graz.ka 28.11.05, 21:34 Czy robicie jakieś gwiazdkowe prezenty z origami? Może taką zakładkę? www.kalei.com/origami/images/horsebm/horsebm.pdf Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot.rufus Re: Origami-prezenty 14.12.05, 10:25 Szukając forum o origami robiłam to własnie z myślą o zrobieniu prezentu - wymyśliłam sobie aniołka :) macie może jakieś propozycje dla amatorki ;) Pozdrawiam - Ania Odpowiedz Link
graz.ka Re: Origami-prezenty 15.12.05, 11:33 wzorowany na tradycyjnych lalkach: dollmakersjourney.com/origami/ te do poogladania - i może coś złożysz podobnego wzorując się na nich: www.sarahsorigami.com/angels.html inne: dev.origami.com/images_pdf/angel_fehl.pdf www.ulster.net/~spider/angelnun.htm Można znaleźć przez google wiele pięknych aniołów - schematów trzeba szukać w książkach :) Proste anioły są: Masakatsu Yoshida "Origami"; Paulo Mulatinho "Zabawne origami" - model A. Giunta, a książka jest akurat na ALLegro do kupienia ;) dziś widziałam; z kół: Dorota Dziamska "Nacinamy kółeczka", "Świat z koła i kwadratu". Odpowiedz Link
kot.rufus Re: Origami-prezenty 15.12.05, 12:44 dziękuję, jednego znalazłam wczoraj będę próbować :) Odpowiedz Link