Gość: robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:17 STANOWCZO PROTESTUJĘ PRZECIWKO TEJ KOSZMARNEJ REKLAMIE NEOSTRADY, KTÓRA SZARPIE NERWY UCZESTNIKOM FORUM!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: jakiej reklamie?/ nt. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.04.05, 13:42 Pewnie jakies okienko we flash'u, ale u mnie nie wyskakuje tylko czasem jak czytam jakies wiadomosci ale na forum nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: jakiej reklamie?/ nt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:07 załóż sobie firewalla kerio blokuje reklamy i życie jest piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barracuda7110 Re: jakiej reklamie?/ nt. IP: *.dsl.telepac.pt 26.04.05, 21:12 Firefox + adblock też :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: PRZECIW GŁUPIEJ REKLAMIE NEOSTRADY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:11 Witajcie, wybaczcie te wersaliki, ale coś mnie brało...Co kliknięcie, to BACH! superneospeedwypróbuj itd itp. Wiecie, że chyba pomogło (ten protest). Firewalla mam niezłego (czytałem porównania) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś