Dodaj do ulubionych

Strefa Parkingów Płatnych

IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.12, 09:05
Właśnie odkryłam, że przed moimi (i nie tylko) oknami wyrosły z chodników tablice dotyczące płatnego parkowania (nawiasem mówiąc drogowcy musieli zainstalować znaki w nocy).
Czy aż tak bardzo Nowe Miasto jest atrakcyjne, żeby tutaj ograniczać miejsca do parkowania?
Co gorsze będę musiała stawać samochodem nie jak do tej pory - bezpośrednio przy moim domu (patrz: kamienicy) ale gdzie indziej - co oznacza, że stracę z widoku auto :(
Może jest to efekt łatania dziury budżetowej naszego Ukochanego Miasta?
A jak jest u Was? Macie problem z parkowaniem? Ile kosztuje wykupienie miejsca parkingowego?
Pozdrawiam!
Ps. Słonecznego weekendu!
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.18.112.lan.EkoNet.info 30.06.12, 09:58
      roczny abonament dla mieszkancow w pierwszej strefie to 30zł za pierwsze, a 70zł za drugie auto
    • Gość: Starówka Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 10:03
      Co, nie podoba się?
      A niby z czego robić te wszystkie inwestycje o które się tak dopominasz ?
      Potulnie stul gębę i płać.
      • Gość: Nówka Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.12, 10:13
        Słownictwo masz wyszukane na miarę typowego mieszkańca Wałbrzycha :) Brakuje taniego wińska w łapie :) i obraz byłby dopełniony... Złoty medal dla tego pana ! :)
        Dziękuje, ci za to że potwierdzasz mentalność/zachowanie... tak jak pisałam w innym temacie ... jeszcze wiele pokoleń...
        • Gość: Wałbrzyszanin Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.12, 10:18
          Starówka to burak albo z PiSu, albo ze Świdnicy :)
          Albo jedno z drugim.

:)
          • Gość: Nówka Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.12, 10:19
            albo jedno i drugie! :) Pozdrawiam
            Miłego weekendu :)
            • Gość: biesczastnych Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.play-internet.pl 30.06.12, 10:28
              I jeszcze cichym zwolennikiem zwierzyńca i Rosiaków, skrytym parówkożercą
    • Gość: też Nówka Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.12, 10:26
      No niestety, już zapowiadali jakiś czas temu takie posunięcie. Niemcy zbudowali Nowe Miasto jako priorytetową i luksusową dzielnicę miasta więc wiesz..:))
      • Gość: Starówka Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 10:48
        O qźwa! Arystokracja w willowym Nowy Mieście się wykociła.
        Przynieś jej koleś cebule na zagrychę a ona niech postawi flaszke denaturatu i zróbcie sobie bankiet .
        A za parkingi i tak będziecie płacić, żebyście mieli się nawet pos.rać
        • Gość: też Nówka Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.12, 11:15
          Jeżeli nadal, poprzez swoje ułomne wypowiedzi starasz się obrócić ludzi przeciwko szełemejowi to przykro mi bardzo ale znowu porażka;]
          • Gość: Starówka Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 11:28
            No co ty ! To on też dał się zaprosić na bankiet ?
            To jedna flaszka denaturatu może być za mało. Kup dwie.
            • Gość: ... Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 13:27
              Starwka to przedstawiciel najlepszej w mieście dzielnicy Podzamacza i wyborcy radnego który nie lubi warchołów oraz świadomej części wałbrzyszan, która wypięła się na referendum.
      • Gość: Nówka Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.12, 13:43
        Ach, dumna jestem z mojej luksusowej dzielnicy ;)
    • Gość: Koli Re: Strefa Parkingów Płatnych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.06.12, 13:26
      Co ja teraz pocznę?Stracę ukochane autko z oczu.A jak ono będzie tęsknić,co ca ja zrobię?A jak brzydcy ludzie będą mu chcieli zrobić kuku,to co ja zrobię?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka