przemekskrzypczyk 23.10.06, 08:08 Zostałem pobity i mało co nie wciagniety w bramę przez ochrone gdzie chcieli mnie skopać, przyjechał policja i nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loginjestjuzzajety Re: ochrona na TRYBUNALACH 23.10.06, 11:10 widzialem to akcje to sa mega Skur...e. debile i poprostu inwemer jak wychodziles to cie jeden uderzyl!!!! a ponoc twoj kolega byl niegrzeczny! ale to inwemer oni zatrudniaja z niskim ilorazem inteligencji zeby taniej bylo slyszalem ze oni musza placic zeby moc do pracy przychodzic.... taki niktorzy maja iloraz!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szch83 Re: ochrona na TRYBUNALACH 23.10.06, 11:11 Powinni robić badania przed przyjęciam do pracy żeby ochroniarz miał iq przynajmniej 70. Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: ochrona na TRYBUNALACH 23.10.06, 12:26 Proponuje zgłosić to do prokuratury zwłaszcza jeśli są świadkowie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
przemekskrzypczyk Re: ochrona na TRYBUNALACH 23.10.06, 13:03 szukam swiadków tego zdazenia, bo niewiem dlaczego zostałem udeżony jak wyszedłem i nic nie zrobiłem, a dostałem Odpowiedz Link Zgłoś