isoxazolidine 20.01.07, 22:12 dzieki za poparcie w sprawie obwodnicy w ciagu trasy S12 :)) pozdrawiam z Radomia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
powiernik Re: S12 :) 20.01.07, 22:17 super strona. szkoda ze piotrkow nie ma takowej.. pozdrawiam i dziekuje za pozdrowienia isoxazolidine napisał: > dzieki za poparcie w sprawie obwodnicy w ciagu trasy S12 :)) > pozdrawiam z Radomia > Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: S12 :) 20.01.07, 23:03 > super strona. szkoda ze piotrkow nie ma takowej.. Ze chodzi o ten portal radomszczanski niby? A o tym tinyurl.com/2649sv żeś pan slyszal czy pod lodem spedziles pan panie powiernik ostatnie 3 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinxcv Re: S12 :) 20.01.07, 23:25 arlov napisał: > > super strona. szkoda ze piotrkow nie ma takowej.. > Ze chodzi o ten portal radomszczanski niby? > A o tym tinyurl.com/2649sv żeś pan slyszal czy pod lodem spedziles pan > panie powiernik ostatnie 3 lata? Jak mozna to porownywac? To mojpiotrkow to wielka amatorszczyzna, widac, ze robi to jakis amator - hobbysta. Nie mozna tego brac pod uwage. Przydalby sie w Piotrkowie jakis prawdziwy portal. Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: S12 :) 20.01.07, 23:30 Amator to ty jestes czlowieku i stuknij sie w czaszke zanim cos npiszesz bo to czyta troche ludzi (mniej niz MP ale zawsze) i potem beda sie smiac z ciebie, ten radmomszczanski czy radomski jesli tak jest to dopiero farsa i amatorka hehe Odpowiedz Link Zgłoś
k-bay Polaryzacja [Was: Re: S12 :)] 20.01.07, 23:46 Widać kolega lubi zgnoić, zamiast wspierać inicjatywę. Może tego nie widzisz, ale robisz z siebie obraz tzw. polaczka, któremu wszystko się podoba, tylko nie we własnym podwórku (ale to jest w modzie, zwłaszcza na Forum GW). Z góry zakładasz, że to robota jednego urojonego w Twej główce ludka, który zasługuje jedynie na baty. Oczywiście sam byś to zrobił lepiej i byś łożył na to ze swojej kiecy, eh? Poza tym co to za argumentacja "prawdziwy" ? To ma jakiś wykładnik merytoryczny ? Tzn. że są prawdziwe i nieprawdziwe portale, płcie i grupy społeczne ? W takim razie co decyduje o tym, czy dana rzecz jest prawdziwa, czy nie ? Ty sam ? Respekt... Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Polaryzacja [Was: Re: S12 :)] 21.01.07, 00:23 Kolega prezentuje moj ulubiony tok argumentacji - tak, bo tak :) Wrodzil sie do "Panowie policzcie glosy" czy co? A`propos - szch, kochanie, dorzuc do pieca bo watek stygnie! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinxcv Re: S12 :) 20.01.07, 23:27 A portal jest radomski, nie radomszczanski. Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: S12 :) 20.01.07, 23:33 radomskie to sa papierosy, a przynajmniej byly, ale wtedy mogles jeszcze w pielusze lezakowac Odpowiedz Link Zgłoś
marcinxcv Re: S12 :) 20.01.07, 23:37 www.kurnik.pl/slownik/sp.phtml?sl=radomski www.kurnik.pl/slownik/sw.phtml?sl=radomszcza%F1ski Doucz sie troche. Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: S12 :) 20.01.07, 23:44 nie ucz mnie czlowieczku malego rozumku tylko wez pod uwage, iz moglem zadrwic z jakosci prezentowanej przez miasto Radom i porownawszy do radomskich chcialem zwrocic twa uwage o wielki medrcu na zaleznosci. Radomskie i Radom. Papierosy jakością nie grzeszyly... Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: S12 :) 20.01.07, 23:59 na lekcjach z logiki to nie byles w czolowce... A ja wyraznie nabazgralem, iż: "ten radmomszczanski czy radomski jesli tak jest to dopiero farsa i amatorka" co oznaczalo jasno, ze byc moze to jest radomski tylko wyglada na radomszczanski. Zeby nie wiedziec o roznicach musialbym byc takim tlokiem ktury ktury pisze tak jak teraz. Tylko mi nie wyskakuj, ze sie pisze który bo uderze choc spokojnym zazwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
powiernik Re: S12 :) 21.01.07, 16:30 panie karlov, raczej nie od dzis sledze wiadomosci z piotrkowskiego podworka. strona radomska robi wrazenie, gdyz od razu widac co dla tworcow portalu jest najwazniejsze.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: S12 :) 21.01.07, 17:16 > panie karlov, raczej nie od dzis sledze wiadomosci z piotrkowskiego podworka. > strona radomska robi wrazenie, gdyz od razu widac co dla tworcow portalu jest > najwazniejsze.. > pozdrawiam Nie Radomska a Radomia, za to kolega o trundym jak na moje oczy nicku gotow nie dac promocji do nastepnej klasy! No ale do rzeczy, przejrzalem te strone w poszukiwaniu tego czegos czego brak portalowi MojPiotrkow.pl i juz wiem: - zielony amatorski layout, tworcy MP raczej nie wezma z tego przykladu - jak mi przykro - forum z 30stoma uzytkownikami, redukcja o 1000 nie wchodzi w gre, ale rozumiem, ze to moze swiadczyc o profesjonalosci i zle wplywac na wizerunek MP - suche informacje na zielonym w porownaniu z rozmaitosciami takimi jak publicystyka, fotorelacje, imformacje o imprezach czy galerią znanego rysownika wyglądają biednie ale to jest domena dobrego portalu miejskiego - prostota! Ale po co ja to wszystko pisze, najlepszym wyznacznikiem sa stali uzytkownicy ktorzy w liczbie 20tys/mies odwiedzaja MojPiotrkow w poszukiwaniu informacji otiwerając strony portalu ponad 1,5mln razy w ciagu roku. Artykuly czytane po kilkanascie tys. razy konkurują w rankingach z onetem czy WP, ale to dla mieszkanca Piotrkowa hanba i potwarz. Ten (mieszkaniec PT) woli zielone cos Radomia. Jesli MP jest amatorką jak na 80cio tys. miasto to niech powiernik i inni wskaza co nią nie jest, w przeciwnym razie niech zamilkna/wyjezdzaja do Radomia Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Koniec z tym oftopem! 21.01.07, 17:22 Oj panowie oftopa niepotrzebnie generujecie... prawda jest taka, że MP jest bardzo dobry ale nie o tym mamy tutaj rozmawiać. Piotrków i Radom powinni trzymać się razem bo "w kupie siła" ;) i tylko tak możemy stanowić jakąś przeciwwagę do miast wojewódzkich które chcą mieć wszystko "dla siebie"... a wy się tu o pierdoły kłucicie :/ przykro mi ale wyłażą z was obu polaczki, jakby to że jeden ma inną opinię o jakimś portalu niż drugi było w tym momencie najważniejsze... ehh Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: Koniec z tym oftopem! 21.01.07, 17:48 Tak maddoksie, tylko jak mi ktos z takimi tekstami wyskakuje to rece opadają. Rzucic blotem bez agrumentow, to jest to... Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Koniec z tym oftopem! 21.01.07, 20:32 No tak ale wiesz pewnie, że najbardziej w takiej sytuacji jegomościa zaboli zignorowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: Koniec z tym oftopem! 21.01.07, 20:54 dobra moderatorze, juz nie bede siał offów ;p Odpowiedz Link Zgłoś
colosus Re: Koniec z tym oftopem! 23.01.07, 08:49 Wszystko fajnie ale jak narazie droga S8 planowana jest przez Łódz, co za tym idzie losy S12 są bardzo niepewne. Możliwe ze również i ona bedzie przechodzila przez Tomaszów i Łódz. Zgodnie z obowiązującym Studium Roz Woj Łódzkiego. Czyli jak narazie Łódz wygrywa na wszystkich frontach. Odpowiedz Link Zgłoś