Gość: jajo14 IP: 195.117.14.* 24.04.02, 09:01 Co robią dla miasta ludzie, których wybieramy do parlamentu i rad miejskich? Co dzięki ich układom udało się załatwić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stefan Re: Piotrkowskie VIP-y IP: 195.117.14.* 24.04.02, 13:15 Nic. A więc morał jest jeden - wybieramy niewłaściwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo14 Re: Piotrkowskie VIP-y IP: 195.117.14.* 24.04.02, 13:33 Dla mnie jak już podkreślałem jedynym politykiem, który starał się zrobić coś dobrego dla Piotrkowa jest Waldemar Matusewicz. Gdyby wszyscy wykazywali się takim zaangażowaniem jak on, na pewno wiele rzeczy byłoby już załatwionych. Przypominam, że chciał on przenieść do Piotrkowa siedzibę Regionalnej Kasy Chorych, siedzibę Woj. Funduszu Ochrony Środowiska (kilkadziesiąt miejsc pracy) a przede wszsytkim forsował przebieg autostrady W-Wa - Wrocław przez nasze miasto. Jeszcze jedno - załatwił kasę na remont stadionu Concordii, ale nasze władze nie miały kasy celem wniesienia własnego wkładu.No i facet podpadł Łodziakom, że go wywalili z funkcji marszałka. Jak będzie startował na prezydenta Piotrkowa ma u mnie głos. Odpowiedz Link Zgłoś