ransik 26.07.12, 19:20 siemka ma ktos moze to cos z dinosaurow chcialbym pocwiczyc proste rzeczy, interesuja mnie diagramy. www.eksperymentuj.pl/dinozaury-origami-id-131.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Re: dinosaury origami 26.07.12, 20:16 www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-dinozaura-origami I w google i na youtube sporo jest - sama tam zazwyczaj szukam. A jak kangur? Poprawiłeś? Odpowiedz Link
ransik Re: dinosaury origami 26.07.12, 20:51 Kangura nie poprawilem nie wyszlo z koncowkami u nog, musze pocwiczyc szukam dla siebie poziomu jesli chodzi o doswiadzcenie co robic. Wolalbym diagramy prostych dinosaurow a pozniej sredniozaawansowanych. Odpowiedz Link
graz.ka Re: dinosaury origami 26.07.12, 21:40 To strona Hiroaki Takai. Pierwszy zbiór - pod pomarańczowym paskiem - to dinozaury. Jak masz możliwość przetłumaczenia sobie w przeglądarce tekstu strony, to włącz - pojawią się polskie nazwy dinozaurów. Odpowiedz Link
ransik Re: dinosaury origami 26.07.12, 21:44 Tez mam 2 ksiazki proste o dinosaurach jakbys chciala to moj mejl slawtt@o2.pl moge ci podeslac jak sie zmieszcza na mejla bo to pdf - potrzebuje tlumaczenia bo to japonski ty pewnie dasz rade po strzalkach. Odpowiedz Link
graz.ka Re: dinosaury origami 26.07.12, 21:45 można pisać na gazetowy - wystarczy kliknąć mój nick Odpowiedz Link
graz.ka Re: dinosaury origami 26.07.12, 22:32 faktycznie, a kiedyś było "wyślij wiadomość" dawno nie byłam na własnym profilu, po nicku jest @gazeta.pl napisz, z czym masz problem. Odpowiedz Link
ransik Re: dinosaury origami 27.07.12, 08:03 Wyslalem ci proste ksiazki o dinosaurach moze dojda na pw. Zaraz cos dam do zrobienia z czym mam problem Odpowiedz Link
ransik Re: dinosaury origami 27.07.12, 08:20 punkt 4 mi nieywchodzi w pierwszym screenie cos czeba wyciagnac ale te boki niewychodza Odpowiedz Link
ransik Re: dinosaury origami 27.07.12, 10:48 ransik napisał: > siemka > ma ktos moze to cos z dinosaurow chcialbym pocwiczyc proste rzeczy, interesuja > mnie diagramy. > > www.eksperymentuj.pl/dinozaury-origami-id-131.html --------------------------------------------------------------------------------------- zrobilem do punktu 3 dalej cos niewychodzi o co chodzi, cos wyciagnac ale sie nie da Odpowiedz Link
ransik Re: dinosaury origami 27.07.12, 13:37 ransik napisał: > ransik napisał: > > > siemka > > ma ktos moze to cos z dinosaurow chcialbym pocwiczyc proste rzeczy, inter > esuja > > mnie diagramy. > > > > www.eksperymentuj.pl/dinozaury-origami-id-131.html > ------------------------------------------------------------------------------- > -------- > zrobilem do punktu 3 dalej cos niewychodzi o co chodzi, cos wyciagnac ale sie n > ie da > > ----------------------------------------------------------------------- zas jakos wyszlo chodz pterodaktyla nieprzypomina wcale Odpowiedz Link
graz.ka Re: dinosaury origami 29.07.12, 21:40 Moim zdaniem wyszedł całkiem OK - to taki "symboliczny" pterodaktyl. Prosta figurka, spróbuj unieść nieco do góry głowę wypychając do przodu zagięcie pod dziobem. Odpowiedz Link