Dodaj do ulubionych

Dermatolog!!!!!!

02.06.08, 22:35
MOŻE KTOS ZNA DOBREGO DERMATOLOGA.
Obserwuj wątek
    • mamuska85 Re: Dermatolog!!!!!! 03.06.08, 08:30
      Ja chodzę do dr. Miszczak w "Zdrowiu". Jak na razie jestem zadowolona.
      • protopic Re: Dermatolog!!!!!! 13.06.08, 22:58
        kobieto, uciekaj od niej zanim umrzesz, ta baba sie na niczym nie zna, jedyne co
        potrafi to sterydy, w Sieradzu nie ma dermatologa!!! i wiem coć o tym bo niejaka
        lek. Miszczak leczyła mnie przez kilka lat twierdząc, że to jedyna opcja
        leczenia, a okazało się, że jednak są inne i skuteczniejsze! polecam lek.
        Wielisława Otocka, Łódź, Klinika ul. Krzemieniecka
    • doc81 Re: Dermatolog!!!!!! 18.06.08, 19:51
      Proponuję Panią Beatę Cisiecką - ma gabinet przy ul. Broniewskiego, niedaleko
      ul. Spółdzielczej. Telefon: 0693121211. Obecnie wyprowadziła się do Łodzi, nadal
      jednak przyjmuje w każdy wtorek od 14.00 do 20.00.
      • madziaa1911am Re: Dermatolog!!!!!! 03.10.09, 19:00
        Jeżeli chodzi o Sieradz gorąco polecam dr. Trzcińską (nie wiem dokładnie na
        jakiej ul. przyjmuje, gdyż leczę się u Niej w Łodzi ale wystarczy to sprawdzić w
        wyszukiwarce ) Jest miła,kompetentna, znakomicie tłumaczy chorobę i jej przebieg
        oraz niesamowicie budzi zaufanie POLECAM !
        • protopic Re: Dermatolog!!!!!! 06.10.09, 13:45
          a na koniec niesamowicie potrafi spieprzyć temat ;)
          może i się zna, ale na pewno nie na atopowym zapaleniu skóry i trądziku różowatym.
          Miła, za taką kasę za wizytę to nie wypada jej być niemiłą ;)
          • madziaa1911am Re: Dermatolog!!!!!! 11.10.09, 21:37
            Powiem tak no ja akurat nie płacę, gdyż też leczę się na krzemienieckiej...i
            akurat mam atopowe zapalenie skóry i mi P.Trzcińska niesamowicie pomaga :) Co do
            P.Otockiej, którą polecasz hmm...widzisz jak poszłam do niej z moim schorzeniem
            któregoś dnia to powiedziała mi bym stosowała dietę dla atopików po czym nie
            udzieliła mi odpowiedzi na pytanie na czym ta dieta polega powiedziała mi za to
            bym sobie sprawdziła w necie :/...skoro ma takie podejście to miło...to po co
            chodzić wogóle do lekarzy skoro w necie jest wszystko?? P.Trzcińska odpowiada mi
            na każde moje pytanie i wysłuchuje tego co mam do powiedzenia! Ale wiadomo
            Protopic każdy ma swój gust i dla każdego człowieka pojęcia "dobry" i "miły"
            może oznaczać coś innego a więc życzę Ci pokonania choroby z P.Otocką ja będę
            trzymać się Dr.Trzcińskiej :) Pozdrawiam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka