lolo271 19.02.03, 06:05 <>..............ertes mnie wypierdolil!............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo271 Re: I po bis...................... 19.02.03, 06:07 <>.......jak znam zycie to ty juz tu nie napiszesz wiele......... Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: I po bis...................... 19.02.03, 06:08 <>...i nikt z bis........ Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: I po bis...................... 19.02.03, 06:11 Do domu. Zmiana sie skonczyla o 6:00 dla nocnych roboli. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: I po bis...................... 19.02.03, 06:14 ertes napisał: > Do domu. > Zmiana sie skonczyla o 6:00 dla nocnych roboli. __________________ <>...zaganiacz bydla na dwunasto cylindrowce....... ........pastuch pierdolony........ Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: I po bis...................... 19.02.03, 06:16 <>.......brudasie..........leciutkim chujem cie zagonie do obory.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: I po bis...................... 19.02.03, 06:28 Spadniesz jeszcze nizej meliorant? Dzis chyba nadgodziny robisz? Obchod poranny zrobiony prostaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: I po bis...................... 19.02.03, 06:31 ertes napisał: > Spadniesz jeszcze nizej meliorant? > Dzis chyba nadgodziny robisz? > Obchod poranny zrobiony prostaczku? ___________________________________________ <>...........Ludzie!............o to najwiekszy chuj jaki byl w ludzkosci!....... Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: I po bis...................... 19.02.03, 06:34 Myslisz, ze jestes najwiekszym? Nie, chyba nie. Jestes tylko zwyklym prostaczkiem. Na miano najwiekszego chuja trzeba zasluzyc. Ty jestes maluczki, ot, taki prostaczek z polskiej wiochy. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: I po bis...................... 19.02.03, 06:35 ertes napisał: > Myslisz, ze jestes najwiekszym? Nie, chyba nie. > Jestes tylko zwyklym prostaczkiem. > Na miano najwiekszego chuja trzeba zasluzyc. > Ty jestes maluczki, ot, taki prostaczek z polskiej wiochy. ____________________________________ <>......ludzie!..........i nawet pyskuje!......... Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Prawda o prostaczku zwanym Lolo 19.02.03, 06:41 tato121 19-02-2003 02:09 odpowiedz na list odpowiedz cytujac ()...Jak kiedys mowil moj kolega (sw.pamieci..............).............. Gotojcie sie w swoim sosie!............. A ja bede nadzorowal...............................hehehehehehehehe............ • Re: Brak danych................. tato121 19-02-2003 02:12 odpowiedz na list odpowiedz cytujac ()....Nigdy wam nie pomoge............. • Re: Brak danych................. tato121 19-02-2003 02:19 odpowiedz na list odpowiedz cytujac ()...Niestety,same kwasy na tym forum............... Ale dzieki Bogu,wy nie jestescie niezwyciezalni......... My sie kiedys spotkamy........... • Re: Brak danych................. tato121 19-02-2003 02:28 odpowiedz na list odpowiedz cytujac Kran.............my sie jeszcze spotkamy..............s........... • Re: Brak danych................. jan.kran 19-02-2003 02:32 odpowiedz na list odpowiedz cytujac Umieram ze strachu. Dalam Ci bana, bo przez dwie godziny zachowywales sie ordynarnie.Ja naprawde jestem cierpliwa, ale wszystko ma swoje granice. Podaruj sobie wchodzenie co chwile pod innym nickiem, bo Twoje zachowanie takie jak dzis nie bedzie tolerowane przez nikogo ani na forum ani na czacie. Kran. • Re: Brak danych................. tato121 19-02-2003 02:37 odpowiedz na list odpowiedz cytujac jan.kran napisala: ) Umieram ze strachu. Dalam Ci bana, bo przez dwie godziny zachowywales sie ordyn ) arnie.Ja naprawde jestem cierpliwa, ale wszystko ma swoje granice. ) Podaruj sobie wchodzenie co chwile pod innym nickiem, bo Twoje zachowanie takie ) jak dzis nie bedzie tolerowane przez nikogo ani na forum ani na czacie. ) Kran. ___________________________________________ Ty glupia k................... Co ty wiesz o zdrowiu!.......... Nigdy nie poprosilem zlamanego grosza.............ty .................s....... W dodatku chcialem dac szmal.............i zabezpieczenie na kuracje!........ Ale teraz pies cie j............ty s..........sama daj na kuracje!.......... Ty ..................s........... • Re: Brak danych................. tato121 19-02-2003 02:32 odpowiedz na list odpowiedz cytujac ()....Dla mnie EU jest otwarte!..........s.......... • Re: Brak danych................. jan.kran 19-02-2003 02:34 odpowiedz na list odpowiedz cytujac Tao idz spac.K. • Re: Brak danych................. jan.kran 19-02-2003 02:35 odpowiedz na list odpowiedz cytujac P.S. Norwegia nie jest w Unii. Dobranoc.K. • Re: Brak danych................. tato121 19-02-2003 02:40 odpowiedz na list odpowiedz cytujac ().........Daleko ci do szwedki...............ty s...........!!!!!!!!!! P.................a......!!!!!!!!!!!!! Norwegia tez lezy w Europie............ty s.............. • Re: Brak danych................. waldek 19-02-2003 02:44 odpowiedz na list odpowiedz cytujac No dobra !!!!!!! Zgodnie z obietnica nie bede juz stawial wnioskow o NDB , ale czy ktos z adminow moze mi powiedziec jak dlugo jeszcze mamy tolerowac tego tate/lola ????????????????/// • Re: Brak danych................. tato121 19-02-2003 02:48 odpowiedz na list odpowiedz cytujac waldek napisal: ) No dobra !!!!!!! ) ) Zgodnie z obietnica nie bede juz stawial wnioskow o NDB , ) ale czy ktos z adminow moze mi powiedziec jak dlugo jeszcze mamy tolerowac tego ) tate/lola ????????????????/// ___________________________________waldus.............sam pojde......... kopac mnie nie trzeba!......... I waldus bedzie fajnym facetem........................hehehehehe......... Narescie...........bo zycie go nie rozpieszcza!........... • Re: Brak danych................. waldek 19-02-2003 02:54 odpowiedz na list odpowiedz cytujac tato121 napisal: ) waldek napisal: ) ) ) No dobra !!!!!!! ) ) ) ) Zgodnie z obietnica nie bede juz stawial wnioskow o NDB , ) ) ale czy ktos z adminow moze mi powiedziec jak dlugo jeszcze mamy tolerowac ) ) tego ) ) tate/lola ????????????????/// ) ___________________________________waldus.............sam pojde......... ) kopac mnie nie trzeba!......... ) I waldus bedzie fajnym facetem........................hehehehehe......... ) Narescie...........bo zycie go nie rozpieszcza!........... No to choc raz dotrzymaj obietnicy i idz w.....cholere. • Re: Brak danych................. tato121 19-02-2003 03:02 odpowiedz na list odpowiedz cytujac waldek napisal: ) tato121 napisal: ) ) ) waldek napisal: ) ) ) ) ) No dobra !!!!!!! ) ) ) ) ) ) Zgodnie z obietnica nie bede juz stawial wnioskow o NDB , ) ) ) ale czy ktos z adminow moze mi powiedziec jak dlugo jeszcze mamy tole ) rowac ) ) ) ) tego ) ) ) tate/lola ????????????????/// ) ) ___________________________________waldus.............sam pojde......... ) ) kopac mnie nie trzeba!......... ) ) I waldus bedzie fajnym facetem........................hehehehehe......... ) ) Narescie...........bo zycie go nie rozpieszcza!........... ) ) ) No to choc raz dotrzymaj obietnicy i idz w.....cholere. ) ___________________________________________ ().......Waldus.........juz mam cie po kutasa........... Plywasz jak smierdzacy gnoj..... Na twoje "koncert zyczen "............ide sobie w chuj............ Niesamowite zwyciestwo ty brudasie.......... Smierdzisz jak nie wiem co........napisz cos fajnego w pr Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Prawda ..............taaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.02.03, 06:47 <>.........jeszcze ta kurwe przetrabie!................. Ten kran mysli ze moze mnie banowac...........glupia baba........... Koniec zartow.......................panowie i panie!.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Prawda ..............taaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! 19.02.03, 07:03 Czas na odwyk pijaczku. Delirium cie bierze. Prostak i menel. Drobny pijaczek z pod budki z piwem. Wspolczuje Wlochom, ze maja takie scierwo u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 ....................p.s............... 19.02.03, 06:56 <>............dopisz jeszcze cwelu ze .........miss X ma problem i ze zaoferowalem kase na wikt i opierunek..................Na podstawie opieki spol i religijnej.w UE........(ale co ty mozesz wiedziec cwelu)..........ateisto pierdolony....... ________________________________________________ <>.........kurwa!.........pierwszy raz w zyciu,pluje sie na goscia,ktory nic nie chce i oferuje kase!.............i miejsce w opiece(zadaptowanej).... Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: I po bis...................... 19.02.03, 07:00 lolo271 napisał: > <>..............ertes mnie wypierdolil!............ Po raz kolejny sie mylisz robert Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: I po bis...................... 19.02.03, 07:03 ro-bert napisał: > lolo271 napisał: > > > <>..............ertes mnie wypierdolil!............ > > Po raz kolejny sie mylisz > > robert ___________________________________________ <>...w tym przypadku mnie to pierdoli................. A wy i tak malo napiszecie tu............ Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: I po bis...................... 19.02.03, 07:05 lolo271 napisał: > <>...w tym przypadku mnie to pierdoli................. > A wy i tak malo napiszecie tu............ Ciebie chyba generalnie cos pierdoli. Moze ty chory jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: I po bis...................... 19.02.03, 07:07 On jest pijany, po prostu pijany i majaczy jak kazde pijane scierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: I po bis...................... 19.02.03, 07:18 Lolo, wpadasz do wora-ignora. Dzis przesadziles. Jestes zerem potafiacym tylko bluzgac na kobiety. Jestes rowny chomiczkom i tym wszystkim prymitywom ktorych tutaj nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wizard-of-ozpol lolo dobrze ci tak cioto hahahahahaha 19.02.03, 14:56 po cos sie tam chuju pchal? Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy Re: I po bis...................... 20.02.03, 08:02 no i wzial kurwa narozrabial nawet bozenka l jest na bisie a tego chuja wywalili kobiety nawyzywal milosnik usa usa, ertes, ma racje ze jestes scierwo Odpowiedz Link Zgłoś