Dodaj do ulubionych

To forum to dno!!!!!!!!

22.07.05, 15:32
Ludzie, czy wy nie macie innych zajęć. Nie wiem, może jakaś praca, dom,
spotknia ze znajomymi na żywo? Przecież to forum to grupa kilku frustratów,
którzy sami ze sobą polemizują, żeby podbić frekwencję na "temacie"!!!!!!!
Zjawiskowa na pewno poprawia błędy innym siedząc przed monitorem ze
słownikiem. Poprawisz mnie? Proszę. O innych smutnych nudziarzach napiszę
później.
Obserwuj wątek
    • pasjax Re: To forum to dno!!!!!!!! 22.07.05, 19:00
      B R A V O !
      • zjawiskowa Re: To forum to dno!!!!!!!! 22.07.05, 20:45
        pasjax napisała:

> B R A V O !

BRAVO? Pasrax, jesteś redaktorką tego pisma? Czy będą do poczytania w
        najbliższym numerze jakieś porady na temat wypalania pogrzebaczem nadżerki?
        • pasjax Re: To forum to dno!!!!!!!! 23.07.05, 10:24
          szkoda papieru dla ciebie ! dorób sobie jeszcze ze dwa nicki , bo jakoś mało
          ostatnio zlizywaczy się pojawia ! oj spływasz rynsztokiem , spływasz i już się
          krztusisz...WULGARNA OCHRONO ZASAD POPRAWNEJ PISOWNI

P.S.
          wezwij na pomoc to brzydkie coś .... zdupiskowa
    • beerman2 Re: To forum to dno!!!!!!!! 22.07.05, 19:14
      no jasnezjawiskowa to taki chłopski filozof w spudnicy
      • szch69 Re: To forum to dno!!!!!!!! 22.07.05, 20:39
        filozof w spudnicy ;)
        • zjawiskowa SPUDNICA czy spódnica, myśli pica 22.07.05, 20:49
          szch69 napisał:

> filozof w spudnicy ;)

Taaa, w picy chyba....
      • zjawiskowa Beerman za dużo piwa chlasz 22.07.05, 20:48
        beerman2 napisał:

> no jasnezjawiskowa to taki chłopski filozof w spudnicy

A ty chłopski nauczyciel ortografii. Naciągnij sobie tę SPUDNICĘ, (analfabeto -
        jest SPÓDNICA)na głupi łeb i skocz do Bugaja. Kretyństwo do sześcianu.
    • zjawiskowa Pochwała Vinciego, kopniak dla cymbalistów 22.07.05, 21:11
      leovantrotten napisał:

> Ludzie, czy wy nie macie innych zajęć. Nie wiem, może jakaś praca, dom,
      > spotknia ze znajomymi na żywo? Przecież to forum to grupa kilku frustratów,
      > którzy sami ze sobą polemizują, żeby podbić frekwencję na "temacie"!!!!!!!
      > Zjawiskowa na pewno poprawia błędy innym siedząc przed monitorem ze
      > słownikiem. Poprawisz mnie? Proszę. O innych smutnych nudziarzach napiszę
      > później.

Nie wiem, kim jesteś, ale już wyobrażam sobie, że wyjątkowym okazem. Jeżeli
      świat w ten sposób postrzegasz, że ktoś, kto poprawia błędy innym musi siedzieć
      przed komputerem ze słownikiem, to straszliwie ubogi ten twój świat. Słuchaj,
      dziecko, na świecie wcale niemało jest ludzi, którzy najzwyczajniej piszą
      bezbłędnie albo prawie bezbłędnie. Gdyby ktoś miał blade pojęcie o języku
      polskim i chciał się podpierać słownikami, to wierz mi, i tak nie ustrzegłby
      się od czasu do czasu jakieś kompromitującej wpadki. Biedny człowieku, ja też -
      zdarza się - posiłkuję się słownikiem, ale są to, po pierwsze, sporadyczne
      przypadki, a ponadto - to już tzw. wyższa jazda. Można powiedziec, ortografia
      na poziomie matematyki uniwersyteckiej, ale takich, którzy na tym forum mieliby
      o tym choćby blade pojęcie - brak. Żegnam, cymbalisto.
      P.S. No, może Vinci sporo wiedzieć, ale nikt więcej. On chyba wie, że gdybym
      się przyłożyła do ułożenia tekstu, to narąbałby w nim 20 byków. Ale i ja w
      ortograficznej olimpiadzie mogłabym dać tyłka. I nie chodzi, cymbalisto, o
      wyrazy w rodzaju SZCZELNICA czy SPUDNICA. Bo te każdy idiota potrafi bezbłędnie
      napisać. W ortografii polskiej są naprawdę zakamarki i schody, do których
      dostęp dla was jest na zawsze zamknięty. Pozdro, Vinci.
      • beerman2 Re: Pochwała Vinciego, kopniak dla cymbalistów 22.07.05, 21:42
        bujaj się.
      • beerman2 Re: Pochwała Vinciego, kopniak dla cymbalistów 22.07.05, 21:47
        hej zjawiskowa.dajesz sobie radę ze sobą ?
      • leovantrotten Re: Pochwała Vinciego, kopniak dla cymbalistów 22.07.05, 22:02
        Droga Pani, Panie (wy - ktokolwiek)Zjawiskowa! Takiego Zjawiska dawno nie
        ogarniałem (ok. stylistycznie?). Analizując Twoje wypowiedzi w archiwach forum,
        z całą pewnością stwierdzam, że skłonność do poprawinia innych i arogancja
        wzieły się z niskiej oceny siebie, czyli Ciebie. Nie przejmuj się to można
        leczyć. Rzeczywiście, nie powinnienem dysponować Twoim wolnym czasem. Jestem
        przekonany, że pracujesz w UM. Oni też mają tam dużo "free" czasu. Pozdrawiam
        • kamikaze_pkow1 Re: Pochwała Vinciego, kopniak dla cymbalistów 23.07.05, 06:06
          ja zjawiskowa juz wczesniej chcialem do Kulbata odeslac ;) MOze by sobie chlop
          poradzil z takim przypadkiem klinicznym. Bo do naprawiania bylo by wiele.
          Rozdwojenie jazni (kilka nickow, dyskusje miedzy wlasnymi nickami), brak
          podstawowej empatii itd. Ciezki przypadek oj ciezki.
      • vinci2 Aż się zaczerrrrrrrrrrwieniłem ;)) 23.07.05, 10:59
        Ale nie rozumiem tego:

zjawiskowa napisała:
        On chyba wie, że gdybym się przyłożyła do ułożenia tekstu, to narąbałby w nim 20
        byków.

Czy sugerujesz, że gdybyś ułożyła jakiś :ciężki" tskst w stylu dyktando dla
        maniaków to ja bym w nim strzelił 20 byków??
        Nie chciałbym być zarozumiały ale język polski naprawdę uważam za swoją mocną
        stronę i nigdy nie miałem z nim problemu.
        Napewno nie jestem alfą i omegą języka polskiego ale 20 byków ...... hmmmm śmiem
        wierzyć jednak w swoje zdolności polonistyczno-ortograficzne :) i tyle to
        jednak sporo za dużo jak na mnie.

P.S. Nie chciałbym żeby mnie ktoś źle odebrał, bo nie krytykuję nikogo za błędy
        na żadnych grupach ani forach chyba, że ktoś podniesie mi ciśnienie pisząc np.
        "załuwarzyłem" (pisałem już o tym).
        Pozdro dla Zjawki hehe ;))
    • menelpiotrkowski Re: To forum to dno!!!!!!!! 10.09.05, 23:56
      nooo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka