYJASNIENIA TYCH KŁOPOTÓW ORAZ ICH USUNIĘCIA I ZAMKNIĘCIA TEJ DYSKUSJI
                                  PROSZE POTRAKTOWAĆ TO JAKO SPRAWE POWAZNĄ
                                  • 1.9tdi Re: APEL 02.10.04, 15:39
                                    Karpiu ja mam problem tego typu że zerwałem umowę, a SOFT mi przysyła ciągle
                                    jakieś faktury, korekty , pisma, wyjaśnienia i aneksy do umowy szkoda tylko
                                    papieru, choć z drugiej strony przydaje mi się na podpałkę..... i co ????
                                    jesteś w stanie mi pomóc???? Jeśli tak to słucham , napisz na forum , ja do was
                                    nie będę jeździł ani dzwonił bo to i tak nic nie pomaga....
                                  • majka_bergis Re: APEL 02.10.04, 18:46
                                    milo nam przyjacielu ze sie o nas troszczysz. jednak beznadziejnego obrazu
                                    firmy softpartner nie zmieni twoj "glos na pustyni". firma systymatycznie
                                    pracowala na swoj wizerunek od 2 lat i nie zmieni tego twoja jednorazowa
                                    pozytywna postawa. tu trzeba wysilku wszystkich z tej firmy. niestety niektorym
                                    pracownikom nie przejda przez gardlo slowa "przepraszam", "to nasza wina" lub
                                    inne i tu jest pies pogrzebany. jak dla mnie jestescie spaleni na calej lini i
                                    moja noga juz nigdy w tym sklepie nie stanie. i nie zmieni tego nawet wasza
                                    nagla swietosci. i powiem wiecej ze bede kazdemu znajomemu badz nieznajomemu
                                    odradzala kontaktow z wami. moze dzis to dla was "smiech", bo macie wielu
                                    klientow zwiazanych 2-letnimi umowami, ale juz niebawem sytuacja sie zmieni i
                                    jeszcze bedziecie blagac na kolanach. niewatpliwie juz dostaliscie po kieszeni
                                    dzieki neostradzie za 59zl, a bedzie jeszcze gorzej. z reszta co mnie to
                                    obchodzi. obchodzi mnie tylko tyle ze nie macie zielonego pojecia o obsludze
                                    klienta. w firmie tej pracuja glownie mlodzi ludzie bez przegotowania do
                                    kontaktu z ludzmi na nieco wyzszym poziomie intelektualnym. standardem jest
                                    zwracanie sie per "ty" przez telefon, czy e-maila, ze nie wspomne o slownictwie
                                    czy pisowni. ale czego tu wymagac skoro sam wlasciciel firmy w gleboko w dupie
                                    klientow skoro nawet nie wstanie ze swojego fotela jak wchodzi klient do
                                    sklepu. osobiscie zostalam nazwana przez pana janiszewskiego czlowiekiem
                                    ograniczonym w sprawch komputerowych, ponadto dostalam wyklad i instrukcie na
                                    temat dzialania a wlasciwie nie dzialania internetu u mnie w domu. kiedy sie
                                    okazalo ze to jednak wina firmy a nie moja liczylam choc na slowo przepraszam,
                                    bo ze internet nie dzialal przez miesiac i ze mi nie zwrocil pieniedzy to sie
                                    moglam domyslac ze mi nie zwroca. jakis czas pozniej byla slawna wymiana anten
                                    u pierwszych klientow oczywiscie na ich koszt. i wiele wiele innych "kwiatkow"
                                    wspominajac choc ostatnie zmiany SSID. ale wracajac do obslugi klienta -
                                    powstalo cos co wg firmy nazywa sie "biurem obslugi klienta". szkoda tylko ze
                                    dodzwonienie sie graniczy z cudem, a jak sie juz dodzwonisz to nikt nie odbiera
                                    wewnetrznego lub jest on zajety. moze nie wiecie ale kazdy telefon do was to
                                    zaliczony impuls i wydane 31gr. inna sprawa ze jest to tylko mozliwe od 9.00 do
                                    18.00 w dni robocze. a co z godzinami wieczornymi i nocnymi, kiedy tak naprawde
                                    ludzie siedza w sieci, czy z sobota i niedziela. jak mozna zglosic usterke?
                                    skoro firma ma ponad 300 (300x60zl=18000zl) klienow jak sie kiedys chwalila na
                                    swych stronach, to czy nie stac jej na na 0-800 i posadzenie jednego czlowieka
                                    przed telefonem w nocy. nie mowie tu ze trzeba naprawiac ten internet w nocy
                                    (choc czasmi usterki sa banalne i byloby to mozliwe) ale zeby choc zanotowal ze
                                    internet nie dziala i zeby mozna bylo domagac sie zwortu pieniedzy za okres
                                    kiedy ten internet nie dziala. standardem sa sytuacje ze internet pada w nocy,
                                    a rano (ok 8.30) juz dziala a panowie z firmy "udaja niemcow".
                                    wiec szanowny kolego nie da sie tej dyskusji zamknac "ot tak". jesli zmienicie
                                    swe podejscie to moze za kilka lat ludzie zapomna ze firma softpartner to tylko
                                    problemy i brak kultury.
                                    • szch69 Re: APEL 02.10.04, 19:34
                                      Zgadzam sie z Toba w 100%. Milo, ze karpiu chce ratowac honor firmy, ale jednej
                                      osobie uratowanie go raczej tak latwo sie nie powiedzie.
                              • adam_piotrkow Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 03.10.04, 19:03
                                DZIĘKI MAJU, ŻE NAS POPIERASZ NASZE ZDANIE!!!! NIESTETY JESTEM ZWIĄZANY Z TĄ FIRMĄ UMOWĄ NA 2 LATA.POMÓŻCIE MI (PROSZE) ROZWIĄZAĆ UMOWE, BEZ PONOSZENIA KOSZTÓW!! NIE DAM TYM CHAMOM, ANI GROSZA ZA DARMO!!! JEST TAK MAJU JAK MÓWIŁAŚ , PAN WSPÓŁWŁAŚCICIEL NIE MOŻE CHYBA WSTAĆ(HAHA) BO MU BRZUCH PRZESZKADZA(TAK SIE NAPASŁ NA NAS ----
                              • leo_rhetor do"instalatora" karpia 21.10.04, 01:27
                                Młody człowieku. Czekam na ciebie od 3 tygodni aż łaskawie przyjdziesz,
                                zamontujesz antene i skonfigurujesz antene.Dzwonie codziennie. Nie pisz, że
                                masz szacunek do klienta, bo nie masz go za grosz.Dobrze ci radzę, zadzwoń do
                                mnie, umów się na konkretną godzinę i po prostu przyjdź. Czekam z
                                niecierpliwością do końcas października - później podejmę stosowne kroki, bo
                                BARDZO nie lubię nie słownych ludzi (i tak masz za dużo czasu). Z pewnoścą
                                poinformuję forumowiczów o wynikach mojej prośby. Póki co...pozdrawiam.P.S.
                                Ulica Dmowskiego-wiesz gdzie.
                                • karpiu_softnet Re: do"instalatora" karpia 21.10.04, 20:16
                                  No tak ciekawe zacznijmy od poczatku, było przyjete zgłoszenie o stratach w
                                  pakietach niebyło mowy o tym ze jest nieprzykrecona antena, dopiero na moja
                                  uwage postanowiłes przykrecic. Ciekawe jak mozna odebrac sygnał jak klijent
                                  sobie wystawia do okna antene buhahah smieszne. Niemoja wina jest to ze ktos
                                  sie przeprowadza co tydzien i lata z ta antena po całym miescie. Kolejna sprawa
                                  przyszedł bym ale wbij swojej dziewczynie troche kultury... to na tyle
                                  • leo_rhetor Re: do"instalatora" karpia 26.10.04, 14:19
                                    1.Nie pamiętam, żebyśmy przechodzili na ty.2.Przyznajesz się publicznie na
                                    forum, że pobierasz opłatę za usługę [nie wystawiasz na to kwitu]
                                    3.Przedstawiasz się jako pracownik SOFTu, podwykonawca, instalator.Z tego co
                                    wiem jesteś niepełnoletni i nie posiadasz umowy z firmą SOFT.Nie płacą za
                                    Ciebie składek ZUS.4.To moja sprawa, że się często przeprowadzam i nie mam
                                    czasu na głupoty typu przykręcenie antetny.Poza tym istnieje takie coś jak
                                    RĘKOJMIA [obowiązuje przez rok i żaden użytkownik nie powinien ponosić kosztów
                                    przeniesienia anteny] tak więc nie w moim interesie jest jej montaż-zgłaszałem
                                    przeprowadzkę.5.Moja kobieta ma prawo się zdenerwować kiedy ktoś jej rzuca
                                    słuchawką, kiedy ktoś umawia się od dwóch tygodni i nie przychodzi.Ale to
                                    akurat jest sprawa prywatna i poruszenie jej przez Ciebie na tym forum jest
                                    tylko wizytówką Twojej kultury. Pozdr.....
                                    • karpiu_softnet Re: do leo_rhetor 27.10.04, 23:11
                                      1 bez komentarza. 2 to jest moja sprawa czy biore czy nie. 3 To niepowinno cie
                                      interesowac, zajmij sie swoim kabaretem, co do mojego wieku takze sie mylisz. 4
                                      niemoja wina ze niemasz czasu na przykrecanie anteny i niemoja wina ze sie
                                      przeprowadzasz, rekojmi niema juz od roku a nawet jezeli to obowiazuje w tym
                                      miejscu które jest wpisane w protokole montazu, przeprowadzki mnie nie
                                      interesują. 5 z twoja kobieta rozmawiał niebede juz nawet niepowiem kto zucał
                                      słuchawką
                                      • bogd2 Re: do leo_rhetor 02.11.04, 15:05
                                        O RANY!!! Czytał ktoś na Ich stronie.... Zgroza, znów będą coś przestawiać i
                                        kombinować!!! W dodatku w tym czasie, kiedy jedynie idzie coś w Internecie
                                        zdziałać, bo w dzień wszystko przeciążone. Wychodzi na to że mamy korzystać z
                                        dostępu do Internetu wtedy kiedy akurat działa, a nie wtedy kiedy nam się to
                                        podoba;-(( Noc jest od spania, więc śpijcie ludziska słodko, azali Internetu
                                        nie włączajcie, aby nerwy zachować;-(( Jedyna pozytywna zmiana to ta, że
                                        zaczęli pisać do nas po polsku, prawie wszędzie są polskie znaki, tylko
                                        transfer będzie się jakoś inaczej wahał, bo przez cecha....
                                        • bogd2 Re: do leo_rhetor 13.11.04, 22:58
                                          Właśnie zmieniłem dostawcę "neta" na innego iiiiii.... o dziwo wszystko
                                          działa!!! A Soft mi wmawiał, że to w moim kompie tkwi problem. Moim zdaniem
                                          problem tkwi w podejściu Softu do klientów (nie! klijentów, jak piszą
                                          Softowcy). Skoro wystarczyło bez przestawiania anteny zmienić dostawce to THX!
                                          SOFT wiecie o, tym zyskujecie klienta, on poleca Was 3 innym. Tracicie za brak
                                          kompetencji... zrazi do Was 10 innych....i co??? z czasem BYE BYE!!! jush (byk
                                          netowy) zmieniajcie branżę na asenizację!!!! SZCZERZE POLECAM!!!!!
                                          • kregi Re: do leo_rhetor 14.11.04, 08:40
                                            Coś wiecej na kogo zmieniłeś ? Jakiś cennik itd.. Wiecej szczegolow
                                            • bogd2 Re: do leo_rhetor 14.11.04, 09:06
                                              kregi sprawdź pocztę ;-))
                            • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.09.04, 00:49
                              i jeszcze jedno przyjade zrobie kasy nie wezme tylko jezeli zrobie ze bedzie
                              działało to bym prosił o posta na moj temat jak sie wywiązałem z obowiązków
                              oki ??
                              • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 02.10.04, 16:02
                                oki! byłeś, i faktycznie chyba z Toba jedynym idzie pogadać jak z człowiekiem,
                                tylko proszę Cię zdaj szczerą relację PANOM WŁAŚCICIELOM....
                          • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.09.04, 00:46
                            Tak ja tez mam internet z softu jestem z niego bardzo zadowolony moge smiało
                            powiedziec ze chodzi lepiej niz neostrada a to ze sie nieodzywałem to poprostu
                            odpoczywałem od komputera i internetu. Nalezy mi sie tez chwila prywatnosci
                            wkoncu no nie??
                            • szch69 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.09.04, 11:22
                              A jesli sile sygnalu mam caly czas dobra, a internet np ostatniej nocy nie
                              dzialal mi wcale (soft2d) to tez wina zlego ustawienia anteny?
                              Jesli tak to ciesze sie ze wiem w czym problem.
                              • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.09.04, 21:43
                                No musze cie pocieszyć niestety nie masz racji akurat tej nocy robilismy
                                konserwacje serwerów ( wymiana chłodzenia, czyszczenie) był tez całkowicie
                                zmieniany routing co da sie zauwazyc poprzez to ze WWW sie duzo szybciej
                                otwiera jezeli tak nie jest to problem lezy po stronie anteny i wtedy ja sie
                                musze tym zając tel do mnie 604 434 421 lepiej zadzwonic i poprosic o pomoc niz
                                pisac jakies bzdety na forum.
                                • jasiu74 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.09.04, 23:47
                                  to ze prawie wszystkim userom softpartner nie chodzil internet to sa wg ciebie
                                  bzdety? koles - chyba bog ciebie opuscil. przez cala sobote i przez wieksza
                                  czesc niedzieli internet (www) chodzil jak krew z nosa, a na stronie firmy zero
                                  komentarza. jestescie zalosni ... kompletne dno...
                                  • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 28.09.04, 10:06
                                    O cenie sto zł, mówił mi osobiście w obecności świadka PAN WLAŚCICIEL, to
                                    się "asysta" nazywa, i mówił że nikt nikogo za darmo do mnie nie wyśle, bo
                                    firma bezpłatnie takich usług nie świadczy, a była to JEGO odpowiedź na moje
                                    argumenty że przestawili znów oznaczenia nadajników i mało kto sam umie to sam
                                    przestawić. Naprawdę nie wymagajcie od szarych ludków wiedzy na waszym
                                    poziomie, ja nie chcę w tym grzebać co chwilę, chcę żeby to po prostu było
                                    sprawne. p.s. Znów braki w sygnale, wczoraj nad wczesnym ranem, i dzisiaj całą
                                    noc(!), sprawdzałem stronę Soft'u ZERO uprzedzenia, jest tylko coś o 25-m ;_((
                                    • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 28.09.04, 12:31
                                      Nieeeee no…. !!! To, to już jest przesada, mało że weekend nie dali poszaleć w
                                      Internecie, to jeszcze po całej nocce bez neta jest im mało i coś kombinują???
                                      Dajcie znać czy inni też mają dzisiaj co jakiś czas zaniki sygnału. Oczywiście
                                      sygnał niby jest ale tylko do nich, bo i tak nic nie działa w tym czasie, ile
                                      razy coś zacznę robić to ni stąd ni zowąd nie mam połączenia…Że też są ludzie
                                      którzy ICH bronią …
                                      • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 28.09.04, 23:24
                                        przepraszam bardzo ja nic nie wiem o zanikach sygnału . jezeli sa jakies
                                        problemy to prosze o kontakt chetnie przyjade pomoge za free nie za zadne 100
                                        zł bo czegos takiego jeszcze niema dostałem smsa ze sie wszystko poprawiło
                                        czekałem na telefon z checia pomocy ale widze ze pewnym ludzia sie niedogodzi
                                        niedojsc ze człowiek oferuje pomoc to mu jeszcze dupe obsmarują na forum...
                                  • karpiu_softnet Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 28.09.04, 23:28
                                    tak jak juz pisałem prosze o kontakt pod nr tel 604 434 421 chetnie przyjade
                                    sprawdze ew. poprawie i to za free dalsza dyskusja na forum tego problemu
                                    nierozwiaze poniewaz nie wiem nic na temat instalacji. ale jezeli jeszcze to
                                    niepasuje ze człowiek chce pomuc za free....no to juz nie wiem co mam robić
                                    ludzie opamietajcie sie wkońcu no !!
                                    • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 29.09.04, 01:55
                                      KUBA, ja osobiście do Ciebie nic nie mam, drażni mnie tylo zachowanie PANÓW
                                      WŁAŚCICIELI gdy stawiam się osobiście, ZERO chęci pomocy, tylko uczone gadki o
                                      internecie, i brak ludzkiego podejścia do klienta, Ty jedyny sam od siebie
                                      wyraziłeś chęć pomocy...BIG SORRY(!), jeśli poczułeś się urażony, mash prawo
                                      nie o każdej przerwie wiedzieć. Odezwę się...
                                      p.s. czy pocztę pod softpartner@shadows.pl ktoś czasem odczytuje??????????????
                                      • kkarol Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 29.09.04, 10:16
                                        1. Czy figasne to czyjes nazwisko ?
                                        2. softpartner@shadows.pl to e-mail sklepu , w celach nawiazania kontaktu
                                        mailowego z obsluga internetu prosimy o kontakt na bok@shadows.pl
                                        3. Czy cos jeszcze ?
                                        • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 30.09.04, 01:39
                                          Ależ to było złośliwe...brrr ;-((
                                          Co do pt. 1; nieważne jak mówią, dobrze czy źle, byle o nas mówiono. Dziękuję
                                          za pomoc w zdobywaniu rozgłosu, koledzy mnie poznali, a gratulacje dostaję jush
                                          nawet ze stolicy...
                                          pt. 2; odpowiedź mimo jej braku, zawarta jest w pytaniu, czytacie jednak,
                                          jakkolwiek ciężko WAM przekopiować adres nadawcy, do innej skrzynki i
                                          odpowiedzieć (biurokracja e-mail'owa), dla mnie najważniejszy jest fakt, iż
                                          właśnie potwierdzone zostało publicznie to, iż napisałem do Was maila z
                                          zapytaniem, a wyście go zignorowali...thx!!!
                                          Dział internetu : tel.: (44) 649-00-15 w. 27
                                          tel.: 649-91-17
                                          fax: 649-91-29

97-300 Piotrków Tryb.,
                                          ul. Kostromska 53/56

email: softpartner@shadows.pl
                                          to jest kopia okienka z WASZEJ strony, I JAKI TAM JES NAPISANY ADRES??????
                                          pt.3; tak...wkrótce
                                          • hakim_skate Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 30.09.04, 23:04
                                            Figaśnie sie czochra bobra co wieczór, tylko ręce sie pocą :))
                            • kalafior2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 30.09.04, 19:42
                              Ale żeś stary z.a.j.e.b.a.ł. hahahahahahahahahahahaha "jestem bardzo
                              zadowowlony"...." lepiej od neostrady" taaaaaaaa lepiej chciałbyś, skąd wiesz
                              że lepiej jak masz neta z softu ???? a to że lepiej od neostrady to jest tekst
                              Janiszewskiego z softu także powinieneś zaznaczyć że cytujesz swojego szefa a
                              tekst dokładnie jest taki..."ludzie rezygnują z neostrady w opcjii 640 kb/s i
                              przychodzą do nas założyć sobie 128 bo chodzi kilka razy szybciej mieliśmy całą
                              masę takich przypadków"... ja zrezygnowałem z softu i założyłem neostradę i mam
                              porównanie , teraz mam spokój psychiczny śmigam jak chcę i kiedy chcę po necie
                              poprostu zero problemów a jak już coś się zdarzy na bezpłarnym 0800 pomogą, tp
                              nie ma wyłączeń , remontów konserwacji, itp ...LUDZIE rezygnujcie z tego
                              GÓWNA!!!!
                              • szch69 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 30.09.04, 20:06
                                Chetnie bym sie przylaczyl do dyskusji, ale zalogowac na forum udaje mi sie
                                sredio raz na 3 dni. Wlasnie sie zalogowalem wiec korzystam. Oczywiscie net mam
                                w sofcie.
                                I oczywiscie zgadzam sie, ze nie ma co sie w to pakowac.
                              • hakim_skate Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 30.09.04, 23:11
                                idz se wytargaj borciucha do kibla to ci przejdzie
                                • piterwawa Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 30.09.04, 23:54
                                  hakim_skate przeginasz pałę!Twoje aluzje są bardzo żenujące (nadgarstek cię
                                  napewno boli od targania). O dostawcy usług internetowych "soft" naprawdę
                                  słychać aż w warszawie. No ale skoro tacy ludzie jak hakim_skate mają darmowego
                                  softa za niewiadomego pochodzenia usługi, to nie może być dobrze. Ludzie to co
                                  czytam na tym forum poprostu mnie przerasta. Gdyby w warszawie pojawiła się
                                  taka firma, to w przedbiegach musiała by zakończyć swoją działalność. Szanowni
                                  użytkownicy "softu", płacicie za dostarczenie usługi w postaci internetu więc
                                  macie prawo wymagać, jeżeli do właściciela w/w firmy nie docierają wasze skargi
                                  można to załatwić w inny sposób. Są instytucje państwowe takie jak Urząd
                                  Ochrony Konkurencji i Konsumenta który zapewne mógłby zbadać jakość usług
                                  świadczonych przez SOFT. Zdaję sobie sprawę, że na bezrybiu i rak ryba ale
                                  firma SOFT nie jest jedynie słuszną na cały Piotrków T. macie przecież do
                                  wyboru innych dostawców internetu którzy napewno wywiążą się w sposób wzorowy z
                                  zawartych umów (podobno soft zastrzega sobie prawo do wyłączenia usług na okres
                                  2-tygodni bez podania przyczyny - ciekawa sprawa). Pozdrawiam was szanowni
                                  klienci softu i naprawdę wam współczuję.
    • kalafior2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 15.09.04, 21:42
      No właśnie, czyli nie jestem sam. Znaczy, że wszystkim ten internet idzie jak
      krew z nosa albo wcale nie idzie, a co mi zrobią jak zrezygnuję (jestem
      odbiorcą indywidualnym)?????
      • 1.9tdi Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 15.09.04, 21:50
        A nic Ci nie zrobią, mam prawnika w firmie i głośno się roześmiał czytając
        umowę, słowem ani ładu ani składu, błędów cała masa, praktycznie każdy punkt
        można podważyć, oddaj to co ich, złóż rezygnację (koniecznie na piśmie), zapłać
        abonament do momentu rezygnacji i adios amigos. A jest jeden problem , nie wiem
        kiedy podpisywałeś umowę ??? ja mam jakąś starą bez aneksu także wszystko mogę,
        ale jak masz pytania to podaj maila z chęcią pomogę....
        pozdrawiam
        Piotrek
    • adam_piotrkow Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.10.04, 00:44
      PANIE NIE SZANOWNY KAROLU, OD TEGO NAZWISKA TO SIE ODPIER... ,BO BEDZIE NIEDOBRZE!! TAK WOGÓLE TO WASZA FIRMA TO JEST JEDNO WIELKIE G.... . CZEKAM NA PRZEŁĄCZENIE NA INNE ŁĄCZE JUŻ DRUGI TYDZIEŃ!!! "ZADZOWNIMY DO PANA", A CHA NAPEWNO!!! CZEKAM NA TELEFON!!!! TEŻ TYDZIEŃ!!! A WY DRODZY CZETELNICY, WIECIE ŻE JEŻELI POPROSICIE O POWIADAMIANIU WAS PRZEZ FIRME SOFT A KONSERWACJACH itp. TO DOSTANIECIE RACHUNEK ZA WYKONANE DO WAS W TYM CELU TELEFONY!!! JEŻELI POPROSICIE O NAPRAWIENIE USTERKI KTÓRA NASTĄPIŁA NIE Z WASZEJ WINY TO DOWIECIE SIE ZE NIE UMIECIE SIĘ POSŁUGIWAC WASZYM KOMPEM I OD WSPÓŁWŁAŚCICIELA DOWIECIE SIE ŻE FIRMA SOFT MA DWA TYGODNIE NA USUNIECIE TAKIEJ USTERKI(ALE ABONAMENT PŁACICIE OCZYWIŚCIE ZA CAŁY MIESIĄĆ). ACHA PRZEPRASZAM JESZCZE JEDNO MACIE "OBAWIĄZEK" ZAGLODANIA NA ICH STRONE, WTEDY DOWIECIE SIE ŻE BEDZIE JAKAŚ NAPRAWA!!(TYLKO JAK TO ZROBIĆ BEZ INTERNETU???)
      PYTANIE DO SOFTU!!
      DLACZEGO 27.09 W NOCY ZAGLĄDAŁEM NA WASZĄ STRONE I NIE BYŁO TAM NIC O TYM ŻE 28.09 NIE BĘDZIE W NOCY(ZNOWU) INTERNETU???
      MOŻĘ NAPISALIŚCIE TAM O TYM DOPIERO WCZORAJ???
      P.S. CZEKAM NA TELEFON!!!
    • kalafior2 a może czyta to ktoś z UOKIK - u 01.10.04, 07:43
      ...i z urzędu zajmie się SOFTEM???
    • kalafior2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.10.04, 07:46
      Patrząc na ilość opinii, to sprawa jest poważna, nie ma drugiego takiego tematu
      na forum z taką ilością komentarzy ja na miejscu SOFTU juz bym był .... nie
      będę się wyrażał, ale oni na to leją jak zwykle zresztą....
    • kalafior2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.10.04, 16:40
      ....
      • knajt Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.10.04, 21:45
        tak tak kalafiorek... tepsa " a jak już coś się zdarzy na bezpłarnym 0800 pomogą, tp nie ma wyłączeń , remontów konserwacji, itp ..." co do Twojej wiedzy... www.tp.pl/dom/bws/komunikaty/ no żeby tepsa w ogóle nie informowała ludzi :) tak tak :) dzwoni do setek ludzi i informuje że routery przerabia :) ta... ciekawi mnie po co ci aż 640 neo... az tak mocno ssamy i sciagamy z DC++ ? a może mały mail do copyrighta? winda tez licencjonowana? nie ma jak dobry i sprawdzowny linuch. Widac zero skila masz jesli sam sobie nie umiesz naprawic :) jak kupowales neo to tez prosiles o "asyste" ? nie ma jak wywalic w błoto 4 stówki. a ja tak nigdy nie lubilem kalafiora wiec juz za nicka Ciebie nie trawie bo o mdlosci mnie on przyprawia.
        • kkarol Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.10.04, 22:10
          co do braku informacji w ostatnim czasie na stronie tu jedynie musze przyznac
          racje , jesli chodzi o dzwonienie do klienta , owszem , ale nie do kazdego
          tylko do posiadajacych dodatkowy pakiet uslug serwisowych , oraz gwarancje
          dzialania lacza na okreslonym poziomie.
          inna sprawa ... neo 640 ... czyli "troche" wyzsza oplata miesieczna, moze nie
          porownojmy rozniacych sie parametrami lacz czyli 192 nie porownojmy do 640 ,
          ale 512 spokojnie moge podjac porownywanie mimo wyzszej ceny ...
          Upload o tym nie wspomne , jak i o najwazniejszym , opcja 640 nie jest juz
          oferowana.
          Jesli chodzi o sciaganie : ciekawe ile jest neostrad tych tanich na ktorych
          ludziom udalo sie w miesiac sciagnac ponad 30 GB i udostepnic 20 GB w tym samym
          czasie .
          Moze obiektywny nie jestem poniewaz pracuje w opisywanej firmie , i nie wydaje
          mi sie aby bylo tak jak tu pisza glownie 3 osoby
          • kostr1 do kkarol 02.10.04, 17:32
            Panie Karolu, jak jest tak dobrze to czemu jest tak źle???? skąd tyle
            negatywnych opini na temat Waszych usług, coś mi się wydaje że skończycie jak
            SLD a liczy sie to jak kto kończy a nie jak zaczyna....
    • kostr1 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 03.10.04, 09:23
      Prawdziwa burza się rozpętała na temat SYF PARTNER.... a oni i tak to olewają,
      ale karolek napisał żę można przyjść i rozwiązać umowę, w poniedziałek idę....
      • jasiu74 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 03.10.04, 10:16
        nie napisal ze mozna rozwiazac, tylko poprosic o rozwiazanie i oczywiscie jest
        to mozliwe, tylko ze bedzie to zakwalifikowane jako rozwiazanie z twojej winy
        (oczywiscie poniesiesz koszta), bo rozwiazanie umowy z winy firmy jest wg tej
        umowy prawie niemozliwe, gdyz nie masz srodkow technicznych, ani prawnych aby
        udowodnic im ich wine. a skargi jak sam widzisz maja gdzies. wiec uwazaj zeby
        nie kosztowalo ci to zbyt wiele
    • kostr1 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 04.10.04, 17:07
      Jak może działać net jak łącze w SOFCIE wynosi 2x2 MB na 200 trochę osób czy
      tam może trochę więcej, jak podłączają neostradę wynosi to np. 2x8 MB ale na 48
      osób!!!Przy takich łączach jak ma SOFT to mogą podłączyćć ew 30-50 osób.... i i
      tak będzie szło jak krew z nosa....
    • kalafior2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 04.10.04, 20:38
      Ciekawe czy właściciele firmy Soft PArtner wchodza na to forum??? Pewnie tak,
      jestem przekonany że czytają to wszystko co tu sie o nich piszę i co ??? i mają
      swoich klientów głębok w ...... , tak jak zwykle. Jeżeli by byli ok, to by coś
      tu napisali starali się wytłumaczyć czy może przeprosić, ale widać nie ma co
      tłumaczyć, jest jak jest i lepiej nie będzie.
      • piterwawa Re:SOFT PARTNER MA TO FORUM POD KONTROLĄ!!! 04.10.04, 22:28
        Panowie z firmy SOFT PARTNER są na tym forum stałymi bywalcami!!!! Nie czytasz
        uważnie wszystkich wpisów :), odsyłam do kkarol i karpiu_softnet.
        • szch69 Re:SOFT PARTNER MA TO FORUM POD KONTROLĄ!!! 05.10.04, 10:24
          To Ty nie czytasz wpisow. Kalafiorowi chodzilo o wlascicieli, a nie
          pracownikow ;P
          • kalafior2 Re:SOFT PARTNER MA TO FORUM POD KONTROLĄ!!! 05.10.04, 16:10
            No właśnie! o WŁAŚCICIELI! A nie jakieś szaraki....
            • adam_piotrkow Re:SOFT PARTNER MA TO FORUM POD KONTROLĄ!!! 06.10.04, 19:14
              CHCIAŁBYM POWIEDZIEĆ, ŻE TERAZ (CHYBA PO INTERWENCJI NA TYM FORUM) JAKOŚĆ POŁĄCZEŃ SIĘ BARDZO POPRAWIŁA!! TROCHE DZIWNE ALE NIE MA ZABARDZO NA CO NARZEKAĆ!! NO CÓŻ, POCZEKAMY ,ZOBACZYMY! NARAZIE JEST DOBRZE!! A CO BĘDZIE PÓŹNIEJ TO SIE OKAŻE.
              • kozlowskikrzysztof Re:SOFT PARTNER MA TO FORUM POD KONTROLĄ!!! 08.10.04, 10:31
                Pamietajcie ze zawsze jest jeszcze inny wybor... nesotrada czy cos tam jeszcze... jesli jest tyle narzekania na soft - oni nie traktuja klienta powaznie to jedyne wyjscie powoli sie od nich wycofywac. Jesli nie mozna zerwac umowy to poczekac spokojnie do konca jej trwania i wtedy zaprzestac korzystania z ich uslug a przejsc do innego operatora. I tak powoli soft bedzie mial coraz wieksze klopoty finansowe, wiekszosc ludzi sie wycofa i po sprawie. Nie bedzie softa. I tak juz ma tak slaba opinie w Piotrkowie ze chyba coraz ciezej jest pozyskiwac im klientow.
                ps
                przykre jest to ze w czasach gdy wreszcie jest wolny rynek znajduja sie firmy ktore nie sa w stanie zadbac o klienta i niestety takie firmy sa skazane na porazke... ja osobiscie daje im jeszcze gora 5 lat dzialalnosci
    • kalafior2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 08.10.04, 17:32
      A ja myślę że góra... 3 lata...
      • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 21.10.04, 00:22
        Coś za długo tutaj cisza nastała...
        Unikam "fizycznej" konfrontacji z firmą Soft Partner, więc odzywam się do Nich
        tylko publicznie. Czy mogą wyjaśnić ostatnie kilkudniowe problemy z otwieraniem
        stron WWW, i wysyłaniem poczty (zwłaszcza z załącznikami-trwa to nieskończenie
        długo;-(( )??? Tylko bardzo prosiłbym PO POLSKU(!)... nie komputerowym
        slangiem, i nic w stylu-cytuję: "Przepraszam w imieniu firmy na powstale
        utrudniania". Głupiego e-mail'a z raptem dwoma zdjęciami (781 kb), wysyłam od
        2-ch dni i nic, załączanie trwa i trwa, aż w końcu komunikat o błędzie... ;((
        Strony albo się nie otwierają, albo czekam i czekam, przełom to słynne 36-
        38%...Aha, p2p jest przy tym wyłączone, a Ad-Aware, i AntiVira aktualizuję i z
        nich korzystam ;-)) Od pewnego czasu było oki, i wedle zasady; Wy nie
        kombinujecie = ja nie psioczę, szedłem na kompromis. Tylko, że teraz znów coś
        przestawiają, i znów są problemy........................
      • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 24.10.04, 06:44
        Chciałem na tym forum publicznie podziękować panu administratorowi firmy Soft
        Partner K. Karolowi za to, iż szybko i konkretnie odpowiedział mi na moje
        pytania odnośnie spowolnienia transferu, i problemów z otwieraniem się WWW
        opisanych we wcześniejszym moim poście…
        Pan K. Karol wcale nie odpisuje na moje mail’e do Niego wysyłane, i po prostu
        mnie ignoruje, chciałem publicznie zakomunikować wszystkim iż takie działania
        odnośnie klientów zgłaszających problem są ze strony pracowników firmy
        stereotypowe. Jak dowiaduję się od osób posiadających łącze z firmy Soft
        Partner, mają oni też często tego typu problemy, z nawiązaniem komunikacji z Tą
        firmą w wypadku zaistnienia problemu…
        Może Sz. pan. Karol nie ma po prostu czasu odpisać gdyż jest wciąż zajęty
        naprawianiem tego czegoś co ostatnio wymieniali, a teraz to się nagminnie
        psuje??? Jeśli zajrzymy na Ich stronę to zauważymy zasadę, że ostatnio to samo
        się im psuje o tej samej porze następnego dnia po dokonaniu naprawy… A Pan
        K.Karol dopisuje tylko swoje zdawkowe komentarze, zachowując przy tym całkowity
        szacunek do naszego ojczystego języka jak widać…
        Jeszcze jedno, jeśli mogę przytoczę tu kilka cytatów z Ich strony;
        -Od początku kładliśmy duży nacisk na jakość wykonywanych usług i szacunek do
        klienta.-
        -Profesjonalizm wykonywanych przez nas usług jest naszym głównym atutem.-
        -Od pażdziernika 2002 roku zajęliśmy się sprzedażą stałego, szybkiego łącza
        internetowego.-
        -Starając się sprostać oczekiwaniom klientów cały czas inwestujemy w co raz
        bardzej zaawansowane urządzenia nadawcze i odbiorcze.-
        Dziękuję!!!
        p.s. błędy w stylu październik przez żet, czy bardziej bez i, są nie moje tylko
        skopiowane razem z tekstem(sry).
        • hakim_skate Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 24.10.04, 22:43
          bogd2 napisał:

> Chciałem na tym forum publicznie podziękować panu administratorowi firmy Soft
          > Partner K. Karolowi za to, iż szybko i konkretnie odpowiedział mi na moje
          > pytania odnośnie spowolnienia transferu, i problemów z otwieraniem się WWW
          > opisanych we wcześniejszym moim poście…
          > Pan K. Karol wcale nie odpisuje na moje mail’e do Niego wysyłane, i po p
          > rostu
          > mnie ignoruje, chciałem publicznie zakomunikować wszystkim iż takie działania
          > odnośnie klientów zgłaszających problem są ze strony pracowników firmy
          > stereotypowe. Jak dowiaduję się od osób posiadających łącze z firmy Soft
          > Partner, mają oni też często tego typu problemy, z nawiązaniem komunikacji z

>
          > firmą w wypadku zaistnienia problemu…
          > Może Sz. pan. Karol nie ma po prostu czasu odpisać gdyż jest wciąż zajęty
          > naprawianiem tego czegoś co ostatnio wymieniali, a teraz to się nagminnie
          > psuje??? Jeśli zajrzymy na Ich stronę to zauważymy zasadę, że ostatnio to
          samo
          > się im psuje o tej samej porze następnego dnia po dokonaniu naprawy… A Pa
          > n
          > K.Karol dopisuje tylko swoje zdawkowe komentarze, zachowując przy tym
          całkowity
          >
          > szacunek do naszego ojczystego języka jak widać…
          > Jeszcze jedno, jeśli mogę przytoczę tu kilka cytatów z Ich strony;
          > -Od początku kładliśmy duży nacisk na jakość wykonywanych usług i szacunek do
          > klienta.-
          > -Profesjonalizm wykonywanych przez nas usług jest naszym głównym atutem.-
          > -Od pażdziernika 2002 roku zajęliśmy się sprzedażą stałego, szybkiego łącza
          > internetowego.-
          > -Starając się sprostać oczekiwaniom klientów cały czas inwestujemy w co raz
          > bardzej zaawansowane urządzenia nadawcze i odbiorcze.-
          > Dziękuję!!!
          > p.s. błędy w stylu październik przez żet, czy bardziej bez i, są nie moje
          tylko
          >
          > skopiowane razem z tekstem(sry).

Jakie farmazony.... Polonista sie znalazł za dyche... pisze w wordzie,
          podkresla mu błedy i sie uwaza ze figas z niego....buhahahahahaha....paleciarz
          jeden.....buhahahaha
          • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.10.04, 01:41
            MŁODY CZŁOWIEKU!!! Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mi właśnie pomogłeś,
            posiadasz informacje które udostępnić ci mogli tylko pracownicy TEJ firmy, nie
            mają odwagi się tutaj odezwać gdyż uważają to forum za dziecinne, więc wysyłają
            dzieciaka którego się zawsze mogą wyprzeć jakby co(?!)Conajmniej dwie rzeczy o
            których wspomniałeś są IM wiadome...tylko czy wolno tak udostępniać takie
            informacje byle komu??? Przestań się bawić i weź się za robotę, Twoja gra na
            dwa fronty przestaje być zabawna, jeśli działasz bez ICH wiedzy, to właśnie
            wyrządzasz IM niedźwiedzią przysługę...
            Co do "polonisty", przynajmniej nie ośmieszm się publicznie pisząc w internecie
            z błędami, co to oznacza(?), że mam szacunek do ludzi którzy to czytają, a nie
            piszę "na odwach" jak co niektórzy ;-))
            • kregi Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.10.04, 07:01
              Dobra rada bogd2 nie wdawaj się w dyskusje z tym użytkownikiem. Ewidentnie
              działa w interesie firmy Soft.

pzdr
            • szch69 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.10.04, 09:39
              Odbiegajac nieco od tematu mnie tez denerwuja analfabeci.
              • szch69 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.10.04, 09:48
                A jesli chodzi o internet to musze powiedziec, ze mi sie ostatnio poprawil.
                Przez p2p co noc sciagam czasem po 600MB, a nawet strony www mi dzialaja, co od
                kilku miesiecy sie prawie nie zdarzalo. Wniosek z tego, ze to nie wina
                ustawienia anteny ani mojego komputera jak karpiu sugerowal, tylko cos tam u
                nich. Nie wiem co, bo sie na tym nie znam.
                • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.10.04, 12:14
                  kregi dostosuję się do Twojej rady
                  thx!
                  szch69 - wychodzi na to że oni kombinują i sami nie wiedzą w czym tkwi problem,
                  co raz to u kogo innego chodzi raz dobrze raz źle, zależy pewnie jak ustawią. U
                  mnie też od czasu moich ostatnich wpisów było oki, był nawet karpiu i z anteną
                  i kompem u mnie problemów nie widział (masz rację to COŚ u nich). Tyle że od
                  czasu jak zaczęli wymieniać ten jakiś tam routing, czy jak tam, nie da się u
                  mnie neta używać, bo nerwicy można dostać. Dodatkowo na zgłoszony problem i
                  wysyłane maile z zapytaniami o przyczynę, nie odpowiadają, całkowicie mnie
                  ignorując, i to też człowieka wkurza. Osobiście do nich nie pójdę bo nie
                  satysfakcjonuje mnie rozmowa z siedzącym na sofie panem właścicielem, a ja z
                  bratem na stojąco, gdzie obok przy biurku stoją dwa krzesła i nikt nam nie
                  zaproponuje żebyśmy usiedli i porozmawiali jak ludzie. Dlaczego dbając o dobrą
                  opinię o firmie nie udostępnią klientom jakichś usług serwisowych u klienta,
                  oni zawsze na odległość już wiedzą że to u ciebie jest coś nie tak......

p.s. szch69 sprawdź pocztę
                  • szch69 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 25.10.04, 13:37
                    Do mnei przyszedl jakis starszy koles z softu podobno (nie bylo mnie wtedy w
                    domu wiec wiem to od domownikow) i uznal ze internet smiga pieknie i nie ma sie
                    od czego przyczepic. Choc podobno nawet przy nim strony sie nie otwieraly -
                    mowil wbrew faktom. Nie naprawil nic - przeskanowal mi tylko komputer jakims
                    programem od usuwania spyware :) oczywiscie nic nei znalazl.
                    • hakim_skate Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 26.10.04, 10:26
                      Siema eh chciałem wam powiedziec.... wy jestescie jacys inni
                      wszyscy....zajmijcie sie swoimi sprawami a nie.... jak wam niepasuje soft to
                      przeciez niemusicie korzystac z tego łacza.... mozna rozwiązac umowe od razu
                      zapłaccie tylko 500 zł kary i odjazd jak wam niepasi..... znalesc se innego
                      operatora i nie truc dupy ludziom... podejzewam ze nawet przy łaczu z tpsy w
                      postaci neo albo nawt DSLA byscie szukali problemów bo to wasze jedyne zajecie
                      i rozrywka napisc na forum jakies farmazony obrobic komus dupe.... wtedy pan
                      Fig...s jest szczesliwy... no coz taka jego natura narobic zamieszania i
                      cieszyc sie jak dziecko..... szuka problemów sobie niewiadomo jakich jak ma
                      wszystko OK.... no ale kazdemu sie niedogodzi taka jego natura prostego
                      człowieka....
                      • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.10.04, 07:15
                        Kolego hakim… widzę że już się pogubiłeś w nick’ach, pod którym reprezentujesz
                        Soft, a pod którym nastolatka wypisującego na publicznym forum głupoty w stylu
                        twoich wcześniejszych wpisów. I kto tu się bawi jak dziecko??? Właśnie się
                        przyznałeś publicznie że jesteś jednym z nich. Ciekawych mają ludzi (nowych
                        czytelników odsyłam do wcześniejszych „postów” kolegi hakim_skate)…
                        Czemu całe zamieszanie przypisujesz mi(?), tu jest wiele niezadowolonych osób.
                        To tylko w waszym stylu jest pisać jako kto inny raz, a raz jako ktoś znów
                        inny, to widać jak na dłoni po powtarzającym się słownictwie i błędach (!).
                        Ciekaw jestem skąd masz informacje że u mnie wszystko jest w porządku, jeśli
                        cię tu nie było? Jasnowidz jaki czy prorok…???
                        Dobrze, że dzięki tobie, przynajmniej wiadomo że wiadomości z tego forum
                        docierają do Softu. Internet ze Softu mi „pasi”, jeśli o to chodzi, ale wtedy
                        kiedy działa!!!! A nie tak jak od czasu ostatnich waszych napraw wlecze się jak
                        żółw!!! I z nikąd pomocy, panowie potrafią tylko powiedzieć popatrzywszy na
                        jakiś wykres, i na programik pokazujący te wszystkie pingi i pongi, że z ich
                        strony jest wszystko oki, i zostawiają cię z problemem samego „bo to coś u
                        ciebie”, jeśli u mnie jest wszystko w porządku to dlaczego widzę często (
                        oprócz tych; „nie można wyświetlić strony…) takie komunikaty jak TEN???!!!

BŁĄD
                        Żądany URL nie może zostać sprowadzony

Podczas sprowadzania URL-a: forum.gazeta.pl/forum/fix/forum/send.jsp?
                        wystąpił następujący błąd:
                        • sprowadzony dokument ma zerowy rozmiar
                        Squid nie otrzymał żadnych danych w odpowiedzi na to żądanie.

Generated Sun, 24 Oct 2004 05:02:48 GMT by n1.piotrkow.shadows.pl
                        (squid/2.5.STABLE6-20040922)

NIECH MI KTOŚ PODPOWIE CO TO JEST; n1.piotrkow.shadows.pl????
                        • szch69 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.10.04, 08:16
                          A nade mna sie chyba zlitowali ;) Nie mam problemow z zalogowaniem np. na tym
                          forum, strony mi sie otwieraja normalnie (co sie od roku nie zdarzalo), a w
                          ciagu ostatnich 12 godzin sciagnalem 1.6 GB czyli w nocy mialem ladny, wysoki,
                          gratisowy transfer. Moze sie czegos wreszczie nauczyli.
                          • szch69 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.10.04, 13:50
                            Co nie zmienia faktu, ze za pol roku konczy mi sie umowa i przechodze na
                            neostrade, bo musze dac odpoczac moim nerwom. Teraz mi dziala, ale kiedy znow
                            przestanie dzialac?
                      • kalafior2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.10.04, 13:45
                        Mylisz się jakiś tam poj...ny hakimie!!! Ja zrezygnowałem i żadnych pięciu
                        stówek nie zamierzam zapłacić!!! Te wasze umowy to chyba jakaś sprzątaczka co
                        jest u was na pół etacie pisze , umowy są niezgodne z prawem!!! Wiem bo
                        sprawdziłem i zapewniam wszystkich że net z TPSY chodzi bo mam i nie miałem z
                        nim żadnych, podkreślam ŻADNYCH problemów. A wasze umowy to możecie wziąć do WC
                        tam się bardziej mogą przydać, choć z drugiej strony szkoda d..y
      • bogd2 co zawiodło? 30.11.04, 12:03
        O! Widzę że panowie ze Softu jednak mają problemy z Internetem, albo z
        pamięcią, prawie ten sam post dwa razy w odstępie 10 min.??
        Ale poczucie humoru za to mają, i umuzykalnieni są... "huhu ha nasza zima
        zła..." , czy co tam, nucą? Panowie! Niema powodów do radości, zła wiadomość;
        pierwszy śnieg zawsze stopnieje ;-((
        • belive_ms_dos Re: co zawiodło? 30.11.04, 13:02
          Oj figasku figasku. jak tam uploadzik? na poziomie 256? :) uważaj żeby okna
          servisowe częściej Ciebie nie spotkały bo ostatnio chyba było ich kilka ;)

--------------------------------
          Słownik Wyrazów Obcych, Wydawnictwo Europa ; ub. lm. figi - majtki damskie bez
          nogawek, z wcięciem do bioder.
          • bogd2 przemądrzalec... 30.11.04, 16:51
            Jak wszyscy widzimy panowie z softu nie grzeszą inteligencją większą od
            nastolatka, jak komuś chcą dokuczyć, to wpisują sobie zmyślony login... A tak
            spod swego właściwego? to co? Wstyd wam się przyznać do takich idiotycznych
            zagrywek??? A co do okien - w waszym Internecie to widziałem tylko cały dzień
            te w stylu; Nie można wyświetlić strony…
            • belive_ms_dos Re: przemądrzalec... 30.11.04, 17:04
              Tak dla Twojej wiadomości nie jestem z softu, a inteligencją ty nie
              grzeszeszych co przeczytać można w Twoich wypowiedziach. No to moze ci mam
              napisać kiedy bedziesz miał co do godziny następne okno servisowe u nowego
              prowidera? to wtedy zrozumiesz iż naprawdę nic nie umiesz... jak
              tam "eksploracja internetu"? Zakończona pomyślnie? Wyesklorowałeś już jakąś
              wiedze? Bo przydałaby ci się... naprawdę.

• bogd2 Re: przemądrzalec... 30.11.04, 21:15
                Człowieku! Ja spieram się z NIMI a nie z Tobą, więc jeśli nie jesteś od nich,
                to czemu wyznajesz ich zasady; jak kto się nie zna niech nie używa? To może
                jeszcze nie sprzedawać ludziom komputerów jak się nie znają...
                taaak ...Pozamykać sklepy dla laików, a obsługiwać tylko takich "obcykanych"
                jak ty ;-)) I nie pisz za szybko bo ci się literki mylą, taki mądry człowiek
                powinien się więcej starać o swój język, czyż nie??
                • belive_ms_dos Re: przemądrzalec... 30.11.04, 23:35
                  Twój poziom umiejętności jest gorzej niż żałosny... nadal zostaniesz w
                  epoce "eksplorowania internetu"... btw jak piszę to ogladam TV i nie wklejam
                  tego co przed chwilą napisałem do worda a potem naciskam "ABC" tak jak ty...
                  ps. ten słownik ma błędy uważaj... ja nie wyznaje żadnych zasad gdyż jakbym
                  wyznawał to byłbym za przymusową aborcją takich "eksploratorów" jak ty...
    • kalafior2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 21.10.04, 17:10
      A to SOFT jeszcze istnieje!!!??? Myślałem, że chłopaki zwineli interes i po
      prostu temat się skończył....
      • bogd2 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 21.10.04, 23:17
        Ufffff… udało mi się zalogować, mam nadzieję iż klikając w „wyślij” tyle razy,
        nie wysłałem tego postu ze dwa razy, jak kiedyś…
        Piszę bo mam dosyć obserwowania przez dłuuuuuuuuugi czas pojawiających się
        procentów na dole w pasku IE, a e-mail’u zawierającego załączniki nie da radę
        wysłać w dalszym ciągu, odezwijcie się drodzy czytelnicy, czy tylko ja tak
        ostatnio mam(?), wiem że trzeba założyć konto, i się zalogować, lecz zróbcie to
        dla NAS (pls)…
        Dzisiaj znów coś kombinowali, najpierw pisali o wymianie routerów, a dzisiaj o
        awarii tychże …..
        Niedługo jest wydanie GAZETY z dodatkiem PRACA, jeśli do tej pory nic nie
        poprawią to pójdę do ICH kawiarenki internetowej, i mam nadzieję za darmo
        wysłać swoją ofertę CV+foto, na ewentualne ogłoszenia, bo jeśli przez to ICH
        kombinowanie i przestawianie stracę szansę to wtedy……….

p.s. mam XP i to o czym pisali WYŁĄCZYŁEM!!!!!!!!
    • widzewianka Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 22.10.04, 19:02
      Chcialabym napisac,ze miala posrednio do czynienia z tą firma, Uwazam ze to zlodzieje i tyle,ciagle cos nie dziala, ciagle maja jakies waty,ciagle cos jest w naprawie.jest to zla firma,ktora zdobywa zla slawe,a nie dobra wielce latwo,niema co o nich pisac,niech sie ktos znajdzie co bedzie walczyl, choc to walka z wiatrakami...
    • kostr1 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 16.11.04, 20:10
      Wejdźcie sobie na stronę softa - hahahahaha, myślałem że się zleję
      USB 128 za 125 PLN , chłopaki kupują w lider szajsie za 60 PLN i od 3 miechów
      wciskają ludziską ciemnotę. No jak na taką potężną firmę to strona jest the
      best, to samo od 3 miesięcy, brawo, brawo panowie z softu trzymać tak dalej co
      za rozwój...
    • lisekx Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 20.11.04, 00:42
      Widze, ze tutaj dzieje sie wiecej niż na "oficjalnym forum SOFTu" hehe, ale do
      rzeczy.
      Ja również nie jestem zadowolony z usług SOFT PARTNER i dopiero po wysłaniu
      maila lub kilku coś zaczyna drgać, ale tylko na krótko. Na dzień dzisiejszy
      wiem, ze napewno nie przedłuze umowy z nimi i już doczekać sie nie moge lipca
      2005, kiedy to przesiade sie na neostrade lub Polnet :) bo na Sofcie sie
      zawiodłem i to bardzo!!!!!!!!!!
      Zazdrość mnie zżera jak mi kumple mówią, że mają łącza 512/512 kB/s i płaca
      miesiecznie 108 PLN !!!!!! A tu taki Soft narzuca swój monopol, (le już
      niedługo) a ty i tak nie możesz sie doprosić ustabilizowania transferu
      wysyłania, który mi jest bardzo potrzebny. Ludzie sie dziwia jak im mówie, że
      UPLOAD skacze mi od 0 do 10-12 kB/s a nie trzyma sie cały czas podobnego
      poziomu a i co najgorsze po kilku minutach spada do zera i zonk!!!
      Jestem pewien, ze każdy z was czeka na wygaśniecie umowy z SOFTEM i przejscie
      do konkurencji, która jest o wiele atrakcyjniejsza niż SOFT !!! Mam paru
      znajomych którzy posiadają net z POLNETU i są bardzo zadowoleni, to samo
      neostrada., a SOFT niedługo będzie usługiwał tylko samych siebie, bo nikt nie
      bedzie chciał sie podłączać do nich... bo plotki szybko sie rozchodzą :P

Pozdrawiam wszystkich, którzy męczą sie tak jak ja z tym tyranem jakim jest
      SOFT,
      ...ale już niedługo...
      • szch69 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 20.11.04, 15:47
        Ja czekam na czerwiec 2005 :)
        • oookamilooo Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 21.11.04, 22:16
          U mnie to się działy "cuda na kiju". Jak już Panowie Monterzy raczyli się
          zjawić (a długo sie zbierali), wszystko zainstalowali, podpisaliśmy umowę i
          pojechali. Na drugi dzień zawitali ponownie prosząc aby ponownie podpisać
          umowę bo uwaga uwaga poprzednią ZGUBILI.
          Swoją drogą net od pewnego czasu strasznie sie wlecze. Pingi sa po kilka
          tysięcy ms. Po kilku e-mail'ach do BOK'u stwierdzili że coś jest u mnie nie
          tak. Więc się u nich pojawiłem. Powiedziałem że od pewnego czasu z internetu
          nie da się korzystać, wiadomości np. gg dochodzą hurtem, e-maile nie chcą się
          wysyłać i że wogule się wlecze. No to jakiś pan sprawdził i miał straszne wątły
          bo kilka godzin wcześniej zasysałem z maksymalną prędkością. No to
          poinformowałem Go że zasysam jak Internet chodzi dobrze. Kazał więc zadzwonić
          jak Internet znowu będzie się ślimaczył. Po przyjeździe do domu Internet znowu
          się wlekł. No to zadzwoniłem i uprzejmy Pan (niestety nie wiem jak się nazywał
          ponieważ się nie przedstawił) poinformował ze Monterzy są w Woli i że zjawią
          się koło 16. Niestety czekałem do 20 i nikt się nie pojawił.
          Co do usługi przekierowania portów. Miała ruszyć we wrześniu, potem w
          październiku, a na pewno w listopadzie. Listopad się już kończy i nadal nic nie
          wiadomo. Na e-maile wysyłane do BOK’u nikt nie raczył odpisać do dziś.
          A „uprzejmy” pan monter oferował swoją jak to określił fachową pomoc. No to
          wysłałem mu sms’a z moim numerem gg i z pytaniem co z portami. Po
          chwili „uprzejmy Pan monter” odezwał się. Na pytanie kim jestem napisałem że
          klientem Softu na co On odpisał „jest niedziela godzina 20.00 klienci mnie
          najmniej teraz obchodzą”. Rozumiem że jest niedziele ale mógł mi udzielić
          jakiejś informacji. Niestety nic się nie dowiedziałem. Z dalszej rozmowy o
          portach dowiedziałem się że na wew. IP nie postawie np. serwera FTP (dziwne, bo
          ja myślałem że jak będę mieć 1 port przekierowany to będzie taka możliwość. No
          ale klient się nie zna). Gdy zaczęła się rozmowa na temat portów, tzn. gdy
          spytałem się czy pingi po 6000ms to normalne zjawisko nadal „uprzejmy Pan”
          stwierdził: „wiesz co zadzwon do telefonu zaufania jak masz problem” i żebym
          sobie „kompa najpierw zrobił”. A następnie kazał mi się cieszyć że chociaż mam
          taki internet, bo na wsi innego bym nie miał. I na tym zakończyła się nasza
          rozmowa. Nie wiem jak Wy ale ja już się nie mogę doczekać daty wygaśnięcia
          umowy :)
          PS. Z wysłaniem tego postu tez miałem wielkie problemy ponieważ Internet znowu
          przestał chodzić :| (połączenie z nadajnikiem było, wysyłało pakiety ale
          niestety nie odbierało).
          • oookamilooo Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 21.11.04, 22:18
            Zamiast "Gdy zaczęła się rozmowa na temat portów" miałem na mysli oczywiście
            pingi :) Sorki za poomyłke.
    • lisekx Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 23.11.04, 12:13
      Jest takie powiedzenie, które władze SOFTu powinny rozpatrzeć w trybie
      natychmiastowym:

"JAK SE RADY NIE DAJESZ, TO SIE ZWOLNIJ !!!"
    • kostr1 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 26.11.04, 07:41
      Słyszałem że Soft , to juz przeszłość.....
    • adolfhitler7 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 27.11.04, 14:19
      Ktoś się może orientuje kim jest ten fucking_skate? Bo jeśli to jest pracownik lub właściciel firmy to powinien się zastanowić czy nie przeżucić się z zawodu informatyka na układacza bruku. Praca z kamieniami nie stresuje, kamienie nie marudzą i nie będą mu targać nerwów tak jak praca z klientami.

ps
      Mam nadzieją że to jest parówa-janiszewski. To były piękny gwóźdź do trumny.:)
      • kostr1 Re: do adolfhitler7 28.11.04, 16:37
        ja myślę że to jednak jest szczypiorek, a tak apropos to krąży plota po słowaka
        że oni się we dwóch zamykają po robocie i .... no, wiadomo co... także myślę że
        obydwaj są parówy....

do kamieniołomu nie na brukarzy!!!!
        • bogd2 Re: do adolfhitler7 28.11.04, 18:12
          Ja jush miałem propozycję co do NICH... usługi asenizacyjne!!! (jak co, to jak
          im net działa, to niech sobie sprawdzą co to?) ;-))
          • kkarol Re: do adolfhitler7 29.11.04, 14:14
            bogd2 napisał:

> Ja jush miałem propozycję co do NICH... usługi asenizacyjne!!! (jak co, to
            jak
            > im net działa, to niech sobie sprawdzą co to?) ;-))

buhaha
            • kkarol Re: do adolfhitler7 29.11.04, 14:24
              kkarol napisał:

> bogd2 napisał:
              >
              > > Ja jush miałem propozycję co do NICH... usługi asenizacyjne!!! (jak co, t
              > o
              > jak
              > > im net działa, to niech sobie sprawdzą co to?) ;-))
              >
              > buhaha
              h
        • adolfhitler7 Re: do adolfhitler7 30.11.04, 08:48
          Chyba użyłem słowa "parówa" w niewłaściwym momencie :) i zostało odebrane inaczej niż myślałem ale w sumie fajne wyszło :).

A teraz pytanie do Pana admina. Czy Pan panie adminie z Miękkiego Partnera wiec co to jest NAT? Chyba nie bo widziałem logi na których jasno widać nieskuteczne próby połączeń waszych klientów z serwerem FTP. Serwer ich nie wpuści bo pakiety przychodzące z Sieci mają adres nadawcy z sieci 10.0.0.0/8 . Wygląda to na adres prywatny sieci klasy A. A żaden normaly system nie odpowie na próby nawiązania połączenia z takiego adresu jeśli pochodzi on z sieci publicznej.

Może po prostu Miękki Partner ma poorane ustawienia NAT i dlatego to wszystko tak "zaje..ście" działa?
        • adolfhitler7 Re: do adolfhitler7 30.11.04, 16:16
          A Krap w stroju lajkonika przyświeca im latarką :)
    • kostr1 Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 01.12.04, 23:20
      Kto jest za żeby wy....lić soft na księżyc???
      • hakim_skate Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER???? 02.12.04, 08:49
        Figasek to jest dopiero wynalazek. Siedzi i oglada zboczone strony w stylu
        gejowo.pl i wali konia az mu kłaki rosna miedzy palcami a jak niema neta, to
        dopiero jest załamany bo niemoze popatrzec sobie na ładnych chłopców:)
        A moze ciebie kostr1 by tak wystrzelic na ksiezyc?? moze tam jest lepszy
        internet?? ty sie nadajesz na czestochowską do swojego ziomka Figaska
        A czy niejestescie za tym zeby zaorac czestochowską??
        A po słowackiego ploty chodzą ze Figasek chodzi w figach albo stringach:D
        • odys011 do hakim_skate 04.12.04, 18:31
          Masz coś do Częstochowskiej to nas odwiedź .
          • kostr1 do odys011 04.12.04, 21:20
            a może by tak zaorać mondeo hakima, co ty na to??? bo ja i wielu innych jest
            za...
            • odys011 Dzięki kost1 !! 06.12.04, 20:46
              Nie znam gościa, ale mnie zjeżył i chętnie bym go w dupę kopnął.
              • kostr1 Re: Dzięki kost1 !! 06.12.04, 21:06
                Szkoda nogi... ja bym nawet nie splunął...
                • bogd2 A kuku !!! 10.12.04, 15:17
                  No to zyskaliśmy cośmy chcieli ;-( goście ze Soft'a, i ich "kumple" ZAMILKLI
                  (!) Bez nich i Ich ośmieszających Soft wpisów troszkę się nudnawo zrobiło...
                  ALE JA W PRZECIWIEŃSTWIE DO nich JESTEM TAKI; Wesołych Świąt wszystkim
                  uczestnikom i czytelnikom tego forum!!!
                  • belive_ms_dos Re: A kuku !!! 10.12.04, 20:06
                    Nic nie zyskałeś z wyjątkiem jeszcze większej głupoty jaką reprezentujesz. Tak
                    tak... masz racje... może jesteś wielki ale Twój móżdżek nie jest...

• szch69 Do Pana Janiszewskiego - prosze o przekazanie 04.12.04, 10:58
      Oto moj ostatni post opisujacy dzialanie internetu w Sofcie. Odkad internet mi
      dziala czyli mniej wiecej od czasu kiedy zalozyl zobie internet K.W. (koniec
      pazdziernika) nie napisalem na tym ani na zadnym innym forum nic zlego na temat
      softu (chyba tylko tyle ze stresuje sie ze moze znow kiedys przestanie
      dzialac). Wiec nie rozumiem skad te nieprawdziwe teksty, ze w dalszym ciagu
      zaciekle mieszam z blotem soft i ze sie uwzialem. Przeciez to klamstwo.

cytat:

• Re: Słyszał ktoś o firmie SOFT PARTNER????
      szch69 27.10.2004 08:16 + odpowiedz

A nade mna sie chyba zlitowali ;) Nie mam problemow z zalogowaniem np. na tym
      forum, strony mi sie otwieraja normalnie (co sie od roku nie zdarzalo), a w
      ciagu ostatnich 12 godzin sciagnalem 1.6 GB czyli w nocy mialem ladny, wysoki,
      gratisowy transfer. Moze sie czegos wreszczie nauczyli.
      • bogd2 never_belive_softpartner 04.12.04, 13:53
        Słuchaj szch69... oni (softowcy) już tacy są, u nich wojna to wojna, i tyle,
        jeśli im WŁAŚCICIELE, zabronią ośmieszania "firmy" pod własnym nickiem, to
        natychmiast (!) odzywają się ich alter ego. (Inny serwer, inne IP...to nie
        my !!) Myślą, (hmm, ONI myślą?) że jak wyssają coś z palca, albo własnej
        praktyki, to Cię poniżą. Ja się spotykam z odmienną reakcją, im częściej się
        ICH chłoptasie odzywają, tym więcej osób mnie popiera....
        A teraz!!! Drodzy forumowicze zaobserwujcie z jak dużą prędkością pojawi się
        odzew (a bo to jeden!?) obrońców Softu ze zmyślonym nickiem...
        p.s. PANOWIE WŁASCICIELE jak to u Was w "firmie" jest z ochroną danych
        osobowych ?????
      • vinci2 Re: Do Pana Janiszewskiego - prosze o przekazanie 10.12.04, 22:02
        Boże tak czytam sobie te posty i pomimo że nie mam łącza z Softu wiem że nie
        nigdy go nie wezmę od nich!!!
        Przecież to żenada te konta "widmo".
        Najlepszym prymitywem jest hakim_skate i większość kont "widmo" to jego dzieło!!!!
        Podejrzewam że ten szczeniak to po prostu dziecko jednego z właścicieli lub
        pracowników "miękkiego partnera".
        Powiem tylko że panowie z miękkiego dośc odważnie pogrywają bo w większym
        mieście, za same posty Mondeo jednego i drugiego często odwiedzałoby serwis w
        celu "usunięcia skutków wandalizmu".
        • kostr1 Re: Do Pana Janiszewskiego - prosze o przekazanie 10.12.04, 22:08
          w 100 % Cię popieram vinci2, a co do aktów wandalizmu to już niedługo....
          • bogd2 Odswiezam temat 22.10.05, 00:14
            Troszke o TEJ "firmie" ucichło, a ja mam w tej chwili komornika na pensji ;-
            )) ...

aha... i Wysoki Sąd na tym forum, bo w odwołaniu , link zawarłem...,

chętnie czytają co ICH klony piszą ;))

p.s. teraz wybory są w przodzie.... ale Soft, to ciekawszy temat.... i na
            bieżąco... a nie na ileś tam lat ;-))
            • kamikaze_pkow1 Re: Odswiezam temat 22.10.05, 08:18
              I po jaka cholewke odswiezasz takie stare tematy? Co bylo do powiedzenia to juz
              chyba kazdy powiedzial zreszta widac ze nie wnosisz do tematu nic nowego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka