misia079 02.06.08, 22:35 MOŻE KTOS ZNA DOBREGO DERMATOLOGA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuska85 Re: Dermatolog!!!!!! 03.06.08, 08:30 Ja chodzę do dr. Miszczak w "Zdrowiu". Jak na razie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
protopic Re: Dermatolog!!!!!! 13.06.08, 22:58 kobieto, uciekaj od niej zanim umrzesz, ta baba sie na niczym nie zna, jedyne co potrafi to sterydy, w Sieradzu nie ma dermatologa!!! i wiem coć o tym bo niejaka lek. Miszczak leczyła mnie przez kilka lat twierdząc, że to jedyna opcja leczenia, a okazało się, że jednak są inne i skuteczniejsze! polecam lek. Wielisława Otocka, Łódź, Klinika ul. Krzemieniecka Odpowiedz Link Zgłoś
doc81 Re: Dermatolog!!!!!! 18.06.08, 19:51 Proponuję Panią Beatę Cisiecką - ma gabinet przy ul. Broniewskiego, niedaleko ul. Spółdzielczej. Telefon: 0693121211. Obecnie wyprowadziła się do Łodzi, nadal jednak przyjmuje w każdy wtorek od 14.00 do 20.00. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa1911am Re: Dermatolog!!!!!! 03.10.09, 19:00 Jeżeli chodzi o Sieradz gorąco polecam dr. Trzcińską (nie wiem dokładnie na jakiej ul. przyjmuje, gdyż leczę się u Niej w Łodzi ale wystarczy to sprawdzić w wyszukiwarce ) Jest miła,kompetentna, znakomicie tłumaczy chorobę i jej przebieg oraz niesamowicie budzi zaufanie POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
protopic Re: Dermatolog!!!!!! 06.10.09, 13:45 a na koniec niesamowicie potrafi spieprzyć temat ;) może i się zna, ale na pewno nie na atopowym zapaleniu skóry i trądziku różowatym. Miła, za taką kasę za wizytę to nie wypada jej być niemiłą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa1911am Re: Dermatolog!!!!!! 11.10.09, 21:37 Powiem tak no ja akurat nie płacę, gdyż też leczę się na krzemienieckiej...i akurat mam atopowe zapalenie skóry i mi P.Trzcińska niesamowicie pomaga :) Co do P.Otockiej, którą polecasz hmm...widzisz jak poszłam do niej z moim schorzeniem któregoś dnia to powiedziała mi bym stosowała dietę dla atopików po czym nie udzieliła mi odpowiedzi na pytanie na czym ta dieta polega powiedziała mi za to bym sobie sprawdziła w necie :/...skoro ma takie podejście to miło...to po co chodzić wogóle do lekarzy skoro w necie jest wszystko?? P.Trzcińska odpowiada mi na każde moje pytanie i wysłuchuje tego co mam do powiedzenia! Ale wiadomo Protopic każdy ma swój gust i dla każdego człowieka pojęcia "dobry" i "miły" może oznaczać coś innego a więc życzę Ci pokonania choroby z P.Otocką ja będę trzymać się Dr.Trzcińskiej :) Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś