Gość: Raffix IP: *.braun.de 29.10.02, 18:58 Forum co jakis czas przezywa przerazliwe spowolnienia. Czy to tylko ja mam takie klopoty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: Znow forum kiepsko dziala? IP: *.MAN.atcom.net.pl 29.10.02, 19:00 u mnie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toban Re: Znow forum kiepsko dziala? IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 29.10.02, 20:29 Potwierdzam, plus to, że nawet potrafi stanąć na kilka minut, ale łączyłbym to tylko z dzisiejszym meczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Znow forum kiepsko dziala? IP: *.braun.de 29.10.02, 20:30 Gość portalu: toban napisał(a): > Potwierdzam, plus to, że nawet potrafi stanąć na kilka minut, ale łączyłbym > to tylko z dzisiejszym meczem. Chyba masz racje. Zaraz po zakonczeniu meczu zaczelo chodzic jak burza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Znow forum kiepsko dziala? IP: *.chello.pl 29.10.02, 23:27 Zdecydowane zaburzenia podczas meczu. Nie tylko Tobie się tak zdarza. Ale mi się często zdarzają takie "zaburzenia" i bez meczu, a nawet kiedy na forum jest tylko kilka nowych postów. Taki serwer. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś