Gość: gosik79 IP: *.iscnet.pl 25.01.05, 12:11 ok, wiem, że nie na temat, ale jaką książkę do nauki angielskiego polecałybyscie dla faceta lat 27 na poziomie beginner? ucze w gimnazjum, nie wiem co wybrac dla kogoś takiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: ksiązka 25.01.05, 12:21 27 lat i w gimnazjum? Zawrotne tempo, niech zwolni, bo mury gmachu edukacji rozwali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik79 Re: ksiązka IP: *.iscnet.pl 25.01.05, 12:28 hehehe nieee, uczę w gimnazjum, więc nie mam styczności z ksiażkami dla dorosłych na takim poziomie;) facet juz dawno temu skończył liceum;)) spoko, popytam w księgarniach, pomyslałam tylko, że może któraś w was ma jakies doświadczenia z takimi wypadkami przy pracy;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_kolakowska Ja przez to mam przerobane. 25.01.05, 14:32 Gość portalu: gosik79 napisał(a): > hehehe nieee, uczę w gimnazjum, więc nie mam styczności z ksiażkami dla > dorosłych na takim poziomie;) facet juz dawno temu skończył liceum;)) > spoko, popytam w księgarniach, pomyslałam tylko, że może któraś w was ma jakies > > doświadczenia z takimi wypadkami przy pracy;) Odpowiedz Link Zgłoś