pyszard 22.01.06, 21:17 herbata, kocyk to chyba najlepsze sposoby na mrozik :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mexica Re: Zimno dzisiaj.... 22.01.06, 21:28 najlepiej przytulić się mocno do ukochanej osoby... :) właśnie przed chwilą termometr wskazał -29 st.C brr... zzzzimnoooo - dobrze, że jutro nie idę do pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maary5 Re: Zimno dzisiaj.... 23.01.06, 08:53 A kto pamięta takie tęgie mrozy?Mnie przypomina sie Sylwester 1978/79-w telewizji P.Edyta Wojtczak miłym głosem i z usmiechem (jak to spikerka) apelowała do róznych słuzb żeby do pracy sie stawiali a nie na bal lecieli.Zamarzały tasmociagi z węglem,pekały szyny,nie wyrabiały elektrownie,i dzień wolny od pracy po Sylwestrze dołożyli. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Zimno dzisiaj.... 23.01.06, 10:06 Gdy jechalem dzis do pracy, to byl moment, ze termometr na zewnatrz w aucie pokazal mi -32 stopnie. I taką też temperaturę (przed momentem informacja z Radia Lodz) zanotowano dzis w nocy kolo Sulejowa. I byla to podobno najnizsza zanotowana dzisiejszej nocy temperatura w POLSCE;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mexica Re: Zimno dzisiaj.... 23.01.06, 19:26 mnie jeszcze nie było na świecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Zimno dzisiaj.... 23.01.06, 17:55 Potwornie a w autsrali gorąco, nasilniejsze upały od 60 lat. Sama sie zastanawiam czy wolałabym mega upały czy srogie mrozy. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Zimno dzisiaj.... 23.01.06, 19:06 też o tym myślałam, i chyba wolę nasz mrozy....zawsze jest jakiś wybór, wiem wiem klimatyzacja :) ale to wszystkieog nie załatwia, ja nie cierpie strasznych upałów :) Odpowiedz Link Zgłoś
pyszard Re: Zimno dzisiaj.... 24.01.06, 01:21 ja wole upały, ale z mrozem latwiej sobie poradzic. co zrobic jak jest 40stopni a nie ma klimatyzacji ? wiatraki tego nie zalatwia ;) a jak jest -30 to mozna sie przytulic, napalic w kominku, albo chociazby zjesc ciepla babciną zupe :) Odpowiedz Link Zgłoś
pyszard Re: Zimno dzisiaj.... 24.01.06, 01:24 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3126815.html Odpowiedz Link Zgłoś