Dodaj do ulubionych

Frekwencja 137 % w referendum

27.02.05, 20:37
To specjalnie dla cartin, grzegorza i innych być może to jest jedna i ta sama
osoba.

pozdrawiam i życze wiecej procentów, najlepiej je dostac na meczach piotrkowi
i to za darmo :-))

pozdrawiam wszystkich ziomków i bawcie się tak dobrze z tych wszystkich
wypowiedzi jak ja się bawie.
Obserwuj wątek
    • witekkk62 Re: Frekwencja 137 % w referendum 28.02.05, 10:58
      Widzisz kolego Kręgi nawet nie poczekałeś na odpowiedż.Już przesądziłeś,że na
      meczach pije się wódkę.Radż sobie sam ze swoim problemem przecież i tak wiesz
      wszystko najlepiej a jak nie wiesz kolega Vinci Ci pomoże.Wiem,że się dobrze
      bawicie.
      • kregi Re: Frekwencja 137 % w referendum 28.02.05, 14:28
        Panie Witoldzie zarzucam mi pan że nie poczekałem na odpowiedz.
        Proszę o to wątek na którym zadałem pytanie:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=21034569&a=21083618
        Tam odpowiedzi nie ma !
        Nie miał Pan odwagi odpowiedzieć na nim a miał Pan odwage zarzucać mi że nie
        poczekałem. Jakby tam odpwiedz była to był Pana publicznie przeprosił ale tej
        odpowiedzi nie ma i taki jest fakt.

pozdrawiam
    • vinci2 Re: Frekwencja 137 % w referendum 28.02.05, 16:34
      Kregi musisz się przyzwyczaić że "ten typ tak ma".
      Rozpoczynanie tematu i nieuzasadnianie go to już domena niektórych userów.
      Ja zapytałem Tygrysa
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=21041557&a=21052141
      i do tej pory cichutko.
      Wcześniej pawwoj, kosmala również mi zarzucali np. obrażanie innych userów ale
      do tej pory nie doczekałem się podania przykładu tego "chamstwa" z mojej strony.

Pozdrawiam

Pana Witkakk vel Tygrysa vel ....... również.
      • kregi Re: Frekwencja 137 % w referendum 28.02.05, 18:46
        W całej tej wypowiedzi Pana Witolda cieszy mnie tylko jedno Vinci że nazwał
        ciebie moim kolegą. Cieszę się Vinci że myślimy podobnie, może niedługo będzie
        nas wiecej tak myślących to miasto potrzebuje świeżego spojrzenia nowych ludzi
        nie uwikłanym w żadne kontakty, świeżych.
        Trzeba coś zmienić z tym się zgadzam z ludzmi którzy mówią o referendum ale nie
        rekami tych którzy trwają w tych układach bo się nic nie zmieni. To musi być
        ktoś nowy kto rozwali istniejące ściany i postawi nowe, może się to uda może nie
        kto to wie ale próbować trzeba.

pozdrawiam wszystkich piotrkowian i moje ukochane miasto.
        • witekkk62 Re: Frekwencja 137 % w referendum 28.02.05, 22:52
          Przytulcie się koledzy.Może niedługo będzie lepiej,Wy malkontenci podejmiecie
          się próby naprawy naszego małego świata.Jakoś trudno w to uwierzyć.Myślcie
          podobnie.Myślenie ma przyszłość.Tylko na miłość Boską nie płaczcie nad
          sobą.Próbujcie.Kolego Kręgi,racz nie wskazywać miejsca w którym powinienem
          kajać się dla Ciebie.Skaczesz radośnie i mnie to wolno.Nie przepraszaj bo w
          rzece pomyj,które na mnie wylewacie nie oczekuję tego.Pozostań przy swojej
          nienawiści i przynajmniej nie udawajcie ze swoim przyjacielem Vinci
          sprawiedliwych.Na to miano też trzeba zasłużyć.Miasto zostawcie w spokoju.Już
          dostatecznie cierpi bez waszj miłości.
          • vinci2 Re: Frekwencja 137 % w referendum 28.02.05, 23:51
            Oj niedobrze się dzieje w Stowarzyszeniu.
            Czyżby nerwy puszczały???
            Co do tych sprawiedliwych to nie nuszę udawać bo ja nigdy NIKOGO NIE OSZUKAŁEM,
            NIE OKRADŁEM ani nie potraktowałem w jakiś niesprawiedliwy sposób.

Więc niby co ja mam udawac???

Może to dla kogoś dziwne ale są jeszcze tacy ludzie!!!!
            Naprawdę!!!
            • pawwoj69 Re: Frekwencja 137 % w referendum 01.03.05, 01:22
              Vinci znowu kogoś oskarżasz o kradzież oszustwa i inne karalne sprawy.
              Jeżeli masz na to dowody to zgłoś to do prokuratury a ona będzie wiedziała co z
              tym zrobić, albo wniesie oskarżenie , lub umorzy śledztwo z braku dowodów
              popełnienia przestępstwa.
              6 marca REFERENDUM już nie długo czas gorączki minie niebawem i dlatego mam
              odwagę obywatelksą przyznać się kto ukrywa się pod nikiem pawwoj69. Nie jestem
              biegły w nazewnictwie informatycznym i nie wiem kto to jest dla Ciebie user
              (może mnie też obrażasz jak ja wcześniej Ciebie )
              Ale mam odwagę powiedzieć Tobie i innym forumowiczom kto ja jestem.
              Teraz prawda i tylko prawda:
              Jestem Paweł Wojtania mam 36 lat w Piotrkowie urodzony mieszkający w tym
              mieście.Kto mnie zna to wie kim jestem. I nadmieniam będę walczył o lepsze
              jutro o normalne życie dla siebie i moich dzieci!!!!!!!
              Znacie Teraz moje personalia i jeżeli czujecie się urażeni moimi wypowiedziami
              i światopoglądem możecie wnieść pozew o naruszenie dóbr osobistych.
              Konstytucja daje mi możliwość obrony.
              Nic dodać nic ująć.
              Vinci
              „Dno, brak kultury, spam na każdym kroku, chamstwo to tylko niektóre z cech
              osób należących do Stowarzyszenia Ojca Witolda.” To są Twoje słowa.
              Co ja lub inny członek stowarzyszenia tobie lub twojej rodzinie i najbliższym
              zrobiliśmy że nas tak traktujesz. Napisz i przedstaw fakty.
              Czekam.
              P.S. Kregi i inni forumowicze jeżeli będziecie chcieli rozmawiać wiecie kim
              jestem to mnie znajdziecie.
              • vinci2 Re: Frekwencja 137 % w referendum 01.03.05, 16:19
                No cóz pawwoj69 jest takie powiedzienie "uderz w stól, a niożyce się odezwą".
                Chodzi mi o zdanie "Vinci znowu kogoś oskarżasz o kradzież oszustwa i inne
                karalne sprawy."
                Czy ja kogoś w swoim pście oskarżam????????
                Ja piszę tylko i WYŁĄCZNIE o sobie więc nie nadinterpretowuj wypowiedzi.

Co do tego zdania "Co ja lub inny członek stowarzyszenia tobie lub twojej
                rodzinie i najbliższym zrobiliśmy że nas tak traktujesz." to nie za bardzo je
                rozumiem bo niby jak Was traktuje????
                Przecież ja tylko napisałem fakty z tego forum.
                Posty, które gdyby był moderator od razu zostałyby skasowane ze względu na
                chamstwo w nich zawarte.
            • tygrys999 Re: Frekwencja 137 % w referendum 01.03.05, 13:23
              Vinci jak już nie masz o czym pisać zawsze twierdzisz,że puszczają nerwy.Kto to
              wie albo może zaświadczyć,że nikogo nie oszukałeś.Kregi?Dla mnie to nie jest
              dziwne,udajesz przed samym sobą.Ale to twoja sprawa,że są tacy ludzie,którzy
              nie potraktowali nikogo w jakiś niesprawiedliwy sposób.Błazenada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka