belinia Re: co to jest estreva??? n/t 25.08.05, 15:04 może mi ktoś odpisać ?? bardzo proszę o odpowiedź Odpowiedz Link
lauramini Re: co to jest estreva??? n/t 25.08.05, 15:23 Estreva to żel zawierający estrogen. Jest on przepisywany kobietom w okresie menopauzy. Niektóre kobiety z małym biustem stosują estrevę na piersi, bo podobno powoduje ich wzrost. Podobno można ją bezpiecznie stosować przez okres 3 miesięcy. Dłużej lepiej nie ryzykować, bo może powodować raka piersi. Estreva jednak nie na każdą kobietę działa. Ja ją stosowałam przez 6 tygodni, i nie było żadnych efektów, niestety. Ale są kobiety, którym piersi urosły, jednak nie zawsze efekt jest stały. Estreva dostępna jest tylko na receptę (choć czasami uda się kupić bez niej). Kosztuje ok. 35zł. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to chętnie odpowiem, w miarę moich możliwości. Pozdrawiam Odpowiedz Link
belinia Re: co to jest estreva??? n/t 25.08.05, 16:23 bardzo dziękuję za odpowiedź :) jak będę miała jakieś pytania to się zgłoszę :) serdecznie pozdrawiam :D Odpowiedz Link